Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ganglioni la gat inflamati


High urinar Niveluri & Urothelial Exprimarea Hepatocarcinoma-intestine-pancreas/pancreatitis-associated de proteine in cele cu Cistita interstitiala

High urinar Niveluri & Urothelial Exprimarea Hepatocarcinoma-intestine-pancreas/pancreatitis-associated de proteine in cele cu Cistita interstitiala
UroToday.com - Urothelial Exprimarea Hepatocarcinoma-Intestine-pancreas/Pancreatitis-associated Proteine (HIP) / (PAP), exprimate in Pacientii cu Cistita interstitiala.
O proteina numita gena de regenerare a fost initial identificata in regenerarea celulelor insulelor pancreatice. O familie de gene legate a fost identificata si descrise in cadrul unei nomenclaturi destul de variate, cum ar fi PAP si de sold si a fost in general clasificate in 4 subtipuri. Recent, sa presupus ca hip / expresie PAP este asociata cu inflamatie deoarece este exprimata ca o proteina secretorie in pancreatita acuta, si se exprima in intestine umane celulele epiteliale in bolii inflamatorii intestinale.
Dr. Tetsuya Makino si colegii sai de la Osaka, Japonia au demonstrat intr-un model de sobolan cistita cyclophosamide ca PAP III, este exprimat in urothelium a vezicii urinare si a PAP am fost exprimata in neuroni primar aferenta de ganglionii radacina dorsale ca a realiza inervatia vezicii urinare. Acum, acelasi grup a privit la urothelium in BPS / pacientii cu IC. Douazeci si sapte de sex feminin care au indeplinit criteriile de NIDDK pentru IC au fost comparate cu 27 de controale de sex feminin. Pozitive colorarea urothelium pentru HIP / pap a fost gasit in 15/17 pacientii cu IC si 1 / 17 controale. Niveluri ale cailor urinare de sold / pap la pacientii cu IC au fost mai mari decat cele in controale normale. Immunoreactivity ce mai mare de HIP / pap a fost frecvent observate in celulele umbrela urothelium la pacientii cu IC, sugerand ca expresia de sold / pap este indusa in urothelium si apoi eliberat in urina pacientilor cu IC. Niveluri de urinare corelat cu severitatea simptomelor urinare.
Cercetatori la concluzia ca HIP intens / pap immunoreactivity in stratul de celule umbrela la pacientii cu IC sugereaza ca celulele umbrela au un rol crucial in calitate de mediator anti-inflamator. HIP / pap-ar putea fi un alt candidat pentru un / BPS marker IC, si poate ajuta sa dezvaluie fiziopatologia final al acestui sindrom.
Makino T, Kawashima H, Koni...

Ce este Kawasaki boala? Care este cauza bolii Kawasaki?

Ce este Kawasaki boala? Care este cauza bolii Kawasaki? Boala Kawasaki este un sindrom rar de origine necunoscuta care cauzeaza febra mare, inrosirea ochilor (conjunctivita), a buzelor si mucoasei bucale, gingivita (boala ulceroasa de mestecat), glandele gatul umflat si o eruptie de culoare rosu aprins peste pielea de pe maini si picioare, la copiii mici.
Boala Kawasaki inflamatia in peretii arterelor tot corpul, inclusiv arterele coronare, care a alimentarii cu sange a muschiului inimii. In care acestea afecteaza ganglionii limfatici, pielii, mucoaselor si in interiorul nasului, gura si gatul de asemenea, este denumit sindromul limfatici cutaneo-mucoase nod.
Boala Kawasaki este mai frecventa la baieti decat fete. Acesta a fost diagnosticata pentru prima data de catre Tomiraku Kawasaki, un medic japonez in 1967, de unde si numele. Boala Kawasaki nu are nimic de-a face cu motociclete sau accidente de motocicleta. Care sunt semne si simptome ale bolii Kawasaki? Un simptom este ceva pacientul poate simti si / sau rapoarte, in timp ce un semn este ceva care notificare a altor oameni. Pacientul poate experimenta o durere de cap (simptom), in timp ce medicul sau membru de familie poate detecta o eruptie (semn).
Semnele si simptomele desfasura in trei etape. Faza acuta a bolii Kawasaki - Faza 1
Acestea apar din ziua 1 la 11. Simptomele apar brusc si sunt de obicei intense:
Temperatura ridicata corpului (febra) - febra persista timp de cel putin cinci zile. In unele cazuri, Childs temperatura poate ajunge la 104F (40C). Boala Kawasaki induse de febra nu raspund la analgezice OTC, cum ar fi ibuprofen sau paracetamol (paracetamol).
Conjunctivita - a albului ochilor Childs devin inrosita. Ochii pot fi, de asemenea, insotite de mancarime, lacrimarea, si inflamat.
Durere in gat.
Buzele pot fi umflate, crapate si uscate.
Red, umflarea limbii, de multe ori cu noduli mici la spate (uneori denumita in continuare limba capsuni).
Eruptii - pielea va fi rosu si umflat pe palme si talpi de picioare. Copiii nu poate doriti sa mutati picioarele lor, din acest motiv.
Umflarea ganglionilor limfatici - glandele pe gat Childs pot fi umflate (lumpy pe fiecare parte).
Faza Sub-faza acuta - a doua
Aceste simptome apar de la 12 la 21 zile.
Simptomele va fi mai putin severa, dar poate persista mai mult timp. Temperatura corpului ar trebui sa fie reveni la normal. Complicatiile sunt mai probabil sa apara in timpul acestei faze, precum si copilul pot avea dureri mai mult si sa fie Moody. Simptomele pot include:
Peeling de pielea de pe degetele de la picioare si degete Varsaturi Diaree de dureri de Tummy mixt mixt dureri umflarea Icter Lipsa poftei de mancare
Faza de convalescenta, - a treia faza
Aceasta faza dureaza de la aproximativ 22 zile la 60 zile.
In timpul acestei faze copilul treptat recupereaza si ameliorarea simptomelor, in cele din urma, pana cand toate semnele de boala sunt plecat. Care sunt cauzele bolii Kawasaki? Expertii nu prea stiu ce cauzeaza boala. Suntem destul de sigur ca este un virus, din cauza caracteristicilor a multora dintre simptomele. Aceasta nu este o boala contagioasa, cu toate acestea - si asa, este putin probabil sa aiba un virus in cauza sa numai.
Unele studii indica faptul ca, probabil, boala Kawasaki este cauzata de o reactie anormala la unele virus comun, care nu ar deranja cei mai multi oameni. Unii spun ca este o boala autoimuna - bodys atacurile sistemului imunitar tesut propriu de bine ca si cand ar fi un agent patogen (organism care provoaca boala). Din pacate, nu exista dovezi clare cu privire la orice motiv de boala Kawasaki. Care sunt factorii de risc pentru boala Kawasaki? Un factor de risc este ceva care creste riscul de a dezvolta o boala sau o conditie. De exemplu, stim ca fumatul ridica un risc regulat fumatorilor de a dezvolta cancer de multe; prin urmare, fumatul cu regularitate este un factor de risc pentru cancer. Urmatoarele pot fi considerate factori de risc pentru boala Kawasaki: Varsta - copiii cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani au un risc mai mare de a dezvolta boala, comparativ cu oameni din alte varstele.
Boys - baietii sunt mai multe sanse decat fetele de a dezvolta boala Kawasaki.
Origine etnica - persoane de origine asiatica, in mod specific japonez sau chinez, sunt mai susceptibile de a dezvolta boala Kawasaki, comparativ cu alte persoane. Cum este diagnosticata boala Kawasaki? Din pacate, in prezent, nu exista nici un test care poate confirma boala Kawasaki. Unui medic de familie (medic generalist, medic primar de ingrijire) va examina pacient pentru simptome si interviu el / ea si parinti. Unele teste pot fi ordonat sa se debaraseze de posibilitatea ca alte conditii sau boli pot fi cauza simptomelor.
Urmatoarele boli / conditii care se suprapun cu semne si simptome vor trebui sa fie exclus: rujeolic scarlatina artrita juvenila Stevens-Johnson soc Citomegalovirus Toxic sindrom sau Epstein-Barr infectarea cu virusul Unele tic-suportate de boala (de exemplu, Rocky Mountain spotted febra) test de urina - un test de urina ajuta afla daca altceva poate fi cauza simptomelor.
Numarul trombocitelor - trombocite sunt celule din sange care se strange in grupuri impreuna atunci cand exista o leziune pentru a opri sangerarea; acestea fac parte din Bloods noastre de coagulare (de coagulare) de sistem. Numarului de trombocite a unui copil cu boala Kawasaki este, de obicei anormal de mare.
O sedimentare a hematiilor Rate (VSH) test - un esantion de celule rosii din sange este plasat intr-o eprubeta de lichid. Suma de timp celulele rosii din sange ia sa cada in partea de jos este masurata la o rata de milimetri pe ora. In cazul in care acestea se incadreaza mai repede decat este normal, aceasta ar putea insemna c...

Cresterea alarmanta in oreion cazuri in Marea Britanie

Cresterea alarmanta in oreion cazuri in Marea Britanie Malcolm Chisholm, Ministrul Sanatatii pentru Scotia, spune ca este ingrijorat de cresterea numarului de oreion cazuri. El a subliniat ca oamenii trebuie sa imbratiseze vaccinul MMR in cazul in care creste in cazul bolilor cum ar fi oreion si rujeola urmeaza sa fie oprita.
Doar in primul trimestru al acestui an au fost un total de 370 de cazuri de oreion in Scotia. Acest lucru este de patru ori ...

Ce este o biopsie? Ceea ce se utilizeaza la biopsii?

Ce este o biopsie? Ceea ce se utilizeaza la biopsii? O biopsie este o procedura medicala care implica asumarea unui mic fragment de tesut, astfel incat sa poata fi examinat la microscop pentru scopuri de diagnostic.
Biopsie Termenul este adesea folosit cu referire la actul de a lua in esantion si mostra de tesut in sine.
O biopsie se poate face, de exemplu, din cauza ingrijorare cu privire la cancer. In cazul anumitor semne si simptome sau in ...

Ce este Chlamydia? Care este cauza Chlamydia?

Ce este Chlamydia? Care este cauza Chlamydia? Chlamydia, sau infectie Chlamydia, este o infectie cu transmitere sexuala (ITS), cauzate de Chlamydia trachomatis (Chlamydia C.), o bacterie care infecteaza doar om. Cu toate ca, de obicei ne gandim la boli cu transmitere sexuala (BTS), infectia cu Chlamydia se refera la infectie provocata de orice specii din familia Chlamydiaceae bacteriene.
Chlamydia este o cauza comuna infectioase ale genita...

7 Things sa stii despre prevenire, de tratament de iarna laringita

7 Things sa stii despre prevenire, de tratament de iarna laringita Cu cele mai multe cazuri de laringita virale apar in timpul sezonului rece de iarna si de gripa, un expert vocal de sanatate de la Universitatea din Michigan Health System ofera sfaturi pentru prevenirea si tratarea inflamatie a casetei de voce.
Tip de schimbare de voce, care poate insoti rece comuna si infectii ale cailor respiratorii este ceva care este destul de comuna, si eu sunt cel mai si...

Care sunt Insect Bites? Cum Pentru a trata muscaturilor de insecte

Care sunt Insect Bites? Cum Pentru a trata muscaturilor de insecte Muscaturilor de insecte sunt rani punctie sau laceratii facute de insecte. O insecta poate musca atunci cand este agitat si apara in sine, sau atunci cand vrea sa se hraneasca. Insecte de obicei se injecteaza acid formic, care poate declansa o reactie, inclusiv roseata, umflaturi, durere sau mancarime.
Furnici de foc, albine, viespi si Hornets au o intepatura dureroase care poate declansa o rea...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.