Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ganglioni la gat umflati


Sanatoasa "" la pacientii cu ganglioni limfatici abdominala vazut in CT nu au nevoie de follow-up imagistica

Sanatoasa "" la pacientii cu ganglioni limfatici abdominala vazut in CT nu au nevoie de follow-up imagistica
Ganglionii limfatici mai mici constatat frecvent in abdominale scaneaza CT la persoanele sanatoase nu sunt semnificative clinic si nu necesita imagini in continuare, un nou studiu confirma. Studiul a fost efectuat, deoarece nu exista un standard la ceea ce ar trebui sa fie facut cu privire la acesti pacienti, asa ca de multe ori sa efectueze teste suplimentare pentru a exclude inflamatie, cancerul sau alte boli.
Cercetatorii au examinat CT scanari de 120 de pacienti tratati in camera de urgenta in urma traumatismelor contondent abdominale care nu aveau antecedente de o boala care poate duce la limfadenopatie. Scaneaza Altele decat dovezi de traumatism, pacientii au fost sanatos si CT au fost normale, a declarat Brian C. Lucey, profesor asistent de radiologie la Boston Medical Center, si principalul autor al studiului. Am constatat ca 39% dintre acesti pacienti (47 din 120) au avut ganglioni limfatici mezenterici (gasit in zona abdomenului langa intestinului subtire), in medie, in marime aproximativ 5 mm, a spus dr. Lucey. Am examinat de inregistrari spital, la un an dupa fiecare dintre acesti pacienti au fost examinate, si nu a existat nici o dovada ca nici una dintre ele au dezvoltat boala, a spus el. Dr. Lucey constata ca nu exista posibilitatea ca pacientii ar fi mers la alte institutii de ingrijire medicala in continuare, cu toate acestea, credem ca este rezonabil sa credem ca acest grup de pacienti este reprezentativ pentru populatie sanatoasa.
Scanere MDCT si statii de lucru PACS calculator ne permite sa mai clar distinge nodulii limfatici de la nave si alte structuri interne si thats de ce vedem le mai des, dr. Lucey remarcat. Multiple noduri mici raspandite pe intreg teritoriul abdomen sunt comune, si de follow-up isnt imagistice necesare, a spus el. Cu toate acestea, in cazul in care exista grupuri mari de ganglioni l...

Disc de frana in gat Reduce Durere, Pastreaza Mobilitate

Disc de frana in gat Reduce Durere, Pastreaza Mobilitate Dureri de gat si brat cauzate de degenerative cervicale (gatului) disc de boala pot fi eliminate prin inlocuirea discului problema cu un metal-pe-disc de metal artificiale, a declarat Loyola University Sanatate chirurg Sistemul neurologice Dr. Russ P. Nockels.
Loyola a fost primul si singurul centru medical in zona Chicago urma cu cinci ani, pentru a incepe evaluarea Medtronic PRESTIGE ™ artificiala cervical disc care FDA a aprobat 16 iulie 2007. Acesta este discul numai de col uterin, aprobat de FDA. Nockels a fost investigator principal pentru site-ul Loyola.
Se estimeaza ca mai mult de jumatate din varsta cuprinsa intre 40 si persoanele in varsta de o boala de col uterin de disc, caracterizata prin modificari degenerative la nivelul coloanei vertebrale superioare. Discuri de col uterin sunt situate intre vertebre sapte a gatului.
Proteza simuleaza functia de un disc naturale de col uterin si ofera pacientilor cu abilitatea de a muta gat lor in comparatie cu practica traditionala de fuziune spinarii, a declarat Nockels, profesor asociat si vice-presedintele, departamentul de neurochirurgie, Loyola University Chicago Stritch Scoala de Medicina , Maywood, Ill Ca urmare, pacientii reveni mai repede si ma intorc la lucru mai repede.
Rezultatele studiului clinic arata ca discul este suficient de puternic pentru a rezista miscare brusca si de a sprijini capul, a spus Nockels. Pacientii sunt capabile sa se deplaseze capul lor in sus si in jos, si de la o parte in alta.
In cazul in Wheaton, Ill, rezident Tom Ns dureri de gat a fost diagnosticata ca boala degenerativa a discului, apoi-41-ani-om de afaceri vechi ar putea ridica abia o ceasca de cafea. El didnt stiu daca el ar putea juca vreodata de golf din nou. Dar, dupa o interventie chirurgicala la Loyola, Tom joaca golf, se lupta cu copiii lui si lifturi lui ceasca de cafea si alte obiecte cu usurinta.
De la chirurgie, Tom nu mai are dureri de gat si brat; nu mai experiente senzatie de amorteala pe timp de noapte, si nu mai are probleme cu somnul, a spus Nockels.
Discuri naturale sunt, de gel-ca perne care actioneaza ca absorbant de soc intre vertebre fiecare la nivelul coloanei vertebrale. Hernia, rezultate din degenerarea discului, vatamare sau de ridicare grele, poate aparea atunci cand o parte a discului este impins afara de la locul si prese de pe terminatii nervoase adiacente.
Simptomele includ durere care radiaza in jos bratul si amorteli, in plus fata de dureri de gat. Ca rezultat, multi oameni au dificultati de somn. Discuri deshidrata si contractie a lungul timpului, producatoare de zone in cazul in care atinge os osoase. Boala de col uterin disc de obicei creste, dupa cum varsta Boomers copil.
Disc nou artificiale, introduse printr-o incizie la partea din fata a gatului, este proiectat pentru a atenua dureri de gat si alte afectiuni asociate cu herniations de disc, artrita spinarii si conditii de alte degenerativa a coloanei vertebrale. Disc consta dintr-o bila din otel inoxidabil si prin faptul ca functioneaza ca un joint. Este atasat la vertebrelor cu suruburi. Componentele sunt concepute pentru a actiona ca un punct de pivot, care a coloanei vertebrale pot permite sa se deplaseze mai natural.
Loyola a fost unul de 20 de centre la nivel national de evaluare a aparatului intr-un studiu monitorizata de catre US Food and Drug Administration.
Noul dispoziti...

Prea mult Texting legat de gat si umar Durere

Prea mult Texting legat de gat si umar Durere Cercetari preliminare privind studentii de colegiu in Statele Unite sugereaza ca mesajele text trimise prea mare poate duce la gat si dureri de umar, similar cu cel constatat la persoanele in varsta care dezvolta leziunile de la utilizarea indelungata si repetata de calculatoare.
Judith Aur, ergonomie un cercetator la Temple University din Philadelphia, Pennsylvania, a prezentat concluziile pre...

Ce este de irigat Eye (epiphora)? Ce Cauzele de irigat Eye (epiphora)?

Ce este de irigat Eye (epiphora)? Ce Cauzele de irigat Eye (epiphora)? Ochi de irigat, de asemenea, cunoscut ca epiphora sau lacrimare, este o afectiune in care exista o revarsare de lacrimi pe fata, de multe ori fara o explicatie clara. Nu exista suficiente lacrima de drenaj de film de la nivelul ochiului (e) - in loc de toate lacrimile drenarea prin intermediul sistemului de nasolacrimal, ei se reverse pe fata.
Epiphora poate dezvolta la orice varsta. Este, cu t...

O gama Venituri Gap legat de decese in Ambele bogat si natiunile sarace

O gama Venituri Gap legat de decese in Ambele bogat si natiunile sarace Un decalaj larga de venituri intre cele mai bogate si cel mai rau oprit in societate este strans asociata cu rate mai mari cu moartea in intreaga lume, in special pentru adultii mai tineri, constata un studiu publicat pe BMJ, ca parte a tema o problema globala asupra saraciei si a dezvoltarii umane.
Multe studii au sugerat ca o mai mare inegalitate a veniturilor intr-o natiune este asociat cu r...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.