Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Gastrita si duodenita simptome


Neurocognitiva Testarea este esentiala pentru copii de siguranta "Avand in vedere lipsa de fiabilitate Potential de auto-simptome raportate, spune University of Pittsburgh Studiu

Neurocognitiva Testarea este esentiala pentru copii de siguranta "Avand in vedere lipsa de fiabilitate Potential de auto-simptome raportate, spune University of Pittsburgh Studiu
Cand vine vorba de gestionarea lovituri in sport, bazandu-se numai pe un raport de sine atletii de simptome este inadecvata si care ar putea duce la sub-diagnosticarea prejudiciului si atletul unsafely se intoarce pentru a juca in urma comotie, avertizeaza medicii de la Universitatea din Pittsburgh Medical Center (UPMC) Medicina Sportiva Concussion Program. Impreuna cu evaluarea simptomelor, medicii de stres, folosind calculatorul pe baza de testare neurocognitiva functie este cruciala pentru exacte, evaluarea obiectiva a comotie si a determina o revenire in siguranta-pentru-redare de timp pentru atlet.
Din cauza tendinta unora sportivilor de a sub-un raport simptomele lor, probabil intr-o incercare de a accelera intoarcerea lor la terenul de joc, de testare neurocognitiva urmatorul comotie suspectate este deosebit de important in pastrarea in conditii de siguranta pentru copii, a declarat Mark Lovell, Ph.D., director de a UPMC de Medicina Sportiva Concussion Program. Cercetarea a demonstrat cel putin una din 10 de liceu sau facultate sportivi nu suporta o comotie in fiecare an.
Dr. alerta Lovells se bazeaza pe un studiu recent UPMC de scoala concussed ridicat si sportivilor colegiu a aratat ca lipsa de fiabilitate a sportivilor de auto-au raportat simptome si a demonstrat valoarea de testare neurocognitiva in mod semnificativ cresterea capacitatii de a detecta post-anomalii comotie, diminuand potentialul de expunere la un prejudiciu suplimentare. Studiile anterioare au aratat ca tinerii sportivi concussed, care sunt returnate sa joace prea devreme, inainte de creierele lor s-au vindecat, sunt extrem de vulnerabile la prejudicierea in continuare, inclusiv sindromul post-comotie, sau in cazuri rare, letale sindrom de impact al doilea. Studiul actual este publicat in editia viitoare a Jurnalului American de Medicina Sportiva, disponibil online la http://www.ajsm.org/.
Avand in vedere rezultatele studiului nostru, este in ceea ce priveste faptul ca cele mai multe return-to-play urmatoarele decizii comotie s-au bazat foarte mult pe raportul de sine atletii de simptome. De fapt, in multe setari de sport, reveniti-la-decizii de joc s-au bazat aproape exclusiv pe ceea ce spune atlet, a spus dr. Lovell, autor al studiului. Aceasta cercetare se dovedeste in continuare ceea ce am invatat de la ani de experienta in clinica noastra - ca, chiar si sportivii care raportul fiind simptom liber, pot continua sa prezinte deficite neurocognitiva ca acestea sunt fie constienti de sau nu reusesc sa raporteze.
Desi testarea neurocognitiva a fost recunoscut in ultimii ani, ca o piatra de temelie a comotie de gestionare de catre Concussion lider international in grupuri de sport, studiul UPMC este primul de a evalua in mod formal sensibilitatea si specificitatea de calculator bazate pe testarea neurocognitiva atunci cand este utilizat in asociere cu sportivii raport de simptome.
Studiul actual implicat 122 sportivi de inalta concussed scoala, toti acestia ar fi suferit de pre-sezon de testare neurocognitiva functia de baza, cu ImPACTTM (imediat post-Concussion Evaluare si neurocognitiva testare), precum si testarea IMPACT din nou post-comotie pentru a compara cu valoarea initiala. Saizeci si patru la suta dintre sportivi concussed a raportat o crestere semnificativa a simptomelor in comparatie cu lor de dinainte de liniile de baza de prejudiciu la doua zile dupa un prejudiciu. Optzeci si trei la suta dintre atleti concussed demonstrat rezultate neurocognitiva in mod semnificativ mai sarace test de performanta in raport cu propriile lor initial. Prin urmare, adaugarea de testare neurocognitiva a condus la o crestere neta a sensibilitatii de 19 la suta. Utilizarea ambelor simptom si de rezultatele testelor neurocognitiva a dus la o sensibilitate crescuta de 29 la suta peste increderea in simptome singur. In contrast, zero la suta dintr-un grup de control de 70 de non-concussed sportivii demonstrat atat simptomele si testarea anormale neurocognitiva.
Un comotie este nici o modificare a statusului mental care rezulta din creier fiind prea brusc in interiorul craniului, datorita o lovitura la cap sau de partea superioara a corpului. Simptomele pot include amnezie, ameteli, confuzie, dureri de cap, greata, dezorientare si, uneori, pierderea constientei.
In general, un atlet care sufera un comotie initiala poate recupera pe deplin, atata timp cat a creierului a avut timp pentru a se vindeca inainte de a sustine un alt hit, a explicat Micky Collins, Ph.D., co-autor al studiului si director adjunct al Programului UPMC de Medicina Sportiva Concussion . Partea mai dificila este faptul ca comotie semnele si simptomele nu sunt intotdeauna clara si efectele si gravitatea prejudiciului poate fi dificil de stabilit. Simptomele pot aparea de obicei fara indicarea vizuala de catre personalul medical si traditionale, cum ar fi testele de neurodiagnostic CT, RMN si EEG sunt, in general insensibili in masurarea modificari subtile neurologice urmatorul prejudiciu; astf...

9 / 11 s-au inrautatit oamenilor simptome respiratorii

9 / 11 s-au inrautatit oamenilor simptome respiratorii Cele mai multe enrollees in World Trade Center a Sanatatii registri raportat avand una sau mai multe probleme respiratorii, fie ca a inceput sau sa agravat in urmatoarele saptamani si luni de la 11 septembrie 2001 atacurile teroriste din New York City, in conformitate cu cel mai recent raport trimestrial emis astazi de catre New York City Departamentul de Sanatate Mintala si de igiena (DOHMH).
In plus, la aproximativ 8% dintre adulti inscrisi raportat simptome de stres psihologic, in cele treizeci de zile inainte de a fi intervievate pentru grefa - o rata de 60% mai mare decat media citywide de 5% raport, datele instantaneu: intelegere a impactului asupra sanatatii din 9 / 11 pot fi gasite online la http://www.nyc.gov/html/doh/pdf/wtc/wtc-report2004-1112.pdf.
Aderarea DOHMH Comisarul Thomas R. Frieden, MD, MPH pentru anuntarea zilele noastre au fost Nicolae Scoppetta, comisar de la New York City Departamentul de pompieri (FDNY); Lorna Thorpe, Ph.D., comisarul adjunct de Epidemiologie pentru DOHMH; Peter Gorman, presedinte, Ofiterii de foc in uniforma de asociere; Lou Matarazzo, directorul Legislativ, detectivi Endowment de asociere; si Peter Yee, Associate Director Executiv al Hamilton-Madison House.
DOHMH Comisarul Frieden a spus, mai mult de 70.000 de persoane au inscris la World Trade Center Sanatatii Registru, si acesta este, de departe, cea mai cuprinzatoare proiect de acest gen. In numele tuturor New York-ezi care doresc sa stie ce efectele pe termen lung de sanatate a 9 / 11 sunt, le multumim fiecare participant in registri pentru cooperarea lor. Acum stim ca zeci de mii de enrollees Registrului raportat importante simptome respiratorii si de sanatate mintala. Daca aceste simptome persista in prezent - si pentru cat timp vor persista - va necesita investigatii suplimentare, si are nevoie de mult mai multe de facut inainte de concluzii definitive nu pot fi trase. Vom lucra cu guvernul federal sa se asigure ca finantarea continua pentru acest efort istoric.
Faza oficiala de inscriere a Registrului a luat sfarsit, si putem incepe acum investigatii suplimentare, a declarat Dr. Henry Falk, director al Agentiei pentru substante toxice si bolilor Registru si CDCs Centrul National pentru Environmental Health. Acest grup de mai mult de 70.000 de oameni reprezinta un spectru larg de cei care au avut prima mana expunerea la evenimentele din 9.11.01. Scopul nostru este imbunatatita de sanatate, precum si cu acest...

Depresia poate duce la Rapoarte umflate de simptome fizice

Depresia poate duce la Rapoarte umflate de simptome fizice Noi cercetari arata oameni care se simt deprimati tind sa reaminteasca simptome fizice care au mai mult decat sunt in realitate cu experienta. Studiul indica faptul ca depresia - nu nevrozei - este cauza unor astfel de supra-raportare.
Psiholog Jerry Suls, profesor si colegii universitare in Universitatea din Iowa Colegiul de Arte si Stiinte Liberale, atribute constatarile persoanelor deprimat ...

CPAP Terapie Imbunatateste simptome de depresie In obstructiva Apneea Pacientii

CPAP Terapie Imbunatateste simptome de depresie In obstructiva Apneea Pacientii Un nou studiu, in 15 octombrie problema Journal of Clinical Sleep Medicine (JCSM), constata ca pacientii cu apnee de somn obstructiva (OSA), care sufera de depresie, de asemenea, de multe ori constata ca utilizarea in continuare a cailor respiratorii presiune pozitiva continua (CPAP) amelioreaza le-a simptomelor de depresie.
Daniel J. Schwartz, MD, de la Centrul de dormi la Universitys comunita...

EyeGate Pharma anunta ca EGP-437 imbunatatita Semne si simptome ale sindromului de ochi uscat intr-o faza II, Studiu

EyeGate Pharma anunta ca EGP-437 imbunatatita Semne si simptome ale sindromului de ochi uscat intr-o faza II, Studiu Pe baza analizei de nivel superior a unui studiu de faza II, EyeGate Pharma anunta ca EGP-437, o solutie cu corticosteroizi administrat de un sistem de non-invaziva oculara de droguri de livrare, semne imbunatatit si simptomelor la pacientii cu sindrom de ochi uscat (DES).
Pentru ochi uscat studiului clinic, EyeGate a lucrat cu Ora, Inc, un lider global de cercetare clinica si organizarea de de...

Tranzitiei la Menopauza asociate noilor debutul simptome depresive

Tranzitiei la Menopauza asociate noilor debutul simptome depresive Femeile cu nici o depresie in antecedente pot prezenta un risc crescut de noi debutul simptomelor depresive si tulburari in care acestea trecerea la menopauza, in functie de doua studii in cauza aprilie a Archives of General Psychiatry, unul dintre JAMA / Archives reviste.
Ca informatii de fond, in articole, autorii scriu ca, desi trecerea la menopauza a fost mult timp considerata un moment de ...

Legatura dintre expunerile fata de Fier si a emisiilor de motor diesel in aer si simptome respiratorii la copii

Legatura dintre expunerile fata de Fier si a emisiilor de motor diesel in aer si simptome respiratorii la copii Expunerea la scurt timp dupa nastere la metale ambientala din ardere rezidentiale de ulei de incalzire si de la emisiile de particule diesel sunt asociate cu simptome respiratorii la copii mici interiorul orasului, potrivit unui nou studiu realizat de cercetatorii de la Centrul pentru Copii Columbia Environmental Health (CCCEH) la Columbia Universitys Mailman Scoala de Sanatate Publica. Studiul es...

O noua faza III, de date a demonstra ca HUMIRA Abbott (R) (adalimumab) Reducere a sustinut la semne si simptome La pacientii cu spondilita anchilozanta

O noua faza III, de date a demonstra ca HUMIRA Abbott (R) (adalimumab) Reducere a sustinut la semne si simptome La pacientii cu spondilita anchilozanta Abbott a anuntat astazi rezultatele nou de doua analize de la un studiu de faza III, studiu de majora HUMIRA (R) (adalimumab), in spondilita anchilozanta (AS). O prima analiza demonstreaza capacitatea de a mentine HUMIRA reducerea semnelor si simptomelor la pacientii cu AS la 12 saptamani, prin 52 saptamani de tratament. O a doua analiza demonstreaza ca HUMIRA rapid si a redus semnificativ durerea...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.