Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Gentamicina aerosoli


Rolul de aerosoli In schimbarile climatice examinate in Cartea Stiinta

Rolul de aerosoli In schimbarile climatice examinate in Cartea Stiinta
Un grup de oameni de stiinta afiliate la geosfera Internationala-Biosferei Programme (IGBP) au propus un nou cadru pentru a cont mai precis pentru efectele de aerosoli asupra precipitatii in modele climatice. Munca lor apare in revista Science.
Cresterea concentratiilor atmosferice ale om de aerosoli - particule minuscule suspendate in aer - din surse cum ar fi transport, industrie, agricultura, si terenuri urbane utiliza nu doar pune probleme serioase pentru sanatatea umana, dar are de asemenea un efect asupra meteorologice si climatice .
Studii recente sugereaza ca incarcarea a crescut de aerosoli poate fi schimbat echilibrul energetic in atmosfera si de la suprafata Pamantului, si a modificat ciclului globala de apa in moduri care fac ca sistemul climatic mai predispuse la precipitatii extreme.
Se pare ca efectele asupra nori de aerosoli pot induce schimbari mari in modelele de precipitatii, care, la randul sau, se poate schimba nu numai resurselor regionale de apa, dar, de asemenea, poate schimba sistemele de circulatie, regionale si globale care constituie clima Pamantului.
Cadrul propus imbunatateste capacitatea de oameni de stiinta de a simula climate prezente si viitoare prin integrarea, pentru prima data, a efectelor radiative si microphysical de aerosoli pe nori. Efectele radiative de aerosoli pe nori act de cea mai mare parte a suprima precipitatii, deoarece reduce cantitatea de radiatii solare care ajunge pe suprafata de teren, si, prin urmare, cauza mai putina caldura sa fie disponibile pentru evaporarea apei si energizant norii ploaie convectiva. Efectele Microphysical de aerosoli poate incetini de conversie de picaturi nor in Raindrops, care opreste precipitatii de la foarte putin adanci si de scurta durata nori.
Simularile Modelul sugereaza ca aceasta intarziere de ploaie timpurie cauze de cantitati mai mari de apa slab si intensitati ploaie mai tarziu, in ciclul de viata al nor. Acest lucru sugereaza faptul ca modelele de ploaie sunt deplasarea, ceea ce duce la seceta este posibil intr-o zona si in directia vantului inundatii intr-o alta zona. In plus, mai jos de racire si incalzire de mai sus duce la imbunatatite de transport in sus de caldura. Modelelor de simulare au aratat ca incalzire mai mare in troposfera imbunatateste sistemul de circulatie atmosferica, schimbarea modelelor de vreme, datorita modificarilor de activitate convectiva.
Investigatii de aerosoli / efecte precipitatii sunt in mod special relevante pentru probleme de politica, dupa cum efectele asupra ciclului hidrologic poate afecta disponibilitatea de apa, o preocupare majora in numeroase regiuni ale lumii. IPCC, in cel mai recent raport de evaluare privind schimbarile climatice, a declarat aerosoli care urmeaza sa fie incertitudinea dominanta in radiativ fortand (un concept utilizat pentru comparatii cantitative de forta de diferiti agenti uman si natural in care provoaca schimbari climatice). Prin urmare, aerosoli, nori si interactiunea acestora cu climatice sunt in continuare zonele cele mai nesigure ale ...

Tehnologie de ultima ora examineaza particule de aerosoli In The Sky

Tehnologie de ultima ora examineaza particule de aerosoli In The Sky Un spectrometru de masa aerosoli dezvoltat de chimisti de la Aerodyne Research Inc si Boston College este da oamenii de stiinta care studiaza particulele de aer tehnologia de care au nevoie pentru a examina cicluri de viata de aerosoli atmosferici - cum ar fi funinginea - si impactul lor asupra aspecte, de la schimbarile climatice la publice sanatate.
I.Hr. Chimie Profesorul Paul Davidovits si a principalelor Aerodyne Scientist Timothy B. Onasch spun spectrometru lor roman permite cercetatorilor sa inteleaga mai bine ce se intampla cu aceste sub-particule microscopice care poate absorbi si imprastie lumina si influenta durata de viata de nori.
Pentru oamenii de stiinta uita la schimbarile climatice, cel mai mare incertitudine are de a face cu efectul de particule de aerosoli in aer, spune Davidovits. Problema se face ca, mult mai complex de aerosoli, deoarece poate avea efecte diferite asupra climei. Asta inseamna ca tinta este schimbarea in mod constant.
Rolul istoric de carbon-calamina incarcat in schimbarile climatice, a fost identificata de cercetatori, in special prin probe prelevate de la gheata ghetarilor. Acum, oamenii de stiinta sunt concentrandu-se pe mici particule din aer de negru de fum eliberate in atmosfera de astazi, in scopul de a intelege mai bine ciclul de viata al acestor aerosoli in atmosfera.
In acest scop, aproape 20 de cercetatori din intreaga tara a adus alte dispozitive la laborator Davidovits in aceasta luna pentru a testa si ajusta aceste instrumente noi dezvoltate de oameni de stiinta de la universitati, industrie si laboratoarele nationale in fruntea aceasta cale-ruperea stiinta a cer.
Gazduit de Davidovits si Onasch, de asemenea, un profesor asociat de cercetare la i.Hr., cercetatorilor invitati a fugit fluxuri de laborator-generate de funingine prin intermediul dispozitivelor in masura sa analizeze particule de aerosoli minute de masa, forma, chimice make-up, chiar si de sunet care le fac atunci cand incalzit cu lumina - un pop nu pot fi auzite de urechea umana.
Aceasta este de margine de taiere, spune Dan Lipsa, un om de stiinta de cercetare cu Oceanic National si Administratiile atmosferei Pamantului Sistemul de Laboratorul de Cercetare in Boulder, Colo O mare parte a tehnologiei in acest didnt camera exista pana acum cativa ani. Si acolo isnt-un alt loc in tara in care puteti beneficia de toate aceasta tehnologie care ruleaza impreuna in concert. Posibilitatea sa o rara.
Printre cele 18 dispozitive implicate in proiect sunt Billerica, MA-bazate pe Aerodynes Aerosol spectrometru de masa, Boulder bazat pe picaturilor de tehnologii unice de particule de funingine Fotometri, si NOAA-a dezvoltat-Cavity Ring Down de aerosoli disparitie si Spectrometre Photoacoustic, care trage cu o raza laser in negru de fum, cauzand particulelor la pop, care emite un frecventa thats masurata la ecartament de carbon lumina cat de mult absoarbe.
Un punct focal tehnologic este un unic de particule ...

Mpex initiaza o Faza 2 studii clinice de aerosoli MP-376 In tratamentul infectiilor bacteriene la cronica Pacientii Fibroza chistica

Mpex initiaza o Faza 2 studii clinice de aerosoli MP-376 In tratamentul infectiilor bacteriene la cronica Pacientii Fibroza chistica Mpex Pharmaceuticals, Inc a anuntat ca a initiat un studiu clinic de faza 2 cu MP-376 pentru tratamentul infectiilor pulmonare, datorita Pseudomonas aeruginosa si alte bacterii la pacientii cu fibroza chistica. MP-376 este Mpexs formularea de proprietate de aerosoli de levofloxacin, o activitate de antibiotic care are puternice impotriva cheie de agenti patogeni, inclusiv Pseudomonas aeruginosa. L...

Advair (R) HFA Inhalare de aerosoli acum disponibil

Advair (R) HFA Inhalare de aerosoli acum disponibil Advair HFA Inhalare de aerosoli, o formulare noua care combina propionat de fluticazona si salmeterol intr-un inhalator masurat doza (MDI) dispozitiv de livrare, este acum disponibil in farmacii la nivel national. Advair (R), un medicament utilizat in tratamentul astmului bronsic, a devenit disponibil in 2001, ca uscat-inhalatorul sub forma de praf cunoscut sub numele de Advair Diskus (propionat d...

Pearl Therapeutics anunta rezultatele pozitive de la o faza de incercare a 2a formoterolul Inhalare de aerosoli in bolilor pulmonare obstructive cronice

Pearl Therapeutics anunta rezultatele pozitive de la o faza de incercare a 2a formoterolul Inhalare de aerosoli in bolilor pulmonare obstructive cronice Pearl Therapeutics Inc, o companie de dezvoltare de inalta calitate terapii combinate pentru tratamentul extrem de raspandit boli respiratorii cronice, a anuntat rezultatele pozitive de la primul sau studiu clinic la pacientii cu boli pulmonare obstructive cronice (BPOC). Rezultatele de la o doza de Faza 2a-variind de studiu al PT005, companiei formoterolul fumarat inhalatorul hydrofluoroalkane ma...

De aerosoli lanseaza Raspunsul imun in plamani sa distruga Lethal Infectii

De aerosoli lanseaza Raspunsul imun in plamani sa distruga Lethal Infectii Un stimulent inhalatorii a sistemului imunitar protejeaza soareci impotriva pneumoniei letale pneumococic si alte infectii mortale bacteriene, virale si fungice ale plamanilor, o echipa de cercetare condusa de oameni de stiinta de la Universitatea din Texas MD Anderson Cancer Centrul de rapoarte de la o reuniune stiintifica majora.
Descoperirile lor au implicatii pentru protejarea imuno-comprom...

Inyx selectate de catre Regatul Unit clienti pentru a produce noi HFA de aerosoli Urologica de marfuri pentru etapa a III-US Trial

Inyx selectate de catre Regatul Unit clienti pentru a produce noi HFA de aerosoli Urologica de marfuri pentru etapa a III-US Trial Inyx, Inc (OTC Bulletin Board: IYXI), o companie de specialitate farmaceutice axat pe tehnologiile de nisa de livrare de droguri si a produselor, a anuntat astazi ca filiala sa integral detinuta, Inyx SUA Ltd., a fost selectat de catre o societate in curs de dezvoltare de specialitate din Regatul Unit farmaceutice pentru a fabrica un produs nou urologice ca o HFA topice (hydrofluroalkane) spray ae...

Astmul - FDA aproba Flovent (R), HFA (propionat de fluticazona HFA) Inhalarea de aerosoli Pentru copii de patru pana la Unsprezece

Astmul - FDA aproba Flovent (R), HFA (propionat de fluticazona HFA) Inhalarea de aerosoli Pentru copii de patru pana la Unsprezece GlaxoSmithKline (NYSE: GSK) a anuntat ca US Food and Drug Administration a aprobat folosirea Flovent HFA la copii cu patru la unsprezece ani, cu astm. Flovent HFA, un medicament important in tratamentul astmului bronsic, este un glucocorticoid cale inhalatorie (ICS), care ajuta la prevenirea inflamatia cailor respiratorii asociate cu astm. Acum, copiii cu astm bronsic ca tineri ca de patru ani de ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.