Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ghimbir contraindicatii


Oportunitati uriase Pentru Transcatheter Aortic Valve Implantarea

Oportunitati uriase Pentru Transcatheter Aortic Valve Implantarea
Astazi, transcatheter implantare aortic supapa (TaVi) reprezinta o alternativa eficienta terapeutic la conventionale de inlocuire aortica supapa pentru pacientii care prezinta risc ridicat sau cu contraindicatii interventiei chirurgicale, iar combinatia a abordarilor transfemoral si transapical creste in continuare numarul de pacienti care poate fi tratate, a declarat prof. Dominique HIMBERT de la Spitalul Bichat din Paris Franta, la o conferinta de presa la Congresul CES din Barcelona.
Stenoza aortica degenerative reprezinta o grava si in crestere problema de sanatate publica, cu privire la tendintele demografice asteptate in urmatoarele decenii. Aceasta ar trebui sa fie abordate cu resurse adecvate pentru a trata un numar mai mare de pacienti varstnici, la grad mare de risc sau cu contraindicatii pentru a chirurgie cardiaca conventionale. Aceste interventii ar trebui sa fie mai mica de interventii chirurgicale invazive, mai putin influentate de catre pacientii comorbiditatii, si sa permita sejururi mai scurte de spital si de recuperare mai rapida, a concluzionat Prof Himbert.
Transcatheter implantare aortica supapa (TaVi) este o tehnica emergente, care ofera posibilitatea de a restaurand o functie normala valva aortica la pacientii cu stenoza aortica severa, fara a scoate supapa de limba materna, pe o inima bate, fara a by-pass cardiopulmonare si sternotomy. Proteza poate fi implantat, fie printr-o abordare transfemoral, ca in standard de cateterism cardiac, sau o abordare transapical, folosind o punctia directa a ventricule stanga. Indiferent de acces utilizat, aceasta tehnica permite pacientilor care sunt la foarte mare risc chirurgical sau cu contraindicatii pentru interventii chirurgicale conventionale pentru a beneficia de un tratament eficient de stenoza aortica. O strategie de integrare a transfemoral si acceseaza transapical creste numarul de pacienti care pot fi tratate. Rezultatele de un an sunt satisfacatoare, in termeni de supravietuire si imbunatatire functionale, in special avand in vedere pacientii cu profilul de risc. Predictor cel mai important de supravietuire in intarziere este experienta a echipei medicale, ceea ce subliniaza necesitatea de formare adecvata si restrangerea acestor proceduri pentru centre de mare volum.
Degenerative calcifiata stenoza aortica este cea mai frecventa supapa de boli de inima in Europa si in tarile occidentale. Prevalentei sale creste cu varsta. Usoara pana la severa, stenoza aortica este prezenta in 2 pana la 4% dintre adulti de peste 65 de ani. Dupa instalarea simptomelor, supravietuire medie este de 2 la 3 ani, cu un risc ridicat de moarte subita. Chirurgicale de inlocuire valva aortica este tratamentul de referinta, care duce la 60 000 de operatiuni in fiecare an in Uniunea Europeana. Cu toate acestea, o treime din candidati sunt privati de interventii chirurgicale, in special la varstnici, din cauza unui risc ridicat perceput operativa din cauza comorbiditatii, sau contraindicatii tehnice de interventia chirurgicala. De fezabilitate si a rezultatelor pe termen scurt de tehnici de TaVi au fost demonstrate in aceste subseturi grad ridicat de risc, dar mediu si rezultate pe termen lung trebuie sa fie evaluate.
Prezent un singur centru de studiu de rapoarte de scurt si mediu rezultatelor pe termen de 120 de pacienti tratati prin TaVi consecutiv, intre octombrie 2006 si iunie 2009. Toate acestea au suferit de o stenoza foarte severa si simptomatice aortica, si consensul multidisciplinare medicosurgical ajuns la concluzia ca acestea au avut un risc inacceptabil de mare generator sau contraindicatii absoluta de interventia chirurgicala.
O evaluare anatomice prin ec...

In primul rand anti-TNF Terapia biologica Pentru a trata 1 de milioane de pacienti la nivel mondial

In primul rand anti-TNF Terapia biologica Pentru a trata 1 de milioane de pacienti la nivel mondial Centocor, Inc, Schering-Plough Corporation, si Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation au anuntat ca un procent estimat de un milion de pacienti au fost tratati cu Remicade ® (infliximab), lider anti-tumorale factor de necroza (TNF)-alfa terapie in intreaga lume. De fapt, Remicade a fost utilizat pentru tratarea pacientilor in intreaga lume mai mult decat toate alte medicamente anti-TNF-alfa agenti combinate. Remicade a fost primul anti-TNF-alfa tratament aprobat de US Food and Drug Administration (FDA), cand a fost indicat pentru tratamentul de acuta moderata pana la severa a bolii Crohns in 1998. Indicatie pentru boala Crohns a fost rapid urmate de indicatii suplimentare, cum ar fi artrita reumatoida.
Poliartrita reumatoida deraiat viata mea, a spus Ellen Shmueli, pacient RA. Sarcini simple cum ar fi de ridicare meu copil sau care detin un stilou au fost aproape imposibil. Sale din greu pentru a pune in cuvinte ceea ce Remicade a insemnat pentru mine.
Printr-un lung sir de premiere in industria biotehnologiei, istoria Remicade include 15 indicatiilor FDA, care acopera peste bolile inflamatorii, care includ Crohns boala (adulti si pediatrie), colita ulcerativa, artrita reumatoida (RA), spondilita anchilozanta, artrita psoriazica si psoriazisul.
Aceasta piatra de hotar a fost realizat ca urmare a aproape trei decenii de dezvoltarea si imbunatatirea accesului pentru persoanele care traiesc cu viata-i va schimba bolilor inflamatorii, a declarat Neal Fowler, presedinte, Centocor, Inc In parteneriat cu Centocor R & D, vom continua angajamentul nostru de a aduce promisiunea de biomedicina de la medici si pacienti au continuat prin cercetare si dezvoltare, Remicade si portofoliul nostru promitatoare de conducte.
Remicade a fost studiat la mai mult de 37 de studii clinice, evaluarea utilizarea sa intr-o varietate de boli ale sistemului imunitar si este aprobat pentru utilizarea in 88 de tari.
Dupa ce a fost o parte de aprobare sa initiala in 1998, am asistat personal nevoi nesatisfacute cum Remicade a satisfacut terapeutice si a condus in viata semnificativa schimbare imbunatatiri la pacienti, a spus Thomas F. Schaible, dr., Vice President, Medical Affairs, Centocor, Inc . Aproape un deceniu mai tarziu, Remicade continua sa influenteze pozitiv viata pacientilor si a Centocor continua angajamentul sau de a dezvolta noi si terapii important pentru boli ale sistemului imunitar.
In lume, tratamentul pacientilor cu boli inflamatorii, cum ar fi artrita reumatoida, spondilita anchilozanta, colita ulceroasa si boala Crohns, a fost transformat de disponibilitatea de Remicade, a declarat Robert J. Spiegel, MD, sef medicale si senior vice president , Schering-Plough Institutului de Cercetare. Schering-Plough se angajeaza sa aduca beneficiile Remicade, cu o eficacitate sa dovedit si de debut rapid de actiune, pentru a usura suferinta pacientilor cu aceste afectiuni cronice inflamatorii.
Premiere importante pentru Remicade includ:
* In august 1998, Remicade a fost aprobat pe o baza accelerata pentru tratamentul acut al moderata pana la severa a bolii Crohns la pacientii care au avut un raspuns inadecvat la terapia conventionala si fistulizing bolii. Aceasta aprobare facut Remicade TNF primul inhibitor de alfa disponibile in Statele Unite ale Americii
* In august 1999, Remicade a devenit primul TNF-alfa inhibitor aprobat in Uniunea Europeana (UE) pentru tratamentul pe termen scurt a severa, boala activa Crohns si fistulizing, boala activa Crohns la pacientii care nu au raspuns la terapia conventionala.
* In decembrie 2001, Remicade a devenit prima TNF-alfa inhibitor aprobat in Japonia pentru tratamentul moderata pana la boala severa Crohns.
* In februarie 2002, Remicade a devenit primul TNF-alfa inhibitor indicate in SUA pentru a imbunatati functia fizica la pacientii cu RA moderata pana la severa care au avut un raspuns adecvat la metotrexat.
* In iunie 2002, Remicade a devenit primul TNF-alfa inhibitor aprobat de FDA pentru terapia de intretinere la pacientii cu boala moderata pana la severa Crohns. Iar in aprilie 2003, aceasta a devenit primul TNF-alfa inhibitor al aprobat pentru terapia de intretinere a fistulising bolii Crohns.
* In mai 2003, Remicade a devenit primul TNF-alfa inhibitor aprobat in UE pentru tratamentul spondilitei anchilozante la pacientii care au simptome axiale severe, cresterea markeri serologica a activitatii inflamatorii si care au raspuns inadecvat la terapia conventionala.
* In octombrie 2004, Remicade a devenit primul inhibitor al TNF alfa aprobat pentru tratamentul de active si progresive artrita psoriazica la pacientii care au raspuns inadecvat la boli modificarea terapiei anti-reumatice de droguri.
* In septembrie 2005, FDA a aprobat Remicade ca biologice primul si singurul pentru reducerea semnelor si simptomelor, realizarea remisie clinica si vindecarea mucoasei si eliminarea utilizarea de corticosteroizi la adulti cu moderata pana la UC activa severa care au avut un raspuns inadecvat la terapia conventionala. FDA a extins pentru a include indicatia terapie de intretinere pentru UC in octombrie 2006.
* In martie 2006, Remicade a devenit primul terapiei biologice aprobat pentru a trata moderata pana la severa UC activ in cadrul Uniunii Europene (UE), la pacientii cu un raspuns inadecvat la terapia conventionala, inclusiv corticosteroizi si 6-MP sau AZA, sau a celor cu intoleranta la sau contraindicat pentru astfel de terapii.
* In mai 2006, Remicade biologice a devenit primul si singurul indicat pentru a reduce semnele si simptomele si a induce si mentine o remisie clinica la copii si adolescenti cu moderata pana la severa boala activa Crohns care au avut un raspuns inadecvat la terapia conventionala.
Despre Remicade
Remicade este un anticorp monoclonal care vizeaza in mod specific TNF-alfa, care sa dovedit a juca un rol in Crohns bolii (CD), artrita reumatoida (RA), spondilita anchilozanta (AS) artrita psoriazica (PSA), colita ulceroasa (UC), Boala pediatrica Crohns (CPD) si psoriazis (OSP). Remicade este liderul pietei mondiale printre antitumorale factor de necroza alfa (TNF-alfa), terapii si singurul agent a aprobat la nivel global in cele 3 regiuni din America de Nord, UE si Japonia pentru tratamentul atat RA si CD-ul. In plus, Remicade este singurul anti-TNF aprobat in trei zone diferite terapeutice: gastroenterologie, reumatologie si dermatologie. Siguranta si eficacitatea Remicade au fost bine stabilite in cadrul studiilor clinice in ultimii 15 de ani si prin experienta comerciale cu mai mult de un milion de pacienti tratati in intreaga lume.
In UE, Remicade este indicat pentru tratamentul severa, CD-uri active la pacienti care nu au raspuns, in ciuda unei cure complete si adecvate de tratament, cu un corticosteroid si / sau imunosupresoare, sau care nu tolereaza sau care au contraindicatii medicale pentru astfel de terapii . Remicade, de asemenea, este indicat pentru tratamentul fistulizing, CD-uri active la pacienti care nu au raspuns, in ciuda unei cure complete si adecvate de tratament cu tratament conventional (inclusiv antibiotice, drenaj si terapie imunosupresoare).
Pentru pacientii RA in UE, Remicade, in combinatie cu metotrexat, este indicat pentru reducerea semnelor si a simptomelor, precum si imbunatatirea functiei fizice la pacientii cu boala activa, atunci cand raspunsul la medicamente modificatoare de boala, inclusiv metotrexat, a fost necorespunzatoare, si la pacientii cu boala severa, activa si progresiva, netratati anterior cu metotrexat sau alte DMARDs. In aceste grupe de pacienti, o reducere a ratei de progresie a prejudiciului in comun, masurata prin raze X, a fost demonstrata. La pacientii atent selectionat cu RA care au tolerat primele doua-trei perfuzii ora de Remicade, poate fi luata la administrarea perfuziilor urmatoare intr-o perioada de nu mai putin de o ora.
In UE, Remicade este de asemenea indicat pentru tratamentul Ca si la pacientii care au simptome axiale severe, cresterea markeri serologica a activitatii inflamatorii si care au raspuns inadecvat la terapia conventionala. Remicade este, de asemenea aprobat pentru tratamentul PSA active si progresive la adulti in cazul in care raspunsul la boala anterioare modificatoare terapiei anti-reumatice de droguri a fost inadecvat. Remicade trebuie administrat in asociere cu metotrexat sau in monoterapie la pacientii care prezinta intoleranta la metotrexat sau pentru care metotrexat este contraindicata. Remicade este, de asemenea, aprobat in UE pentru tratamentul psoriazisului placi moderat pana la sever la adulti, care nu a reusit sa raspunda, sau au o contraindicatie, sau nu tolereaza alte terapii sistemice incluzand ciclosporina, metotrexat sau PUVA (psoralen ultraviolete, plus O lumina) .
In februarie 2006, Remicade a fost aprobat in UE pentru tratamentul moderata pana la severa UC active la pacienti care au avut un raspuns inadecvat la terapia conventionala, inclusiv corticosteroizi si 6-MP sau azatioprina, sau care nu tolereaza sau care au contraindicatii medicale pentru astfel de terapii. Aceasta aprobare facut Remicade terapie primul si singurul biologice aprobat pentru a trata UC moderate pana la severe in UE. In mai 2007, Remicade a fost indicat pentru tratamentul de severa, boala activa Crohns, la copii si adolescenti in varsta de 6 si 17 ani, care nu au raspuns la terapia conventionala, inclusiv un corticosteroid, o imunomodulatoare si terapia primare nutritie, sau care nu tolereaza sau au contraindicatii pentru astfel de terapii. Remicade a fost studiat doar in combinatie cu terapia conventionala imunosupresoare
Remicade este disponibil intr-o forma IV. Remicade este de fapt o pulbere care urmeaza sa fie reconstituita ca o solutie pentru perfuzie IV. Spre deosebire de auto-tratamente administrate pacientilor care au nevoie pentru a injecta ei insisi frecvent, Remicade este singurul anti-TNF biologic administrat direct de catre persoanele care ii ingrijesc in clinica sau setarea de birou. In RA (3 mg / kg), CD-uri (5 mg / kg), PSA (5 mg / kg), UC (5 mg / kg), DPC (5 mg / kg), si a OSP (5 mg / kg), Remicade este un doi-ora, administrata o data la 8 saptamani, in urma unui regim standard de inductie, care necesita tratament in saptamana 0, 2 si 6. Ca urmare, pacientii Remicade poate solicita ca putine sase tratamente in f...

US Military Personnel solicite medical adecvat de screening pentru antimalarice

US Military Personnel solicite medical adecvat de screening pentru antimalarice Malaria este o amenintare permanenta pentru personalul de exploatare militare ale SUA in Afganistan, dar unele trupe se pot confrunta cu riscuri suplimentare, cum epidemiologi au aratat o prevalenta semnificativa a contraindicatii pentru utilizarea in siguranta a medicamentului anti-malarie, mefloquine.
Mefloquine Desi a fost in mod traditional considerat un prevenirea eficienta pentru lung che...

Agentia Europeana a Medicamentului concluzioneaza de actiune privind inhibitori COX-2

Agentia Europeana a Medicamentului concluzioneaza de actiune privind inhibitori COX-2 Incheierea analiza sa referitoare la clasa de inhibitori COX-2, Agentia Europeana a Medicamentului (EMEA) a recomandat suspendarea autorizatiei de introducere pe piata pentru Bextra (valdecoxib) si a recomandat noi contraindicatii si avertismente pentru COX-2 a altor inhibitori care continua sa fie disponibile in Uniunea Europeana (UE). Aceasta se bazeaza pe actiuni de reglementare anterioare luat...

Tratamentului anti-coagulare, insuficient folosit la multe spitale

Tratamentului anti-coagulare, insuficient folosit la multe spitale Spitale academice sunt mai multe sanse decat cele comunitare sau a Veteranilor de Administratie (VA) spitale sa urmeze orientari nationale pentru tratarea pacientilor cu risc pentru formarea cheagurilor de sange cu aspirina sau warfarina.
Thats una dintre concluziile unui studiu prezentat astazi, la Asociatiilor American Heart 5a stiintifice anuale Forumului privind calitatea ingrijirilor si a ...

Impactul poliartrita reumatoida merge dincolo de semne si simptome, intarziere in tratamentul poate impactului pe termen lung Ocuparea fortei de munca

Impactul poliartrita reumatoida merge dincolo de semne si simptome, intarziere in tratamentul poate impactului pe termen lung Ocuparea fortei de munca Conform datelor prezentate astazi, la Colegiul American de Reumatologie (ACR) Stiintifice anuale de conferinta, femei si barbati (varsta medie de 45 de ani) cu poliartrita reumatoida (RA), care au sustinut, handicap moderate s-au reduceri similare in probabilitatea de a ocuparii fortei de munca si complete -ocuparea fortei de munca timp. Din analiza, anchetatorii ajuns la concluzia ca functia fizi...

Recomanda EMEA New avertismente si contraindicatiile pentru ergot-derivate agonisti dopaminergici, Europa

Recomanda EMEA New avertismente si contraindicatiile pentru ergot-derivate agonisti dopaminergici, Europa Agentia Europeana a Medicamentului a recomandat actualizarea informatiilor despre produs pentru derivati de ergot-agonisti dopaminergici cu noi atentionari si contraindicatii in ceea ce priveste riscul de fibroza.
Derivati de ergot agonisti dopaminergici sunt folosite in principal pentru tratarea bolii Parkinsons. Clasa cuprinde bromocriptina, cabergolina, dihydroergocryptine, lisurida si pergo...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.