Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Giardia simptomatologie


Genomul foarte contagioasa parazit, giardia lamblia Unlocked

Genomul foarte contagioasa parazit, giardia lamblia Unlocked
Giardia lamblia, unul dintre cele mai comune paraziti uman in Statele Unite, cauze mai mult de 20.000 de infectii intestinale de un an, adesea prin contactul cu apa potabila contaminate sau inot. In 28 septembrie problema Science, o echipa internationala condusa de cercetatorii de la MBL (biologica marina de laborator) sa descrie genomul complet (secventa genetica) de Giardia, care ar putea conduce la dezvoltarea de noi medicamente pentru combaterea acestei infectii persistente, numita giardiaza .
Chiar daca exista tratamente disponibile in prezent, un numar de oameni a lua Giardiaza cronice, care este dificil de a elimina. Deci, exista interes pentru noi tratamente, spune Hilary Morrison, doctorat, de Josephine MBLs Bay Paul al Centrului pentru comparativa Biologie Moleculara si Evolution, primul autor de pe hartie.
Locuieste giardia parazit in intestin umane intr-o forma de inot si de hranire numit trophozoite, care este expulzat in cele din urma, prin scaun. In afara corpului, giardia ia forma unui chist foarte contagioasa care poate trai pentru saptamana in apa, sol, produse alimentare, sau pe alte suprafete.
Giardiaza este cea mai frecventa in randul copiilor, in special cei care sunt expusi la scutece schimbare. Inotatori, excursionisti, rulote si altii care bea apa netratata sunt, de asemenea predispuse la infectie (de aici Backpackers boala nickname sau febra castor), astfel cum sunt turisti internationale. Simptomele comune includ diaree, greata, crampe de stomac si de gaze, si de obicei persista doua-sase saptamani. Pentru ca agata parazit de a celulelor intestinale care absorb grasimi si substante nutritive, giardiaza poate duce la complicatii severe, cum ar fi absorbtia sarace nutritive, precum si pierderea in greutate.
Desi nu este viata in pericol, Giardia este un parazit destul de greu de multumit si destul de importante de la un punct de vedere economic la nivel mondial si in Statele Unite, in cazul in care aceasta constituie o cauza majora a bolilor diarrheal la copii in centre de zi, spune Mitchell Sogin, Ph.D., director de de Josephine Bay Paul Center si lider al studiului giardia.
Analiza genomului giardia a relevat neobisnuit de mai multe proteine, care sunt obiectivele de droguri promitatoare, Morrison spune. Aceste proteine sunt destul de diferite de la proteine umane faptul ca, daca le afecteaza cu un drog, nu sa va afecta omologii uman, spune ea. Medicamentele pot fi concepute, care va interfera cu paraziti capacitatea de a reproduce, sau pentru a muta sau a lega in intestinul subtire, sau pentru a exista la toate.
Echipa MBL, de asemenea, a investigat istoria evolutiv al acestui parazit antice. Giardia este un singur-Eucariote celula, ceea ce inseamna celula sa are un nucleu, la fel ca celulele de oameni si majoritatea celorlalte organisme multicelulare. Dar genomul giardia este compact in comparatie cu alte eucariote, cu masini simplificate pentru mai multe procese de baza, cum ar fi ADN-ului de replicare si de prelucrare a ARN-ului. In cazul in genomul giardia fusese initial complexe si cu experienta pierderea genei-a lungul timpului de evolutie, Morrison spune, ar fi de asteptat pentru a vedea parti ale echipamentului intacte si partile lipsa. Aceasta, cu toate acestea, wasnt cazul. Se pare ca a fost doar genomul mai simplu, pentru a incepe cu, spune ea. Autorii ipoteza ca giardia deviat de la eucariote, altele mai mult de un miliard de ani in urma.
Am pornit la acest proiect a genomului datorita importantei sale pentru sanatatea umana si sugestii de la analizele anterioare molecular care giardia reprezinta o filiatie foarte timpuriu-divergente in istoria evolut...

Oxoid teste permit Rapid Diagnosticul de majoritatea Cauze de Gastroenterita

Oxoid teste permit Rapid Diagnosticul de majoritatea Cauze de Gastroenterita Oxoid, o lume de conducere de brand microbiologie, are placerea sa anunte ca perspectiva ™ gama de calitative imunoteste enzima a fost recent extins pentru a include truse de testare pentru Adenovirus, Astrovirus, Clostridium difficile, Campylobacter, cryptosporidium, Entamoeba histolytica, giardia, giardia / cryptosporidium, rotavirus, toxina Shiga Escherichia coli.
Aceste usor de utilizat, teste de diagnostic pentru boala enteric infectioase (gastroenterita), cauzate de bacterii, virusuri si paraziti, necesita mainile minimal-la timp, sunt potrivite pentru protocoale automate (DSX ™ si Triturus ®) si sa furnizeze rezultatele in mai putin de 2 ore. Kituri de testare au substrat comun, tampon se spala si se va opri solutie, plus coduri de culoare-Kit-componente specifice pentru usurinta de manipulare.
Gastroenterita este o inflamatie a stomacului si intestinelor. Principalul simptom este diareea, cu alte simptome, cum ar fi dureri abdominale, crampe, greata si varsaturi, de asemenea, observate. Diaree si varsaturi poate duce la...

Sugerand metode noi si pentru a sparge Grip Parasite giardia's

Sugerand metode noi si pentru a sparge Grip Parasite giardia's Cunoscut in America, in primul rind ca otrava de excursionisti, o singura celula intestinale parazitul Giardia lamblia este o cauza majora a bolii la nivel mondial diarrheal cu estimarile de 100 de milioane infectiilor pe an. Parazit colonizes intestinului superioara mici de fixare la granita microvillus pensula a celulelor intestinale.
Dar, exact cum giardia o acorda in sine a fost necunoscut ...

Backcountry teste de calitate a apei sunt vesti bune pentru rulote

Backcountry teste de calitate a apei sunt vesti bune pentru rulote Sierra Nevada de obicei, apele liber de bacterii suparatoare, cu exceptia utilizarii in zonele de mare
- Datele culese de experti de la UC Davis, Scoala de Medicina au aratat ca, cu exceptia unor zone intens utilizate, cursuri de apa si lacurile in tara ridicat de Sierra Nevada, in general, sunt curate si in stare proaspata.
Vestea buna pentru rulote pot fi gasite intr-o pereche de studii pu...

Ce este Giardiaza? Care este cauza Giardiaza?

Ce este Giardiaza? Care este cauza Giardiaza? Giardiasis este o infectie a aparatului digestiv. Ea este cauzata de un parazit care se gaseste peste tot in lume numit intestinalis giardia. Este una dintre cele mai comune boli apa si este frecvent in zonele cu instalatii sanitare sarace si apa nesigure.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, Giardiaza este: Infectia cu parazit protozoar Giardia; G. lamblia poate provoca diaree, dispepsie, ...

Filtrare Riverbank trage poluanti proveniti de la apa potabila

Filtrare Riverbank trage poluanti proveniti de la apa potabila Solul de langa Stream poate elimina microbii daunator si materialului organic, cercetatorii gasi contaminanti Nociv adesea vicia apa potabila trase direct dintr-un rau, ci un low-cost filtru naturale pot minti chiar dincolo de banci. Johns Hopkins, cercetatorii au descoperit ca solul alaturi de un rau poate elimina microbii periculoase si materiale organice ca fluxuri de apa prin ea. Cu apa curata...

14.6 dolari milioane Pathogen Pentru a extinde baza de date, Accelerarea la nivel mondial de cercetare acordate Penn, Georgia Colaborare

14.6 dolari milioane Pathogen Pentru a extinde baza de date, Accelerarea la nivel mondial de cercetare acordate Penn, Georgia Colaborare Cercetatorii de la Universitatea din Pennsylvania si Universitatea din Georgia au primit o perioada de cinci ani, contract de 14.6 milioane dolari de la Institutul National de alergie si infectioase, o parte din US National Institutes of Health, sa se extinda si extinda activitatea pe agentului patogen eucariote Genome Baza de date de resurse, http://EuPathDB.org. Aceasta baza de date revolutionar...

Ce este Gastroenterita? Ce mancare intoxicatii?

Ce este Gastroenterita? Ce mancare intoxicatii? Gastroenterita inseamna iritatii si inflamatii ale tractului gastro-intestinal, care include stomac si intestine mici si mari. Conditia este, de obicei din cauza bacteriilor, toxiinfectiile alimentare, paraziti, sau virusuri, si de multe ori rezultate in diaree, dureri abdominale, greata si varsaturi. Gastroenterita este numita, gripa gastric sau gripa stomacului, desi nu are nici o legatura cu vi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.