Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Glicemie


Ce este Hipoglicemie? Care este cauza Hipoglicemie?

Ce este Hipoglicemie? Care este cauza Hipoglicemie?
O persoana cu anormal de un nivel scazut de zahar din sange (glucoza) a hipoglicemie. Glucoza este sursa principala de energie bodys. Hipoglicemie nu este o boala in sine, ci este un semn de o problema de sanatate.
Majoritatea oamenilor stiu cand nivelul lor de zahar din sange au scazut, si au timp sa faca ceva despre asta. Semnele tipice de niveluri scazute de zahar sunt foame, tremuraturi, shakiness, greata, paloare, si transpiratii. Hipoglicemie este de obicei legata cu diabet zaharat. Multe alte conditii poate provoca valoare mica a zaharului din sange la persoanele care nu au diabet.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, hipoglicemie este Simptomele care rezulta din glucozei in sange (in intervalul normal de glucoza 60-100 mg / dl [3.3-5.6 mmol / l]), care sunt fie autonome sau neuroglycopenic. Simptomele includ autonomǎ transpiratie, tremuraturi, senzatie de caldura, anxietate, si greata. Simptomele includ Neuroglycopenic sentimente de ameteala, confuzie, stare de oboseala, dificultati de vorbire, dureri de cap, si incapacitatea de a se concentra. Care sunt semnele si simptomele de hipoglicemie? Un simptom este ceva pacientul simte sau rapoarte, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medicul, poate detecta. De exemplu, o durere de cap poate fi un simptom, in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Semnele precoce si simptome de hipoglicemie usoare, de obicei includ: Hunger tremor (tremuraturi / shakiness) Transpiratii Anxietate Iritabilitate paloare (fata merge pal), palpitatii ritm accelerat cardiac Furnicaturi buzele creierul are nevoie de o aprovizionare continua de glucoza pentru a functiona. Creierul nici magazine, nici produce glucoza.
Comportament Cand hipoglicemie este mult mai severa urmatoarele semne sau simptome sunt posibile: Concentrarea probleme Confuzie irationala si dezordonata (similar cu cineva care este beat), convulsii (mai putin frecvent) pierderea constientei (mai putin frecvent) semne si simptome care sunt legate de hipoglicemie pot fi , cauzata de boli sau alte conditii. Singurul mod de a fi sigur ca acesta este hipoglicemie este cu un test de sange. Care sunt cauzele de hipoglicemie? Hipoglicemie poate aparea din mai multe motive diferite. Este cel mai frecvent se intampla atunci cand o persoana cu diabet zaharat a luat prea multa insulina.
Cum-reglementarea de zahar din sange sa apara?
Sistemul digestiv rupe in jos carbohidratii din alimente vom manca in molecule de zahar diferite, dintre care unul este glucoza - bodys sursa principala de energie. Glucoza merge direct in fluxul sanguin dupa ce mancam. Cu toate acestea, glucoza are nevoie de insulina - un hormon produs si eliminat de pancreas - inainte de a putea introduce o celula. Cu alte cuvinte, o celula ar muri de foame de energie in cazul in care nu s-au insulina din jur, indiferent de cat de mult s-au glucoza.
Dupa ce manca, pancreasul mod automat Comunicate de o cantitate adecvata de insulina pentru a muta in prezent de glucoza in sange noastre in celule, si reduce nivelul de zahar din sange. Orice surplus de glucoza merge in ficat si muschi sub forma de glicogen (stocate de glucoza).
Insulina este responsabil pentru aducerea nivelurilor de glucoza din sange in exces reveni la normal.
In cazul in care nivelurile de glucoza au scazut pentru ca o persoana nu a mancat pentru un timp, pancreasul secreta glucagon - un alt hormon - care declanseaza defalcarea de glicogen stocate in glucoza, care este eliberat in sange, aducand astfel glicemiei spate sus.
De ce sunt oamenii cu diabet zaharat predispuse la hipoglicemie?
Persoanele cu diabet zaharat de tip 1 nu produce insulina, in timp ce cei cu diabet zaharat de tip 2 au celule, care nu raspund in mod corespunzator la insulina - ca ambele au tendinta de a suferi in crestere de la nivelul de glucoza din sange si celulelor care nu primesc suficienta energie. Oamenii cu ambele tipuri de diabet zaharat trebuie sa ia insulina, precum si alte droguri, in scopul de a aduce nivelul lor de zahar in sange in jos.
In cazul in care o persoana cu diabet zaharat de insulina are prea mult, lui / ei nivelul de zahar din sange poate scadea prea mici - el / ea are hipoglicemie.
O persoana care ia insulina poate sa ia in valoarea normala pentru acea ora din zi, dar nu a mancat mult mai putin decat de obicei, sau a facut exercitiu - ceea ce inseamna ca lui / ei cerinta insulina pentru acel moment, este mai mic decat de obicei. Cu alte cuvinte, luand insulina prea mult, nu inseamna neaparat ca pacientul a crescut doza, ci inseamna ca insulina a fost luata in excesiva pentru bodys nevoile in acel moment.
Hipoglicemie nu cauze legate de diabet zaharat pot include: Unele medicamente - in cazul in care cineva care nu are diabet zaharat de diabet zaharat a inghitit medicamente ei pot dezvolta hipoglicemie. Chinina, un medicament utilizat pentru pacientii cu malarie, de asemenea, poate provoca hipoglicemie. Salicilati, care sunt utilizate pentru tratarea bolilor reumatismale, si propronanolol pentru hipertensiune (tensiune arteriala ridicata pot declansa, de asemenea, o scadere grava a nivelului de zahar din sange.
Abuz de alcool - ficat pot opri stocate eliberarea glucozei in sange, daca cineva a fost baut foarte mult.
Unele boli de ficat - hepatita induse de consumul de droguri poate provoca hipoglicemie.
Afectiuni renale - persoane cu afectiuni renale pot avea probleme de excreting medicamente, ceea ce poate duce la sange anormal de scazute niveluri de zahar.
Nu manca destul - persoane cu tulburari de alimentatie, precum anorexia, pot gasi ca nivelul lor de zahar in sange scad dramatic.
Insulinoma - aceasta este o tumoare in pancreas, care poate face pancreasul sa produca insulina prea mult.
Probleme endocrine - unele tulburari ale glandelor suprarenale si hipofiza poate duce la hipoglicemie. Copiii cu aceste afectiuni sunt mai multe sanse de a dezvolta anormal de nivelurile scazute de zahar din sange decat adultii.
Hipoglicemie reactive (hipoglicemie postprandiale) - aceasta este atunci cand pancreasul produce insulina prea mult, dupa o masa.
Tumorile - tumori in alte parti ale corpului (nu a pancreasului) poate provoca hipoglicemie. Acest lucru este foarte rara. Hipoglicemie Cum este diagnosticat? Oricine care are un atac hipoglicemiant si nu stiu de ce ar trebui sa vedeti un medic cat mai curand posibil. GP (medic generalist, medic primar de ingrijire) vor, probabil, pentru un test de sange pentru a masura nivelul de zahar din sange. Medicul va cere, de asemenea, despre simptome, si daca acestea imbunatati dupa ce a fost corectat hipoglicemie (dupa nivelul de zahar in sange a reveni la normal). Medicul va trebui sa verificati pacientii antecedentele medicale, indiferent daca el / ea a fost de a lua orice medicamente, si daca au existat nici un ...

Factorii care afecteaza Beneficiu / efectele daunatoare ale intensiv al glicemiei de control in diabetului de tip 2 Raportat

Factorii care afecteaza Beneficiu / efectele daunatoare ale intensiv al glicemiei de control in diabetului de tip 2 Raportat Factorii care afecteaza daca controlului intensiv al glicemiei este susceptibila de a reduce sau mari riscul de evenimente cardiovasculare, inclusiv decesul, bazate pe dovezi in Diabetes VA Trial, au fost raportate la un simpozion astazi, aici, la American Diabetes Asociatiilor 69th Scientific Sessions.
Am constatat ca initierea de control intensiv in primii 15 ani de la un diagnostic de diabet zaharat tip 2 a redus riscul de evenimente cardiovasculare, inclusiv mortalitate, dar initiere 16 la 20 ani dupa diagnostic, au dus la nici astfel de beneficii, a spus William C. Duckworth, MD, Directorul de Diabet de cercetare, Carl T. Hayden VA Medical Center din Phoenix, profesor de medicina clinica, Universitatea din Arizona, si co-presedinte al Diabet VA Trial (VADT), intr-un recent interviu.
In plus, initierea controlului intensiv 20 sau mai multi ani dupa diagnosticare a crescut riscul de evenimente cardiovasculare in populatia studiata in acest proces, a spus Duckworth. Aceste efecte durata nu au fost afectate de varsta, in ciuda faptului ca varsta in sine este un risc independent pentru evenimente CV-ul.
In contrast cu VADT raportul de anul trecut, care arata ca un control intensiv nu a avut un efect semnificativ statistic asupra reducerii cardiovasculara (CV) evenimente, subanalyses prezentate aici au aratat in mod clar care pacientii au beneficiat de control al glucozei intensiva si care pacientii nu au.
Efectul de impact a fost de complexa. Conform unui studiu, riscul de a avea un eveniment primar CV-ul (de exemplu, infarct miocardic sau accident vascular cerebral) in randul persoanelor care au diabet de 10 la 15 ani a fost redus cu 40% in cazul in care acestea au fost cu privire la controlul glicemiei intensiva. La celalalt capat al spectrului, in cazul in diabet zaharat a fost prezent de mai mult de 21 de ani, riscul de primar evenimente CV-ul la pacientii cu privire la controlul intensiv mai mult decat dublu.
Exceptia cazului in care sunt prezenti si alti factori care ar contraindicate de tratament intensiv, cum ar fi hipoglicemie, controlul intensiv este adecvata in primii 15 ani de la diagnosticare, a spus Duckworth. Cu toate acestea, un tratament intensiv nu ar trebui sa fie initiat in cazul in care persoana a avut deja diabet de 20 de ani. El a spus ca se cunoaste daca o persoana care a fost deja la un tratament intensiv de mai multi ani poate continua in conditii de siguranta dincolo de 20 de ani marca.
Alti factori majori de risc potential de precipitare un eveniment primar CV-ul sau mortalitatea total au fost hipoglicemie, un eveniment anterior CV-ul, varsta inaintata si insuficienta renala.
Duckworth si un coleg de descris in detaliu doi factori - nivelul HDL si niveluri de hipoglicemie - care ar putea mari sau micsora, respectiv, riscul de evenimente cardiovasculare la persoanele cu diabet de tip 2, precum si a subliniat zonele in care raman intrebari.
Niveluri de HDL
Principalul factor de risc in scadere a mortalitatii in studiu a fost indivizii nivelul de HDL - fractiunea de colesterol bun, a explicat Duckworth. A existat o scadere de 80% a riscului de evenimente cardiovasculare, inclusiv mortalitate, pentru fiecare crestere de 10 mg, la HDL persoanelor fizice de mai sus fiecare de referinta, o scadere cu 50% a riscului de un prim eveniment primar CV-ul pentru fiecare crestere de 10 mg in HDL, precum si un 55 scadere% in riscul de a mortalitatii de toate cauzele pentru fiecare crestere de 10 mg de a HDL. El a spus acest lucru este comparabil cu ceea ce a fost observat in studii epidemiologice de oameni fara diabet zaharat. Nivelurile de HDL poate fi ridicata prin exercitii regulate, precum si cu anumite medicamente.
Hipoglicemie ca un risc major
Un alt factor de gasit pentru a creste riscurile de tratament intensiv a fost hipoglicemie severa (in mod serios scazute niveluri de glucoza din sange).
In VADT, cei care au avut episoade de hipoglicemie severa, au fost mult mai probabil sa aiba efecte adverse severe, pana la si inclusiv cu moartea, a spus Duckworth. In ambele grupuri combinate, cei care au avut hipoglicemie suficient de severe pentru a determina modificari ale constiintei a avut o crestere 88% din ciclul primar evenimente CV-ul si o crestere de trei ori in moarte CV-ul.
Potrivit lui S...

Complex de analiza a Pe Sulfonilureice In ultimul numar al diabetica Hipoglicemie (09 iunie 2009)

Complex de analiza a Pe Sulfonilureice In ultimul numar al diabetica Hipoglicemie (09 iunie 2009) Ultimul numar al revistei on-line pentru diabetici Hipoglicemie caracterizeaza printr-o revizuire autoritate pe Sulfonilureice de profesorul Ian Campbell, un expert important in terapia hipoglicemie orala.
Profesorul de revizuire Campbells se axeaza pe sulfoniluree induse de hipoglicemie (SIH), care este o parte bine-a recunoscut-efect al acestei clase de tratament pentru diabet de tip 2. In re...

Pacienti cu diabet zaharat tip 1 Nu trezire In raspuns la Hipoglicemie

Pacienti cu diabet zaharat tip 1 Nu trezire In raspuns la Hipoglicemie Un studiu de 16 pacienti cu diabet zaharat de tip 1 (T1DM) si 16 persoane normale, arata ca doar unul din 16 pacienti T1DM, in comparatie cu zece participanti sanatosi de control, trezit la hipoglicemie.
Bernd Schultes si colegii sai de la Universitatea din Lubeck induse de hipoglicemie cu insulina in conditii controlate si apoi evaluate somn cu polysomography. O scadere a glicemiei la 2,2 mmol...

Complicatii ale indelungata diabet zaharat tip 1 injumatatit Prin intensiv al glicemiei de control

Complicatii ale indelungata diabet zaharat tip 1 injumatatit Prin intensiv al glicemiei de control Near-normale de control inceputul glucoza, cat mai curand posibil dupa diagnosticul ar imbunatati semnificativ prognoza pe termen lung a diabetului zaharat de tip 1, conchide un studiu publicat in 27 iulie 2009, problema Archives of Internal Medicine, care sa actualizeze informatii despre cursul clinic al diabet zaharat tip 1. De asemenea, studiul a constatat ca perspectivele pentru persoanele cu ...

Health Canada aproba GlucaGen (R), pentru Tratamentul severa Hipoglicemie in diabet Pacientii

Health Canada aproba GlucaGen (R), pentru Tratamentul severa Hipoglicemie in diabet Pacientii Paladin Labs Inc (TSX: PLB), o companie canadiana lider de specialitate farmaceutice, a anuntat astazi ca Biologics genetice si terapii Directia de Sanatate Canada a aprobat GlucaGen ® ( "glucagon recombinant pentru injectare). GlucaGen ® este indicat pentru tratamentul de hipoglicemie severa la pacientii diabetici tratati cu insulina, si este lider de piata in Europa. GlucaGen ® este fabr...

Hipoglicemie Alerta cainilor utilitari oferta de persoanele cu diabet zaharat

Hipoglicemie Alerta cainilor utilitari oferta de persoanele cu diabet zaharat Monitoare de Glucoza, benzi de testare, precum si Lantete: persoanele cu diabet zaharat sunt mult prea familiarizat cu echipamentul folosit pentru a testa glucozei din sange (zahar) niveluri. Acum, unii oameni sunt adaugati un alt fel de ajutor pentru regimul lor de gestionare a diabetului zaharat. Martie 2008 problema de Diabet Previziuni, revista de consum al Asociatiei Americane de Diabet (ADA)...

Cel mai mare studiu vreodata realizat de diabet zaharat-show intensiv al glicemiei de control Reduce complicatii grave - "Rezultatele Advance Du-te Dincolo de dovezi existente"

Cel mai mare studiu vreodata realizat de diabet zaharat-show intensiv al glicemiei de control Reduce complicatii grave - "Rezultatele Advance Du-te Dincolo de dovezi existente" Rezultate noi din mediul cel mai mare studiu vreodata de tratamente diabet zaharat arata ca intensiv de glucoza din sange (zahar) de control utilizand modificate gliclazida de presa si alte droguri cum este necesar, pacientii care protejeaza impotriva complicatii grave ale bolii. In special, un tratament intensiv reduce riscul de boli de rinichi de o cincime. Prezentat astazi, de la American Diabe...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.