Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Glicemie marita


Analize de sange, care ofera Inainte Blood Sugar mediu Acum, recomandate pentru diabet zaharat de screening, Diagnostic

Analize de sange, care ofera Inainte Blood Sugar mediu Acum, recomandate pentru diabet zaharat de screening, Diagnostic
Recomandarile oficiale noi pentru diabet zaharat de screening si diagnostic includ acum un test de sange care sa ofere o persoanele nivel mediu de glucoza din sange de peste 2 precedente - 3 luni.
Testul A1C nu este nou. Aceasta a fost folosit de la sfarsitul anilor 1970 ca o modalitate de a obtine o imagine a glicemiei cat de bine se intampla la persoanele cu diabet zaharat. Dar numai in ultimii 15 ani a utilizarea acesteia si de notare a deveni mai standardizate si reproductibile din loc in loc si de timp in timp mult de diabet zaharat de alte teste de glucoza din sange.
Acum, intr-un supliment anual al revistei Diabetes Care, publicat 29 decembrie de catre Asociatia Americana de Diabet, testul A1C este dat un rol proeminent in 2010 orientarile pentru screening diabet zaharat, diagnostic si prevenire.
In special, Revizuirile sectiune pentru a standardelor de asistenta medicala in Diabet, recomanda ca A1C fi folosite pentru a identifica persoanele cu pre-diabet, cei cu risc crescut de a dezvolta de tip 2, sub forma de boala. Spre deosebire de diabet zaharat tip 1 cu debut brusc sale, de tip 2, se dezvolta treptat si fara simptome. Dar, deteriorarea acesteia pentru sanatate si longevitate poate fi la fel de severe.
Cel putin 50 de milioane de adulti si copii din SUA ar putea fi pe drumul lor de a dezvolta diabet de tip 2, in functie de John Buse, MD, Ph.D., profesor de medicina si sef endocrinologie de la Universitatea din Carolina de Nord la Chapel Hill. Buse este fostul presedinte ADA pentru medicina si stiinta si un membru al raport international de experti pentru a caror in iulie 2009 recomandat testul A1C pentru diagnostic diabet zaharat, precum si pentru identificarea persoanelor cu risc crescut de diabet zaharat.
Un mare avantaj al testului A1C este ca it doesnt necesita conditii de repaus alimentar. Pacientul poate veni in orice zi, la orice moment. Acestuia, de asemenea, nu la fel de sperios ca testul mai mari de zahar din sange, care poate fi marita prin fel de plangeri pe care de multe ori aduce oamenii la doctor cum ar fi durere sau infectie. A1C wont a fi interferat cu acest fel, pentru ca se uita la valoarea zaharului din sange medie de peste 2-3 luni.
Testul masoara procentajul de hemoglobina glycated, sau A1C, in sange. Hemoglobina, o proteina gaseste in celulele rosii din sange, transporta oxigenul de la plamani la toate celulele corpului. In diabet, excesul de glucoza in sange intra celule rosii din sange si link-uri sus (glycates), cu molecule de hemoglobina. Mai mult exces de glucoza in sange, hemoglobina mai mult devine glycated. Prin masurarea procentul de A1C in sange, tu a lua o imagine de ansamblu a nivelului glucozei din sange-ul mediu pentru ultimele cateva luni.
Aceasta se schimba inregistrare la fel de vechi celule rosii din sange, in Die organismul dumneavoastra si noi celule rosii din sange (cu hemoglobina proaspete) le inlocuiasca. Cantitatea de A1C din sangele dumneavoastra reflecta controlul glicemiei pentru ultimele 120 de zile, sau durata de viata a unei celule rosii din sange.
Intr-o persoana care nu are diabet zaharat, circa 5 la suta din toate hemoglobinei este glycated. Pentru cineva cu diabet zaharat si de nivelurile ridicate de glucoza din sange, nivelul A1C este mai mare decat in mod normal. Cat de inalt nivel se ridica A1C depinde de ceea ce nivelul de glucoza din sange mediu a fost in timpul ultimele saptamani si luni. Niveluri pot varia de la normal la fel de ridicat ca 25 procente in cazul in care diabetul zaharat este oribil scapat de sub control pentru o lunga perioada de timp.
In Revizuiri...

Lapte si produse lactate proteja impotriva "sindromul metabolic"

Lapte si produse lactate proteja impotriva "sindromul metabolic" O pinta de zi cu zi sau de un ajutor de alimente lactate proteja impotriva gruparea de chimia organismului anormale cunoscut sub numele de sindrom metabolic, sugereaza un studiu in Jurnalul de Epidemiologie si comunitare de sanatate.
Sindromul a fost legata de un risc crescut de diabet zaharat, boli coronariene, si de moartea prematura.
Rezultatele se bazeaza pe un esantion reprezentativ de 2375 de oameni cu varste cuprinse intre 45 si 59, toti acestia au fost parte dintr-un studiu pe termen lung asupra sanatatii, cunoscut sub numele de Studiul Caerphilly potentiali.
Doua sau mai multe din glicemiei ridicate, insulina, grasimi in sange, tesutului adipos din organism, si tensiunii arteriale definite prezenta sindromului metabolic in barbati studiate.
Mens de sanatate a fost urmarita de peste 20 de ani, in care datele de timp de la chestionare alimente si jurnale alimentare pe saptamana au fost utilizate pentru a evalua cat de mult lapte si produse lactate produse alimentare consumate de oameni.
Aproximativ unul din sapte barbati (15%) au avut sindrom metabolic, la intrarea in studiu.
Acesti oameni au avut...

Complex de analiza a Pe Sulfonilureice In ultimul numar al diabetica Hipoglicemie (09 iunie 2009)

Complex de analiza a Pe Sulfonilureice In ultimul numar al diabetica Hipoglicemie (09 iunie 2009) Ultimul numar al revistei on-line pentru diabetici Hipoglicemie caracterizeaza printr-o revizuire autoritate pe Sulfonilureice de profesorul Ian Campbell, un expert important in terapia hipoglicemie orala.
Profesorul de revizuire Campbells se axeaza pe sulfoniluree induse de hipoglicemie (SIH), care este o parte bine-a recunoscut-efect al acestei clase de tratament pentru diabet de tip 2. In re...

Health Canada aproba GlucaGen (R), pentru Tratamentul severa Hipoglicemie in diabet Pacientii

Health Canada aproba GlucaGen (R), pentru Tratamentul severa Hipoglicemie in diabet Pacientii Paladin Labs Inc (TSX: PLB), o companie canadiana lider de specialitate farmaceutice, a anuntat astazi ca Biologics genetice si terapii Directia de Sanatate Canada a aprobat GlucaGen ® ( "glucagon recombinant pentru injectare). GlucaGen ® este indicat pentru tratamentul de hipoglicemie severa la pacientii diabetici tratati cu insulina, si este lider de piata in Europa. GlucaGen ® este fabr...

Hipoglicemie Creste riscul de mortalitate, prelungeste Spitalul de sedere pentru pacientilor cu diabet - chiar si in afara ICU

Hipoglicemie Creste riscul de mortalitate, prelungeste Spitalul de sedere pentru pacientilor cu diabet - chiar si in afara ICU Pacientilor cu diabet care sunt spitalizati pentru non-boli critice, si de a dezvolta hipoglicemie in timp ce internat in spital, sunt susceptibile de a ramane internat in spital mai mult si se confrunta cu un risc mai mare de mortalitate atat in timpul si dupa spitalizare, conform unui studiu publicat in numarul din luna iulie a Diabetes Care.
Acest studiu retrospectiv cohorta de mai mult de 4...

Hipoglicemie Alerta cainilor utilitari oferta de persoanele cu diabet zaharat

Hipoglicemie Alerta cainilor utilitari oferta de persoanele cu diabet zaharat Monitoare de Glucoza, benzi de testare, precum si Lantete: persoanele cu diabet zaharat sunt mult prea familiarizat cu echipamentul folosit pentru a testa glucozei din sange (zahar) niveluri. Acum, unii oameni sunt adaugati un alt fel de ajutor pentru regimul lor de gestionare a diabetului zaharat. Martie 2008 problema de Diabet Previziuni, revista de consum al Asociatiei Americane de Diabet (ADA)...

Oamenii de stiinta explica modul de alcool Cauzele Hipoglicemie (prea mica Blood Sugar)

Oamenii de stiinta explica modul de alcool Cauzele Hipoglicemie (prea mica Blood Sugar) Oamenii de stiinta de la University Medical lider suedez Karolinska Institutet le-au divulgat acum misterul modul in care alcoolul poate provoca secretia de insulina exagerat duce la hipoglicemie severa (prea scazut de zahar din sange). Acest mecanism, care este descrisa in cele mai recente numarul de Endocrinologie, explica modul in care ingestia de alcool poate afecta creierul uman prin scaderea...

Intarzierile in tratarea Hiperglicemie Afectate de veniturile nivelului

Intarzierile in tratarea Hiperglicemie Afectate de veniturile nivelului Oamenii cu diabet zaharat, care locuiesc in cartierele mai putin bogate sunt mult mai probabil sa apara intarzieri in tratament pentru hiperglicemie, conform unui studiu publicat in numarul din august al Diabetes Care. Cu toate acestea, cercetatorii au descoperit, venitul cartier a fost doar un singur factor in determinarea modului de repede de asistenta adecvate a fost primit.
Oamenii care au ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.