Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Grafic temperatura bazala


Redusa temperatura corpului extinde Durata de viata Fara dietetice Restrictie

Redusa temperatura corpului extinde Durata de viata Fara dietetice Restrictie
Studiul nostru arata ca este posibil sa creasca durata de viata la soareci de modeste, dar prelungite scadere a temperaturii corpului de baza, a declarat Bruno Conti, un profesor asociat la Scripps de cercetare care a condus studiul. Aceasta durata de viata mai lunga a fost atins independent de restrictie calorii.
Inainte de acest studiu, cercetatorii au cunoscut faptul ca temperatura corpului de baza si au fost legate de imbatranire, in animalelor cu sange rece. Oamenii de stiinta au cunoscut, de asemenea, faptul ca durata de viata ar putea fi extins in sange cald animale prin reducerea numarului de calorii consumate ei, care, de asemenea, a redus temperatura corpului de baza. Dar nu de gradul de restrictie de calorii necesare pentru a prelungi durata de viata este usor de realizat, chiar si la soareci.
Inainte de studiu actuale, intrebari critice despre relatia dintre restrictie de calorii, temperatura corpului de baza, precum si durata de viata a ramas fara raspuns. A fost restrictie calorii in sine responsabil pentru durata de viata mai lunga, cu o temperatura corpului redusa, pur si simplu o consecinta? Sau a fost reducerea temperaturii corpului de baza o contributie determinanta la efectele benefice ale restrictie de calorii? Conti si colegii sai au vrut sa afle.
Pentru a aborda problema, oamenii de stiinta au decis sa incerce sa mai mici de baza temperatura corpului in mod direct, fara a restrange ingestia de alimente. In animalelor cu sange rece, cum ar fi viermi rotunzi (elegans C.) si fruitflies (Drosophila), aceasta sarcina este simplu de configurat - temperatura corpului de baza poate fi redus prin simpla schimbare a temperaturii mediului. Dar, pentru animale cu sange cald, sarcina este mult mai dificil de atins.
Conti si colegii sai au decis sa isi concentreze eforturile asupra zonei preoptic a hipotalamusului, o structura in creier care se comporta ca termostatul de bodys si este crucial pentru reglare a temperaturii. Doar ca detinand ceva cald langa termostatul intr-o camera poate prost este de gandire in care camera in intregime este mai fierbinte, astfel incat de aer conditionat se aprinde, echipa de cercetare Scripps motivat, ca ar putea reseta creierul termostatul de a produce energie termica in apropiere.
Pentru a face acest lucru, au creat un model de mouse-ul care a produs cantitati mari de proteine decuplare 2 in neuroni hypocretin in hipotalamus laterale, care este aproape de zona de preoptic. Actiunea de proteine decuplare 2 produs de caldura, care difuza pentru a creierului alte structuri, inclusiv zona preoptic. Si, intr-adevar, de caldura suplimentare a lucrat pentru a induce o reducere continua a temperaturii corpului central al soareci, scaderea este 0.3 - 0.5 grade Celsius.
Oamenii de stiinta au fost apoi capabil sa masoare efectul de a coborat temperaturii corpului de baza, durata de viata, constatand ca soarecii a redus cu temperatura corporala a avut in mod semnificativ mai lunga durata de viata medie decat cele care didnt. Desi acest efect a fost observat in ambele barbati si femei, in acest studiu schimbare a fost mai pronuntat la femei-durata medie a fost extinsa cu aproximativ 20 la suta la femei si de aproximativ 12 la suta la barbati.
Cercetatorii au efectuat mai multe experimente pentru a va asigura ca nu au fost alti factori care contribuie la coborat de baza temperatura corpului. Ei au confirmat faptul ca soarecii experimentale s-au obisnuit in capacitatea lor de a genera febra, si ca aceste soareci sa mutat in jurul despre aceeasi suma ca soarecii normali. In plus, cercetatorii au verificat ca neuronii hypocretin producatoare de proteine decuplare 2 nu au fost implicate in Regulamentul de temperatura.
Important, soareci in acest studiu li sa permis sa manance ca aliment de mult ca doreau, precum si experimentale si soareci de control a mancat aceeasi suma. Greutatea soareci femele de control experimentale si nu difera in mod semnificativ. Cu toate acestea, experimentale soareci masculi cantaresc aproximativ 10 la suta mai mult decat grupul de control, cel mai probabil, reflectand redus de energie necesare pentru a mentine o mai mica de baza temperatura corpului, in functie de hartie.
Modelul nostru de baza, adrese de ceva mai mult decat suma de alimente, a declarat Tamas Bartfai, care este presedintele moleculara si Integrative Neu...

New Link in anii de insulina si Core temperatura corpului

New Link in anii de insulina si Core temperatura corpului O echipa condusa de oameni de stiinta de la Scripps Research Institute au descoperit o legatura directa intre insulina - un hormon lung asociata cu tulburari metabolice si de metabolice, cum ar fi diabetul - de baza si a temperaturii corpului. In timp ce multe cercetari s-au efectuat la insulina, deoarece descoperirea sa in anii 1920, aceasta este prima data hormon a fost conectat la fundamentale ale procesului de reglare a temperaturii.
Lucrarea a fost publicata recent intr-un avans, problema on-line a revistei Diabet, un jurnal al Asociatiei Americane de Diabet, si va aparea in editia de imprimare ianuarie a publicarii.
Cercetatorii au descoperit ca, atunci cand insulina a fost injectat direct intr-o anumita zona a creierului la rozatoare, temperatura corporala crescut, metabolism crescut, si adipos maro (FAT) tesut a fost activat pentru a elibera caldura. Echipa de cercetare, de asemenea, a constatat ca aceste efecte au fost dependenta de doza - pana la un punct, mai multa insulina, cu atat mai mult aceste masuri metabolice a crescut.
Oamenii de stiinta au cunoscut de multi ani, ca insulina este implicat in reglementarea glucozei in tesuturile din afara creierului, a declarat neurobiolog de Cercetare Scripps Manuel Sanchez-Alavez, care a fost primul autor al hartiei noi cu colegii de laborator Bartfai Iustin V. Tabarean si Olivia Osborn (acum la la Universitatea din California, San Diego). Conectare la reglare a temperaturii in creier este nou.
In plus fata de ceea ce sugereaza o perspectiva diferita asupra bolilor cum ar fi diabetul care implica perturbarea cai de insulina, studiul adauga la intelegerea temperaturii corpului de baza - temperatura de acele parti ale corpului care contin organe vitale, si anume trunchi si cap. In mod normal, temperatura corpului de baza sejururi intr-un interval restrans, astfel incat sa-cheie pot sa apara reactii enzimatice. Atunci cand temperatura corpului de baza se duce in afara acestui interval pentru perioade prelungite - mai mare ca in febra, sau mai mici ca in hipotermie - rezultatul este un pericol pentru organism.
Mai multe variatii modesta a temperaturii corpului de baza sunt asociate cu 24 de zi cu zi-somn ora-trezeste-ciclu, ciclul de sex feminin lunar hormonale, si, curios, efectele de restrictie severa calorii.
Hartie nostru subliniaza posibilitatea ca diferentele de temperatura pot juca un rol in obezitate si poate reprezenta o zona terapeutice in design de droguri viitor, a adaugat Osborn.
Un Surprising Cauta
Laboratorul de Tamas Bartfai, care este presedintele Departamentului de moleculara si Integrative Neurosciences, director al Dorris Harold Neurologice Institutul de cercetare, precum si un membru al Institutului de Chimie Biologie Skaggs la Scripps Research, a fost investigat de biologie de reglare a temperaturii pentru de aproape un deceniu. Ideea pentru noul studiu au venit aproximativ de la unele experimente recente in laboratorul lui explorarea proprietatile de celule numite cald-neuroni sensibile. Aceste celule exista doar in zona preoptic a creierului, care este cunoscut de a reglementa temperatura corporala.
In activitatea coordonate de Osborn pentru a caracteriza aceste neuroni si transcriptomului acestora (toate moleculele de ARN mesager intr-o celula, care reflecta gene fiind exprimate), echipa a observat ceva neasteptat - un mesager ARN-ul pentru o receptorilor de insulina.
Am fost surprinsi sa gaseasca receptorilor de insulina, a spus Tabarean. Receptorilor de insulina este foarte bine documentate in pancreas si in alte tesuturile periferice. Dar nu la nivelul creierului, a fost clar si noi cu siguranta nu stiu despre existenta acesteia in cald-neuroni sensibile.
Hypothesizing ca insulina a fost actioneaza in reglarea temperaturii corpului de baza, din cauza prezentei sale in cald-neuroni sensibile, oamenii de stiinta stabilite pentru a investiga. Pentru a face acest lucru, au folosit o combinatie rara de tehnici de biologie moleculara, inclusiv la nivel de celula unica, electrofiziologie, tehnici de imagistica, si in vivo, studiile metabolice.
In primul rand, Tabarean a condus un singur lucru de celule, examinarea efectul insulinei asupra individuale cald-neuroni sen...

Advate Baxter's Primeste temperatura camerei de bagaje Aprobare

Advate Baxter's Primeste temperatura camerei de bagaje Aprobare Baxter Healthcare Ltd. a anuntat astazi aprobarea de stocare temperatura camerei timp de Advate, singurul factor VIII produsul prelucrat, fara de sange pe baza de aditivi. Aprobare in Uniunea Europeana permite timp de 2 luni de depozitare temperatura camerei in termen de valabilitate de 24 de luni la 2 grade la 8 grade C.
Omologare acordata de catre Comisie a Comunitatilor Europene a urmat aviz...

Circadian Surpriza: Mecanism de temperatura de sincronizare In Drosophila

Circadian Surpriza: Mecanism de temperatura de sincronizare In Drosophila Noi cercetari arata o cale care link-uri tesuturile periferice senzoriala cu un ceas din creier de a reglementa procesele moleculare si comportamente, ca raspuns la schimbarile de temperatura ciclice. De cercetare, publicate de celulare de presa, in 29 octombrie al revistei Neuron, dezvaluie cateva diferente fundamentale intre surprinzator cum lumina-intuneric si ciclurile de temperatura sincroniz...

Nou instrument pentru a Studiu de legatura dintre temperatura corpului si severitatea MS Simptome

Nou instrument pentru a Studiu de legatura dintre temperatura corpului si severitatea MS Simptome Un bodysuit care se incalzeste sau se raceste un pacient, combinat cu masuratori nedureroasa de miscarea ochilor, este furnizarea de cercetatori cu scleroza multipla la UT Southwestern Medical Center cu un nou instrument pentru a studia legatura misterioasa intre temperatura corpului si severitatea simptomelor SM.
Cercetatorii au studiat un aspect de SM fenomen numit Uhthoffs, numit pentru ofta...

Pepene verde mult mai hranitoare la temperatura camerei Than Rece

Pepene verde mult mai hranitoare la temperatura camerei Than Rece Daca doriti sa mancati pepene verde pentru valoarea sa nutritiva, sunteti mai bine stocarea acestuia la temperatura camerei decat frigidere ea. Nivelul de beta-caroten sunt duble si niveluri de lypocene sunt 20% mai mari, spun cercetatorii de la Serviciul de Cercetare Agricola USDA, Lane, Oklahoma, SUA.
Puteti citi despre acest nou studiu in Jurnalul de agricultura si chimie alimentara, Issue 9...

Dupa ce temperatura creste craniu de o interventie chirurgicala pentru Pfeiffer Sindromul

Dupa ce temperatura creste craniu de o interventie chirurgicala pentru Pfeiffer Sindromul La copiii cu sindrom boala rara Pfeiffer, craniofaciale interventii chirurgicale pentru a corecta defectele craniul, este urmat de un model distinct de crestere a temperaturii corpului, rapoarte de un studiu in Jurnalul ianuarie a craniofaciale Chirurgie. Revista este publicata de Lippincott Williams & Wilkins, o parte din Wolters Kluwer Sanatatii, un important furnizor de informatii si de bus...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.