Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Grafice de crestere copii


Tendinta spre mai tarziu fertila continua, Marea Britanie

Tendinta spre mai tarziu fertila continua, Marea Britanie
In ultimele doua decenii, de fertilitate a femeilor in anii treizeci si patruzeci, a crescut in timp ce cea a femeilor, in douazeci lor sau mai tineri a scazut, in conformitate cu statisticile detaliate privind nasterile si fertilitatii publicat astazi de catre Oficiul pentru National de Statistica.
Cu exceptia pentru femeile sub 20 de ani, fertilitatea a crescut in toate grupele de varsta in anul 2003. Cele mai mari cresteri au fost pentru femei in varsta de 35 - 39 si 40 si peste, cu cresteri de peste 7 la suta pentru fiecare dintre aceste grupe de varsta.
Medie (media) de varsta a femeilor dand nastere a continuat an-pe-crestere an la 29.4 ani, in timp ce varsta medie a femeilor la prima nastere a ajuns la 27.4 ani.
Statistici privind Nasteri in Anglia si Tara Galilor pentru anul 2003 sunt publicate in raportul anual statistic *
Statisticile nasterii 2003.
O analiza a tendintelor recente caracteristici fertilitatii in problema de iarna a Populatiei Tendinte **.
Alte statistici cheie Nasteri pentru Anglia si Tara Galilor includ:
Au fost 621469 nascuti vii in 2003, o crestere de 4,3 la suta in 2002, si cea mai mare crestere anuala din 1979.
* Statisticile nasterii 2003
Seria FM1 nr.32
Disponibil gratuit pe site-ul National de Statistica:
http://www.statistics.gov.uk/statbase/Product.asp?vlnk=5768 ** tendintelor populatiei 118 (iarna 2004)
Biroul Stationery 21. ISBN 0 11 621726 X.
Disponibil gratuit pe site-ul National de Statistica:
http://www.statistics.gov.uk/statbase/Product.asp?vlnk=6303
- Daca din 2003 modelele de fertilitate aveau sa ramana neschimbate, reprezentata de rata totala a fertilitatii, apoi o medie de 1.73 de copii s-ar fi nascut la o femeie, o crestere de 4,8 la suta fata de media de 1,65 copii in 2002.
- Peste 41 la suta de nasteri au fost in afara casatoriei in 2003. Tara Galilor a devenit prima tara constitutiv al Marea Britanie, unde mai mult de jumatate de nasteri au fost in afara casatoriei.
- Aproape toate Guvernului Regiunilor exercitiu al Angliei a avut o crestere a ratei fertilitatii totale de peste 4 procente intre 2002 si 2003. Exceptia a fost de nord-est, in cazul in care rata totala a fertilitatii a crescut cu numai 2,5 la suta.
- In 2003, Nord-Est a fost singurul Guvernului regiune pentru a avea mai mult de 50 la suta de nasteri in afara casatoriei. De asemenea, au avut cea mai mare rata de adolescente natalitatii si cel mai mic procent de nasteri la mamele nascut in afara Regatului Unit.
- Nascuti din mame nascut in afara Regatului Unit a reprezentat 18.6 la suta din toate nasterile in 2003, mai mult de 50 de procente mai mare decat proportia 10 ani inainte.
Populatia Tendinte 118 contine, de asemenea noi si pana la statistici actualizate si articole feature privind populatia si subiecte demografice. In aceasta problema nu exista statistici privind estimarilor populatiei si estimarile starea civila pentru Anglia si Tara Galilor. Articole Feature refera la:
- Principalele rezultate din 2003, noile intermediare bazate pe previziuni demografice nationale compilate de catre Departamentul de Actuarys Guvernului.
- Probleme demografice cu care se confrunta cele din Europa care a populatiei masura.
- Date demografice are nevoie pentru o populatie care imbatraneste.
Rezumatele articole principale sunt:
Interimar 2003 pe baza de proiectiile populatiei nationale pentru Regatul Unit si constitutiv de tari
de Chris Shaw, Guvernul Actuarys Departamentul.
Acest articol prezinta 2003 intermediare bazate pe previziuni demografice la nivel national. Acestea au fost efectuate de Actuariat Guvernul, in consultare cu General grefierilor Anglia si Tara Galilor, Scotia si Irlanda de Nord, folosind, in esenta, aceleasi ipoteze de baza ca si pentru 2002 anterioara pe baza de proiectii. Rezultatele din 2003 de proiectie pe baza au fost lansate pe 30 septembrie 2004. Urmatorul set complet de proiectii se va baza pe mijlocul-2004 populatie estimata.
Principalele rezultate din 2003 pe baza proiectiilor includ:
- Populatia Marea Britanie se estimeaza ca va creste treptat de la un procent estimat de 59.6 milioane in 2003, care trece 60 milioane in 2005, pentru a ajunge la 65.7 milioane de 2031, echivalent cu o rata medie anuala de crestere de 0,35 la suta. Mai-previziuni pe termen sugereaza populatia va varf in jurul 2050, la aproape 67 milioane si apoi foarte treptat sa inceapa sa scada.
- Din proiectat 6.1 milioane crestere a populatiei din Regatul Unit, intre 2003 si 2031, circa 2,5 milioane (41 la suta), se preconizeaza cres...

Copilaria Eczema Tot in crestere in tarile in curs de dezvoltare

Copilaria Eczema Tot in crestere in tarile in curs de dezvoltare Expertii sunt de avertizare factorii de decizie politica acestei boli alergice s-ar putea inlocui boli infectioase ca o cauza majora de sanatate in orase, fac obiectul unor modificari demografice rapide in tarile in curs de dezvoltare.
Noua cercetare de urmarire a numarului de cazuri de eczema copilariei de pe glob a scos la iveala mari schimbari in raspandire a afectiunii in ultimii cinci pana la zece ani si sugereaza ca factorii de mediu ar putea avea un impact semnificativ.
De cercetare, de catre o echipa de experti alergie in intreaga lume, a inregistrat o stabilizandu-se in a numarului de cazuri de eczema la copiii cu varste intre 13 si 14 ani si o scadere in unele tari, cum ar fi Marea Britanie si Noua Zeelanda in cazul in care eczeme copilarie a fost o data extrem de predominanta. Dar, o crestere continua in copiii mai mici cu varste cuprinse intre sase si sapte si a numarului de cazuri raportate in tarile in curs de dezvoltare este de interes in crestere.
Hartie lor, publicate in Jurnalul de alergie si Imunologie Clinica, sugereaza factorii de mediu sunt esentiale pentru exprimarea eczeme, pentru ca este foarte putin probabil ca factorii genetici s-ar schimba intr-un timp scurt.
Hywel Williams, profesor de Dermato-Epidemiologie din centrul bazate pe dovezi dermatologie la Universitatea din Nottingham, care a condus cercetarea eczeme, spune eczeme trebuie sa fie abordata la un nivel de sanatate publica in multe tari.
El spune ca toate cazurile moderate sau severe de eczema au un impact semnificativ asupra vietii de familie si sa o povara economica comparabila cu cea a astm. Constant zgarierea adesea duce la privarea de somn, de asemenea, care afecteaza personal de ingrijire, precum si a suporta costuri financiare semnificative.
Profesorul Williams si echipa sa internationala de informare analizate din doua anchete la nivel mondial a astmului si a simptomelor alergice la copii, care a fost efectuat de studiu international de astmul si alergiile in copilarie (Isaac), intre 1991 si 2001. Isaac a fost formata in anul 1991 pentru a facilita cercetarea in astm bronsic, rinita alergica si eczema, prin promovarea unei metodologii standardizate, si in prezent detine un record Guinness World pentru cel mai mare studiu epidemiologic la copii.
Profesorul Williams si echipa sa au analizat peste 300.000 de copii cu varsta de 13 si 14 ani de la 105 de centre in 55 de tari si de aproape 190,000 de copii in varsta de sase-sapte ani de la 64 de centre in 35 de tari.
Cele mai mari scaderi ale copiilor cu varsta cuprinsa intre 13 si 14 ani au fost observate in tarile dezvoltate in nord-vestul Europei, cum ar fi Regatul Unit, Irlanda, Suedia, Germania si, de asemenea, Noua Zeelanda. Profesorul Williams spune ca aceasta ofera cateva reasigurare ca o epidemie alergic boala nu este in crestere, in mod inexorabil in intreaga lume, si ca un efect de prag poate sa fie in functiune.
Cele mai multe dintre cele mai mari cresteri in 13 - 14 grupe de ...

In primul rand pentru copii Swaziland de HIV / SIDA Medical Center Deschide; de constructii Tratamentul a capacitatii in World's Tara afectate cel mai mult

In primul rand pentru copii Swaziland de HIV / SIDA Medical Center Deschide; de constructii Tratamentul a capacitatii in World's Tara afectate cel mai mult Primul centru de pediatrie dedicat ingrijirii pentru HIV / SIDA-sugarilor si copiilor infectati in Swaziland, tara africana, cu cea mai mare incidenta de SIDA in lume, deschis oficial astazi. Exploatate de catre Colegiul de Medicina Baylor, Houston, Texas, in parteneriat cu guvernul, este finantat de Bristol-Myers Squibbs asigura viitorul initiativa filantropice. Este centrul treia dedicat tratare...

Anomalii lipoproteine gasite in copii obezi sever

Anomalii lipoproteine gasite in copii obezi sever Grav copii obezi au profiluri de lipoproteine acest risc semnal precoce a bolilor cardiovasculare si sindrom metabolic, potrivit unui studiu prezentat la American Heart Asociatiilor Stiintifice anuale a sasea Conferinta arteriosclerozei, tromboza si vasculare Biologie.
Mesajul este de urgenta cu privire la importanta de prevenire a bolilor cardiovasculare in copilarie. Stil de viata, cu modific...

Jumatate din active pentru copii Continuarea non-traditionale de activitati fizice

Jumatate din active pentru copii Continuarea non-traditionale de activitati fizice Un inginer de transport de la Universitatea din Texas, Austin a efectuat una din cele mai cuprinzatoare a activitatii fizice la copii si am constatat ca, la fel de multi copii ramana activi de trivial bicicletele lor de la prieteni sau de o casa de mers pe jos in jurul unui cartier la fel ca si ceilalti, prin participarea la atletism organizat.
Aceasta este un memento convingatoare ca parintii ...

Excesiva TV vizionarii de catre copii este legat de obiceiurile nesanatoase de alimentatie

Excesiva TV vizionarii de catre copii este legat de obiceiurile nesanatoase de alimentatie Mai mult de 3 ani-de televiziune vechi ceasuri de mana, cu atat mai mult el sau ea consuma bauturi zahar, si de calorii in plus, cercetatorii de la Harvard spus la American Heart Asociatiilor 47th Annual Conference asupra bolilor cardiovasculare Epidemiologie si prevenire.
Pentru fiecare o crestere de ora in vizionarea TV pe zi, am gasit mai mari de aportul de zahar-indulcita, inclusiv suc de b...

Noul studiu arata influenta pe care parinti "Pe copii de obiceiurile alimentare este mic

Noul studiu arata influenta pe care parinti "Pe copii de obiceiurile alimentare este mic Credinta populara, care incepe manca sanatos acasa si ca alegerile parintii dietetice ajuta pe copii sa se stabileasca convingerile lor nutritionale si comportamente ar putea fi necesar regandim, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Johns Hopkins Bloomberg Scoala de Sanatate Publica. O examinare a prize de alimentare si modelelor in randul familiilor din SUA a constatat ca asemanare...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.