Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Greutatea ideala in functie de varsta


Dovezi ale Early debutul Poor osoase de mineralizare Revealed la copii cu fibroza chistica

Dovezi ale Early debutul Poor osoase de mineralizare Revealed la copii cu fibroza chistica
Intr-un studiu la copii cu fibroza chistica, cercetatorii francezi au descoperit dovezi de mineralizare foarte timpuriu debutul defecte osoase la nivelul coloanei vertebrale lombare, care nu a fost cauzat de catre oricare dintre starii de nutritie sau de boli pulmonare. A coloanei vertebrale lombare este ca o parte din spate, intre coaste si bazin.
Rezultatele studiului, care a inclus copii de la varsta de 2 pana la pubertate, apar in primul numar de mai 2007 a Jurnalului American de respiratorii si Critical Care Medicine, publicat de American Thoracic Society.
Isabelle Sermet-Gaudelus, MD, Ph.D., al Serviciului de Pédiatrie Générale, Hôpital Necker-Enfants Malades la Paris, si noua asociati a studiat 25 de copii cu fibroza chistica (FC) varsta mai mica de sase ani, 53 de copii prepuberi cu CF in varsta de la sase la 10, si 36 adolescenti cu varsta 11 - 18 cu boala.
Ei au descoperit ca greutatea ideala pentru inaltime, grasimi-masa libera si valorile de masa de grasime a scazut in mod semnificativ ca si copii cu varsta. De asemenea, severitatea bolii pulmonare crescut in mod semnificativ, mai ales la adolescenti, asa cum se arata in proportie mai mare de pacienti CF colonizate cu P.auruginosa bacterii (gram negative), precum si prin valori mai mici testelor functiei pulmonare.
Printre persoanele de culoare alba in SUA, CF este problema cea mai comuna ereditare care pot duce la deces la o varsta destul de frageda. Boala provoaca anumite glande pentru a produce secretiile anormale care afecteaza tractul digestiv si conectati la plamani, cu mucus. Aproximativ 1 din fiecare 2500 copii de culoare alba se naste cu aceasta dificultate. Boala este mult mai putin frecvente in negru si asiatici.
Autorii considera ca observatiile lor de o reducere a densitatii minerale osoase, chiar si la copii sanatosi in copilaria timpurie, sa prevada un argument pentru un defect initiala CF in oase primare, care pot fi agravate de factori boala suplimentare, cum ar fi continut redus de grasimi-masa libera, inflamatie excesiv, starea proasta nutritionale si un nivel scazut de vitamina D.
Densitatii minerale osoase deficiente devine o chestiune ce in ce mai important clinice la pacientii adulti cu CF, a spus dr. Sermet-Gaudelus. Patogeneza de joasa densitate minerale osoase la persoanele cu CF ramane incerta si studii de oase histomorphometry au, pana acum, a fost limitata de obicei la adulti cu boala severa a CF.
In timpul testului, toate valorile de pacienti s-au normalizat pentru a compensa dimensiunea lor mai mici fizice.
Densitatii minerale osoase este influentat de dimensiunea osos si poate fi subestimata in cazul persoanelor mai mici, a spus dr. Sermet-Gaudelus. Prin urmare, faptul ca multi dintre copiii cu CF in studiul nostru au fost mai mici decat media pentru varsta lor ar putea fi partinitoare constatarile noastre. Pentru a compensa diferentele de marime organism, densitatii minerale osoase sa bazat pe inaltime-ajustate, mai degraba decat de varsta cronologica. A coloanei vertebrale lombare densitatii minerale osoase scorurile au fost astfel calculate cu referire la o populatie de control al sanatoase pentru copii si adolescenti pariziene potrivite pentru inaltime de varsta, sex si statutul de pubertate. Baza noastra de date de control a inclus...

O crestere a ovarelor polichistice Preocuparile Sindromul de experti Bay Area FIV

O crestere a ovarelor polichistice Preocuparile Sindromul de experti Bay Area FIV In ultimii cinci ani, expertii infertilitatea de Stiinte Reproductive Center din zona Bay au cunoscut o crestere semnificativa la pacientii la care se confrunta legate de obezitate si infertilitate Sindromul ovarelor polichistice (sindrom), reflectand o crestere nationale in circumferinta de americani.
Potrivit unui studiu CDC-ul lansat in septembrie 2006, 30 la suta dintre adulti US 20 de ani si peste - peste 60 de milioane de oameni - sunt obezi, aproape dublu in ultimii 14 ani. In 1991, statele nu au avut rate de prevalenta a obezitatii la sau peste 20 de procente, comparativ cu 44 state in 2005.
Impactul negativ al epidemiei de obezitate privind sanatatea reproducerii este reflectat in cresterea numarului de pacienti cu sindrom, un inteles gresit si adesea nediagnosticate tulburare de reproducere endocrin care are loc in 5 la suta dintre femei. Acest sindrom este una din cauzele principale de infertilitate la femei si a obezitatii este unul din simptomele cele mai frecvente. Cercetari recente de la Institutul National de Sanatate indica faptul ca barbatii excesul de greutate, de asemenea, se confrunta cu tulburari de fertilitate.
Este bine cunoscut faptul ca obezitatea poate complica sarcinii si de livrare, dar pacientii sunt deseori surprins sa afle ca exista o asociere intre obezitate si infertilitate, spune Dr. Carmelo Sgarlata, endocrinolog de reproducere la RSC. Tulburari de greutatea corporala sunt una dintre cauzele primul potential de esec de reproducere la barbati si femei. Sindromul ovarului polichistic, cauzat de un dezechilibru hormonal care, uneori, impiedica ovulatia, este adesea trecute cu vederea, pentru ca are tendinta de a incepe in anii adolescentei si multe dintre simptomele sunt comune in pubertate.
Cand vom vedea un pacient cu ridicat indicele de masa corporala (IMC) este un semnal imediat la ecran pentru acest sindrom. Din fericire, acest sindrom este extrem de tratabile cu scadere in greutate si de medicatie, adauga el. De asemenea, suntem preocupati de femei cu acest sindrom, deoarece acestea sunt un risc mai mare de dezvoltare a diabetului de tip 2, si, eventual, boli de inima.
Doisprezece la suta sau mai multe dintre cuplurile infertile au abateri de la greutatea lor corporala ideala drept cauza de infertilitate lor. Ne angajam sa oferim pacientilor nostri cu suport amplu si de intelegere a le ajuta sa faca fata cu probleme de greutate dificile si impactul lor negativ asupra functiei de reproducere, spune dr. Sgarlata. Cei mai multi dintre pacientii nostri sunt de succes in programul lor de greutate de gestionare si sunt capabili sa realizeze sarcini sanatoase ei cauta.
Conform Societatii Americane de Medicina Reproductiva, mai mult de 70 la suta din femeile care sunt infertile, ca rezultat al tulburarilor de greutate corporala va concepe in mod spontan in cazul in care tulburare lor de greutate este corectata printr-o greutate-dieta de ajustare, dupa caz. Medicatia este, de asemenea, eficace in sprijinul tratament pentru sindrom de greutate si de alte probleme legate de infertilitate.
In plus fata de obezitate, simptomele de sindrom pot include chisturi ovariene, absent sau neregulate perioadele menstruale, acnee, tensiune arteriala ridicata si niveluri ridicate de insulina, in functie de sindromul ovarului polichistic de asociere.
Unul din opt femei de varsta fertila avut probleme in a ramane insarcinate sau care transporta un copil la termen, in 2002, in conformitate cu cele mai recente cercetari de la Centrele pentru Control...

Concentrati-va pe materna a obezitatii si a riscului pentru Mamei si Copilului

Concentrati-va pe materna a obezitatii si a riscului pentru Mamei si Copilului Majoritatea femeilor a lua it - fumat si de baut se amesteca dont cu sarcina, dar nu atat de excesului de greutate inainte si in timpul sarcinii. Medicii trebuie sa fie agresiv de consiliere femeilor cu privire la importanta de a incepe sarcinii, de la o greutate sanatoasa, in conformitate cu Temple University obstetrician-ginecolog, Vani Dandolu, MD
Intr-o analiza recenta, Dandolu si colegii s...

Somn pentru copii Durata difera in functie de ora din zi, saptamana, si an, si poate influenta greutatea lor, Comportament

Somn pentru copii Durata difera in functie de ora din zi, saptamana, si an, si poate influenta greutatea lor, Comportament Durata de un somn Childs poate varia, in functie de ora din zi, saptamana si pe an. In plus, copiii care dont a lua suficient de somn noapte de noapte sunt mai susceptibile de a fi supraponderali si au probleme de comportament.
Studiul, scris de profesorul Ed Mitchell, de la Universitatea din Auckland, in Noua Zeelanda, axat pe 591 de sapte ani copii de varsta a caror durata de somn a fost eval...

Efectele de calciu pe greutatea de intretinere Printre Orientul Mijlociu-adultii in varsta de

Efectele de calciu pe greutatea de intretinere Printre Orientul Mijlociu-adultii in varsta de Cresterea consumului total de calciu, sub forma de suplimente poate ajuta la mijlocul-adultii in varsta de a mentine greutatea lor intr-un numar de ani, cu beneficii in special la femei, in functie de cercetatorii de la Fred Hutchinson Cancer Research Center din Seattle.
Studiul a analizat relatiile dintre calciu si schimbarile de greutate de peste un opt-la-perioada de 12 ani, printre mai mult...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.