Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Guta simptome si tratament


Lapte ajuta carne de guta si fructe de mare nu se

Lapte ajuta carne de guta si fructe de mare nu se
Daca doriti pentru a preveni guta dureroase, ar trebui sa bea lapte si produse lactate. Tu nu ar trebui, cu toate acestea, manca o multime de carne rosie si fructe de mare.
Acest lucru este in conformitate cu un raport in New England Journal of Medicine.
Dr. Hyon Choi, liderul de studiu, a declarat ca aceasta este prima dovada ca produsele lactate pot fi puternic de protectie impotriva guta. Dr. Choi lucreaza la Massachusetts General Hospital.
Fasole, mazare, ciuperci, spanac si conopida nu par sa fie provoca guta, au spus cercetatorii. Oamenii cred ca au folosit pentru a facut-o.
Echipa de profesionisti monitorizate 47250 de sex masculin de sanatate.
Potrivit echipei, daca mancati o portiune de suplimentar de carne de vita, carne de porc sau de miel in fiecare zi riscul de a dezvolta guta creste cu 21%.
Daca aveti o masa suplimentar de fructe de mare de o saptamana de risc ai urca cu 7%. Ciudat, acest risc este cea mai raspandita in randul barbatilor care nu sunt supraponderali.
Daca beti unu la cinci pahare de lapte degresat pe zi, riscul dumneavoastra se duce in jos cu 43%, a spus dr. Choi.
CE ESTE guta?
Ce este guta? Guta este o conditie foarte dureros. Aici vom defini guta, si discutati cauza, simptome si tratament. Guta, artrita, de asemenea, numit gutoasa, este cauzata de o acumulare de acid uric in sange. Boala apare de obicei in Activitate culturala si in primul rand la barbati. Acesta poate fi ereditare sau secundare la unele procesul de alte boli. Principalul simptom de guta este severa, durere si umflare in articulatii, dar de obicei, efecte guta unul comun la un moment dat, apoi se pot deplasa de la un comun la un alt efect de comune.
Filtru de rinichi de acid uric din organism. In guta corpului face excesul de acid uric sau rinichii nu reusesc sa functioneze corespunzator, nu reusesc sa scape corpul de acid uric si incepe sa construiasca in articulatii, sub forma de cristale de acid uric. Aceasta conditie este foarte dureroasa. Acumularea acestor cristale cauze dureri puternice si inflamatii, in comun. Un site comun pentru guta este degetul mare in comun. Dar, guta pot aparea intr-o glezna, genunchi, cot, incheieturi sau in deget. De obicei, debutul are loc pe ti...

Ilaris ® Recomandat pentru Europene aprobarea ca Nou biologica de droguri pentru a trata o rara, dar grava Group Of Auto-bolilor inflamatorii

Ilaris ® Recomandat pentru Europene aprobarea ca Nou biologica de droguri pentru a trata o rara, dar grava Group Of Auto-bolilor inflamatorii Biotehnologie medicament Ilaris ® (canakinumab) a trecut de un alt reper major, cu o recomandare pentru aprobare in cadrul Uniunii Europene pentru tratarea pacientilor cu o viata de-a lungul si auto potential letale-numita boala inflamatorie cryopyrin asociate sindromului periodice (capace). Atunci cand este aprobat, Ilaris va fi singurul tratament in UE indicat pentru pacientii cu CAPS in varsta de patru ani si mai in varsta [1].
Ilaris reprezinta un avans important in dezvoltarea de medicamente personalizate, pentru ca obiectivele de o conditie care este declansat de o mutatie genetica specifica. La pacientii CAPS, aceasta mutatie unitati supraproductia de 1 interleukina-beta (IL-1ß), care provoaca inflamatia larg raspandita sustinut si leziuni tisulare asociate cu boala [3], [4], [5].
Deoarece Ilaris normalizeaza productia de IL-1ß [1], [2], [3], este, de asemenea, de a fi studiate in alte boli in care IL-1ß joaca un rol central, cum ar fi sistemice artrita juvenila idiopatica (SJIA), guta, tulburari pulmonare obstructive cronice (BPOC), si diabet de tip 2.
Prin concentrarea initial pe un sindrom rare cu un proces de boala bine definita, cum ar fi CAPS, am fost in masura sa demonstreze un avantaj clar terapeutice cu Ilaris, a declarat Trevor Mundel, MD, Head of Global Development, la Novartis Pharma AG. Preocuparea noastra este acum de a stabili daca acest lucru ar putea oferi, de asemenea, o noua abordare in tratarea altor boli care implica un proces similar care stau la baza.
Un aviz pozitiv recomandand aprobarea Ilaris pentru capaci a fost emis de catre Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP), care comentarii medicamente pentru Comisia Europeana. Recomandarea vine la scurt timp dupa aprobarile in SUA si in Elvetia, unde Ilaris de revizuire a fost acordata prioritate, pe baza potentialului sau de a indeplini o importanta nevoie nesatisfacuta pentru pacienti Caps. Depunerea UE a fost sustinuta de date care arata ca Ilaris, un anticorp monoclonal cunoscut anterior ca ACZ885, fabricate remitere rapida si sustinuta a simptomelor la pana la 97% din pacienti CAPS, cu cele mai multe raspuns de la prima injectie [2].
Ilaris se administreaza prin injectare subcutanata numai o data la fiecare doua luni ceea ce face un tratament de convenabil, in special pentru pacientii mai tineri [2]. Mai mult de 90% dintre pacienti studiate au fost libere de injectie dureroase-reactii la locul de [2].
CAPS include trei Auto distincte-tulburari inflamatorii. Acestea sunt fa...

Acute Migrene Tratamentul - Trexima (R) (sumatriptan succinat de sodiu si naproxen), noua cerere de droguri acceptate pentru revizuire de FDA

Acute Migrene Tratamentul - Trexima (R) (sumatriptan succinat de sodiu si naproxen), noua cerere de droguri acceptate pentru revizuire de FDA GlaxoSmithKline (NYSE: GSK) si Pozen Inc (NASDAQ: POZN), a anuntat astazi ca New Drug Application (CND) pentru Trexima (R) a fost acceptat pentru revizuire de catre US Food and Drug Administration (FDA). Trexima este numele propuse de brand pentru combinatia de succinat de sumatriptan, formulat cu RT Tehnologie (R), si sodiu naproxen, intr-un comprimat unic pentru tratamentul acut de migrena. CND ...

De un an de faza III, Studiul confirma Ilaris (R) Oferte pe termen lung Remisia La pacientii cu capace, A severa pe tot parcursul vietii Auto-boala inflamatorie

De un an de faza III, Studiul confirma Ilaris (R) Oferte pe termen lung Remisia La pacientii cu capace, A severa pe tot parcursul vietii Auto-boala inflamatorie Noile rezultate dintr-o de un an de studiu de faza III, au confirmat ca cercetat, terapia biologica Ilaris ® (canakinumab, fosta ACZ885) [1] produse remisie rapida si sustinuta a simptomelor in majoritatea la copii si adulti, cu o rara si pune viata in pericol Auto-numita boala inflamatorie cryopyrin asociate sindromului periodice (capace) 1,2,3.
Studiul a demonstrat ca mai mult de 90% dintre ...

TBC prevenire, tratament ar trebui integrate in programele de tratament cu HIV, JAMA Studiu zice

TBC prevenire, tratament ar trebui integrate in programele de tratament cu HIV, JAMA Studiu zice Tuberculoza activitatile de prevenire si tratament ar trebui sa fie integrate in programele de tratament cu HIV in resurse limitate in cazul in care mortalitatea TBC este raspandita si in cazul in care multi-TBC rezistente la medicamente este in curs de dezvoltare de a reduce decese in randul persoanelor care traiesc cu HIV / coinfectie TBC, conform unui studiu publicat miercuri, la Journal of Ame...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.