Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Halena fetida bucala


De cercetare sa fie prezentat la 2009 de Asociatia Americana de oameni de stiinta farmaceutice anual de intalnire si Exposition

De cercetare sa fie prezentat la 2009 de Asociatia Americana de oameni de stiinta farmaceutice anual de intalnire si Exposition
Cercetatorii au dezvoltat un design optimizat purtator de cuvant la ajutor furnizarea eficienta de droguri la plamani prin reducerea cantitatii de medicamente irosit in care aceasta trece prin bucala de un inhalator de aerosoli. Cu desene inhalatorul actuale, doar aproximativ 10 - 20 la suta din medicamente astm sunt livrate la plamani. Si, pentru ca plamani furniza o ruta directa si eficienta de intrare pentru medicamente in sange, un design optimizat bucala se va reduce cantitatea de deseuri de medicatie si pot asigura livrarea reproductibile a viitorului medicamente inhalat.
Printr-un proces de analiza computationale si experimentale si de proiectare pentru un inhalator noi, noi am fost capabil de a optimiza o bucala prototip care a permis pentru mai multe medicamente pentru a trece prin bucala si sa fie disponibile pentru a ajunge la plamani, a declarat Michael Hindle, Ph.D., de cercetare profesor asociat la Virginia Commonwealth University (VCU), Scoala de Farmacie si prezentator de la 2009 Asociatia Americana a Oamenii de stiinta farmaceutice (AAPS) reuniunea anuala si expozitiei. Prin optimizarea de proiectare, aceasta va contribui la asigurarea eficientei livrare de medicatie astfel mai putin va fi risipita si mai eficient vor fi livrate la plamani pentru scutiri de simptome.
Dr. Hindle adauga faptul ca aceasta analiza rationala computationale inhalatorul si o abordare de design, care a fost dezvoltat cu Worth Cea mai lunga, Ph.D. de la Scoala de Inginerie la VCU, pot fi aplicabile pentru inhalatoare si alte medicamente care necesita livrarea reproductibile. Insulina este un exemplu de un medicament care necesita o strategie reproductibila de livrare, care poate fi administrat fara probleme si, in mod eficient prin intermediul inhalatoare de aerosoli.
Cercetari suplimentare la acest ani AAPS Reuniunea Anuala si expozitiei se va adresa metodelor computationale si experimentale de design pentru a imbunatati performanta inhalatorul si modul in care acestea afecteaza viitorul de livrare de droguri de a...

Mylan Inc subsidiare, Dey, LP, anunta ca Perforomist ™ Inhalare Solution este acum disponibil pentru intretinere Tratamentul BPOC

Mylan Inc subsidiare, Dey, LP, anunta ca Perforomist ™ Inhalare Solution este acum disponibil pentru intretinere Tratamentul BPOC Dey, LP, o filiala a MYLAN Inc (NYSE: MYL), a anuntat lansarea Perforomist ™ (fumarat formoterolul) Solutie de inhalat, care va fi disponibil la nivel national prin intermediul farmaciilor de vanzare cu amanuntul, spitale, pe termen lung facilitati de ingrijire, precum si companiile de origine de asistenta medicala . Perforomist Solution ™ Inhalarea este indicat pentru pe termen lung, de doua ori pe zi, tratamentul de intretinere de bronhoconstrictie de emfizem si bronsite cronice, de asemenea, cunoscut sub numele de boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC).
Molecula formoterolul este o rapida si actiune de lunga durata beta2-agonist (LABA) care a fost disponibile anterior in Statele Unite intr-o formulare pulbere uscata si are douazeci de ani de experienta la nivel mondial. Perforomist Solution ™ Inhalarea este primul si singurul FDA-a aprobat nebulized sub forma de aceasta molecula. Nebulizers converti medicatie lichid intr-o ceata ca pacientii sa inhalati, printr-o bucala sau masca faciala.
In tratarea pacientilor cu BPOC moderat pana la avansate, am gasit labas a fi foarte eficiente, si, in special, cred ca formoterolul ofera excelente pe termen lung simptom de control, a declarat Donald P. Tashkin, MD, FACP, FCCP, profesor de medicina, David Geffen Scoala de Medicina de la Universitatea din California, de la Los Angeles. Deoarece pacientii care au dificultati in aderarea la regimuri de medicatie complicate, foarte util, care sa Perforomist ™ Solutie de inhalat ofera o versiune de doua ori pe zi nebulized a formoterolului. Nebulization eu consider a fi o modalitate eficienta de a livra mai ales de medicatie in plamani, si acest nou produs ar trebui sa ofere un tratament valoros pentru pacientii cu BPOC.
Perforomist Solution ™ Inhalarea este nebulized o data dimineata si o data seara, furnizarea de pacienti cu BPOC multe rotund non-stop de gestionare a simptom. Ghidurile de tratament GOLD recomandam ca medicii utilizeaza un LABA (cum ar fi Perforomist Solution ™ prin inhalare), ca o optiune pentru pacientii cu BPOC moderat pana la severa, foarte.
Christy Taylor, Chief Operating Officer la Dey, LP, a remarcat, Suntem incantati sa faca Perforomist ™ Inhalarea Solution disponibile pentru milioane de americani care locuiesc cu BPOC. Suntem increzatori ca Perforomist Solution ™ Inhalarea este un medicament rapida si eficace de intretinere, care pot ameliora simptomele pentru multi pacienti si sa amenajeze corespunzator in rutina zilnica. Pentru mai mult de un deceniu, am fost liderul SUA in vanzarile de produse nebulized respiratorii, precum si Perforomist Solution ™ Inhalarea este un plus de valoare si inovatoare la acest portofoliu.
Robert J. Coury, vice presedinte si CEO al MYLAN Inc, a declarat, Suntem extrem de multumiti de echipa de management de la Dey pentru capacitatea lor de a executa pe initiativele lor de lansarea Perforomist ™ Solutie de inhalat aproximativ sase luni in avans a ceea ce a fost anticipat initial si prognozate. In plus, suntem incantati despre acest produs diferentiate de generatie urmatoare, pe care credem ca va inlocui in mod substantial de vanzari care rezulta din pierderea de exclusivitate de DuoNeb ® Solution inhalare.
Gene L. Colice, MD, Director Departament, pulmonare, Critical Care si Service respiratorii, de la Washington Spitalul Service, a remarcat, formoterolul este o molecula minunat. Un bronhodilatator sale foarte eficient si lucrari de rapid, dar, probabil, cel mai mare beneficiu sale este ca functioneaza timp de 12 ore. Avand formoterolul intr-o forma nebulized este o optiune importanta, deoarece, in experienta mea cu pacientii spitalizati, Nebulizer abordarii noastre este de preferat. Perforomist ™ Solutie de inhalat va fi un plus major pentru optiuni de tratament noastre.
In cadrul unui acord cu terapie critice, Perforomist ™ Solutie de inhalat vor fi comercializate in comun de catre echipele de vanzari combinate de Dey, LP si Therapeutics critice. Dey, LP, de asemenea, are un parteneriat cu PARI aparat respirator, a caror respiratie sistem imbunatatit Nebulizer, PARI LC PLUS si PRONEB compresor Ultra, a fost utilizat exclusiv DEYs in studiile clinice.
Despre Perforomist Solution ™ Inhalarea Indicatia
Perforomist Solution ™ Inhalarea este indicat pe termen lung, de doua ori pe zi (dimineata si seara), administrarea in tratamentul de intretinere a bronhoconstrictie la pacientii cu boli pulmonare obstructive cronice (BPOC), inclusiv bronsita cronica si emfizem.
Informatii importante de siguranta
Perforomist Solution ™ Inhalarea apartine unei clase de medicamente cunoscute sub numele actiune de lunga durata beta2-agonisti adrenergici (labas). Labas poate creste riscul de astm bronsic-deces conexe. Datele dintr-un studiu placebo-controlat US mare studiu care a comparat siguranta unui alt LABA (salmeterol) sau placebo adaugata la terapie de obicei de astm au aratat o crestere a astmului decese legate de la pacientii tratati cu salmeterol. Aceasta constatare cu salmeterol se poate aplica formoterolul (a LABA), ingredientul activ in Perforomist Solution ™ inhalare.
Perforomist ™ Solutie de inhalat, nu ar trebui sa fie utilizat la pacientii cu BPOC acut deteriorare sau pentru a trata simptome acute. Simptome acute ar trebui sa fie tratati cu fast-inhalatori salvare care action...

Nitratilor in Legume proteja impotriva ulcerului gastric

Nitratilor in Legume proteja impotriva ulcerului gastric Fructe si legume care sunt bogate in nitrati a proteja stomacul de deteriorare. Acest lucru are loc prin conversia de nitrati in nitriti de bacterii in cavitatea bucala si transformarea ulterioara in biologic active de oxid nitric in stomac. Cercetatorul suedez Joel Petersson a descris acest proces, ceea ce inseamna, de asemenea ca mouthwashes antibacterian poate fi daunatoare pentru stomac.
Ni...

Marea Sanatate Fundatia si Universitatea Howard lansati un nou program pentru a Imbunatatirea Dental Care Pentru cu venituri reduse pentru copii

Marea Sanatate Fundatia si Universitatea Howard lansati un nou program pentru a Imbunatatirea Dental Care Pentru cu venituri reduse pentru copii Unite Sanatate si Fundatia congressman Ilie E. Cummings (D-Md.) a anuntat o bursa de 300.000 dolari de la Fundatia pentru a stabili un program model de excelenta in stomatologie la Howard Universitys Colegiul de Medicina Dentara, care va extinde accesul la servicii stomatologice de calitate pentru copii cu venituri mici si a familiilor acestora care au resedinta in Washington, DC, si Prince George...

American International & Asociatii Pentru a premia dentara de cercetare si burse

American International & Asociatii Pentru a premia dentara de cercetare si burse Ca parte a ceremoniile de deschidere a 85-sau general Session & Exhibition la N. Ernest Morial Convention Center, Asociatia Internationala pentru dentare Cercetare (IADR), impreuna cu divizia de cel mai mare, Asociatia Americana pentru dentare Cercetare (AADR), a prezentat numeroase prestigioase premii si burse. Detalii urmeaza:
IADR Distinguished Service Award
Prezentat la Robert Treci ...

Orala epiteliului Ca un tesut surogat pentru Evaluarea de fumat-Induced Modificarile moleculara in plamani

Orala epiteliului Ca un tesut surogat pentru Evaluarea de fumat-Induced Modificarile moleculara in plamani Medicii pot fi in masura sa determine, in masura unei afectiuni pulmonare in fumatorii de cautarea in gura lui sau a ei, in functie de cercetare de la Universitatea din Texas MD Anderson Cancer Center.
Deoarece fumatul expune atat plamani si cavitatea bucala la substante cancerigene din tutun, oamenii de stiinta au emis ipoteza ca celulele mucoasei bucale sufera modificari moleculare, similare ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.