Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Hematii in urina crescute


Valorile crescute de interleukina-12 este un marker plasmatice ale Poor Prognozei in etapa a III Melanomul Pacientii

Valorile crescute de interleukina-12 este un marker plasmatice ale Poor Prognozei in etapa a III Melanomul Pacientii
Noua cercetare a stabilit ca nivelurile sanguine crescute ale interleukina-12, care creste pe masura ce inaintam in varsta, in mod independent prezice prognostic saraci la pacientii cu melanom.
Interleukina-12 este un agent biologic terapeutic care a fost demonstrat de a actiona asupra sistemului imunitar si creste capacitatea de bodys de a lupta impotriva bolii. Acesta a anterior, de asemenea, sa demonstrat ca interfereze cu fluxul de sange pentru a tumorilor
Cu toate acestea, studiul actuala sugereaza ca crescute interleukina-12 pot juca un rol in prognostic slab pentru melanom.
Acest marker tinde sa creasca cu varsta, care ar putea explica legatura dintre varsta si prognosticul mai sarace ale acestui tip de cancer de piele, a spus autorul principal Yun S. Chun, MD, un coleg chirurgicale oncologie de la Universitatea din Texas MD Anderson Cancer Center.
Cercetatorii au masurat nivelul din sange al interleukina-12 din 658 de pacienti. Dintre acesti pacienti, 445 au avut boala stadiu precoce, 150 au avut la mijlocul stadiul bolii si 63 au avut boala tirziu etapa.
Asa cum au prezis, Chun si colegii sai au descoperit ca nivelurile sanguine de interleukina-12 a crescut cu varsta. Printre pacienti cu varsta sub 40, nivel mediu de interleukina-12 a fost de 75 pg / ml, cei cu varste intre 40 - 59 au avut un nivel mediu de 84 pg / ml, cele 60 la 79 ani au avut un nivel de 96 pg / ml si pacienti mai mult de 80 au avut un nivel mediu de 112 pg / ml.
Atunci cand cercetatorii estimeaza factori de risc pentru mortalitate in randul pacientilor cu melanom, varsta inaintata, in sine, nu a prezice de risc. Cu toate acestea, boala tarziu scena si un nivel ridicat de interleukina-12 a prezice mortalitate. In mod specific, pentru pacientii cu boala stadiu avansat si o interleukina-12 nivel de peste 150 pg / ml, riscul de mortalitate a fost de patru ori mai mare decat ca, pentru pacientii cu niveluri de interleukina-12, care au fost mai mici de 150 pg / ml.
Printre pacientii cu melanom, este posibil ca crescute interleukina-12 poate fi un marker al unei tumori de promovare, mai degraba decat o tumora inhiba, de raspuns, a spus Chun.
Valorile crescute ale interleukina-12 este un marker plasmatice de prognostic saraci in etapa a III-melanom la pacientii
Abstract 5568
Acest lucru a fost prezentat la anual 2008 a Reuniuni a Asociatiei Americane de Cancer Research.
Misiunea de a Asociatiei Americane pentru Cancer Research este de a preveni si vindeca cancerul. Fondata in 1907, AACR este lumile cea mai veche si cea mai mare organizatie profesionala dedicata avansarea cercetare in domeniul cancerului. Statutul de membru include aproape 27000 de baza, translationale, clinice si cercetatorilor; profesionistilor in domeniul sanatatii, precum si supravietuitorii de cancer si pledeaza in Statele Unite si mai mult de 70 de alte tari. AACR Maresali intregul spectru de expertiza din ...

Genetic, concentratii crescute de lipoproteine asociata cu risc crescut atac de cord

Genetic, concentratii crescute de lipoproteine asociata cu risc crescut atac de cord O analiza genetica a datelor din trei studii sugereaza ca genetic, concentratii crescute de lipoproteine (a) sunt asociate cu un risc crescut de atac de cord, potrivit unui studiu, in 10 iunie problema JAMA.
Infarct miocardic (IM; atac de cord) ramane o cauza principala a bolii si a mortii, in ciuda directionare a lipoproteine cu densitate redusa (LDL) colesterol prin terapie statina. Nevoia de identificare a unor noi factori de cauzalitate, si, astfel, potentialul de noi obiective pentru tratamentul profilactic, se poate observa. Nivelurile crescute de lipoproteine (a) [o particula LDL-legat la un plasminogen-ca glicoproteina, apolipoproteinei (a)] reprezinta un astfel de candidat, cu toate acestea, daca lipoproteina (a) cauze MI este neclara. Un studiu randomizat de interventie care arata ca o reducere a lipoproteine (a nivele) conduce la o reducere a riscului de MI-ar favoriza cauzalitate. Un astfel de studiu nu a fost inca sa se desfasoare, scriu autorii. Ei adauga ca o Mendel (genetica), studiu de randomizare ar putea oferi, de asemenea, dovezi privind o relatie de cauzalitate. Simplu spus, asocierea unor niveluri ridicate de lipoproteine (a), precum si asociatie de variatie genetica cresterea nivelului de lipoproteine (a), cu risc de MI-ar sugera cauzalitate.
Niveluri de lipoproteine (a) poate varia pana la o mie de ori intre indivizi, iar nivelurile sunt partial determinate de variatii ale genei APL de codificare pentru apolipoproteinei (o grupare) (orice parte egale) de lipoproteine (a). Variatia cel mai influent APL este de tip Kringle IV-2 (KIV-2) marimea variatie. Numarul de KIV-2 repeta coreleaza invers proportional cu nivelul de lipoproteine (a), potrivit informatiilor de fundal in articol.
Pia R. Kamstrup, MD, de Herlev Spitalul, Universitatea din Copenhaga Spitalul, Herlev, Danemarca, si colegii sai au examinat daca lipoproteine genetic, cres...

Pentru copii si tineri Arata crescute ale leucemiei Rata Aproape de a instalatiilor nucleare, spune Multi-studiu de revizuire

Pentru copii si tineri Arata crescute ale leucemiei Rata Aproape de a instalatiilor nucleare, spune Multi-studiu de revizuire Ratele de leucemie la copiii si tinerii sunt crescute in apropierea instalatiilor nucleare, dar nu exista o explicatie clara pentru a explica in crestere, in functie de o analiza de cercetare publicat in numarul din iulie al European Journal of Cancer Care.
Cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Carolina de Sud a efectuat o meta-analiza sofisticata a 17 lucrari de cercetare care acope...

Capsuni poate ajuta Reducerea riscului de a avea Inflamarea crescute in Blood Navele

Capsuni poate ajuta Reducerea riscului de a avea Inflamarea crescute in Blood Navele Capsuni nu sunt doar delicioase si bogat in substante nutritive, de cercetare noi de la Harvard Medical School a constatat ca acestea pot oferi protectie a bolilor cardiovasculare. Nou studiu a constatat ca cei care au raportat cele mai mananca capsuni experimentat niveluri mai scazute din sange de proteina C reactiva, un biomarker pentru inflamatii ale vaselor de sange.
Howard Sesso, SCD si co...

Studiul arata Chiar si moderat crescute Colesterol nivelului amplifica Dementa de risc

Studiul arata Chiar si moderat crescute Colesterol nivelului amplifica Dementa de risc Valori crescute ale colesterolului in Activitate culturala - chiar si nivelurile crescute in considerare numai la limita - cresc semnificativ riscul de boala Alzheimer si dementa vasculara mai tarziu in viata, potrivit unui nou studiu realizat de cercetatorii de la Kaiser Permanentes diviziei de Cercetare si la Universitatea din Kuopio in Finlanda. Studiul apare in Jurnalul Dementa & Geriatric...

Pacientii cu depresie Medicamente Treci º i Have valori crescute ale Of norepinefrina

Pacientii cu depresie Medicamente Treci º i Have valori crescute ale Of norepinefrina Studii recente efectuate la San Francisco VA Centrul Medical sugereaza doua mecanisme posibile pentru link-ul recunoscut pe scara larga intre depresie si rezultatelor negative la pacientii cu boala coronariana: lipsa de aderare la regimuri de medicatie si nivelurile crescute de noradrenalina, un hormon de stres.
Pacientii cu depresie sunt mai susceptibile de a suferi atacuri de cord si a insufi...

Niveluri crescute ale homocisteina au un impact asupra vederii

Niveluri crescute ale homocisteina au un impact asupra vederii Homocisteina, un aminoacid crede ca pentru a contribui la infarct miocardic, accident vascular cerebral si dementa, probabil, de asemenea, este un jucator de la deteriorarea retinei si de pierderea vederii, spun cercetatorii.
Nivelurile de homocisteina nastere atunci cand nivelurile de picatura de acid folic, o problema comuna pentru americanii de diete ale caror sunt de multe ori saraci in fol...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.