Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Hematocrit crescut


Pre-operative ridicat sau scazut de globule rosii Count legat cu rezultate mai sarace din Older Pacienti

Pre-operative ridicat sau scazut de globule rosii Count legat cu rezultate mai sarace din Older Pacienti
Pacientii in varsta cu grade usoara de pre-operative anemie (numar scazut de celule rosii din sange) sau cele cu un numar foarte mare de celule rosii sanguine au un risc mai mare de deces post-operatorie sau evenimente cardiace dupa interventii chirurgicale majore noncardiac, potrivit unui studiu in 13 iunie eliberarea JAMA.
Pacientii varstnici au un risc crescut de valori anormale ale hematocritului, in functie de informatii de fundal in articol. O valoare hematocritul este procentul de o proba de sange care consta din celule rosii din sange, masurata dupa ce a fost centrifugata de sange si celulele compactate. In ciuda screening-ul aproape universal al pacientilor pentru pre-operative nivele anormale ale hematocritului, implicatiile de prognostic de pre-operatorie sau Polycythemia anemie (o crestere anormala a numarului de celule rosii din sange) nu sunt bine intelese, si de multe rapoarte diferite asupra a ceea ce ar putea fi valorile hematocritului daunatoare.
Wen-Chih Wu, MD, a Veteranilor Providence afaceri Medical Center, Providence, RI, si colegii sai au evaluat prevalenta de pre-operative si de anemie Polycythemia si efectele lor asupra 30 de zile post-operative pentru rezultate 310311 veterani, varsta de 65 ani sau mai in varsta, care au suferit interventii chirurgicale majore noncardiac intre 1997 si 2004, in 132 a Veteranilor de afaceri centre medicale din SUA Cercetatorii au folosit date de la National VA chirurgicale, de imbunatatire a calitatii programului.
Bazat pe nivelurile pre-hematocritul operativa, pacientii au fost stratificat in categorii de tip de anemie (hematocritul mai putin de 39.0 la suta), hematocrit normala (39.0 la suta-53.9 la suta) si Polycythemia (hematocrit 54 la suta sau mai mare). Autorii estimeaza cresteri in 30 de zile post-operatorii evenimente cardiace si riscul de deces in legatura cu fiecare abatere hematocritul punct din categoria normale.
Cercetatorii au descoperit ca 30 de zile cu moartea si rate de eveniment cardiace a crescut treptat, fie cu abateri pozitive sau negative, de la niveluri normale ale hematocritului. Folosind aceste niveluri, a existat o crestere de 1,6 la suta a riscului ajustate de 30 de zile post-deces in vigoare pentru fiecare punct procentual din hematocrit abatere de la limitele normale. Astfel, un pacient cu o valoare de pre-operative hematocritul de 30.0 la suta la suta 14.4 are un risc crescut de 30 de zile post-mortalitate operative, in timp ce un pacient cu o pre-hematocritul operative de 24.0 la suta are o crestere de 24.0 la suta a riscului de de 30 de zile de mortalitate postoperatorie.
Descoperirile noastre sugereaza ca printre oameni mai in varsta au suferit interventii chirurgicale elective, cel mai scazut risc de rezultate adverse a fost in cele cu pre-operative valori hematocritul intre 39.0 la suta si 50.9 la suta. Chiar si abaterile de minimal din acest interval optim au fost asociate cu un risc crescut de 30 de zile post-operative a mortalitatii si evenimente cardiace. Studiile viitoare ar trebui sa stabileasca daca tratamentul anemiei de pre-operative si Polycythemia imbunatati rezultatele post-operativa a acestei populatii vulnerabile, ele scrie.
(JAMA. 2007; 297:2481-2488)
Va rugam sa consultati articolul Pentru informatii suplimentare, inclusiv alti autori, contributiile autor si afilieri, informatii financiare, de finantare si de sprijin, etc
Editorial: Hematocrit de nivel si postoperatorie Rezultatul - Competente de observare a
Intr-un editorial de insotire, Farhood Farjah, MD, si David R. Flum, MD, MPH, de la Universitatea din Washington, Seattle, (...

Studiu publicat in Rapoarte de Endocrinologie Potentialul de Modigene Tehnologie Pentru a prelungi Durata de droguri de proteine

Studiu publicat in Rapoarte de Endocrinologie Potentialul de Modigene Tehnologie Pentru a prelungi Durata de droguri de proteine Modigene Inc (OTC Bulletin Board: MODG) a raportat ca cercetatorii va publica un studiu in editia din octombrie a revistei Endocrinologie care sa arate ca eritropoietina (EPO) legate de Modigenes peptida carboxil terminal (CTP), tehnologia a crescut semnificativ timpul de injumatatire al EPO standard , la modelele animale. (1) Studiul, care a evaluat o versiune timpurie a EPO-CTP, a aratat ca o singura injectie pe saptamana a fost la fel de eficace la ameliorarea nivelului de hematocrit ca aceeasi doza totala de EPO standard, administrat in trei injectii pe parcursul unei saptamana.
Versiunea actuala a EPO-CTP in dezvoltarea preclinice la Modigene-a extins si mai mult durata de droguri, care sa demonstreze, la modelele animale de aproximativ 33%, o jumatate de viata mai lunga si mai mare de activitate biologica mare de Aranesp (R), Amgens actiune de lunga durata EPO.
Publicarea acestui studiu in Jurnalul Endocrinologie respectat in continuare valideaza corpus tot mai mare a datelor clinice si preclinice sprijinirea capacitatii de tehnologie CTP de a extinde in mod semnificativ timpul de injumatatire si durata de actiune a proteinelor terapeutice, a spus dr. Fares Fuad, autorul principal al de studiu si sef stiintific Officer al Modigene. actiune de lunga durata de droguri de proteine terapeutice sunt tratamente ce in ce mai importante pentru o varietate de boli, si credem ca a demonstrat capacitatea de a tehnologiei noastre CTP pentru a reduce frecventa preparate injectabile necesare ar putea aduce beneficii importante pentru multi pacienti care depind de aceste medicamente. Asteptam cu nerabdare sa avansarea CTP primul nostru-candidati de droguri consolidata in studiile clinice, anul viitor.
Modigene desfasoara cu intarziere etape de studii preclinice ale CTP-medicamente de proteine consolidata, inclusiv hormonul de crestere, interferonul beta si EPO. Toate cele trei au demonstrat in mod semnificativ mai lunga durata a intrarii in vigoare si eficacitatea comparativa biologice, in studii la modele animale, cele mai frecvente si mai relevante. Tehnologia CTP a fost validat in studii omului de catre Akzo divizia de asistenta medicala Nobels, Organon International, care are drepturi de a tehnologiei pentru patru proteine endocrine. Organon recent avansat sale CTP-foliculostimulant (FSH) produs in studii de faza III dupa studii de faza II au aratat ca o singura injectie cu conditia acelasi efect clinic ca sapte injectii zilnice de FSH standard.
DESPRE CTP
Tehnologia Modigenes a fost descoperit de cercetatorii de la Universitatea Washington din St Louis si se bazeaza pe o secventa scurta de aminoacizi, Alchenil Terminal Peptide (CTP). CTP apare in mod natural la om, si atunci cand atasat de o proteina terapeutice, se extinde in momentul in care proteina este activa in organism. Utilitatea potentiala clinica a tehnologiei a fost demonstrata de catre Organon International, o unitate de Akzo Nobel, care are o licenta pentru tehnologia CTP pentru anumite proteine endocrine. Organon recent a initiat studii de faza III a foliculostimulant sale CTP de stimulare a produsului (FSH-CTP), dupa ce rezultatele de faza II-a demonstrat ca o singura injectie de FSH-CTP prevede acelasi efect clinic ca sapte injectii consecutive de zi cu zi de FSH standard. Fa...

Tratarea depresiei reduce riscul bolilor de inima

Tratarea depresiei reduce riscul bolilor de inima Pacientii care sufera de depresie majora sunt la un risc crescut de boli cardiovasculare, dar tratarea acestor pacienti cu medicamente pot reduce semnificativ riscul, conform constatarilor noi de cercetatorii de la Universitatea din Miami Miller School of Medicine. Rezultatele studiului lor sunt publicate in 16 iulie al revistei PLoS ONE.
Cercetatorii au studiat in mod special de stres-hemoconc...

Plata Medicare Rezultate de Formula In unele-profit Lant Dializa Oferirea de doze mai mari de Anemia de droguri decat de a nu-For-centre de profit, se gaseste Studiu

Plata Medicare Rezultate de Formula In unele-profit Lant Dializa Oferirea de doze mai mari de Anemia de droguri decat de a nu-For-centre de profit, se gaseste Studiu Pentru centre de profit de dializa a administra doze mai mari si mai multe dintre medicamente anemie Epogen, fabricat de Amgen, la pacientii cu boli de rinichi decat non-pentru-centre de profit, conform unui studiu publicat miercuri, in Jurnalul Asociatiei Medicale Americane, citat de Reuters / Los Angeles Times rapoarte. Pentru acest studiu, cercetatorii de la care nu non-profit Medical Technolog...

Amgen Primeste raspunsului complet Scrisoare pentru Extended doze, de Aranesp (R) Pentru pacientii cu insuficienta renala cronica si anemie

Amgen Primeste raspunsului complet Scrisoare pentru Extended doze, de Aranesp (R) Pentru pacientii cu insuficienta renala cronica si anemie Amgen (NASDAQ: AMGN) a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a emis o scrisoare de raspuns complet, denumit in mod obisnuit o scrisoare adoptabila, pentru Aranesp (R) (darbepoetina alfa) de novo-o data la fiecare doua saptamani si de intretinere o data-schemei de dozaj lunar pentru boala renala cronica (IRC) la pacientii cu anemie nu pe dializa.
In decembrie 2005, Amgen a prez...

Studiul Link-uri transfuzii de sange la complicatii Chirurgie In femei

Studiul Link-uri transfuzii de sange la complicatii Chirurgie In femei De femei mor si sa obtina infectii mai des decat barbatii dupa o interventie chirurgicala cardiaca, deoarece acestea au tendinta de a primi mai multe transfuzii de sange, care stimula riscurile de rezultatele rele, conform unui studiu publicat in Jurnalul decembrie a Womens Health.
Co-autorul de cercetatori de la Universitatea din Rochester Medical Center si Universitatea din Michigan Health Sy...

, Publicata recent, Humira de studiu • evalueaza Abbott (REG) in boala Crohn

, Publicata recent, Humira de studiu • evalueaza Abbott (REG) in boala Crohn De cercetare sprijina evaluare suplimentara a Beneficiu de Humira in Tough-de-tratament Crohns Populatie --
Pacientii cu boala activa Crohns care si-au incetat sa raspunda Remicade (infliximab) poate raspunde la HUMIRA (REG) (adalimumab), conform unui nou studiu, in ianuarie 2005, problema a Jurnalului American de Gastroenterologie. Studiul a constatat ca 11 din 13 (85 la suta) dintre pacienti ...

Arteriale pulmonare Hipertensiune arteriala - Galaad Initiaza Letairis ® (ambrisentan) Etapa IV Programul de

Arteriale pulmonare Hipertensiune arteriala - Galaad Initiaza Letairis ® (ambrisentan) Etapa IV Programul de Gilead Sciences, Inc (Nasdaq: auri) a anuntat astazi initierea ATHENA-1, o faza IV, randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo studiu de evaluare Letairis ® (ambrisentan de 5 mg si 10 mg comprimate) la pacientii cu arteriala pulmonara hipertensiune arteriala (HAP) a demonstra un sub-raspuns optim la sildenafil in monoterapie. ATHENA-1 este prima faza IV, de mai multe studii de Letairis Galaad pl...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.