Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Hemoglobina mica cauze


Cercetare dezvaluie ce Corpul uman Lupte Off africane Parazit

Cercetare dezvaluie ce Corpul uman Lupte Off africane Parazit
Trypanosoma sunt o clasa urat de paraziti singura celula care provoaca grave, chiar fatale, boli la om si animale. Doua specii provoca boala somnului, o boala care ameninta tot de Africa sub-sahariana. Theres o captura though: un parazit, Trypanosoma brucei brucei (T. n. brucei), infecteaza animale, dar se pare la om de rezerva, si oamenii de stiinta havent destul de inteles de ce.
Acum, o echipa de cercetatori condusa de biochimisti de la Universitatea din Georgia propune ca T. B. brucei de fapt, nu om, infecta, dar ca infectia declanseaza eliberarea de hemoglobina din celulele rosii din sange. Hemoglobina pare sa bratul sistemului imunitar uman innascuta prin legarea de o mica parte din lipoproteine cu densitate mare (HDL), sau colesterolul bun. Hemoglobinei-HDL complexe, apoi devine o toxina super si curata organismul de trypanosomes.
Aceasta este o schimbare reala de paradigma in a intelege ce T. B. brucei nu la om, a declarat Stephen Hajduk, profesor si sef al departamentului de biochimie si biologie moleculara la Universitatea din Georgia. Acesta a fost intotdeauna presupus ca it didnt infecta oameni de la toate, dar se pare ca acesta nu si ca eliberarea de hemoglobina liber duce la clearance-ul a infectiei. A fost incredibil de surprinzator pentru noi.
Autorul principal pe de cercetare este Justin Widener, un student absolvent in laborator Hajduks. Cercetarea a fost publicata astazi in Biblioteca Publica de stiinta agentilor patogeni. Widener este de asemenea, un student la Brown University, unde a inceput activitatea sa cu Hajduk, care s-au alaturat facultatea UGA in 2006. Alti autori pe hartie includ aprilie Shiflett de UGA si Marianne Jensby Nielsen si Søren Krag Moestrup de la Universitatea din Aarhus din Danemarca.
Hajduk si grupul sau sunt interesati de un parazit care nu afecteaza oamenii, deoarece acestea au solicitat o intrebare simpla: de ce cant T. B. om brucei infecta, desi este aproape identic cu pesta cabalina africana de dormit care cauzeaza parazit? La urma urmei, doi veri de T. b. brucei, cunoscut sub numele de T. B. gambiense si T. B. rhodensiense, cauza, respectiv, de boala cronica si acuta de dormit la om. Paraziti, care sunt transportate de zbor tsetse si injectata in oameni si animale, cu musca sale, au fost o problema majora de sanatate, deoarece primului focar inregistrate de dormit inceput de boala in 1906.
Stim ca oamenii sunt protejate impotriva T. B. brucei prin actiunea unui lipoproteine de mare densitate-numitele Trypanosome Lytic Factor [TLF], a spus Widener. Am investigat mecanismul de modul in care TLF omoara parazitul, folosind o tehnica de purificare care ne-a permis sa se demonstreze ca o proteina asociata cu TLF puternic se leaga de hemoglobina si ca hemoglobina stimuleaza TLF sa-l omoare pe parazit.
Pentru ca toate cele trei tulpini sunt stra...

FDA Comitetul consultativ recomanda Aprobarea PegIntron (r) pentru tratamentul adjuvant al Etapa III Melanomul malign

FDA Comitetul consultativ recomanda Aprobarea PegIntron (r) pentru tratamentul adjuvant al Etapa III Melanomul malign Schering-Plough Corp (NYSE: PSC) a anuntat ca US Food and Drug administratii (FDA) Oncologic Droguri Comitetul consultativ (ODAC) a recomandat aprobarea de catre un vot de sase la patru pentru PegIntron ® (interferon alfa-2b pegilat) in adjuvant tratamentul pacientilor cu Etapa a III-melanom malign.
PegIntron este un termen mai lung, care actioneaza sub forma de proteine cu interferon alfa-2b (INTRON ® A). PegIntron se administreaza subcutanat o data pe saptamana, prin intermediul auto-injectare.
Tratarea melanomul malign, ramane o provocare anumit numar limitat de optiuni de tratament care sunt disponibile in prezent, a declarat John M. Kirkwood, MD, Director al Centrului de melanomul si profesor si sef al diviziei de Oncologie Medicala de la Universitatea din Pittsburgh Scoala de Medicina, Pittsburgh. Todays recomandare pozitiva de interferon alfa-2b pegilat de catre comisia reprezinta un pas important spre o optiune de la noi potentiali in tratamentul Etapa a III-melanom malign, mai ales ca incidenta bolii continua sa creasca.
FDA, in general, urmeaza recomandarile din comisiile sale consultative, desi nu este obligata sa faca acest lucru. Schering-Plough a depus suplimentar Biologics Licenta Application (sBLA) pentru aceasta indicatie a FDA in septembrie 2007.
Comisiile recomandare pozitiv pentru PegIntron este o dezvoltare incurajatoare fata de viitorul tratament de melanom, a declarat Robert J. Spiegel, MD, sef medicale si senior vice president, Schering-Plough Institutului de Cercetare. Schering-Plough mentine angajamentul de a dezvolta noi terapii pentru tratamentul melanomului malign, precum si pentru avansarea intelegerea si prevenirea acestei forme agresive de cancer.
Despre Melanomul malign
Melanomul malign este cea mai mortala forma de cancer de piele. Societatea Americana de Cancer estimeaza ca in Statele Unite in 2009 nu va fi 68720 de cazuri noi de melanom malign, si aproximativ 8650 de oameni vor muri de aceasta boala.
Despre Trial Melanomul
Eficacitatea si siguranta PegIntron a fost evaluata intr-un studiu condus de catre Organizatia Europeana pentru Cercetare si tratamentul cancerului (EORTC) si puse in aplicare in 101 site-uri din Europa. In acest randomizat, studiu controlat de pacienti melanom 1256, pegilat interferon alfa-2b (N = 627) fata de bratul observational (N = 629) au avut un impact semnificativ si sustinut pe supravietuirea fara recadere (RFS). RFS mediana a fost de 34.8 luni in interferon alfa-2b pegilat brat vs 25.5 luni in bratul observational (valoarea p 0,01).
In acest studiu, pacientii care au primit PegIntron cu experienta usoare pana la efecte secundare moderate sau severe. Cele mai frecvente efecte secundare ale PegIntron sunt: oboseala, cresteri ale valorilor testelor de sange ale functiei hepatice, depresie, simptome asemanatoare gripei (incluzand febra si frisoane, dureri de cap, dureri articulare, pierderea poftei de mancare, greata); o reactie la locul de injectare ; modificari la testele de hematologie, inclusiv neutropenie (numar scazut de neutrofile), anemie (hemoglobina scazuta) si trombocitopenie.
Pegilat interferonul alfa-2b este un termen mai lung, care actioneaza sub forma de interferon alfa-2b facute prin atasarea de o molecula inert numita polietilen glicol, sau PEG, pentru a interferonul alfa-2b molecula. Aceasta modificare mareste dimensiunea moleculei de interferon si rezultatele in eliminarea mai lenta din organism, care sa permita dozare mai putin frecvente decat cele necesare pentru interferon standard.
Indicatii Statelor Unite pentru PEGINTRN
Indicatia
PegIntron este indicat in SUA pentru a fi utilizate in combinatie cu REBETOL ® (ribavirina) pentru tratamentul hepatitei cronice C la pacienti cu varsta de 3 ani si peste, cu boala hepatica compensata.
Urmatoarele puncte ar trebui sa fie luate in considerare la initierea tratamentului cu PegIntron in asociere cu REBETOL: (1) Aceste indicatii se bazeaza pe realizarea nedetectabile de ARN VHC dupa tratament, timp de 24 sau 48 de saptamani si mentinerea unei raspunsul virologic sustinut (RVS) 24 saptamani dupa ultima doza . (2) Pacientii cu urmatoarele caracteristici sunt mai putin susceptibile de a beneficia de re-tratament, dupa lipsa unui curs de tratament: anterioare nonresponse, tratament anterior cu interferon pegilat, fibroza in punti sau ciroza semnificative, precum si genotipul 1 infectie. (3) nr siguranta si eficacitatea date sunt disponibile pentru tratamentul mai mare de un an.
PegIntron este de asemenea indicat in SUA pentru a fi utilizate numai pentru tratamentul hepatitei cronice C la pacienti cu boala hepatica compensata, netratati anterior cu interferon alfa si care sunt cel putin 18 de ani.
Urmatoarele puncte ar trebui sa fie luate in considerare la initierea tratamentului cu PegIntron in monoterapie: terapia combinata cu REBETOL este de preferat de peste PegIntron in monoterapie cu exceptia cazului in care exista contraindicatii la, sau intoleranta semnificativa a, REBETOL. Terapia asociata ofera rate de raspuns in mod substantial mai bine decat in monoterapie.
Important SUA de siguranta Informatii privind PegIntron
AVERTISMENT: riscul de tulburari grave si ribavirina-asociat EFECTELOR
Interferoni alfa, inclusiv PegIntron, pot provoca sau agrava mortale sau care pun viata in pericol neuropsihiatrice, boli autoimune, ischemica, si infectioase. Pacientii trebuie monitorizati indeaproape cu periodice clinice si de rezultatele testelor de laborator. Pacientii cu cresterea persistenta severa sau de agravare semne sau simptome de aceste conditii ar trebui sa fie retrase de terapie. In multe, dar nu toate cazurile, aceste tulburari rezolva dupa oprirea tratamentului cu PegIntron.
Utilizarea cu ribavirina: Ribavirina poate determina malformatii congenitale si moartea copilului nenascut. O grija extrema trebuie sa fie luate pentru a evita sarcina la paciente de sex feminin si la partenerii de sex feminin de pacienti de sex masculin. Ribavirina cauze anemie hemolitica. Anemia asociata cu terapia cu REBETOL poate duce la o agravare de boala cardiaca. Ribavirina este genotoxic si mutagene si ar trebui sa fie considerat un potential cancerigen.
Contraindicatii
PegIntron este contraindicata la pacientii cu reactii de hipersensibilitate, cunoscute, cum ar fi urticarie, edem angioneurotic, bronhoconstrictie, anafilaxie, sindrom Stevens-Johnson si necroliza epidermica toxica pentru interferon alfa sau orice alte componente ale produsului; hepatita autoimuna, si decompensare hepatica (scor Child-Pugh> 6 [de clasa B si C]) la pacientii cu ciroza hepatica CHC inainte sau in timpul tratamentului. PegIntron / REBETOL tratament combinat suplimentar este contraindicat la femeile gravide sau care pot deveni gravide (a se vedea de avertizare cutie si pct. Sarcina); oameni ale caror partenere de sex feminin sunt gravida; pacientii cu hemoglobinopathies (de exemplu: talasemie majora, secera-anemie de celule) si pacienti cu clearance-ul creatininei <50 ml / min.
Sarcina
Terapia REBETOL nu trebuie inceput pana la un raport al unui test de sarcina negativ, efectuat imediat inainte de ...

Aranesp poate scadea Spitalizare de risc si la pacientii All-mortalitatii In Insuficienta cardiaca cu anemie, bazat pe o prespecificata a datelor reunite Analiza

Aranesp poate scadea Spitalizare de risc si la pacientii All-mortalitatii In Insuficienta cardiaca cu anemie, bazat pe o prespecificata a datelor reunite Analiza Amgen (Nasdaq: AMGN) a anuntat rezultatele din 2006, la Societatea Europeana de Cardiologie-insuficienta cardiaca (ESC-HF), Congresul de la o faza 2 studiu care arata ca, la pacientii cu insuficienta cardiaca simptomatica si anemie, Aranesp (R) (darbepoetina alfa) a fost bine tolerat si a ridicat in mod eficient de hemoglobina (Hb) (Abstract # 60734). Amgen a anuntat, de asemenea, rezultate dintr-...

Mai multe intensiv al glicemiei de control in diabetul de tip 2 Reduce atacuri de cord si Heart Disease Evenimente

Mai multe intensiv al glicemiei de control in diabetul de tip 2 Reduce atacuri de cord si Heart Disease Evenimente O meta-analiza a cinci studii a demonstrat ca mai mult de control intensiv al glucozei in diabet zaharat tip 2 conduce la mai putine atacuri de cord si evenimente bolile cardiace - dar nu are nici un efect semnificativ asupra mortalitatii prin accident vascular cerebral sau de la toate cauzele. Constatarile sunt raportate intr-un articol in aceasta problema diabet saptamani speciale de Lancet, scr...

Evaziv de proteine Protejeaza malariei Parasite De la Hem

Evaziv de proteine Protejeaza malariei Parasite De la Hem Cercetatorii de la Institutul de Bioinformatica Virginia (VBI), de la Virginia Tech au identificat Hem Detoxifiere Proteine (HDP), o proteina unica codificate in genomul malariei, care reprezinta o tinta potentiala pentru dezvoltarea de noi medicamente malarie. Echipa a demonstrat, de asemenea, ca HDP joaca un rol important in protejarea Plasmodium ca agent patogen urmareste infectie de gazda sale...

Rezultate de hemoglobina Studiu

Rezultate de hemoglobina Studiu Transportul de oxigen in sange este efectuata de hemoglobina, cea mai mare componenta a celulelor rosii din sange. Aceasta proteina colecteaza de oxigen la nivelul organelor respiratorii, in principal in plamani, si comunicate de acesta, in tesuturi, in scopul de a genera energia necesara pentru supravietuire celulara. Hemoglobinei este una dintre cele mai rafinate proteine, deoarece evolutia ei s...

Key to Productia de Hem In hemoglobina sunt de ABCB6

Key to Productia de Hem In hemoglobina sunt de ABCB6 Anchetatorii de la St Jude Spitalul de Copii de cercetare au descoperit ca o proteina numita ABCB6 joaca un rol central in productie a unei molecule care este esentiala pentru capacitatea de celule rosii sanguine pentru a transporta oxigenul, a celulelor hepatice de a distruge toxine, precum si a celulelor de a extrage energie din substante nutritive.
St investigatorii Iuda a aratat ca ABCB6 es...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.