Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Hemoglobina scazuta la copii


Sugarii Ar putea fi lezate de Iron Supplements

Sugarii Ar putea fi lezate de Iron Supplements
Un nou studiu sugereaza ca de fier in plus pentru copiii care dont nevoie de el s-ar putea intarzia rezultate de dezvoltare care alimenteze dezbaterea asupra nivelurilor optime de supliment de fier si ar putea avea implicatii uriase pentru formula de copil si industriei alimentare.
Noastre de rezultate pentru 25 de ani de probleme spectacol de cercetare cu lipsa de fier. Pentru noi, pentru a gasi acest rezultat este o afacere mare, intr-adevar sale neasteptate, a spus dr. Betsy Lozoff, Universitatea din Michigan profesor de cercetare la Centrul pentru uman de crestere si dezvoltare, si cercetatorul principal studys.
Formule pentru sugari US de obicei vin alcoolizat cu 12 mg / l de fier pentru a preveni deficit de fier-anemie. Europa, in general, foloseste o suma mai mica. La sugari, deficit de fier-anemie este asociat cu dezvoltarea mai sarace, si in timpul sarcinii contribuie la anemie in mame, care contribuie la nastere prematura, greutate scazuta a natalitatii si alte complicatii.
M-am gandit ca acest comportament si de dezvoltare ar fi mai bine cu formula 12 mg, a declarat Lozoff, de asemenea, profesor de pediatrie din UM Departamentul de Pediatrie si bolile transmisibile la Scoala de Medicina si CS Mott Childrens Hospital
Studiul UM de 494 de copii din Chile au aratat ca cei care au primit fier fortificate formula in copilarie, la 12 mg, utilizata in SUA a ramas in urma celor care au primit low-formula de fier in cognitive si vizual-dezvoltare cu motor de varsta de 10 ani. Lozoff a subliniat faptul ca cei mai multi copii care au primit 12 mg de formula de care nu au prezentat scoruri mai mici. Dar, 5 la suta din esantion cu cele mai inalte niveluri de hemoglobina la 6 luni au demonstrat cele mai sarace rezultatul. Corpul tau are nevoie de fier pentru a face hemoglobinei, o substanta in celulele rosii din sange care sa le permita sa efectueze oxigen. Hemoglobinei de inalta indica faptul ca, in general, cantitate suficienta de fier.
Copii afectate in mod negativ marcat 11 de puncte mai mica in IQ si 12 procente mai mica in procesul de integrare vizual-motorii, in medie, scor media generala de pe ambele teste a fost de 100. Un model similar a fost observat pentru memorie spatiale si alte masuri de-vizuale cu motor.
Lozoff remarcat faptul ca nu sunt multi copii in Chile au avut un nivel ridicat hemoglobinei la momentul, deoarece nu a existat nici un fier-program de fortificatii pentru sugari si ca mai mult de 5 la suta din copiii din SUA ar putea avea nivelului de hemoglobina mari in copilarie timpurie.
In acest studiu randomizat, sugari sanatosi fara anemie deficit de fier-au fost administrate formula fie cu 12 mg sau 2,3 mg fier 6 - 12 luni si a urmat la 10 ani. Urmatorul pas este de a testa participantilor din nou, la varsta de 16 ani, Lozoff a spus, care spune ca nici un astfel de studiu a fost efectuat in Statele Unite sau in alta parte.
Deficienta de fier se produce deoarece bebelusii cresc atat de repede, adesea le creasca din cantitatea de fier care se nasc cu. Laptele matern este gandit sa contina fier un copil are nevoie de timp de 4-6 luni, Lozoff a spus. Alte surse importante de fier pentru...

Centre de Raport Islet Rezultatele Transplant de la pacientii cu diabet zaharat tip 1

Centre de Raport Islet Rezultatele Transplant de la pacientii cu diabet zaharat tip 1 Cercetatorii de la 12 centre medicale din Statele Unite si Canada, care au efectuat transplanturi insulita in 86 de pacienti cu diabet zaharat tip 1, a publicat rezultatele lor astazi, in primul raport anual al Islet colaborare Transplant Registry (CITR). Raport (http://www.citregistry.org) analizeaza de mai multi factori care pot afecta rezultatul acestei proceduri experimentale pentru persoanele cu tipul de severe sau complicate 1 de diabet.
Raportul ofera date referitoare la destinatar si caracteristicile donatorilor, de achizitii publice pancreasului si de prelucrare a insulita, medicamente imunosupresoare, in functie de insulele donat, rezultatele de laborator de pacienti, si a evenimentelor adverse. Avem acum extrem de necesare informatii cu privire la rezultatele pe termen scurt a transplantului de insulita, a spus dr. Thomas Eggerman al Institutului National de Diabet si bolile aparatului digestiv si rinichi Boli (NIDDK), o parte din National Institutes of Health (NIH) ca fondurile proiectului. Scopul nostru este de a colecta date pe ambele scurt si rezultatelor pe termen lung pentru toti pacientii care primesc transplanturi insulita astfel incat sa putem defini mai bine riscurile globale si beneficiile acestei proceduri de interesant, dar inca experimentala.
Diabet zaharat tip 1, care afecteaza pana la 1 milion de persoane din Statele Unite, dezvolta atunci cand sistemul imunitar distruge bodys producatoare de insulina celulelor beta ale pancreasului. Aceasta forma de diabet zaharat de obicei greve copii si adulti tineri, care au nevoie de mai multe injectii cu insulina de o zi sau o pompa de insulina pentru a supravietui. Insulina, cu toate acestea, nu este un tratament, si, eventual, cele mai multe persoane cu diabet zaharat tip 1 dezvolta una sau mai multe complicatii ale bolii, inclusiv leziuni ale inimii si vaselor de sange, cu ochii, nervi, si rinichii.
In transplantul de insulita dupa cum efectuate de catre aceste centre, celule producatoare de insulina-derivate din pancreata de donatori au fost perfuzat in pacienti cu greu-la-control tip 1 de diabet desi venei porte a ficatului. Cand de succes, insulele transplantate preluat de sedere in ficatul vaselor mici de sange si a inceput sa produca insulina.
86 destinatari, care au avut diabet zaharat tip 1 pentru o perioada medie de 30 de ani, a primit un total de 158 de insule perfuzii extrase din pancreata donator 173. Douazeci si opt de pacienti au primit o perfuzie insulita, 44 a primit doua, si 14 a primit trei. La 6 luni dupa ultima perfuzie, 61 la suta din beneficiarii nu mai aveau sa va injectati insulina. La 1 an de la ultima transfuzie, 58 la suta erau inca insulina independente. Unii pacienti insulino-independent, cu toate ca nu a primit tratament cu insulina, au avut mai mare decat nivelul normal de glucoza din sange. Cercetatorii vor continua sa monitorizeze pacientii pentru a vedea cat de mult timp in care raman insulina independente.
Destinatari, 66 la suta din care au fost femei, s-au o varsta medie de 42 de ani (interval 24 - 64 de ani) si greutatea medie de 143 lbs. (interval de la 103 la 213 lbs.). Inainte de procedura, aproape jumatate au fost destinatarii folosind o pompa de insulina. Cele mai multe au experimentat recent cel putin un episod de hipoglicemie, sau periculos de scazut de glucoza din sange, care necesita un alt ajutor de persoane. Nivelul lor medie de hemoglobina A1C (HbA1c), care reflecta controlului glicemiei pe perioada ultimelor 3 luni, a fost de 7,7 la suta, comparativ cu o HbA1c normala de 6 la suta.
Nivelurile de HbA1c, in general, a fost imbunatatita cu fiecare perfuzie, la fel ca nivelurile de glucoza din sange conditii de repaus alimentar si C-peptidic, care reflecta productia de insulina. Unul de perfuzie, desi rareori furnizarea de insule suficient pentru a elibera o persoana din necesitatea de a injecta insulina, atenuat episoade de glucoza din sange sever scazuta. Dupa prima perfuzie cu insulele, doar doi destinatari a avut o problema scazut de zahar din sange care necesita ajutorul unei alte persoane. Nici unul dintre cei care au primit o singura perfuzie a raportat o problema cu hipoglicemie la un an dupa procedura.
Colectarea de date privind transplantul de insulita a fost dificil, pentru ca de cele mai multe transplanturi insulita 750 efectuate la nivel mondial din 1974 au fost efectuate ca parte a mici, cu un singur centru de studii-pilot, a spus dr. Bernhard Hering de la Universitatea din Minnesota, care prezideaza de consultanta stiintifica CITRs comitet. Acest ...

Rezultate de hemoglobina Studiu

Rezultate de hemoglobina Studiu Transportul de oxigen in sange este efectuata de hemoglobina, cea mai mare componenta a celulelor rosii din sange. Aceasta proteina colecteaza de oxigen la nivelul organelor respiratorii, in principal in plamani, si comunicate de acesta, in tesuturi, in scopul de a genera energia necesara pentru supravietuire celulara. Hemoglobinei este una dintre cele mai rafinate proteine, deoarece evolutia ei s...

Key to Productia de Hem In hemoglobina sunt de ABCB6

Key to Productia de Hem In hemoglobina sunt de ABCB6 Anchetatorii de la St Jude Spitalul de Copii de cercetare au descoperit ca o proteina numita ABCB6 joaca un rol central in productie a unei molecule care este esentiala pentru capacitatea de celule rosii sanguine pentru a transporta oxigenul, a celulelor hepatice de a distruge toxine, precum si a celulelor de a extrage energie din substante nutritive.
St investigatorii Iuda a aratat ca ABCB6 es...

Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate

Ultimele Mentinerea copii Analiza arata mai vulnerabili copii Not Yet Beneficiind de Imbunatatiri la servicii si Rezultate Multe s-au schimbat in peisajul a copiilor de servicii din anul precedent Salvgardarea copii raport in 2005. Ca urmare a imbunatatit aranjamente salvgardarea, majoritatea copiilor acum se simt in siguranta in casele lor si comunitati, precum si li se administreaza calitatea asistentei medicale si de sprijin de care au nevoie.
Dar unii copii si tineri, nu sunt inca destul de bine deservite de se...

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria

Invita UNICEF pentru primirea ajutorului pentru copii irakieni - 42 de milioane de dolari necesare pentru a satisface nevoile imediate de copii in Irak, Iordania si Siria Conditii pentru copii irakieni afectate de violenta si de deplasare au ajuns la un punct critic, UNICEF, a declarat astazi. Copii organizatie cere 42 milioane dolari pentru a oferi ajutor in urmatoarele sase luni pentru copii in Irak, precum si cei care au fugit impreuna cu familiile lor catre tarile vecine Iordania si Siria.
Vezi Raportul complet: nevoile imediate de copii irakieni in Irak si ...

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri

'Pentru copii raport al unui somn "fiabil, Poate o masura valabila de somn pentru copii Obiceiuri Raportul de copii de somn (CRSP), un auto-noua masura de raportul de copii modele de somn, igiena somnului, precum si tulburari de somn pentru scolara in varsta de copii, poate fi o auto de incredere si valide masura raportul de somn, igiena somnului, si tulburari de somn la copii cu opt pana la 12 ani, potrivit unui cercetare abstract, prezentate la SLEEP 2008, a 22-a Reuniune Anuala a Profession...

Secondhand de fum de expunere mai rau pentru copii mici, pentru copii obezi

Secondhand de fum de expunere mai rau pentru copii mici, pentru copii obezi Copii mici si copii obezi sufera mai mult decat alti tineri atunci cand sunt expuse la fumul de pasiv, in functie de cercetare prezentate la American Heart Asociatii stiintifice Sessions 2009.
Secondhand de fum la copii nu este doar rau pentru problemele respiratorii, asa cum a fost descris anterior de catre alti cercetatori, a declarat John Anthony Bauer, Ph.D., co-autor studys senior si cerce...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.