Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Hemoragie menstruala


Frova (frovatriptan), eficienta in prevenirea migrena menstruala asociata

Frova (frovatriptan), eficienta in prevenirea migrena menstruala asociata
Jefferson University, Philadelphia, si a publicat astazi in Jurnalul Neurologie, arata ca Frova (frovatriptan), o terapie de clasa triptan migrena, cu o jumatate de viata lunga, a redus semnificativ incidenta menstrual migrenelor asociate (MAM) la femeile care au luat medicamente preventiv, inainte de debutul anticipat de dureri de cap. Nu exista nici o terapie in prezent indicat pentru prevenirea MAM dureri de cap. Frova este in prezent indicat pentru managementul pe termen scurt de migrena.
MAM In acest studiu a fost definit ca o durere de cap care apar cu regularitate in stransa legatura cu debutul menstruatiei (intre doua zile inainte de si pana la patru zile dupa debutul de sangerare). Unele rapoarte sugereaza ca MAM durerile de cap sunt mai rezistente la tratament, si poate fi mai predispus sa se repete in comparatie cu migrene care apar in alte perioade in cursul lunii.
Treizeci si trei la suta din femeile care obtine migrene regulate incep sa experienta le la inceputul ciclului menstrual primul lor. Este probabil ca femeile motiv experienta MAM sunt legate de modificarile in nivelurile de hormon sexual feminin care au loc la menstruatie.
Nu este nevoie de puternic pentru interventii de prevenire, sau mini-profilaxie, pentru acele femei care sufera de regulate, atacurile prelungite MAM, si eficient pierde mai multe zile in fiecare luna, deoarece acestea nu sunt in masura sa functioneze in mod adecvat, fie la locul de munca sau la domiciliu, a declarat autorul principal al articol, Stefan Silberstein, MD, FACP, profesor de Neurologie, Jefferson Medical College din Universitatea Thomas Jefferson, si director, Centrul de Jefferson Dureri de cap, Thomas Jefferson University Hospital. Frovatriptan are o viata 26 ora si jumatate, care este asociata cu o durata lunga de actiune si un risc scazut de reaparitie dureri de cap. Aceste caracteristici sugereaza ca ar putea fi deosebit de utile in tratarea atacurilor MAM, care tind sa fie prelungita si sunt predispuse sa se repete.
Dublu-orb, placebo-controlat de studiu a inclus mai mult de 500 de pacienti de sex feminin care au MAMs experienta trasata de la 36 de centre din Statele Unite. La inceputul studiului, pacientii identificate datele la care MAM lor, ar fi foarte probabil sa apara pe urmatoarele trei luni. Participantii au fost randomizate pentru a primi fie placebo, Frova 2,5 mg o data pe zi sau Frova 2,5 mg de doua ori pe zi, timp de sase zile. Pacientii au fost instruiti pentru a incepe sa luati medicatia de studiu cu doua zile inainte de data anticipate debutul MAM pentru fiecare dintre perioadele asimilate menstruale.
Ambele doze de frovatriptan a fost semnificativ superioara comparativ cu placebo in reducerea incidentei MAM dureri de cap, si de 50 la suta din femei au fost libere de MAM timpul de dozare cu regimul de doua ori pe zi, a spus dr. Silberstein. Frova, de asemenea, a redus semnificativ MAM gravitatea, durata, insuficienta functionala si utilizarea de medicamente de salvare.
Reducerea de severitate dureri de cap si de durata, de a...

Mai vechi Varsta Un factor de risc pentru hemoragie Brain atat la pacientii On & Off Comuna Blood Diluant Terapie

Mai vechi Varsta Un factor de risc pentru hemoragie Brain atat la pacientii On & Off Comuna Blood Diluant Terapie Pacientii in varsta cu fibrilatie atriala au rate mai mari de hemoragie majora in creier indiferent daca sunt sau nu folosind un sange comun subtierea terapie, potrivit unui nou studiu.
Studiul a fost realizat de o echipa de anchetatori de la Universitatea din California, San Francisco, Massachusetts General Hospital, divizia de cercetare la Kaiser Permanente, din Boston si Universitatea de Medicina.
Folosind un esantion de 13559 de pacienti cu fibrilatie atriala, care este rapida, contractii neregulate ale inimii, cercetatorii au examinat modul in care ratele de hemoragie majora a schimbat cu varsta. Ei au descoperit varsta inaintata este un factor independent de risc pentru dezvoltarea sangerare in corp si, in special, sangerare la nivelul creierului, cunoscuta sub numele de hemoragie intracraniana. Concluziile lor sunt raportate in 10 august problema Oficial al Societatii Americane de Geriatrie.
Fibrilatie atriala este cea mai frecventa aritmie cardiaca si un factor major de risc pentru accident vascular cerebral. Inainte de studii au demonstrat ca medicamentele anticoagulante, cum ar fi warfarina, reduce substantial riscul de fibrilatie atriala-legate de accident vascular cerebral, dar de asemenea, creste riscul de hemoragie.
Constatarile noastre arata ca, desi pacientii mai in varsta au un risc mai mare de hemoragie, probabilitatea de ansamblu a hemoragie pe warfarina este relativ mic, mai ales atunci cand se ia in considerare beneficiile prevenirii accident vascular cerebral, a declarat autorul principal Margaret Fang, MD, MPH, profesor asistent de medicina si hospitalist la UCB Medical Center. Monitorizati cu atentie pentru terapie warfarina pot fi utilizate cu siguranta rezonabil, la pacientii mai in varsta.
Pacienti studiu au fost urmate de o perioada medie de 2,4 ani. Rezultatele au aratat 170 de pacienti au suferit hemoragii majore in timpul tratamentului cu warfarina, comparativ cu 162 de pacienti nu au luat warfarina. In general, pacientii si oprirea warfarina a avut mai putin de o sansa de 0,5 la suta de a suferi de o hemoragie intracraniana, forma cea mai distructive de hemoragie. Potrivit cercetarii, riscul de hemoragie a crescut cu ...

Noua IRM Indicii Identificarea victimelor Accident vascular cerebral cu risc de hemoragie craniu

Noua IRM Indicii Identificarea victimelor Accident vascular cerebral cu risc de hemoragie craniu Aspectul accesoriu parenchimului de leziuni accident vascular cerebral si semn hyperintense MCA pe IRM poate ajuta la identificarea pacientilor cu risc de accident vascular cerebral hemoragie in craniu, afirma un nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Shantou Medical College in China si la Universitatea din Toronto in Canada.
Pentru acest studiu, cercetatorii au analizat IRM-ur...

Mai putin hemoragie dupa un accident vascular, Decese Dar Nu Mai putine: farmaceutice de studiu

Mai putin hemoragie dupa un accident vascular, Decese Dar Nu Mai putine: farmaceutice de studiu Un studiu international publicat in mai 2008, in New England Journal of Medicine a aratat ca factorul de coagulare VIIa poate limita amploarea o hemoragie cerebrala. Cu toate acestea, pe termen lung, aceasta nu impiedica moartea sau insuficienta renala severa.
Studii suplimentare trebuie sa clarifice daca noul tratament cu substanta de inginerie genetica este potrivit pentru un grup special de ...

Caracterizarea si gestionarea postoperator hemoragie retroperitoneala In urma Superioara laparoscopice Chirurgie

Caracterizarea si gestionarea postoperator hemoragie retroperitoneala In urma Superioara laparoscopice Chirurgie UroToday.com-post-hemoragie operative ramane o complicatie ingrozea de chirurgie retroperitoneala, fie ca este vorba deschisa sau laparoscopica. Ori anxietate de a urmari semnelor vitale si a parametrilor de laborator a unui pacient care s-au plasat in ingrijirea dumneavoastra pot fi coplesitoare si la paralizanta. Asa cum citat in articol, in 1912, a declarat Halstead arma numai cu care pacientul...

De droguri Previne postpartum hemoragie in resurse Poor Setari

De droguri Previne postpartum hemoragie in resurse Poor Setari Misoprostol de droguri ofera un mijloc sigur, comod, si necostisitoare pentru a preveni hemoragia postpartum, un criminal major al femeilor din tarile in curs de dezvoltare. Studiul a fost realizat de cercetatori de la Universitatea din Missouri, Indias Jawaharlal Nehru Medical College, si National Institutes of Health.
Hemoragie postpartum este sangerare excesiva cu experienta de mama dupa ce ...

Rezultate Cleviprex raportat de la studiu efectuat la pacienti cu hemoragie intracerebrala

Rezultate Cleviprex raportat de la studiu efectuat la pacienti cu hemoragie intracerebrala Prima a raportat date provizorii din evaluarea de pacienti cu hipertensiune arteriala acuta si hemoragie intracerebrala cu tratament clevidipine intravenoase (accelera) studiu au fost prezentate astazi, la Neurocritical grija societatii (CNVM) 2009 Intalnirea Anuala, care arata ca Cleviprex (butirat de clevidipine) in mod eficient si in conditii de siguranta reduce de sange tensiunii arteriale la ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.