Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Hidrocortizon unguent


Oameni utilizarea OTC crema de hidrocortizon in cantitati si in conditii de siguranta corespunzatoare

Oameni utilizarea OTC crema de hidrocortizon in cantitati si in conditii de siguranta corespunzatoare
Adulti si copii, in general, se aplica produs care este frecvent utilizat pentru a trata aceste conditii - over-the-counter crema de hidrocortizon (HC) - in cantitati si in conditii de siguranta corespunzatoare.
Charles N. Ellis, MD, de la Universitatea din Michigan Health System spus ca a fost placut surprins de numarul de participanti de studiu care a respectat cu orientarile de utilizare. Ellis este autorul principal al studiului, care apare la inceputul editia online a Oficial al Academiei Americane de Dermatologie.
Oameni in studiu a raportat ca Theyre urma eticheta in mare parte, spune Ellis, profesor si presedinte asociat de dermatologie in UM Medical School, si sef al Serviciului dermatologie la afaceri Veteranilor Ann Arbor Healthcare System. Nu multi dintre ei au folosit-o dincolo de suma sugerat de timp, si nu de multe folosit-o mai des decat este recomandat.
Descoperirile noastre sugereaza ca persoanele care utilizeaza over-the-counter crema de hidrocortizon, in general, face acest lucru intr-un mod care este probabil sa fie in siguranta, spune el.
Adulti s-au dovedit a fi conforme cu instructiunile de aproximativ trei sferturi din timp, si au raportat in urma recomandarilor pentru tratarea copiilor despre cat de des. Modul cel mai comuna in care oamenii nu au fost conforme cu utilizari a fost indreptate in utilizarea creme pentru a trata reduceri. De asemenea, a fost utilizat pentru a trata acnee, sportivi picior, artrita si mancarime Jock, impotriva recomandarilor pe eticheta. HC nu este eficace in tratarea acestor conditii.
2000 participantii la studiu au fost rugati in interviuri de telefon in cazul in care au folosit over-the-counter de produse de hidrocortizon, cum ar fi Cortaid, Cortizone 10 sau alte produse similare, in ultimele sase luni. Cei care au folosit produse de hidrocortizon OTC s-au pus intrebari despre modelele lor de utilizare. Ei au raspuns la aceste intrebari fara a putea sa se refere la eticheta produsului.
Respondentii au fost intrebati, de asemenea, in cazul in care au avut nici copiii mai mici de 18 in casa care au utilizat HC; in cazul in care acest lucru, ei au fost intrebati despre utilizarea de catre cel mai mic copil, in ultimele sase luni.
Respondentii care au utilizat hidrocortizon sau ai caror copii au folosit-o au fost intrebati ce conditii au tratati cu crema si intrebari despre modelele de utilizare a acestora, inclusiv frecventa si durata de utilizare. De asemenea, ei au fost intrebati daca ar fi discutat cu un medic folosirea lor proprii de HC si / sau utilizarea lor de pe cel mai mic copil in gospodarie.
In total, 396 (20 la suta) a adultilor in studiul raportate, utilizandu-over-the-counter HC in ultimele sase luni. Conditiile cele mai comuna pe care o tratati cu creme au fost eruptii cutanate, muscaturilor de insecte si mancarimi ale pielii.
Cercetatorii au descoperit ca, atunci cand adultii au fost utilizati HC, ei au facut acest lucru o medie de doua ori pe zi, si 98 la suta dintre ei a folosit-o de patru sau mai putine ori pe zi, care este conforma cu instructiunile de utilizare. Asta inseamna ca doar 2 la suta dintre adulti raportate, utilizandu-HC de ori mai mult intr-o zi decat cele recomandate. In total, in cazul factori cum ar fi tipul de utilizare si de durata de utilizare s-au luat in, aproape trei sferturi - 73 la suta - a adultilor la studiu au fost conforme cu instructiunile de pe eticheta. O treime din respondenti adulti au discutat despre utilizarea de HC topic cu un medic. Nivelul de conformitate a crescut la 89 la suta in cazul in care rezultatele au fost ...

Combinata cu laser si terapie unguent eficace in tratarea vitiligo

Combinata cu laser si terapie unguent eficace in tratarea vitiligo Pacientii cu vitiligo, o boala de piele caracterizata prin pete de culoare alba, sau de-ale pielii pigmentate, a avut repigmentation mai buna a acestor patch-uri atunci cand au fost tratati cu o combinatie de terapie laser si unguent cu tacrolimus, decat la pacientii tratati cu terapie laser in monoterapie, in conformitate cu un articol in numarul din septembrie a arhivelor de Dermatologie, unul dintre JAMA / Archives reviste.
Potrivit articolului, vitiligo este o tulburare de piele pigmentare, care afecteaza o suta, pana la doua procente de oameni din intreaga lume. Pacientii cu vitiligo dezvolta pete albe pe pielea lor, mentionate in continuare leziuni. Recent, 308-nm (nanometri) cu laser excimer a fost utilizat pentru a trata leziunile asociate cu vitiligo, cu rezultate bune. In plus, un unguent nou topic numit tacrolimus a demonstrat promisiunea in tratarea vitiligo.
Thierry Passeron, MD, de la Hôpital de lArchet, Nice, Franta, si colegii investigat efectele 308-nm cu laser excimer, in asociere cu tacrolimus, la 14 de pacienti cu vitiligo in varsta de 12 - 63 de ani.
Pentru fiecare pacient, patru la zece leziuni au fost alese si tratate de doua ori pe saptamana, cu 308-nm laser excimer pentru un total de 24 de sesiuni. Topical 0.1 tacrolimus unguent la suta a fost aplicata de doua ori pe zi, pentru a-tinta leziuni pentru pacientii din grupul A laser (excimer plus tacrolimus). Pacientii din grupa B, au primit doar trat...

GSK Announces FDA Aprobarea Altabax ™ (unguent Retapamulin), 1%

GSK Announces FDA Aprobarea Altabax ™ (unguent Retapamulin), 1% GlaxoSmithKline (NYSE: GSK) a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat Altabax sale antibacterian pentru tratamentul local al impetigo, datorita tulpini sensibile de Staphylococcus aureus sau Streptococcus pyogenes, Cele mai obisnuite tipuri de bacterii, in acest fel de infectie.
Altabax reprezinta prima clasa noua de baza de prescriptie medicala Antibioticele de actual...

FDA aproba antibiotice Unguent pentru copii si adulti - Altabax (unguent Retapamulin)

FDA aproba antibiotice Unguent pentru copii si adulti - Altabax (unguent Retapamulin) Food and Drug Administration (FDA) a aprobat Altabax (unguent cu retapamulin), pentru tratamentul local al impetigo (nlm.nih.gov / MedlinePlus / impetigo.html), o infectie a pielii cauzate de bacterii. Altabax este indicat pentru utilizare la pacientii cu varsta de noua luni sau mai mult. Retapamulin este o entitate nou moleculara (NME) nu aprobate anterior in Statele Unite.
Altabax a fost apro...

Perfuzie continua a hidrocortizonului Reduce Hyperglyaemia La pacientii cu septice Shock

Perfuzie continua a hidrocortizonului Reduce Hyperglyaemia La pacientii cu septice Shock Modificarea critica modul in care pacientii bolnavi sunt tratati cu hidrocortizon ar putea reduce hiperglicemie. Rezultatele unui studiu clinic randomizat, controlat, publicata in Jurnalul Critical Care, cercetatorii sa conduca la recomandam utilizarea perfuzie continua, de hidrocortizon doze mici la pacientii cu sepsis, mai degraba decat injectii in bolus. Studiul arata ca perfuzie continua, de h...

Root Comfrey Extras Unguent Reduce Dureri de spate rapide

Root Comfrey Extras Unguent Reduce Dureri de spate rapide [Eficacitatea si siguranta unguent comfrey radacina extract in tratamentul acut superioara sau inferioara dureri de spate: rezultatele unui placebo, dublu-orb, randomizat, controlat multicentric online Prima Br J Sports Med 2009; doi: 10.1136/bjsm.2009.058677]
Un unguent contine un extract din radacina de comfrey rapid si eficient amelioreaza durerea de spate, se gaseste de cercetare industria ...

Bariera Therapeutics Introduces Dual-Componenta Xolegel CorePakTM Pentru seboreica Dermatita

Bariera Therapeutics Introduces Dual-Componenta Xolegel CorePakTM Pentru seboreica Dermatita Bariera terapie, Inc a anuntat introducerea de Xolegel CorePak ™ pentru tratamentul dermatitei seboreice. Acum, pacientii cu aceasta conditie piele cronice nevoie doar de o baza de prescriptie medicala pentru a obtine ajutor rapid mancarimi si de a gestiona in conditii de siguranta starea generala pe termen lung.
Cele doua produse in Xolegel CorePak sunt noi Xebcort ™ Gel, un gel de hidroco...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.