Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Hidroliza celulozei


Goldberg Primeste majore IADR de cercetare Award

Goldberg Primeste majore IADR de cercetare Award
Dr. Michel Goldberg, Universitatea din Paris (MONTROUGE), Franta, a fost selectat destinatarul 2006 a Biologie Pulp de cercetare Award de la Asociatia Internationala pentru dentare Cercetare (IADR).
Dr. Goldberg a adus contributii extensive pentru domeniul biologiei celulozei prin intermediul cercetarii sale pe dentina-complexul pulpa pe o perioada de aproximativ 30 de ani. Studiile sale elegante, la nivelul ultrastructurale pentru a elucida structura normala fiziologice ale dentina complexului celulozei si modificari in acesta in timpul cariilor, mai recent, au fost completate de investigatii cu privire regenerare celulozei si raspunsurile pulpal la diferite materiale de restabilire si tratamente. El a publicat pe larg in acest domeniu, cu mai mare de 150 de publicatii selectate in literatura internationala. Un punct forte special de contributiile sale a fost o combinatie de expertiza si abilitati atat in domeniul stiintelor fundamentale si clinice care le-a adus in domeniu, care rezulta in generarea de cercetare stiintifica bune cu puternice aplicatii clinice. El a fost foarte activa in cadrul comunitatii de cercetare in promovarea stiintei in acest domeniu, prin ample roluri in organizatii, cum ar fi IADR, participarea si conducerea in consiliile stiintifice consultative de conferinte internationale, precum si indrumare a cercetatorilor tineri.
IADR Pulp Biologie Premiul este sponsorizat de LD calafatui Dentsply international si consta intr-un premiu de numerar si a placii. Premiul recunoaste, incurajeaza, de cercetare si stimuleaza contributii remarcabile in domeniul biologiei celuloza si este una dintre cele 15 premii Distinsi Scientist conferite anual de catre IADR, reprezentand cea mai mare onoare al Asociatiei poate oferi.
----------------------------
Articolul adaptate de de la c...

Noua familie de biodegradabile Polimeri-show promisiune pentru intracelulara de livrare de droguri

Noua familie de biodegradabile Polimeri-show promisiune pentru intracelulara de livrare de droguri O familie recent dezvoltat de polimeri biodegradabile a demonstrat potential pentru a fi utilizate la livrare si intracelulara de presa sustinuta de droguri terapeutice la mediile acide a tumorilor, tesuturilor inflamatorii si vezicule intracelulare care detin corpuri straine.
Aceste polimeri au mai multe avantaje fata existente polimeri biodegradabile, au spus cercetatorii. Printre ei, polimeri - numite polyketals - sunt biodegradabile in Food and Drug Administration-aprobate compusi, cum ar fi aditivi alimentari. Sinteza este un proces simplu si usor de personalizat. Degradarea de polimer nu produce o inflamatie cauzatoare de acid, dar in schimb genereaza membrana produse permeabile care permite tuturor produselor inrudite polimeri pentru a difuza in afara celulei. Asta inseamna ca shouldn't produsi se acumuleaza la pacientii cu un tesut si inflamatia cauza.
Weve cunoscut pentru 20 de la 30 de ani ca, atunci cand celulele dura pana particule, ei mutati-le o parte din celule cu un pH scazut - aproximativ 5.0, a spus Niren Murthy, un profesor asistent in H. Wallace Coulter Departamentul de Biomedical Engineering, la Institutul de Tehnologie din Georgia si de Universitatea Emory. Cercetatorii au fost capabili sa exploateze cu succes acest proces in culturi de celule si in modele animale, dar au facut acest lucru prin utilizarea de materiale care a generat produsele de acid de degradare si care hidrolizat prea lent pentru utilizarea cronica. Astfel, a existat activitate clinica foarte putin in acest domeniu.
Cu toate acestea, nanoparticles polyketal utilizarea celulelor de acid sa hidrolizeaza in compusi hidrofil, care poate de presa al incapsulat terapeutica intr-un ritm accelerat in mediile acide la care sunt directionate, Murthy explicat. De asemenea, spre deosebire de poliester-biomateriale pe baza de nanoparticule polyketal nu genereaza acid atunci cand acestea se degradeaza. Dont Cercetatorii stiu inca daca polyketals va fi mai mica de polimeri inflamatorii curent utilizat pentru livrarea de droguri, dar se asteapta sa evalueze acest raspuns in termen de anul viitor.
Murthy va prezenta informatii cu privire la dezvoltarea si aplicatii potentiale de polyketals pe 27 martie, la 231st American Chemical Society Adunari Nationale din Atlanta. Colaboratorii sai sunt Emory imunologist Universitatea din Bali Pulendran, Universitatea din Rochester medic Robert Pierce, si Georgia Tech absolvent de studenti Michael Heffernan si Stephen Yang. Lor de cercetare - in curs de desfasurare pentru ultimii doi ani si jumatate - este finantat de National Institutes of Health si de National Science Foundation.
Dezvoltarea polimer a fost un proces surprinzator de simplu, Murthy spus. Exista o reactie care este bine cunoscuta in domeniul chimiei organice sintetice numit reactie acetal de schimb, a explicat el. Putem schimba aceasta reactie de un pic si folositi-o pentru a face aceste polimeri. In mod normal, sa o reactie folosite pentru a proteja alcooli, dar atunci cand il faceti reactiona printr-o molecula cu doua alcooli, ea face acest polimer.
Deoarece acest proces chimic este una simpla, in care este fezabil pentru productia de polimer la scara industriala, cu potential de ceea ce face disponibile pe scara larga, Murthy a spus.
Avem o multime de flexibilitate in ceea ce priveste tipurile de alcooli ne introduca in polimer, a adaugat el. Ne putem adapta ratele de polimeri hidroliza si proprietati mecanice, ceea ce ar extinde aplicatiile sale medicale. De exemplu, in unele cazuri, pe care doriti livrarea de droguri mai repede decat altele. Cu insuficienta hepatica acuta, pe care doriti eliberarea de droguri intr-una la doua zile, in timp ce cu artrita,...

Agave Nectar nu respecta FDA etichetare Legi

Agave Nectar nu respecta FDA etichetare Legi Nectar Agave este un indulcitor alternativa folosite in baruri produse alimentare de sanatate si vandute ca un inlocuitor pentru zahar, miere si sirop de artar. Alternative de sanatate scriitor Ramiel Nagel a anuntat astazi ca nectar de agave nu contine o eticheta corecta in conformitate cu cerintele de FDA etichetarea legi.
Agave nectar contine 70% -75% chimic extrem de rafinat, de fructoza-ma...

Care sunt Carbohidrati? Ce este Glucoza?

Care sunt Carbohidrati? Ce este Glucoza? Exista patru clase majore de biomolecule - carbohidrati, proteine, nucleotide, si lipide. Carbohidrati, sau zaharide, sunt cele mai abundente din cele patru. Carbohidratii au roluri mai multe organisme vii, inclusiv transportul de energie, precum si fiind componentelor structurale ale plantelor si artropode. Derivate de carbohidrati sunt implicati activ in fertilizare, sistemul imunitar, dezvoltar...

"Nanoburrs" Pentru a artere de limpede, Fight Heart Disease

"Nanoburrs" Pentru a artere de limpede, Fight Heart Disease Nanoburrs nanoparticule sunt acoperite cu o proteina lipicios, care le face agata pe peretii arterelor in timp ce acestea lent de presa al drogurilor: cercetatorii americani, care sunt in curs de dezvoltare le-speranta ca acestia vor o zi oferi o alternativa la consumul de droguri eliberare Stenturi in lupta impotriva bolilor de inima.
Cercetatori, cu baza la Massachusetts Institute of Technolo...

Maestrul German oamenii de stiinta-o inapoi cu motor in miscare moleculara

Maestrul German oamenii de stiinta-o inapoi cu motor in miscare moleculara Intr-un nou studiu, care apare in 5 februarie problema Nature, cercetatorii de baza la Hannover Medical School (Germania) si Institutul Max Planck de Cercetari Medicale (Germania) descrie ingineria unei artificiale inapoi-se deplaseaza myosin de la trei pre - existent blocuri moleculara de constructii.
Aceste blocuri sunt: o clasa inainte se misca-am myosin domeniul auto, un invertor directiona...

Interactiuni medicamentoase Inhiba Tamiflu

Interactiuni medicamentoase Inhiba Tamiflu Internationale si functionari de sanatate federale Contam pe anti-virale de droguri Tamiflu a fi o arma critic in caz de pandemie de gripa.
Dar un studiu recent finalizat la Universitatea din Rhode Insulele Colegiul de Farmacie indica faptul ca de droguri pot fi prestate ineficient la pacientii care, de asemenea, luand anti-drog coagulare Plavix.
Utilizarea concomitenta a ambelor medicamente...

Inventiv abordare poate imbunatati substitutie enzimatica terapie pentru boala Fabry

Inventiv abordare poate imbunatati substitutie enzimatica terapie pentru boala Fabry Un nou studiu foloseste o structura de creatie pe baza de remodelare strategie pentru a proiecta o proteina terapeutic care prezinta avantaje semnificative fata de tratamentele disponibile in prezent, pentru o boala rara care de multe ori duce la insuficienta cardiaca si renala. De cercetare, publicat de Cell Press pe 22 octombrie, in American Journal of Human Genetics, descrie un nou candidat, si...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.