Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Hipotensiune


Ce este scaderea tensiunii arteriale? Ce este Hipotensiune arteriala?

Ce este scaderea tensiunii arteriale? Ce este Hipotensiune arteriala?
Scaderea tensiunii arteriale este, de asemenea, cunoscut sub numele de hipotensiune arteriala. Pentru milioane de oameni care sufera de hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata), hipotensiune arteriala poate parea mare. Daca simptomele sunt hipotensiunea arteriala usoara, de obicei nu necesita tratament. Cu toate acestea, aceasta poate provoca tulburari cardiace grave, lesin si, de asemenea, duce la tulburari neurologice si endocrine. In cazul in care este de hipotensiune arteriala severa organe cheie poate deveni lipsit de oxigen si substante nutritive si organismul poate intra in soc, o pune in pericol viata conditie.
Potrivit Medilexicons dictionar medical, hipotensiune arteriala este 1. Subnormal tensiunii arteriale de sange. 2. Reduse de presiune sau de tensiune de orice fel. Ce este tensiunii arteriale? Inima este un muschi, ca pompele de sange in jurul corpului continuu. De sange care este scazut in oxigen este pompat spre plamani, in cazul in care livrarile de oxigen sunt completate. Pompe de inima acest oxigen din sange bogat in jurul corpului de a furniza muschii nostri si celule. De pompare de sange genereaza presiune - tensiunii arteriale.
Interesant articol despre
Ce este tensiunii arteriale crescute (hipertensiune arteriala)? Care sunt cauzele hipertensiunii arteriale?
Ce este de sare? Cat de sare de mult ar trebui sa mananc?
Ce este anemia? Care sunt cauzele anemiei?
Ce este insuficienta cardiaca? Care sunt cauzele insuficientei cardiace?
Ce este diabetul?
Ce este colesterolul? Care sunt cauzele valori crescute ale colesterolului?
Ce este un accident vascular cerebral? Care sunt cauzele un accident vascular cerebral?
Ce este oboseala (oboseala)?
Ce este Hipertiroidia? Cand ne-am masura a tensiunii arteriale, am gabaritul doua tipuri diferite de presiune: a tensiunii arteriale sistolice - tensiunea arteriala in cazul in care contractele de inima, in special in momentul de forta maxima de contractie, care apare atunci cand ventriculului stang a contractelor de inima.
Diastolica presiune - tensiunii arteriale dintre bataile inimii, atunci cand inima este de odihna si de deschidere, (dilatarea). Cand presiunea noastre de sange este luata Medicul sau asistenta medicala trebuie sa se masoare atat presiunile sistolice si diastolice. Cifrele apar de obicei, cu un numar mai mare prima (a tensiunii arteriale sistolice), si apoi un numar mai mic (presiunea diastolica). Cifra va fi urmata de abrevierea mm Hg, ceea ce inseamna milimetri de mercur.
Daca tensiunea dumneavoastra arteriala este de 120 de peste 80 (120/80 mmHg), aceasta inseamna o tensiunii arteriale sistolice de 120mmHg si o presiune diastolice de 80mmHg.
Noastra nivelurile tensiunii arteriale poate fluctua de fel de mult ca 30 sau 40 mm Hg in timpul zilei. Acesta va fi la punctul sau cel mai scazut atunci cand dormim sau de odihna. Cand suntem activi fizic, foarte accentuat sau anxietate creste nostru tensiunii arteriale. Este important ca a tensiunii arteriale este luat in imprejurari similare de fiecare data, astfel incat, atunci cand sunt comparate citiri acestea se refera la aceeasi stare de activitate fizica. Ce este scaderea tensiunii arteriale (hipotensiune arteriala)? Cineva cu o lectura in cazul in care 90/60 mm Hg sau mai mic este considerat ca avand hipotensiune arteriala (tensiune arteriala scazuta). Persoanele cu tensiune arteriala scazuta au unele protectie de la factorii care creste tensiunea arteriala la niveluri nedorite. Cu toate acestea, scaderea tensiunii arteriale poate fi un semn al unei probleme subiacente, si pot determina simptome neplacute. Care sunt simptomele de tensiune arteriala scazuta (hipotensiune arteriala)? Multe persoane a caror tensiune arteriala scazuta va experimenta nici un simptom. In cazul in care nu este hipotensiune arteriala severa si nu exista conditii care stau la baza de tratament nu este necesar.
Daca tensiunea arteriala este atat de mica ca furnizarea de sange la nivelul creierului si a altor organe vitale este insuficienta in care pacientul avea nevoie de ingrijiri medicale. Hipotensiune arteriala severa este cauzata de o boala de baza sau conditie.
Vizitati nostru specializat sectiuni de stiri
Hipertensiune arteriala (hipertensiunea) News
Cardiovasculare / Cardiologie News
Vascular Noutati
Heart Disease News
Accident vascular cerebral News
Diabetul News Mai jos sunt cele mai comune simptome de hipotensiune arteriala: vedere incetosata rece, umed si rece, piele palida Depresiunea Ameteli Lesin Oboseala general senzatie de slabiciune Greata Palpitatii Rapid, respiratie superficiala Setea hipotensiune arteriala ortostatica (hipotensiune arteriala ortostatica)
Acest lucru se refera la o scadere a tensiunii arteriale dupa schimbarea postura. Acest lucru se poate aparea atunci cand se ridice in picioare de la o sedinta sau de pozitie culcat, sau de a sta pana la o pozitie culcat. Tensiune arteriala scazuta va reveni la valori normale rapid. Hipotensiune arteriala posturala apare mai frecvent dupa cum ajungem mai in varsta.
Scaderea tensiunii arteriale dupa mese (postprandial hipotensiune arteriala)
Uneori, scaderea tensiunii arteriale pot dupa masa, cauzand stare de confuzie, ameteala, si wooziness (slabiciune). Acest lucru este cunoscut sub numele de hipotensiune arteriala postprandial. Ea apare mai frecvent in randul persoanelor in varsta, persoanele mai ales in varsta care sufera de hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata), diabet zaharat, boli sau Parkinsons.
Dupa ce am manca intestinele noastre necesita o crestere semnificativa a ofertei de sange pentru digestie. Inima bate mai repede raspunde prin vasele de sange in timp ce in alte parti ale corpului ingust (contracta) pentru a ajuta la mentinerea tensiunii arteriale. Cand vom ajunge la limita de varsta bate inima nu poate creste suficient pentru a mentine tensiunii arteriale. De asemenea, vasele de sange care ar fi trebuit sa au redus nu se contracta suficient pentru a mentine tensiunii arteriale. Prin urmare, scade tensiunea arteriala. Daca sunteti predispus la aparitiei hipotensiunii arteriale postprandiale ati putea descoperi ca ajutorul urmatoarele simpli pasi: Lie in jos dupa masa. Inferioara continutului de glucide de mese dumneavoastra. Mananca mai mici si mai multe mese frecvente - probabil de patru sau cinci mese mici pe zi in loc de 3 cele mari. Care sunt cauzele tensiune arteriala scazuta (hipotensiune arteriala)? Unele medicamente blocante alfa beta-blocante antidepresive triciclice Diuretice medicamente pentru boli Parkinsons, sildenafilul (Viagra), cu atat mai mult in cazul in care, in combinatie cu Anestezie nitroglicerina
Tensiunea arteriala este, de obicei in mod deliberat, redusa pentru operatie. Hipotensiv anestezie - in mod deliberat, scaderea tensiunii arteriale pentru chirurgie - intraoperator reduce pierderea de sange, precum si de timp chirurgicale.
Senzatie de lesin in toaleta - urinat (sincopa mictiune), defecating (sincopa defecare),
Daca tulpina la urinat sau care au o miscare intestinului nervului vag este stimulat, provocand o crestere a nivelului acetilcolinei in organism. Acetilcolina dilata vasele de sange. Vasele de sange Dilated aduce tensiunii arteriale, in jos care reduce aportului de sange la creier. O scadere brusca a aportului de sange la creier poate provoca ameteli si lesin (sincopa). Sincopa mictiune inseamna senzatie de lesin / lesin la urinat, si sincopa defecare inseamna senzatie de lesin / lesin in timp ce o miscare intestinului. In aproape toate cazurile, problema se rezolva rapid si nici un tratament este necesar. Inghititi sincopa si sincopa tuse, senzatie de lesin / lesin de la inghitire sau tuse, de asemenea, sunt cauzate de stimulare a nervului vag.
Raniri grave si / sau hemoragie interna
Daca ai pierdut o multime de sange de la un prejudiciu grav sau sangerari interne, volumul sanguin va scadea, ceea ce duce la hipotensiune arteriala severa si potential periculoase. Arsuri grave pot duce la soc si o reducere a tensiunii arteriale.
Septicemia infectii, intoxicatii de sange, severa
Bacterii virulent de la o infectie undeva in organism poate invada sange (septicemie). Pacientul poate intra in soc septic, o pune in pericol viata scaderea tensiunii arteriale.
Deshidratarea
Cand corpul tau pierde apa mai mult decat este nevoie de tine in cele din urma sa devina deshidratat. Niveluri de hidratare (niveluri de apa in organism) nu trebuie sa scada mult inainte de a incepe senzatie de ameteala si slabe - deshidratare-induse de pierdere in greutate de doar 1% poate duce la reducerea tensiunii arteriale suficient pentru a determina simptome. Deshidratarea poate fi cauzata de diaree severa, varsaturi, caldura, overusing diuretice, si supra-exercitarea. In cazul in apa sau nivelurile sanguine scad dramatic pacientul poate intra in soc hypovolemic - apa severa / picatura de sange in volum se intelege inima nu poate pompa sangele in mod corespunzator, rezultand in pune in pericol viata hipotensiune arteriala.
Probleme endocrine (nu inclusiv diabet zaharat)
Sistemului endocrin este un sistem de glande implicate in eliberarea de hormoni - exemple includ glandei tiroide, precum si glanda suprarenala. Face glandei tiroide, iar hormonii de magazine care ajuta la controlul frecventa cardiaca, tensiunea arteriala, temperatura corpului, precum si rata la care alimentar este defalcat si transformate in energie (parte a metabolismului). Scaderea tensiunii arteriale poate fi cauzata de hipotiroidism (tiroida underactive) sau hipertiroidismul (tiroida hiperactiva). In cazul in care glandele suprarenale nu functioneaza corect (insuficienta suprarenala), exista, de asemenea, un risc de hipotensiune arteriala - glandele suprarenale sunt situate chiar deasupra fiecare rinichi si sunt in principal responsabile pentru reglementarea raspuns de stres.
Diabetul zaharat
Daune pentru a nervilor in organism, inclusiv a celor din sistemul nervos autonom, este o complicatie a diabetului zaharat. Disfunctie autonoma ii face pe oameni mai sensibile la hipotensiune arteriala ortostatica (hipotensiune arteriala ortostatica) - senzatie de lesin, atunci cand brusc stai pana la o pozitie culcat, sau in picioare, pana la o pozitie de sedinte / minciuna.
Boli de inima
Badycardia (foarte scazuta rata de inima), probleme cu inima valve, atac de cord si a insuficientei cardiace pot cauza tensiunii arteriale foarte scazut, in principal pentru ca inima nu este in masura de a pompa suficient sange pentru a mentine presiunea in sus.
Sarcina
Tensiunea arteriala scade, de obicei in timpul sarcinii, deoarece sistemul circulator se extinde in timpul gestatiei. Tensiunii arteriale sistolice, de obicei scade aproximativ 5 - 10 puncte, in timp ce presiunea diastolica se poate incadra cu 10 pana la 15 puncte. Aceasta este o parte normala a unei sarcini sanatoase si este rareori un motiv de ingrijorare. La scurt timp dupa nasterea copilului tensiunii arteriale se va relua la niveluri normale.
Anafilaxie (reactie alergica severa)
Unele persoane pot avea o react...

Incidenta de hipotensiune arteriala scade, cu carotidei Boston Scientific WALLSTENT monorai Endoprosthesis, in comparatie cu tub Slotted-Nitinol Stenturi

Incidenta de hipotensiune arteriala scade, cu carotidei Boston Scientific WALLSTENT monorai Endoprosthesis, in comparatie cu tub Slotted-Nitinol Stenturi Boston Scientific Corporation a anuntat astazi ca pacientii tratati cu WALLSTENT carotidei monorai Endoprosthesis (carotidei WALLSTENT) au o incidenta semnificativ mai mica de hipotensiune arteriala (anormal de scaderea tensiunii arteriale), comparativ cu pacientii tratati cu crestate Stenturi nitinol tub. Rezultatele din noul studiu au fost prezentate de dr. Barry T. Katzen la reuniunea anuala a cardiovasculare si interventional Radiologice Societatea din Europa (CIRSE), recent a avut loc la Roma. Incidenta totala de hipotensiune arteriala (de procedura si a 24-post-procedura de ora) a fost de 19.4 la suta in carotidei destinatarii WALLSTENT, comparativ cu 40,4 la suta in crestate tub destinatari nitinol stent (p = 0,014). Incidenta de hipotensiune arteriala periprocedural (24-post-procedura de ora), a fost de 12,9 la suta in carotidei destinatari WALLSTENT, comparativ cu 31.0 la suta in crestate tub destinatari nitinol stent (p = 0,045).
Ca stenting artera carotida devine o tehnica de matura, este important sa se uite la diferente subtile dintre tehnologiile care ar putea afecta ingrijirea pacientului, a declarat Dr. Barry T. Katzen, Director Medical, Baptista cardiace si vasculare Institutul, Miami, Florida, si studys investigator principal. Exista in mod clar o diferenta cu WALLSTENT carotidei in acest studiu.
Centru unic, studiu retrospectiv a examinat 172 de pacienti cu leziuni de novo artera carotida, 31 din care a primit WALLSTENT carotidei. Restul de pacienti au primit crestate Stenturi tub nitinol, care a inclus ACCULINK, precise, SMART, Xact si VIVEXX *.
Artera carotida stenting este o procedura minim invaziva, care implica o combinatie de angioplastie balon si stenting sa deblocheze si redeschideti artera carotida la pacientii cu boala artera carotida. Hipotensiune arteriala - un eveniment clinic in care arteriale de sange este anormal de scazut - de obicei se produce in timpul si dupa procedura, cu incidente raportate de pana la 30 la suta si au fost atribuite la intinderea sinusurilor carotidiene in timpul procedurii de stenting. In cazul in care este asociat cu hipotensiune arteriala bradicardie - un tip de aritmie, in care inima bate mai incet decat ar trebui sa - si nu poate fi solutionat prin dezumfla balon angioplastie, cerand pacientul la tuse sau administrarea de atropina sau un bolus de lichid, un stimulator cardiac poate fi solicitat. Foarte pacientii varstnici au un risc crescut de a suferi de hipotensiune arteriala asociat cu bradicardie. Exista dovezi ca pacientii cu hipotensiune arteriala periprocedural de locuri, la un risc mai mare pentru atac ischemic tranzitor, acc...

Continua Sivelestat de sodiu de perfuzare Soda Averts Lipopolysaccharide-Induced intestinala Paralizia si hipotensiune arteriala In Constienta cobai

Continua Sivelestat de sodiu de perfuzare Soda Averts Lipopolysaccharide-Induced intestinala Paralizia si hipotensiune arteriala In Constienta cobai Acest studiu a analizat efectele de administrare continua de hidrat de sodiu sivelestat (sivelestat), pe cobai indusa cu paralizie intestinala si hipotensiune arteriala.
Constatari sugereaza faptul ca sivelestat - o elastaza de neutrofile (NE), cu inhibitori de-poate reduce in mod eficient disfunctii intestinale si hipotensiune arteriala atenueze.
NE este o proteaza lansat in raspuns la infl...

AstraZeneca Prezinta CND Pentru sustinut de lansare formularea de SEROQUEL (R), pentru schizofrenie Tratamentul

AstraZeneca Prezinta CND Pentru sustinut de lansare formularea de SEROQUEL (R), pentru schizofrenie Tratamentul AstraZeneca (NYSE: AZN) a anuntat astazi ca a inaintat o noua cerere de droguri (CND) cu US Food and Drug Administration (FDA) pentru o formulare de presa sustinuta a SEROQUEL (R) (fumarat quetiapine) - SEROQUEL (R) SR in tratamentul pacientilor cu schizofrenie. Comprimate SEROQUEL, in formularea disponibile in prezent, eliberarea imediata, sunt aprobate pentru tratamentul episoadelor maniacale ac...

De 6 saptamani de studiu la pacienti adulti cu tulburare depresiva majora • evalueaza Eficienta aripiprazol Terapie adjuvanta cu antidepresive

De 6 saptamani de studiu la pacienti adulti cu tulburare depresiva majora • evalueaza Eficienta aripiprazol Terapie adjuvanta cu antidepresive La adulti cu tulburare depresiva majora, adaugand aripiprazol la tratamentul antidepresiv (ADT) a condus la o imbunatatire semnificativa in final principal, depresiei Montgomery-Asberg Scala de evaluare (MADRS), scorul total. In acest sase saptamani, randomizate, controlate cu placebo, studiu prezentat aici, la Anuala 160th-a reuniune a Asociatiei Americane de Psihiatrie, Bristol-Myers Squibb Comp...

Explorarea Pentru hemoragie In urma laparoscopice renala Surgery

Explorarea Pentru hemoragie In urma laparoscopice renala Surgery UroToday.com - complicatii generala cu chirurgia laparoscopica renala sunt mult mai acut devastatoare decat cele cu chirurgia laparoscopica de prostata. In timp ce acesta din urma este mai frecvent asociat cu leziuni intestinale (1,2%), primul este mai frecvent asociat cu leziuni vasculare (2,8%) si a mortalitatii (0,2%) .1,2
In aceasta revizuire din 1.123 proceduri laparoscopice renala, 0,8% d...

Constatari Studiu privind ADHD Tratamente prezentate la reuniunea psihice

Constatari Studiu privind ADHD Tratamente prezentate la reuniunea psihice Shire plc (LSE: SHP, Nasdaq: SHPGY), specialitatea companie globala biofarmaceutice, a anuntat ca va prezenta date stiintifice cheie de pe Tulburarea sa Attention-Deficit/Hyperactivity (ADHD), tratamente, INTUNIV ™ (guanfacine) Extended Release Tabele, Vyvanse ® (dimesylate lisdexamfetamine) capsule CII, si Daytrana ® (metilfenidat sistem transdermic) CII, la o reuniune nationala a psihiatrii ...

Abilify SNDA Pentru copii si adolescenti cu schizofrenie acceptate pentru Prioritatea FDA Copie

Abilify SNDA Pentru copii si adolescenti cu schizofrenie acceptate pentru Prioritatea FDA Copie Otsuka Pharmaceutical Co, Ltd., si Bristol-Myers Squibb Company (NYSE: BMY) au anuntat ca US Food and Drug Administration (FDA) a acceptat pentru prioritate (sase luni tinta de revizuire) Serviciul de revizuire New Drug Application (sNDA) din antipsihotice atipice ABILIFY ® (aripiprazol) pentru tratamentul de copii si adolescenti (13-17 ani) cu schizofrenie. Acest sNDA se bazeaza pe datele dintr-...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.