Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Hipotiroidism subclinic


Min tiroidiana Functia comuna in insuficienta renala cronica

Min tiroidiana Functia comuna in insuficienta renala cronica
Multi pacienti cu boala renala cronica (IRC) au reduceri usoare in functia tiroidiana, sau hipotiroidism subclinic o conditie care devine tot mai comuna, astfel cum scade functiei renale, potrivit unui studiu, in 2008 Septembrie problema clinice Oficial al Societatii Americane de Nefrologie (CJASN ).
Desi nu sunt disponibile recomandari in ceea ce priveste tratamentul usor anormale ale nivelurilor de hormon tiroidian, la pacientii cu CKD nu necesita dializa, aceste anomalii ar putea reprezenta un factor de risc pentru boli cardiovasculare si ar putea fi, de asemenea, implicate in progresia bolii renale, comentarii duce autori dr. Michel Chonchol de la Universitatea din Colorado Stiinte Centrul de Sanatate si Dr. Giovanni Targher de la Universitatea din Verona, Italia.
Cercetatorii au analizat rezultatele de sange de rutina de testare la mai mult de 3.000 de pacienti cu CKD care nu au fost tratati prin dializa. Pacientii cu CKD au pierderea functiei renale ca, in multe cazuri, progreseaza pana la sfarsitul insuficienta renala in stadiu (BRST) pierderea definitiva a functiei renale care necesita dializa sau transplant.
In ansamblu, 9,5 la suta dintre pacientii cu CKD au avut hipotiroidism subclinic. Acest lucru inseamna scaderea nivelului hormonilor tiroidieni, care sunt detectate la testele de sange fara semne sau simptome anormale.
Mai mica functia pacientii cu afectiuni renale, mai mare de risc lor de hipotiroidism subclinic. Sapte la suta dintre pacientii cu CKD usoara a avut functia de scazute tiroidieni, comparativ cu 18 la suta dintre cei cu CKD moderata. Dupa ajustarea pentru alti factori, la pacientii cu CKD moderata au fost 73 la suta mai multe sanse de a avea hipotiroidism subclinic.
In ceea ce testele de laborator devin mai sofisticate, capacitatea de a detecta schimbari subtile ale functiei tiroidiene sa imbunatatit. Indiferent de cauza, hipotiroidism subclinic este legata de un risc crescut de boli cardiovasculare si functia redus inima. Pacientii cu CKD au un risc foarte crescut de boli cardiovasculare.
Hipotiroidism subclinic este comun, in special in randul adultilor in varsta; testelor de laborator arata functiei tiroidiene scazut in patru pana la 10 la suta din populatia generala. Desi ratele crescuta a anomaliilor tiroidian au fost raportate la pacientii cu IRST, noul studiu este primul care arata o rata crescuta a hipotiroidism subclinic CKD, la pacientii care nu necesita dializa cronica.
Natura si consecintele a legaturii dintre CKD si functiei tiroidiene mici nu sunt inca clare. Atunci cand hipotiroidism devine mai grave, aceasta poate provoca redusa a functiei cardiace, care pot duce la inrautatirea progresiva a functiei renale. Astfel, prezenta de hipotiroidism subclinic la pacientii cu CKD ar putea fi un factor de risc pentru ambele boli cardiovasculare si boala progresiva de rinichi.
Din cauza lipsei de follow...

Chiar si usoare probleme cu glanda tiroida dublu Risc de boli de inima

Chiar si usoare probleme cu glanda tiroida dublu Risc de boli de inima Persoanele cu hipotiroidism subclinic un usor underactive tiroida detectate numai printr-un test de sange sunt de doua ori mai multe sanse de a dezvolta insuficienta cardiaca, in comparatie cu cei cu niveluri normale ale glandei tiroide, potrivit unui nou studiu a fi prezentate, joi, Oct. 4, la reuniunea anuala 78 al American Thyroid Association (ATA) din New York. Insuficienta cardiaca, de asemenea, numita insuficienta cardiaca congestiva, este atunci cand cant inima pompa suficient sange pentru a bodys alte organe, ceea ce poate provoca oboseala, umflarea gleznelor si dificultati in respiratie.
Desi studiile anterioare au aratat ca, hipertiroidie o tiroida mai activa si hipotiroidismul poate provoca probleme cu inima, aceasta este prima data ca un studiu de mare gasit un efect negativ asupra functiei cardiace in cazul in care tiroida a fost doar usor sub active.
In cazul in care alte studii confirma aceste constatari, apoi medicii ar putea sa vrea sa ia in considerare tratarea probleme cu glanda tiroida usoara pana la prevenirea problemelor cardiace potentiale sau pentru a evita cresterea gravitatea o boala de inima existente, a declarat Doug Bauer, MD, un autor al studiului si profesor de medicina , Epidemiologie si Biostatistica de la Universitatea din California, la San Francisco, Scoala de Medicina din San Francisco.
Subclinica tulburari tiroidiene sunt detectate de un test de sange care sa evalueze nivelurile de hormon tiroidian (TSH). Hipotiroidism subclinic este definit prin valorile TSH mai mare de 4.5 mU / l si niveluri normale ale liber tiroxina. Persoanele cu hipotiroidism subclinic pot evolua in hipotiroidism cu semnificatie clinica, in cazul in care nivelurile de liber tiroxina scada sub normala, care intotdeauna necesita terapie hormonilor tiroidieni.
Cardiovasculare Sanatate Studiul a implicat peste 3.000 de adulti, 65 ani si peste, care au fost evaluate pentru a determina daca aceste persoane care au hipotiroidism subclinic avut un risc crescut de aparitie a insuficientei cardiace pe o perioada de douasprezece ani. Studiul arata ca persoanele care au avut un nivel de TSH egal sau mai mare de 1...

Conditie tiroidiana asociata cu un risc crescut de insuficienta cardiaca in randul adultilor in varsta

Conditie tiroidiana asociata cu un risc crescut de insuficienta cardiaca in randul adultilor in varsta O conditie hormonale cunoscut sub numele de hipotiroidism subclinic este asociata cu un risc crescut de insuficienta cardiaca congestiva in randul adultilor in varsta, dar nu si cu alte evenimente cardiovasculare si deces, potrivit unui studiu, in 28 noiembrie problema Archives of Internal Medicine, una din JAMA / jurnalele Arhive.
Hipotiroidism subclinic (SH) se refera la pacienti care au un n...

De rutina tiroidiana de screening Nu este recomandat pentru Gravide

De rutina tiroidiana de screening Nu este recomandat pentru Gravide Ca raspuns la o dezbatere asupra faptului ca toate femeile insarcinate ar trebui sa fie testati pentru boala subclinice Hypothyroid, Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie (Acog) a recomandat impotriva screening de rutina intr-un aviz al Comitetului, in numarul din octombrie al Obstetrics & Gynecology. Acog spune ca nu exista nici o dovada ca identificarea si tratarea femeilor gravide ...

Cine La grad ridicat de risc pentru Thyroid boala? Cazul in care ar fi difuzat?

Cine La grad ridicat de risc pentru Thyroid boala? Cazul in care ar fi difuzat? Cand American Thyroid Association (ATA) detine sau 80th Intalnirea Anuala September 23-27, 2009 la Hotel Breakers in Palm Beach, Florida, Anne R. Cappola, MD, Sc.M, a diviziei de Endocrinologie, Diabet si metabolice la Universitatea din Pennsylvania Scoala de Medicina, va sugera ca, in lipsa unor date pentru a recomanda screening-ul universal pentru boli tiroidiene, eforturile de screening poate f...

Tratamentul comuna tiroidiana Bolilor Reduce oboseala si factorii de risc pentru Heart Disease

Tratamentul comuna tiroidiana Bolilor Reduce oboseala si factorii de risc pentru Heart Disease Punerea in greutate si letargie?
Apoi, noi de cercetare de la Universitatea Newcastle, si finantat de catre Gateshead NHS Foundation Trust arata ca este in valoare de avand niveluri tiroide, verificat - asa cum acestea pot fi simptome ale bolii tiroidiene, care este usor de identificat si tratat.
Cunoscut medical ca hipotiroidism sub clinice, este caracterizata de o penurie de hormon tiroxin...

Un Zest noi pe viata: Cum Tratamentul comuna tiroidiana Bolilor Reduce oboseala si factori de risc pentru Heart Disease.

Un Zest noi pe viata: Cum Tratamentul comuna tiroidiana Bolilor Reduce oboseala si factori de risc pentru Heart Disease. Punerea in greutate si letargie?
Apoi, noi de cercetare de la Universitatea Newcastle, si finantat de catre Gateshead NHS Foundation Trust arata ca este in valoare de avand niveluri tiroide verificat ca acestea pot fi simptome ale bolii tiroidiene, care este usor de identificat si tratat.
Cunoscut medical ca hipotiroidism sub clinice, este caracterizata de o penurie de hormon tiroxina si, ad...

Cresterea nr de risc cardiovascular In cazul in care o usoara Underactive tiroidiana lasata netratata, Penn Gaseste Studiu

Cresterea nr de risc cardiovascular In cazul in care o usoara Underactive tiroidiana lasata netratata, Penn Gaseste Studiu (Philadelphia, PA) - Cercetatorii de la Universitatea din Pennsylvania Scoala de Medicina au descoperit ca ies dintr-o usor underactive glandei tiroide (hipotiroidism subclinic) netratate nu duce la cresterea riscului cardiovascular. Rezultatele studiului, care urmeaza sa fie publicate in 1 martie problema Oficial al Asociatiei Medicale Americane, poate duce la modificari in tratamentul clinice al...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.