Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Histerectomie totala interanexiala


Vaginal histerectomie conduce la rezultate mai bune decat interventii chirurgicale abdominale

Vaginal histerectomie conduce la rezultate mai bune decat interventii chirurgicale abdominale
O revizuire a studii recente concluzioneaza ca medicii ar trebui sa efectueze vaginale, mai degraba decat histerectomii abdominale ori de cate ori este posibil, in scopul de a reduce pe complicatii si lungimea de spital stays.1
Conform analizei sistematice probelor de catre dr. Neil Johnson de la Universitatea din Auckland, in Noua Zeelanda si colegii, femeile care au avut histerectomia vaginala au avut mai putine infectii si la temperaturi ridicate dupa operatie, comparativ cu cei care au avut histerectomia abdominala.
Femeile cu histerectomie vaginale, de asemenea, a revenit la activitatile lor normale mai repede decat cei care au avut interventii chirurgicale abdominale, cercetatorii au descoperit.
Rezultate mai bune in asociate cu histerectomie vaginale sugereaza ca ar trebui sa fie efectuata in preferinta pentru a histerectomie abdominale in cazul in care este posibil, spune Johnson.
Dar abordarea chirurgicale pentru a histerectomie ar trebui sa fie decise de o femeie in discutie cu ei in chirurg tinand seama de avantajele relative si a pericolelor, adauga el.
Revizuire apare in problema ianuarie a Biblioteca Cochrane, o publicatie a Cochrane Collaboration, o organizatie internationala care evalueaza de cercetare medicala. Comentariile sistematice trage concluzii bazate pe dovezi in legatura cu practicile medicale dupa luarea in considerare atat continutul, cat si a calitatii studiilor medicale existente pe un subiect.
Intr-o histerectomie vaginala, chirurgii elimina uterului, prin deschiderea vaginale. Histerectomia vaginala sunt, de obicei atunci cand efectueaza uterului este o marime normala. Histerectomia abdominala, in cazul in care uterul este eliminat printr-o deschidere abdominale, a fost utilizata in mod traditional atunci cand o femeie are un uter marit, tumori maligne sau conditii, cum ar fi endometrioza.
Cercetatorii Cochrane a analizat, de asemenea, dovezi compararea histerectomie laparoscopica si abdominale. In histerectomia laparoscopica, uterul este scos cu ajutorul unor instrumente de specialitate si un mic aparat de fotografiat fibra optica introdusa printr-o mica incizie la nivelul abdomenului. Unele histerectomia laparoscopica, de asemenea, sa includa o componenta de vaginal chirurgicale.
Johnson si colegii ajuns la concluzia ca procedura de laparoscopica a avut unele dintre aceleasi avantaje ca histerectomia vaginale, cum ar fi sejururi mai scurte de spital si mai putine complicatii cum ar fi infectii.
Ei de asemenea, remarcat, totusi, ca histerectomia laparoscopica operatiuni sunt mai mult decat histerectomii abdominale sau vaginale si pot efectua un risc mai mare de a deteriora vezicii urinare sau ureter, a tubului digestiv care duce de la rinichi la vezica urinara.
Au fost date contradictorii pe care a fost cel mai rapid pentru a efectua operatiunea si acest lucru, probabil, se refera la o experienta anterioara cu aceste proceduri de chirurgii implicate in studii, spune Johnson.
Nici unul din studii a raportat o diferenta semnificativa a costurilor intre histerectomii laparoscopice si abdominala, dar un studiu a constatat ca histerectomii laparoscopice au fost semnificativ mai costisitoare decat histerectomia vaginala.
Cercetatorii Cochrane revizuit de date de la 27 de studii care au inclus 3643 femei, dintre care majoritatea au fost de varsta intre 41 si 50. Fiecare dintre studiile incluse in analiza a fost un studiu randomizat controlat direct, comparand un tip de histerectomie cu un altul.
Introducerea de tehnici mai noua a histerectomie laparoscopica a, ne simtim, ne-a facut toate arata mai important, nu numai la abordari mai nou, dar, desigur, la toate abordarile la histerectomie, spune Johnson.
Potrivit unui raport 2002 de catre Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, histerectomie este de chirurgie al doilea cel mai frecvent, dupa operatia cezariana, pentru femei de varsta reproductiva. Despre 600000 histerectomii sunt efectuate in fiecare an in ...

Noua histerectomie laparoscopica ofera un timp de recuperare mai rapida decat interventii chirurgicale traditionale

Noua histerectomie laparoscopica ofera un timp de recuperare mai rapida decat interventii chirurgicale traditionale Mai mult de 600,000 histerectomii sunt efectuate in fiecare an in Statele Unite la un cost de 5 miliarde dolari, ceea ce doesnt sa tina seama de 144 milioane ora de lucru a pierdut in medie de sase saptamani de recuperare timp. Billie Williams a Grapevine a fost in considerare avand una de ani de zile, dar o interventie chirurgicala majora si de o criza de lunga convalescenta didnt cu planurile ei.
Ea a optat in cele din urma, cu toate acestea, pentru o noua procedura de oferite la UT Southwestern Medical Center numita histerectomie laparoscopica supracervical.
In cadrul procedurii, chirurgi folosi noua tehnologie pentru a elimina uterului si, uneori, una sau ambele ovare prin incizii mici. Spre deosebire de histerectomii traditionale, cervixul nu este eliminat.
Sedere bolnavii din spital este dramatic redus de la cateva zile la o chestiune de ore. Durerii post-chirurgicale este mult mai putin, si timpul de recuperare este mai scurt - de obicei doar o saptamana.
Am dori cu siguranta am avut operatie mai devreme, doamna Williams a afirmat el, adaugand ca trei cicatrici mici incizie sunt suvenir ei numai de la operatie. Durere am fost care se confrunta este plecat, si cand m-am dus acasa m-am simtit atat de bine am avut o zi grea a ma face stati in pat. Thats frumusetea noii proceduri, a spus dr. Mayra Thompson, profesor asociat de Obstetrica si Ginecologie si unul dintre chirurgii care efectueaza histerectomie noi.
Acest chirurgia minim invaziva este calea de a merge; femeile au o recuperare mai rapida, si-au intors la forta de munca mai repede si inapoi la familiile lor mai devreme, a spus ea.

Fast fixa fel de eficient ca chirurgia complet pentru post-histerectomie sagging vagin

Fast fixa fel de eficient ca chirurgia complet pentru post-histerectomie sagging vagin Testarea initiala indica promisiune pentru procedura de
Rochester, Minn (SUA) - un prim studiu de Clinica Mayo a confirmat eficienta si durabilitatea in timp a unui pacient-friendly, robot-procedura asistata care corecteaza o complicatie care poate urma histerectomie.
Studiul, publicat in numarul din februarie de urologie, este primul in Statele Unite pentru a examina posibilitatea de a folo...

BMA (NI), spune ministrul trebuie sa introduca o interdictie totala a fumatului pasiv de tutun

BMA (NI), spune ministrul trebuie sa introduca o interdictie totala a fumatului pasiv de tutun British Medical de asociere in Irlanda de Nord, care a militat energic pentru interzicerea fumatului in toate spatiile publice inchise si la locurile de munca, a declarat ca nu a deciziei ministrilor de a introduce o interdictie totala si imediata in Irlanda de Nord a fost foarte dezamagitoare.
Dr. Brian Patterson, BMA (NI) presedinte, a declarat: Asteptam ministru anunt Woodwards astazi, dar n...

US Nation Numai bogata Cu totala a fertilitatii Tarif Pentru a mentine Fortei de Munca, prosperitatea economica, spune in raport

US Nation Numai bogata Cu totala a fertilitatii Tarif Pentru a mentine Fortei de Munca, prosperitatea economica, spune in raport SUA este singura natiune care este o putere economica majora, cu o rata fertilitatii totale suficient de ridicat pentru a mentine forta sa de munca si a prosperitatii economice odata cu imbatranirea populatiei, in functie de a. .. Populatiei de referinta Biroul raport publicat marti, rapoartele de Wall Street Journal. Cele mai multe alte natiuni bogate ratele totala a fertilitatii este in descrest...

Min Los Angeles Times examineaza din Italia Rata totala a fertilitatii, Campanie de stimulare a populatiei, printr-Graviditatea Beneficii

Min Los Angeles Times examineaza din Italia Rata totala a fertilitatii, Campanie de stimulare a populatiei, printr-Graviditatea Beneficii ... Los Angeles Times la data de Wednesday examinat Italys rata scazuta totala a fertilitatii - putin mai mult de un copil la o femeie - si o sponsorizate de guvern de campanie pentru a stimula populatia arii prin beneficii fertila. Italys populatiei este in scadere condamnand orasele mici si crearea unui imbatranirii populatiei, ceea ce inseamna mai putini lucratori sa plateasca impozitele si un ...

In primul rand nominala totala de Transplant se poate intampla in Anglia

In primul rand nominala totala de Transplant se poate intampla in Anglia In cazul in care Royal gratuit Spitalul etice Comitetul este de acord, primul transplant nominala totala ar putea avea loc in curand in Anglia. Profesorul Peter Butler a fost cercetat de transplanturi se confrunta cu timp de aproape un deceniu si jumatate. La obtinerea de lumina verde, echipa chirurgicale va cauta un candidat potrivit - aceasta ar putea sa ia atata timp cat douasprezece luni. In c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.