Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Icter hemolitic congenital


Hipospadias, un defect congenital al uretrei pagina, nu este in crestere in statul New York, Ca anterioare raportate

Hipospadias, un defect congenital al uretrei pagina, nu este in crestere in statul New York, Ca anterioare raportate
In ultimele decenii, au existat raportari periodice de o scadere la nivel mondial in numarului de spermatozoizi si de calitate. Infertilitatii masculine a fost in mod ostentativ in crestere, insotita de cresteri in cancerul testicular si hipospadias - un defect congenital, in care deschiderea uretrei este pe partea inferioara, mai degraba decat la sfarsit, a penisului. Luate impreuna, aceste trei conditii au fost denumite sindrom testiculara dysgenesis.
Produse chimice de mediu cunoscut sub numele de ftalati, unii cercetatori spun, poate fi cauza problemei. Utilizate la fabricarea de materiale plastice, suficient de ftalati, la niveluri ridicate au fost observate de a interfera cu dezvoltarea fatului de sex masculin. Unele studii au constatat ca hipospadias sunt mai raspandite in randul copiilor de sex masculin astazi decat erau acum 30 de ani.
Acum, o echipa de cercetatori cu baza la NewYork-Presbyterian Hospital / Columbia University Medical Center si Spitalul de Copii din Philadelphia au luat o privire proaspata putin datele si-au gasit nici o crestere a ratelor de hipospadias in statul New York 1992 - 2005. Concluzii similare au fost raportate de catre cercetatorii privire la starea de datele la nivel de la Washington si California.
Aceste studii ruperea legaturii dintre cauza pretinsa - ftalati - si efectul lor presupus - deficiente de sanatate de reproducere masculine, spune Dr. Harry Fisch, director al aparatului genital masculin Center la NewYork-Presbyterian Hospital / Columbia University Medical Center si profesor de urologie clinice, de la Universitatea Columbia Colegiul Medicilor si Chirurgilor.
Sale, in toate datele, spune dr. Fisch. Pentru unul, metoda intregi de colectarea de date privind defecte de nastere sa schimbat. Supravegherea Statewide de malformatii congenitale a devenit norma. Acest lucru pune sub semnul intrebarii valoarea de date mai vechi.
In al doilea rand, adauga el, noi cant presupune ca aceste substante chimice sunt nocive la scazute, ecologic nivelurile admisibile doar pentru ca weve vazut ratele ridicate de expunere la ftalati in utero au fost legate de hipospadias in studii la animale.
In cadrul studiului, dr. Fisch si si colegii sai revizuit numarul total de cazuri de hipospadias in statul New York 1992 - 2005 si a gasit nici o crestere semnificativa statistic in acest interval. Aceste constatari tocmai au fost publicate in 2009 mai problema Journal of Urology. Co-autori incluse doctorii. Terry W. Hensle si Grace Hyun din NewYork-Presbyterian Hospital / Columbia University Medical Center, si Dr. Sarah M. Lambert Spitalul de Copii din Philadelphia.
Cand este combinat cu cercetarile recente arata ca numarului de spermatozoizi nu sunt in scadere, studiul actuala sugereaza ca sindromul testiculara dysgenesis nu poate fi o problema la om, spre deosebire de preocuparile mai devreme.
Singurul factor important de risc pentru hipospadias care au aparut de la Dr. cercetare Fischs este varsta mamei. Copii de mame cu varsta de 35 ani si peste arata mai ridicate rate de defect de nastere - o constatare, care este in concordanta cu alte studii epidemiologice recente.
Cele mai multe hipospadias chirurgical poate fi reparat in primul an de viata de catre un urolog pediatru.
Mai multe despre ftalati
In iulie 2008, Congresul a aprobat o interdictie cu privire la utilizarea de ftalati in copii de produse, cum ar fi inele dentitie, rate din cauciuc, si jucarii moi. Cu toate acestea, aceste substante chimice sunt omniprezente in mediul de astazi. De asemenea, cunoscut ca plastifianti, acestea sunt gasite in sampon, medicamente, materiale medicale, pesticide, Wrap din plastic, furtunuri de gradina, precum si de imbracaminte din plastic, printre alte produse comune.
Avand in vedere efectele lor negative suspectata la niveluri ridicate de concentrare, apar intrebari in jurul modul de reglementare a ftalati si umane a altor produse chimice-a facut de mediu.
Produse chimice de mediu trebuie sa fie reglementate, spune dr. Fisch, dar politicile ar trebui sa se bazeze pe stiinta...

Celulele stem embrionare corecte defect congenital inima in embrioni mouse-ului

Celulele stem embrionare corecte defect congenital inima in embrioni mouse-ului Un studiu publicat in 8 octombrie problema de Stiinte a descrie o capacitate anterior nebanuite de celule stem embrionare pentru a influenta celulele vecine cu defecte si sa restabileasca capacitatea lor de a functiona in mod normal.
Cercetatorii de la Memorial Sloan-Kettering Cancer Center raport ca 15 de celule stem embrionare injectate in embrioni timpurie de soareci ale caror inimi au fost predispusi genetic pentru a dezvolta un defect letale, salvat de la inima in curs de dezvoltare nu numai tulburare de celule producatoare de fiica normale care au fost incorporate in inima defect embrionare, dar si de factori de eliberare biologice in vecinatatea din apropiere. Acest lucru a impiedicat celule vecina de la inima in curs de dezvoltare in tesutul defect.
Cu alte cuvinte, celulele stem se comporte ca niste asistente medicale, refacerea celulelor de rau pentru sanatate a declarat Robert Benezra, Ph.D., un membru in biologie Cancer si Genetica Program la Memorial Sloan-Kettering Cancer Center si autorul studys seniori. Rezultatul a fost ca cincizeci la suta din soareci predestinat sa moara in pantece s-au nascut cu inimi sanatoase.
In studiile anterioare, dr. Benezra si colegii sai au demonstrat o relatie intre prezenta unei proteine specifice, denumite Id-ul in timpul cresterii embrionare si dezvoltarea normala a capilarelor si a vaselor de sange. Mouse-uri din ingineria fara aceasta proteina, numita Id knock-out soareci, afisare defecte cardiace severe si care mor la jumatatea gestatie.
In acest studiu actuale, cu repararea de defecte cardiace congenitale cu embrioni knock-out Id-ul nostru, am observat ca celulele stem oferit semnale normale pentru ele insele si, de asemenea, la celule vecinul lor de a corecta de organe, in ansamblul sau, a explicat Diego Fraidenraich, Doctorat ., autorul studys de plumb.
Cercetatorii au descoperit o relatie intre proteine Id-ul si a celulelor stem. Am descoperit ca celulele stem sunt deosebit de dependente de proteine Id pentru auto-reinnoire si de diferentiere, a adaugat dr. Benezra. O reducere de doar 15-20 la su...

O viata fara durere - O congenital bolii cauzate de mutatii Un nou descoperite

O viata fara durere - O congenital bolii cauzate de mutatii Un nou descoperite Insensibilitate Norrbottnian congenitale la durere, o boala care aduce insensibilitate completa chiar si pentru vatamarile care provoaca dureri severe in oameni sanatosi, este cauzat de o mutatie intr-o gena pe cromozomul 1. Acest lucru a fost demonstrat intr-o teza de Jan Minde Ume de la Universitatea din Suedia.
O viata fara durere poate fi considerat a fi de dorit si este, fara indoiala, vaz...

Comisia Europeana si Soliris US FDA Alexion Grant's ® orfane de droguri Desemnarea Pentru tratamentul atipice sindrom hemolitic uremic (AHUs)

Comisia Europeana si Soliris US FDA Alexion Grant's ® orfane de droguri Desemnarea Pentru tratamentul atipice sindrom hemolitic uremic (AHUs) Alexion Pharmaceuticals, Inc (Nasdaq: ALXN) a anuntat astazi ca Soliris ® (Eculizumab), primul-in-clasa completeaza inhibitor, a fost acordat medicamentoase orfane de marfuri Desemnarea de catre Comisia Europeana pentru tratamentul pacientilor cu atipice hemolitic uremic (Sindromul AHUs). AHUs este un ultra-rare, mostenite, si pune in pericol viata de complement inhibitor de boala deficienta care...

109 cazuri de E. coli de infectare raportate la CDC, 16 din sindrom hemolitic uremic

109 cazuri de E. coli de infectare raportate la CDC, 16 din sindrom hemolitic uremic Potrivit Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), 109 de cazuri de infectie E. coli au fost raportate, din care 16 au fost de sindrom hemolitic uremic (SHU) - o forma de insuficienta renala. O persoana a murit. CDC-ul spune infectii continua sa fie raportate. Tulpina prezent de E. coli este E. coli O157: H7.
Pana in prezent, urmatoarele state au raportat cazuri:
- California

Noua Mutation Identificat atipice, care cauzeaza sindromul hemolitic uremic

Noua Mutation Identificat atipice, care cauzeaza sindromul hemolitic uremic Cercetatorii de la Universitatea din Newcastle, Marea Britanie, au identificat o schimbare roman genetice care determina o forma de atipice sindrom hemolitic uremic (AHUs) o rara, boala cronica care cauzeaza insuficienta renala si care se pot executa in familii.
Locul de munca anterioara a demonstrat implicarea in acest sindrom a unei proteine numite factor de H, una a unui numar de proteine pr...

Studiul arata Nou-nascutii cu icter La nu mai mari de risc

Studiul arata Nou-nascutii cu icter La nu mai mari de risc Nou-nascutii care sunt diagnosticati cu si tratati pentru icter nu sunt mai multe sanse decat alti copii care au de suferit pe termen lung probleme de dezvoltare, conform unui studiu publicat in New England Journal of Medicine.
De studiu, de cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco si Kaiser Permanentes Divizia de cercetare, este o veste buna pentru parinti, deoarece aprox...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.