Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Imagini corpul uman pancreasul


Cercetatorii ia "cursa fantastica" prin corpul uman

Cercetatorii ia "cursa fantastica" prin corpul uman
Utilizand tehnologia revolutionara imagistica medicala, cercetatorii de la Rochester Institute of Technology sunt oferind o mai buna intelegere a corpului uman si secretele sale.
Conduse de Richard Doolittle, RITs Director al Departamentului de Stiinte Medicale, si Paul Craig, profesor de chimie, o echipa de studenti nu a fost niciodata creat-inainte de a-vazut imagini virtuale a pancreasului, imagini detaliate ale craniului uman si ADN-ul la nivel de imagini de molecule de proteine. Constatarile lor au fost prezentate astazi, intr-un tur virtual 3D intitulat Vizualizare in stiinta, de la molecule la celule pentru organe.
Suntem acum posibilitatea de a crea imagini virtuale ale corpului uman, la nivel microscopic, Doolittle note. Aceste imagini nu au fost produse inainte si ne va ajuta sa intelegem mai bine de dezvoltare umana in timp ce, de asemenea, care au implicatii uriase pentru diagnosticarea si tratarea bolilor numeroase.
Prezentarea a fost punctul culminant al unui proiect de cercetare cu dubla de vara intreprinse de catre Doolittle si Craig, inclusiv studenti de la Colegiul de Stiinte si a Colegiului de Arte si Stiinte Imaging. O RIT rector de invatare si inovare Grant a finantat proiectul si studentii de la echipa au reusit sa realizeze unele din lor de cercetare de la Laboratorul National Brookhaven prin fonduri suplimentare furnizate de Fundatia Nationala pentru Stiinta.
Sunt incredibil de mandru de munca si devotamentul tuturor elevilor adus la acest proiect, Craig adauga Noi nu am putut have gotten aceste rezultate, fara eforturile si speranta mea final este aceasta experienta va crea o pasiune pentru cercetare stiintifica care poarta-le in lor cariera profesionala.
Procesul de formare a imaginii create de echipa va fi in cele din urma RIT folosite de catre cercetatori si profesori pentru a oferi o perspectiva mai bine in modul de imagine si de a intelege statele bolii la nivel microscopic, pus in lumina noua asupra dezvoltarii osoase si...

Aquilion ONE, Lume 'Primul Volum Dinamic Tomografia computerizata Scanner cu 320 Felii simultana

Aquilion ONE, Lume 'Primul Volum Dinamic Tomografia computerizata Scanner cu 320 Felii simultana Toshiba Medical Systems a introdus Aquilion ONE scanerului CT, o revolutie in Tomografia computerizata (CT), o tehnologie care dramatic scurteaza diagnosticul de cardiace si accident vascular cerebral la pacientii cu o fractiune din ora obisnuita.
In ceea ce lume CT primul volum dinamic, Aquilion Toshiba ONE captura la procese dinamice, cum ar fi fluxul de sange si functia de organe, in timp real tridimensional (3D) claritate. Cu aceasta tehnologie, un examen medical poate fi finalizata in doar la cateva minute, si cu mai putine radiatii si doza de contrast pentru pacient.
Introducerea CT volum dinamic marcheaza o etapa extrem de important in istoria de tomografie computerizata, a declarat Yusuke Toki, Director General, CT Division, Toshiba Medical Systems. Aquilion ONE este punctul culminant al unui deceniu de cercetare dedicat si stabileste o noua frontiera in imagistica CT, oferind aplicatii avansate, care poate imbunatati in mod semnificativ de ingrijire a pacientilor in timp ce reducerea costurilor la nivel mondial de asistenta medicala.
Imaging inima, creier sau a pancreasului intr-o singura rotatie
Doresc profesionistilor din domeniul medical pentru capacitatea de a scana un organ intreg intr-o singura rotatie si, deci, intr-o fractiune de secunda, a devenit acum o realitate. Aquilion Toshiba ONE este primul sistem dinamic de volum CT in lume si ofera o acoperire anatomice ale 16cm, intr-o singura rotatie, datorita gama sa de 320 ultra inalta rezolutie, elemente de 0.5mm detector. Aceasta inovatie inseamna ca acum este posibil sa imaginea unui organ intreaga umane, cum ar fi inima, creier sau a pancreasului intr-o singura rotatie. In prezent, este nevoie de o medie de 7 - 10 rotatii la imagine o inima umana, si 7 rotatii pentru creier.
Aceasta abilitate de a efectua o examinare completa, in doar 350 milisecunde elimina necesitatea de a reconstitui datele din mai multe puncte, in timp, in mod semnificativ cresterea acuratete si de incredere de diagnosticare. In cazul unei cardiace scanare, cu ajutorul profesionistilor din domeniul medical Aquilion una va vedea imagini mai clare in mod dramatic, cu inregistrare momentul perfect.
3D in timp real informatii de organe functiei acum disponibil
Tehnologia revolutionara de volum dinamic CT a Aquilion ONE permite profesionistilor din domeniul medical pentru a vedea informatii cruciale, cum ar fi fluxul de sange (arteriala si venoasa), si functioneaza in inima, creier, articulatiilor si alte parti ale corpului.
Imaginile rezultate functionale ale zonei scanate este in vigoare similar cu un video in timp real a organului (e). In timp real de organe intregi de analiza dinamica volumul anterior erau indisponibile, in orice modalitate (CT, RMN, ecografie), si este un salt calitativ in precizie imagistica.
Aceasta reduce nevoia de suplimentare (uneori repetarii) teste si proceduri invazive Pacientii care prezinta simptome de boli de inima poate fi acordat un ECG, studiu de calciu, angiografie CT (CTA), testul nuclear si cateterizare inainte de a se face un diagnostic. Acest proces dureaza de obicei cateva zile. Pacientii care prezinta simptome de accident vascular cerebral poate fi dat o scanare CT si RMN (in cazul in care fostul dovedeste neconcludente). Timpul de-la-diagnostic poate dura cateva ore.
. Intr-un studiu de doi ani, cu 291 pacienti in noua spitale majore in jurul Surse lume: Doua articole pe CorE64 de studiu au fost incluse in kit de presa.
Core 64: 64-CT slice-ul vede bolile cardiovasculare, precum si cardiace Cath
Arterelor coronare de evaluare Utilizarea 64-Row Multidetector Tomografia computerizata Angiografie (CORE-64): Rezultatele multicentric, international de incercare de a evalua diagnostic de precizie, comparativ cu conventionala Angiografie coronariana (a se vedea aici), sa constatat ca 64-slice-potrivire CT cateterizare cardiace in diagnostic principal de boli cardiovasculare si tulburari. De asemenea, studiul a aratat ca depistarea precoce cu 64-CT slice-ul este un bun predictor de care ar avea nevoie de interventii chirurgicale angioplastie sau by-pass coronarian.
Real-beneficii lume pacient documentate la Mount Elizabeth CT Centrul de
Un Toshiba Aquilion ONE CT dinamic de volum a fost instalat la Elizabeth Muntele Spitalul CT Centrului in martie 2008.
Dl Richard Seow, presedinte al Parkway Holdings Limited, a declarat, Parkway de sanatate este mandra de a fi primul utilizator al Aquilion Toshiba scanerului CT unul in Asia, in afara Japoniei. Sunt bucuros sa constate ca angajamentul nostru de spitale la mai bine de diagnostic si tratament este sustinuta de astfel de un nivel ridicat de inovare de catre furnizorii nostri. Aquilion ONE marcheaza un punct de reper, nu doar in tehnologie CT, ci si in calitate de asistenta medicala disponibile pentru lume.
Dr. Robert Kwok, Director Medical, ParkwayHealth Imaging Services observat, Aquilion Toshiba ONE este o schimbare de paradigma in tehnologia de imagine. Acest lucru va rescrie protocoalele de diagnostic si pentru a face diagnosticarea precoce a pacientilor cu inima si conditiile de accident vascular...

Canabinoidele produse in corpul uman au un efect anti-inflamator

Canabinoidele produse in corpul uman au un efect anti-inflamator Endocannabinoids par sa joace un rol important in reglementarea proceselor de inflamatie. Oamenii de stiinta de la Universitatea din Bonn au descoperit acest lucru in experimente pe soareci. Rezultatele lor vor fi publicate in revista Science distins stiintifice on Vineri, 8 iunie. Studiul poate avea, de asemenea, implicatii pentru terapie. In experimente pe animale, o solutie cu o componenta impo...

Celulele stem implantate in pancreasul a pacientului cu diabet zaharat printr-o artera, Argentina

Celulele stem implantate in pancreasul a pacientului cu diabet zaharat printr-o artera, Argentina La 5 ianuarie, celulele stem s-au implantat in pancreas a unui pacient cu diabet zaharat, printr-o artera mici care irrigates acest organ - aceasta este prima data cand acest lucru sa intamplat vreodata oriunde in lume.
Procedura a fost efectuata de o echipa de Cardiologie interventional de la Clinica San Nicols, Buenos Aires, Argentina si Don Roberto Fernndez Vina Foundation. Liderii echipei a...

Nou Harta numarului de copii Variatia in genomul uman este o resursa pentru Human Genetics

Nou Harta numarului de copii Variatia in genomul uman este o resursa pentru Human Genetics In de cercetare publicat de Natura, o echipa internationala descrie cele mai frumoase harta de modificari in structura genomul uman si o resursa care le-au dezvoltat pentru cercetatori din intreaga lume sa se uite la rolul acestor modificari in boala omului. Ei, de asemenea, sa identifice 75 gene Jumping - regiuni ale genomului nostru care pot fi gasite in mai mult de o singura locatie la unele pe...

Early Human Fosile modifice conceptele of Human Evolution - Fosile Geologii Data Din Homo Early Specii

Early Human Fosile modifice conceptele of Human Evolution - Fosile Geologii Data Din Homo Early Specii Doua Universitatea din Utah, a ajutat la data de geologi depozitele de cenusa vulcanica folosita pentru a determina varsta a doua fosile precoce umane care au fost descoperite in Kenya si provocare notiuni populare a modului in care umanitatea a evoluat.
Studiul, publicat in de joi, Aug. 9 emisiunea de revista Nature, a fost condus de noua cercetatori, inclusiv paleontolog faimosul Meave Leakey...

Mass Senat, Casa Aproba Bill Permiterea Human Embryonic Stem Cell Research, Interzicerea genital Human Cloning

Mass Senat, Casa Aproba Bill Permiterea Human Embryonic Stem Cell Research, Interzicerea genital Human Cloning Casa de Massachusetts si Senatul a aprobat in aceasta saptamana usor versiuni diferite ale legislatiei, care ar permite de cercetare de celule stem embrionare umane in stat, inclusiv clonarea in scopuri de cercetare, dar interzicerea clonarii umane in scopul reproducerii, rapoartele Boston Globe (Greenberger, Boston Globe , 4 / 1). Casa de stat a aprobat, joi, 117-37 versiunea sa a legislatiei, in...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.