Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Imagini rinichi


Oamenii de stiinta Uita-te ca si comutatoarele Peptide de control de cristal de crestere Cu ", drosseli si franele"

Oamenii de stiinta Uita-te ca si comutatoarele Peptide de control de cristal de crestere Cu ", drosseli si franele"
Prin realizarea unora din imaginile de cea mai mare rezolutie de peptide aferente minerale suprafete, oamenii de stiinta au o intelegere mai profunda a modului in biomolecule manipuleze de crestere a cristalelor. Aceasta cercetare poate conduce la un nou tratament pentru pietre la rinichi folosind biomolecule.
De cercetare, care apare in editia on-line 23 noiembrie al revistei Proceedings of the National Academy of Science, exploreaza modul in care interactioneaza cu peptide minerale suprafete prin accelerarea, schimbarea furnizorului si inhibarea cresterii acestora.
Echipa, formata din cercetatori de la Laboratorul National Lawrence Livermore, turnatorie Moleculara la Lawrence Berkeley, Universitatea din California, Davis si la Universitatea din Alabama, pentru prima data a produs single-molecule imagini de rezolutie a acestui peptidul interactiune minerale.
Minerale anorganice joaca un rol important in cele mai multe organisme biologice. Bone, dinti, cochilii de protectie sau peretii complicate de celule de diatomee marine sunt unele afiseaza de biomineralization, in cazul in care organismele vii forma structuri folosind materiale anorganice. Unele minerale, de asemenea, pot avea efecte negative asupra unui organism, cum ar fi in rinichi si calculi biliari, care duc la suferinte grave si pagube interne la oameni si alte mamifere.
Intelegerea modului in organisme limitare a cresterii patologice minerale anorganice este important in dezvoltarea de strategii de tratament noi. Dar descifrarea cai de complex, care organismele utiliza pentru a crea structuri puternice si versatil, din materiale relativ simplu nu este usor feat. Pentru a intelege mai bine procesul, oamenii de stiinta incearca sa imite ei in laborator.
Prin imbunatatirea puterea de rezolutie a unei forte Atomic Microscope (AFM), autorii PNAS au fost capabili sa imagini individuale straturi atomice din interactiunea cristal cu fragmente mici de proteine, peptide sau, dupa cum au cazut de pe suprafata de cristal.
Biomolecule Imaging, care sunt slab atasate la o suprafata, in acelasi timp realizarea single-rezolutie molecula, in mod normal, este dificil de a face, fara sa bata molecule off, a declarat Raymond Friddle, un om LLNL postdoctorale.
Dar echipa de imbunatatit, la metodele anterioare si a obtinut rezolutie fara precedent din structura moleculara a suprafetei de cristal in timpul interactiunea dinamica a fiecarui strat in crestere, cu peptide. Noi am fost capabil la spre ceas peptide adere la suprafata, temporar incetineasca un strat de cristal in crestere, si surprinzator de hamei la urmatorul nivel de suprafata de cristal.
Imaginile, de asemenea, au relevat un mecanism care molecule pot utiliza pentru a lega de suprafetele care in mod normal, le-ar respinge. Imagini de inalta rezolutie a aratat ca, peptide va grup impreuna pe fetele de cristal care prezinta aceeasi sarcina electronice. In anumite conditii, peptide va incetini ritmul de crestere, in timp ce in alte conditii peptide ar putea accelera cresterea economica.
Pe o alta fata de cristal, in cazul in care peptide au fost de as...

Ce este mielomul multiplu? Care este cauza mielomul multiplu?

Ce este mielomul multiplu? Care este cauza mielomul multiplu? Mielom multiplu, de asemenea, cunoscut sub numele de mielom sau plasma mielom celule, este cancer al celulelor plasmatice - un fel de globule albe, care este prezenta in maduva osoasa. Celulele plasmatice produce anticorpi numit imunoglobulina care ajuta la lupta impotriva infectiilor.
Un grup de celule anormale de celule - mielom - inmulteste, ridicand a numarului de celule plasmatice prea mare, care, la randul sau, rezultate in excesiv de niveluri ridicate de imunoglobuline. Mielomul multiplu afecteaza oasele, sistemul imunitar, rinichi si a numarului de celule rosii din sange.
Potrivit Societatea Americana de Cancer (ACS), mielomul multiplu este un cancer relativ mai putin frecvente, cu o durata de viata de risc de 1 la 161, sau 0.61%. ACS estimeaza ca peste 20.000 de cazuri noi vor fi fost diagnosticat de la sfarsitul anului 2009. In conformitate cu Cancer Research UK, chiar sub 4000 de persoane sunt diagnosticate cu mielom multiplu in fiecare an in Marea Britanie. Ea reprezinta 1% din toate cazurile de cancer din Marea Britanie. Potrivit Mielom Multiplu Research Foundation, SUA, aceasta reprezinta aproximativ 1% din toate cazurile de cancer in alb rezidentilor SUA si 2% din cazurile de cancer in rezidentilor negru. Care sunt simptomele de mielom multiplu? Semne si simptome de mielom multiplu poate varia, in functie de de pe scena sa si anumite aspecte ale pacientilor generala de sanatate. Nu este mai putin frecventa ca pacienti prezinta nici un simptom in cursul bolilor stadiu incipient. De multe ori, primul pacientul stie despre acesta este, dupa o rutina sau test de sange in urina. Proteine anormale - acestea sunt de obicei detectate in sange sau in urina. Proteinele sunt numite proteine monoclonal (proteine M). In cazul in care proteinele M sunt detectate in timpul unui examen de rutina care pot indica mielom multiplu, precum si alte conditii.
Dureri osoase - mai frecvent la spate, pelvis, coaste si a craniului.
Nivelurile ridicate de calciu din sange (hipercalcemie) - acest lucru se intampla pentru ca de calciu in oase afectate se dizolva in sange. Urmatoarele simptome sunt frecvente, in cazul in care nivelurile de calciu din sange sunt mari:
Setea excesiva Confuzie urinari frecvente Constipatie Pierderea poftei de mancare din Greata Varsaturi Dureri abdominale
Rosu si de celule albe din sange si la nivelul trombocitelor - in cazul in care pacientii productia de celule sanguine rosii si albe, precum si a numarului de trombocite este redus, el / ea poate experienta:
Oboseala, stare de oboseala Letargie lipsa de aer infectii repetate cu usurinta invinetita Sangerari din nas pielii, sangerarea gingiilor, sangerari sau alte neobisnuite
Leziuni renale - in cazul in care paraproteins (proteine monoclonali, sau proteine M), care sunt produse de deteriorarea canceroase plasma provoca rinichi, urmatoarele simptome sunt posibile:
Urinare excesiv setea excesiva urinare excesiv de reduse, sau nu urinare Umflarea gleznelor Pierderea poftei de mancare lipsa de aer de Greata Varsaturi
De compresie Cord - uneori pot exista leziuni ale coloanei vertebrale, cauzand sa apasati impotriva nervi care se executa prin intermediul coloanei vertebrale. Urmatoarele simptome sunt posibile:
Furnicaturi la nivelul picioarelor si amorteli picioare, in picioare si Slabiciune picioare, in picioare si picioarele incontinenta Probleme incontinenta urinara Bowel trece Probleme de urina, care trece scaune Cand pentru a vedea medicul Daca prezentati oricare dintre simptomele de mai jos ar trebui sa vedeti dumneavoastra GP (medic generalist, medic primar de ingrijire) - cel mai probabil este (sunt) este un simptom de altceva, dar ar trebui sa fie verificate, oricum: oboseala persistenta, care nu pot fi explicate dureri osoase pierderile neprevazute persistenti, senzatie de amorteala urinare excesiva in greutate excesiva sete, furnicaturi sau senzatie de slabiciune la nivelul picioarelor Ce sunt cauzele de mielom multiplu? cu mielom multiplu este un tip de cancer. Cancer incepe atunci cand structura a ADN-ului intr-o celula este modificata - o mutatie genetica. ADN (acid dezoxiribonucleic) consta dintr-un set de instructiuni pentru o celula, spunandu-o atunci cand sa creasca, diviza, die, etc Atunci cand exista o mutatie in ADN-ului instructiunile de schimbarea, uneori accelerarea cresterii celulelor si celule de oprire de la moarte. In cazul in care celule noi sunt create, dar cei maturi dont mor, de exemplu, un exces de celule mutant incepe sa construiasca.
Rezultatul este o reproducere incontrolabile de celule, care, in cazul de mielom multiplu duce la prea multe celule plasmatice in interiorul maduva osoasa - moale, sange-producatoare de tesut care umple in centrul de cele mai multe dintre oasele noastre. Mai putin de 5% din maduvei osoase sanatoase consta din celule plasmatice. Pentru persoanele cu mielom multiplu mai mult de 10% din maduva osoasa este format din celule plasmatice.
Spre deosebire de cele mai multe alte tipuri de cancer, mielomul multiplu este gandit sa se raspandeasca prin vasele de sange. Mutant celulelor poate sa incep in maduva osoasa a coloanei vertebrale, a lua in fluxul sangvin si de calatorie in alta parte a corpului, cum ar fi solduri sau craniul, si afecteaza maduva osoasa acolo. Boala se numeste mielom multiplu, deoarece se poate raspandi rapid la mai multe parti ale corpului.
Multiple myelomas posibilitatea de a muta rapid de la o parte a corpului la alta face foarte greu de gasit un remediu complet. Care sunt factorii de risc legat de mielom multiplu? Oamenii de stiinta nu sunt sigur ce exact cauzele ADN-ul din celulele plasmatice de a evolua si devin canceroase. Expertii spun ca urmatorii factori pot ridica de persoane un risc de a dezvolta mielom multiplu: Varsta - 96% din cazuri sunt diagnosticate la persoanele de peste 45 de ani. 75% sunt diagnosticate la persoanele de peste 70 de ani.
Mostenirea genetica - oameni care au o ruda apropiata cu mielom multiplu au un risc mai mare de a dezvolta aceasta.
Obezitatea - obezitatea este un factor de risc pentru mai multe tipuri de cancer, inclusiv mielom multiplu.
Dieta - unele studii au indicat faptul ca o dieta saraca in peste si / sau legume verzi pot fi legata de un risc mai mare de mielom multiplu.
HIV / SIDA
Anumite profesii - persoane care lucreaza in agricultura, industria de piele, cosmetica, si lucratorii de petrol au o incidenta mai mare de mielom multiplu, comparativ cu restul populatiei.
Expunerea la anumite produse chimice si produse - oameni care au fost expuse la metale grele, unele vopsele de par, materiale plastice, pulberi diverse inclusiv praful de lemn, azbest, erbicide, insecticide, produse petroliere, au un risc mai mare de a dezvolta mielom multiplu.
Radiatiilor de expunere - supravietuitorilor din Hiroshima si Nagasaki explozii bomba atomica au o incidenta semnificativ mai mare de mielom multiplu.
Unele boli autoimune, cum ar fi poliartrita reumatoida
O istorie a gamapatie monoclonal (MGUS) - 1% dintre persoanele cu MGUS din SUA a dezvolta mielom multiplu in fiecare an. MGUS, cum ar fi mielomul multiplu, are marca proteinele M, care sunt produse de celulele plasmatice anormale in sange. Cu toate acestea, in MGUS, nu exista nici o deteriorare a corpului. Cum este diagnosticat cu mielom multiplu? GP va solicita pacientul despre lui / ei antecedentele medicale, simptome, antecedente familiale, si, eventual, alte cateva intrebari cu privire la istoricul ocuparii fortei de munca. Urmatoarele teste vor fi, probabil, a ordonat: teste de sange
Un test de sange poate fi folosit pentru a identifica .. .. prezenta paraproteins anormale (proteine M)
.. mai mare decat niveluri normale ale calciului in sange
.. nivelurile de globule rosii si albe, precum si a numarului de trombocite
.. beta2-microglobulina, o alta proteina produsa de celulele de mielom

Test de urina
Un test de urina poate ajuta medicul a afla daca acolo is orice prejudiciu care stau la baza de rinichi. Proteine Bence Jones, piese de proteine M, pot fi, de asemenea, detectat in urina.
Raze X
O serie de raze X sunt luate pentru a afla daca exista orice daune osoase. Orice semn de leziuni osoase va aparea ca zonele intunecate in X-ray imagini. In cazul in care medicul necesita mai multe imagini detaliate, un RMN (rezonanta magnetica nucleara) sau CT (tomografie computerizata), scanare poate fi comandat.
Biopsy
Un ac se introduce in os si un mic esantion de maduva osoasa, de multe ori de la sold, este luata. Acest lucru va fi realizat sub anestezie locala si nu este dureros. Proba este examinat la microscop pentru a verifica pentru celulele de mielom. Schela si clasificarea de mielom multiplu, un sistem de asteptare este utilizat de profesiei medicale pentru a descrie cat de avansat este de mielom, si modul in care afecteaza organismul. Un sistem comun de asteptare se numeste Durie-sistemul de somon.
Cele patru factori de Durie-Somon sistem: Care este numarul de celule rosii din sange? Cat de mult este de calciu in sange? Cat de mult paraproteins (proteine monoclonali, sau proteine M) este in sange? Starea generala a oaselor pacienti. Etapa unul (Durie-sistem de somon) nivelurile calciului in sange sunt normale Rosie nivelurile sanguine de celule sunt fie normale sau usor sub normal Nivelurile scazute ale paraproteins (proteine monoclonali, sau proteine m) in sange Bones sunt fie nedeteriorate sau usor deteriorate Cei mai multi pacienti nu au nici o simptome Etapa a doua (Durie-sistem de somon) Red nivelurile sanguine de celule inca relativ normale de nivelurile sanguine de calciu Niveluri inca relativ normale de paraproteins (proteine monoclonali, sau proteine M) de distrugere inca scazuta este prezent in unul sau doua oase Etapa a treia (Durie-Somon de sistem ) Red nivelul celulelor sanguine au scazut. Simptomele anemiei sunt, probabil, prezente. Nivelurile calciului in sange a crescut. Simptomele sunt susceptibile de hipercalcemie. Niveluri ridicate de paraproteins (proteine monoclonali, sau proteine m) in sange. Distrugere a trei sau mai multe oase. Durie-sistem de somon, de asemenea, dispune de un sistem pentru a indica starea de sanatate sau de deteriorare a rinichilor: A -- rinichii sunt fie nedeteriorate sau doar usor deteriorate. B - rinichi sunt deteriorate, functia rinichilor este anormala. renal prejudiciul este mult mai probabil pe parcursul etapelor de doua sau trei, dar poate apare si intr-o etapa. Care sunt optiunile de tratament pentru mielomul multiplu? Medicii vor de obicei, sa adopte o politica de asteptare atenta pentru pacientii in ...

Novadaq's SPY Sistemul de Primeste Clearance-ul pentru utilizare In de transplant de organe de Chirurgie

Novadaq's SPY Sistemul de Primeste Clearance-ul pentru utilizare In de transplant de organe de Chirurgie Novadaq (R) Technologies Inc (TSX: NDQ), un dezvoltator de sisteme de imagistica medicala pentru sala de operatie, a anuntat ca a primit 510 (k) piata de pre-notificare clearance-ului din Statele Unite Food and Drug Administration (FDA) pentru sau sistem de formare a imaginii pentru a fi utilizate in timpul interventiei chirurgicale de transplant de organe. Novadaqs SPY (R) System este sistemul de...

Ce este o biopsie? Ceea ce se utilizeaza la biopsii?

Ce este o biopsie? Ceea ce se utilizeaza la biopsii? O biopsie este o procedura medicala care implica asumarea unui mic fragment de tesut, astfel incat sa poata fi examinat la microscop pentru scopuri de diagnostic.
Biopsie Termenul este adesea folosit cu referire la actul de a lua in esantion si mostra de tesut in sine.
O biopsie se poate face, de exemplu, din cauza ingrijorare cu privire la cancer. In cazul anumitor semne si simptome sau in ...

Romanul tehnica IRM ofera imagini clare a fluxului sanguin

Romanul tehnica IRM ofera imagini clare a fluxului sanguin La fel de important, spun cercetatorii, aceasta tehnologie poate fi usor de aplicat existente masini de IRM, deoarece avansurile raportate de catre echipa de Ducele nu implica un nou hardware, dar sunt mai degraba rezultatul conceptualizarea noi de tehnologie.
RMN-ul utilizeaza campuri magnetice inofensive si de semnalele de radio-frecventa la nivelul tesuturilor imagine in organism. Practic, c...

Ovarele boala renala: RMN-ul ofera o alerta timpurie pana la progresia bolii

Ovarele boala renala: RMN-ul ofera o alerta timpurie pana la progresia bolii O noua metoda cu ajutorul imagisticii prin rezonanta magnetica (IRM) cu exactitate melodiile schimbari structurale care prezic modificari functionale mai devreme decat de sange standard de teste de urina si de la persoanele cu boli autosomal dominanta, rinichiul polichistic (PKD), potrivit unui studiu finantat de National Institutes of Health (NIH ). PKD este o conditie comuna mostenit caracteriza...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.