Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Impachetari anticelulitice acasa


Este pregatit dvs. de Tween sa ramana acasa Singur vara asta?

Este pregatit dvs. de Tween sa ramana acasa Singur vara asta?
Fie ca este vorba de doua ore sau de o zi intreaga, copiii milioane de tweens varsta 11 - 13 vor fi lasati singuri acasa in aceasta vara, in ciuda preocuparile lor parinti incat acestea sa nu aiba cunostintele si competentele de care au nevoie sa stati in conditii de siguranta la domiciliu.
Potrivit unui raport publicat astazi de la Universitatea din Michigan CS Mott Spitalul de Copii National Sondaj pe copii de sanatate, multi parinti se tem ca-tweens lor la domiciliu nu stiu cum sa utilizati in conditii de siguranta aparate de bucatarie, in cazul in care sa mergem sa stati in conditii de siguranta in timpul unei furtuni severe , sau ca acestea nu ar trebui sa dea afara informatii personale online sau prin telefon. Cu toate acestea, unul din cinci parintii intervievati au declarat ca au plecat de acasa tweens numai pentru o zi intreaga.
Nu exista o varsta magie la care un copil poate fi lasat singur acasa. Aceasta depinde de obicei, parintii o hotarare cu privire la modul in care matura care copilul este, si modul in care sunt gata sa-si asume responsabilitatea de a fi singur acasa, spune Matthew M. Davis, MD, MAPP, director al Sondaj national privind Childrens de sanatate. Indiferent, atunci cand parintii decid sa plece de acasa lor de copii singuri, exista mai multe comune la domiciliu-preocupari de siguranta de care au nevoie sa ia in considerare si adresa cu copiii inainte de timp.
Parintii care, in general, sunt mai increzatori in abilitatile lor de siguranta pentru copii sunt mai susceptibile de a le lasa acasa pentru mai mult de o ora, se gaseste Sondaj national privind Childrens de sanatate. Totusi, mai mult de 25 la suta din parinti chestionati au evidentiat ca nu au vorbit foarte mult cu tweens lor despre cartier, Internet sau de siguranta acasa inainte, lasandu-le singuri acasa.
Sondaj National pentru Copii de sanatate constata:
- Aproape doua treimi din parinti plecat tweens singuri acasa de una pana la doua ore.
- Unul din cinci parinti au parasit tweens singuri acasa pentru o zi intreaga.
- Parintii au mai multa incredere in capacitatea lor de tweens sa urmeze liniile directoare pentru arma de foc si siguranta decat pentru Internet sau de siguranta furtuna.
- 28 la suta din parinti tweens a caror sedere singuri acasa lipsa de incredere ca copiii lor nu ar fi dat informatii cu caracter personal prin intermediul internetului. In mod similar, 30 la suta din parinti nu au incredere ca copilul lor nu ar fi dat informatii cu caracter personal prin telefon.
Inainte de a lua decizia de a lasa copii singuri acasa, Davis recomanda ca parintii revizui si discuta probleme comune de siguranta si situatiile cu tweens.
Am fost surprinsi sa gaseasca proportia de parintii care nu sunt foarte increzator copiii lor va respecta liniile directoare de siguranta, chiar daca acestea sunt cu tweens lor stati singuri acasa, spune Davis, profesor asociat de Pediatrie generala si medicina interna de la UM Medical School, si profesor asociat de politici publice de la UM R. Gerald Ford Scoala de Sanatate Publica. Acest lucru sugereaza ca parintii mai trebuie sa aiba conversatii cu copiii lor cu privire la siguranta inainte de a le lasa-i singuri acasa.
Resurse online pentru parinti despre a pleca de acasa pe copii in pace:
- Ingrijirea Copilului Constiente: Este copilul dumneavoastra gata sa ...

Avantajele de a vizita femeile gravide si mamele noi acasa Marea Britanie

Avantajele de a vizita femeile gravide si mamele noi acasa Marea Britanie O vizita in femeile gravide si mamele noi acasa poate avea un efect benefic asupra sanatatii, atat mamei si a copilului, in functie de o noua revizuire a probelor, Ante-si post-natale, initiala-O vizita in programe: o revizuire a comentarii. Briefing dovezi, unul intr-o serie publicat de Agentia de Dezvoltare a Sanatatii (HDA), a constatat ca vizite la domiciliu de catre profesionistii din domeniul sanatatii pot avea un impact pozitiv asupra copilului o dezvoltare intelectuala - si de a imbunatati mamele bunastarea psihica si abilitatile de parinti ei.
Aceste vizite pot ajuta, de asemenea, pentru a reduce leziunilor accidentale in randul copiilor. Cu toate acestea, autorii spun ca este mult mai mult pentru a afla mai multe despre cel mai bun mod de a structura interventii - si pentru a determina daca sunt sau nu alte beneficii sunt realizabile.
Scena este stabilite pentru cercetare mai mult. Anchete independente in inegalitatilor in materie de sanatate Report (Acheson, 1998) recomanda dezvoltarea capacitatii de vizitatori de sanatate pentru a oferi sprijin social si emotional parintilor care asteapta, si parinti cu copii mici. Cartea verde fiecare copil materie (DfES, 2003) sugereaza, de asemenea, acordarea de sprijin specialist prin vizite la domiciliu frecvente in timpul ante-si post-natale perioada - si prin integrarea pe Start Sigur, programul pentru parintii copiilor mici in zonele defavorizate (aceasta include acasa O vizita de vizitatori de sanatate).
Abordari la domiciliu O vizita in varia intre tarile dezvoltate. In Marea Britanie, moasele vizita toate mamele noi acasa timp de pana la 28 de zile dupa nastere. In plus, vizitatorii de sanatate sa efectueze controale de rutina copil de supraveghere a sanatatii in casa. In Statele Unite, cu toate acestea, nu exista nici o acasa la nivel national O vizita in politica.
In schimb, programe adaptate pot fi livrate in anumite zone. Analizele briefing HDA comentarii sistematice si meta-analize de interventii din intreaga lume, dar rezultatele sunt dominate de SUA programe condus de asistente medicale. Autorii HDA avertizeaza ca acest lucru trebuie sa fie avute in vedere atunci cand se evalueaza implicatiile pentru practica din Marea Britanie.
In plus, ei spun ca este dificil sa se demonstreze impact ca comentarii tind sa fie mari si diverse - care cuprinde numeroase studii cu diferite grupuri, diferite metode de livrare, precum si o serie de obiective.
De exemplu, unul dintre comentarii cheie este eficienta sanatate domiciliu vizita: o revizuire sistematica de studii internationale si o analiza selectiva a literaturii britanice (Elkan et al. (2000) evaluare a tehnologiilor medicale 4).
El a atras pe 34 studii in SUA, Canada, Marea Britanie, Irlanda, Bermude si Jamaica si implicat 6027 de participanti, care variaza de la expuse riscului de femei gravide si familiilor sarace la negru mamelor adolescente si familiile cu copii mici de greutate la nastere. Interventii a inclus vizite antenatale, asistenta reciproca, consiliere si consultanta, educatie-mama si de formare, dezvoltarea copilului si de stimulare, precum si de sprijin pentru mame. Acestea au fost diferite moduri realizate de asistente medicale, vizitatori de sanatate, profesori, terapeuti, pune lucratorilor si mamele instruit. (Doar cateva studii implicate vizitatori de sanatate din Marea Britanie.)
De revizuire a concluzionat ca, initiala vizitarea poate ajuta la reducerea problemelor de comportament si a leziunilor accidentale in randul copiilor. De asemenea, a constatat ca astfel de vizite a avut un efect asupra dezvoltarii lor intelectuale: rezultate cumulate de la opt studii au aratat ca IQ-ul copiilor vizitate (in special sugari prematuri sau cele identificate ca nu reusesc sa prospere) a crescut cu cinci puncte (masurat prin Stanford-Binet IQ test).
In plus, de revizuire a constatat ca acasa vizita ar putea contribui la...

Nasteri acasa planificate in SUA sunt in siguranta, spun cercetatorii

Nasteri acasa planificate in SUA sunt in siguranta, spun cercetatorii Nasteri acasa planificate pentru femeile cu risc redus in Statele Unite sunt asociate cu siguranta similare si mai putin de interventie medicala, astfel cum scazut Nasteri in spital de risc, se gaseste un studiu in acest BMJ saptamani.
Moasele implicat cu Nasteri acasa de multe ori nu sunt bine integrate in sistemul de sanatate din Statele Unite si dovezi cu privire la siguranta Nasteri acasa e...

Siguranta de acasa nasterii (McMaster de studiu)

Siguranta de acasa nasterii (McMaster de studiu) Moaselor din Ontario, Canada, au fost furnizarea de ingrijiri pentru femeile insarcinate in ambele acasa si setarile de spital. Acestea au fost integrate in sistemul de sanatate provinciale de ingrijire din anul 1994.
Un studiu recent de catre Cercetatorii de la Universitatea McMaster releva faptul ca femeile cu risc scazut, dand nastere, cu asistenta de moasa, au rezultate pozitive, indiferent...

CMS Probleme final se pronunte asupra ratelor de rambursare Medicare Pentru acasa Agentii de sanatate

CMS Probleme final se pronunte asupra ratelor de rambursare Medicare Pentru acasa Agentii de sanatate CMS saptamana trecuta, a emis o regula finala, care va revizui Home Health System Potentiali de plata, care determina ratele de rambursare Medicare pentru agentiile de sanatate acasa, CQ rapoarte HealthBeat. Potrivit CMS, regula va creste de rambursari Medicare la agentiile de acasa de sanatate cu 20 milioane dolari in anul fiscal 2008. In plus, regula va reduce nationale standardizate de 60 de zi...

Raportul permite femeilor sa Know sansele de a luand acasa un copil, sau de a lua Principala Gemenii

Raportul permite femeilor sa Know sansele de a luand acasa un copil, sau de a lua Principala Gemenii O metoda care este de pana la 80 de procente exacte in a determina daca o femeie in curs de fertilizare in-vitro (FIV) va avea acasa un copil a fost dezvoltat de Dr. Christopher Jones, CEO al Formyodds.com. Raportul va fi prezentat pentru publicare la sfarsitul acestei luni.
Bazat pe 20 variabile de predictie, modelul a fost testat cu ajutorul unuia dintre cele mai mari lumi FIV seturile de dat...

NHLBI si CMS Lansarea studiu amplu de acasa de oxigen terapie pentru BPOC

NHLBI si CMS Lansarea studiu amplu de acasa de oxigen terapie pentru BPOC National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI), unul dintre National Institutes of Health (NIH), precum si Centrele pentru Medicare & Medicaid Services (CMS) lanseaza cel mai mare studiu clinic randomizat, a eficientei si sigurantei lung -a legislatura, acasa terapie cu oxigen pentru BPOC (boli pulmonare obstructive cronice). Sase ani, proiect de 28 milioane dolari va studia la pacientii cu...

Anestezia Husa permite copiilor sa mearga acasa mai devreme dupa o interventie chirurgicala

Anestezia Husa permite copiilor sa mearga acasa mai devreme dupa o interventie chirurgicala Copii in convalescenta dupa interventii chirurgicale ortopedice simt mai putina durere si sa paraseasca spitalul mai devreme atunci cand se duc acasa cu o punga mica care livreaza agenti de anestezic local si blocuri de transmisie a durerii de la site-uri chirurgicale. Deja utilizat la adulti, medicii de la Spitalul de Copii din Philadelphia adaptat tehnica pentru copii.
Concluziile lor sunt pu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.