Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Implantarea embrionului in uter


Gap Junction de proteine vitale pentru Sarcina de succes, cercetatorii Find

Gap Junction de proteine vitale pentru Sarcina de succes, cercetatorii Find
Cercetatorii studiaza intr-o faza critica a sarcinii - implantarea embrionului in uter - au descoperit o proteina care este vital pentru dezvoltarea de noi vase de sange care sustine dezvoltarea embrionului. Fara aceasta proteina, care este produsa in cantitati mai mari in prezenta de estrogen, embrionul este putin probabil sa supravietuiasca.
Acesta este primul studiu care a detaliu mecanismul prin care hormonului estrogen cu steroizi pinteni diferentierea celulelor sanguine si de-o crestere navei in uter in timpul sarcinii, cercetatorii raport.
Constatari, de la cercetatorii de la Universitatea din Illinois, Emory University, Colegiul de Medicina Baylor si New York University, apar in jurnalul de dezvoltare.
Connexin 43 (Cx43) face parte dintr-o familie de proteine care noduri de forma intre celulele care reglementeaza fluxul de ioni si molecule mici, de semnalizare de la celula la celula. La data de implantarea embrionului, aceasta proteina decalaj jonctiune este esentiala pentru cresterea rapida a vaselor de sange noi necesare pentru a sprijini dezvoltarea embrionului si lasati-o sa implanta in peretele uterin, cercetatorii au descoperit.
Cercetatorii au ales sa studieze Cx43, dupa analizarea gene care sunt activate in prezenta de estrogen in celulele uterin. Ei au descoperit ca Cx43 a fost proeminent printre genele a caror expresie a fost crescut in celule, dupa expunerea la estrogeni.
Universitatea din Illinois Biosciences sanitar-veterinar doctorand Maria Legile studiat rolul Cx43 la soareci insarcinate si in celulele umane endometrial. Prin stergerea gena Cx43 in uter imediat dupa sarcina la soareci, o tehnica dezvoltat de cercetatorii de la Baylor, Legi a fost capabil sa impiedice in mod credibil implantarea embrionului in uter.
In celule umane endometrial (furnizate de co-autor Robert Taylor a Emory University), Cx43 sporita diferentierea celulelor care alcatuiesc tesutul stromale a uterului. Aceste celule produc factori care sa promoveze dezvoltarea de noi vase de sange.
Unul din factorii secretat de catre celulele endometrului, factorul de crestere endotelial vascular (FCEV), este esential sa se angiogeneza. In absenta unor Cx43, Legi gasit, celulele nu a reusit sa se diferentieze sau de a produce FCEV suficient pentru a impulsiona cresterea economica vas de sange.
Formare a acestor noi vase de sange este extrem de critica pentru cresterea embrionare in acest stadiu al sarcinii, in cazul in care embrionul a inceput sa invadeze in tesutul uterin, dar inca nu a realiza o conexiune la placenta in cazul in care in cele din urma devine nutrienti sale, a declarat Illinois profesor de uz veterinar Biosciences Indrani Bagchi, autor corespunzatoare de pe studiu. Cred ca acesta este primul model de animale care arata ca intreruperea de o molecula speciale sau genei duce la un defect in angiogeneza uterin.
Concluzii...

Journal of Clinical Investigarea Cuprins

Journal of Clinical Investigarea Cuprins Hot Pe urmele de a controla inflamatiei in meningita bacteriene
Intr-un studiu care apare on-line in avans de la publicarea in problema de imprimare iulie a Journal of Clinical Investigation, cercetatorii de la Charite - Universitatsmedizin raport de la Berlin ca molecula cunoscut sub numele de TRAIL poate limita raspunsurile imune excesiva in meningita bacteriene si, ca atare, pot fi utilizate pentru a inflamatie de control al maduvei spinarii si creierul, care cauzeaza moartea celulelor creierului in aceasta pune in pericol viata a bolii.
Pneumococice meningita implica inflamatie a membranelor de protectie care acopera creierul si maduva spinarii si este cauzata de infectia cu bacteria Streptococcus pneumoniae. Observat edem al creierului este in mare masura rezultatul raspuns excesiv imun la infectii. Factorul de necroza tumorii legate de apoptoza-inductoare ligand (TRAIL) a fost raportate anterior de a juca un rol in reglementarea gazda raspunsului imun. In studiul actual, componente Joerg Weber si colegii administrat de bacterii Streptococcus pneumoniae pentru scaldat lichidul cefalorahidian creierul si maduva spinarii la soareci lipsesc Trail. Ei au descoperit ca aceste animale au suferit de inflamare a crescut si moartea celulelor creierului, cu toate acestea aceste efecte au fost inversate prin administrarea de TRAIL recombinant (rTRAIL). Este important, de aplicare a rTRAIL la soarece cu TRAIL intacte si meningita a scazut, de asemenea, inflamatie si moartea celulelor neuronale. In cele din urma, autorii observat ca pacientii umane cu meningita bacteriana a aratat a crescut de sinteza in lichidul cefalorahidian de Trail. Rezultatele studiului de a demonstra ca TRAIL acte pentru a limita inflamare a creierului si a maduvei spinarii in timpul meningitei bacteriene, sugerand ca acesta poate fi de folos ca un agent de anti-inflamatorii in infectiilor bacteriene.
TITLU: limitele TRAIL gazda excesiv de raspunsuri imune in meningita bacteriana
CONTACT AUTOR:
Joerg Weber
Charite - Universitatsmedizin Berlin, Berlin, Germania.
Youve am acest sentiment dureros: Cum durere TRPA1 simturile
Cercetatorii au identificat o interactiune intre moleculele de receptorul tranzitorii A1 potential (TRPA1) si proteinaza-activat receptorilor 2 (PAR2), care pot explica cum am sens durerii cauzate de inflamarea.
TRPA1 este prezent pe o populatie de neuroni si face canale care sunt importante in transmita semnale ca raspuns la iritanti de mediu sau alte substante care cauzeaza dureri inflamatorii. PARS, de asemenea, prezent pe neuroni, sunt cunoscute de a juca un rol important in raspuns la prejudiciul tesuturi, in special in procesul de inflamatie si reparatii. Tryptase si tripsina, care sunt eliberate din celule ale sistemului imunitar, dupa un prejudiciu, activa PAR2.
In studiul lor, care apar online, inainte de publicare in problema de imprimare iulie a Journal of Clinical Investigation, Koichi Noguchi si colegii sai de la Colegiul de Medicina la Hyogo, Japonia, raport care TRPA1 si PAR2 sunt in mod semnificativ de co-exprimata in dorsale neuroni ganglion radacina la sobolani si ca, de activare PAR2 potenteaza activitatea TRPA1, ducand la amplificarea senzatia de durere. Ei merg pe care sa arate ca aceasta cale de semnalizare este dependenta de prezenta enzimei fosfolipaza C. Rezultatele reprezinta un mecanism de roman prin care tripsina sau tryptase lansat in raspuns la inflamatia tesutului pot declansa senzatia de durere printr-o activare PAR2. Prin urmare, compusi care actioneaza in TRPA1 sau interfereaza cu interactiunea dintre TRPA1 si PAR2 poate fi util in tratamentul durerii inflamatorii.
TITLU: Sensibilizare de TRPA1 de catre PAR2 contribuie la senzatia de durere inflamatorie
CONTACT AUTOR:
Koichi Noguchi
Hyogo Colegiul de Medicina, Hyugo, Japonia.
Progesteron si ce sa ne asteptam atunci cand Youre asteptam
Progesteron hormon este vitala pentru a ovulatiei si sarcinii, cu toate acestea diverse aspecte din rolurile sale pe parcursul sarcinii nu sunt bine intelese. Un obstacol pentru dezvoltarea cunostintelor noastre cu privire la efectele progesteron este faptul ca, progesteron-soareci cu deficit de nu poate produce urmasi. Cu toate acestea, ca FKBP52 este o molecula care actioneaza pentru a optimiza de semnalizare prin intermediul receptorilor de progesteron, Fkbp52-/ - soarece ofera o ocazie unica de a studia rolul de progesteron de semnalizare pe parcursul sarcinii.
Intr-un studiu care apare on-line in avans de la publicarea in problema de imprimare iulie a Journal of Clinical Investigation, Sudhansu Dey si colegii sai de la Universitatea Vanderbilt stabilesc pentru prima data ca implantarea embrionului in uter in Fkbp52 de sex feminin-/ - soareci a fost nu de succes, imitandu-efect din pierderea de progesteron, cu toate acestea pe zi, suplimentarea cu progesteron activat cu succes implantarea de embrioni de sex feminin, in Fkbp52-/ - soarecii de un fond genetic (denumit in continuare C57BL6/129 Fkbp52-/ - soareci), dar nu un alt Fkbp52 (CD1-/ - soareci ). Rezultatele indica faptul ca deficienta FKBP52-indusa de pierderea de progesteron uterin de semnalizare este de fundal-genetice specifice. Autorii a continuat pentru a arata ca, in timp ce suplimentarea cu progesteron, la niveluri mai mari decat sarcinii normale a permis receptorilor de progesteron de semnalizare suficient pentru implantarea embrionului in uter in Fkbp52 de sex feminin CD1-/ - soareci, aceste niveluri nu au fost suficiente pentru a mentine sarcina la termen. Nivele Progesteronul a trebuit sa fie in continuare ridicate pentru a realiza sarcina de succes pe termen lung si o dimensiune normala gunoi.
In rezumat, datele reflecta acest context indispensabil de FKBP52 in progesteron uterin semnalizare este genetica-si stadiul sarcinii-specifice. Asa cum exista dovezi de o corelatie intre suplimente de progesteron si o reducere a riscului de avort...

Noua Universitatea din Leicester Studiul ofera speranta de a cuplurilor infertile - Cercetare Investigates Rolul de hormon in timpul sarcinii

Noua Universitatea din Leicester Studiul ofera speranta de a cuplurilor infertile - Cercetare Investigates Rolul de hormon in timpul sarcinii Un nou studiu de la Universitatea din Leicester investigheaza daca este un hormon natural, produs ar putea oferi cheia pentru a ajuta cuplurile concepe.
Aceasta va pentru prima data permite cercetatorilor pentru a vedea cat de important hormon-relaxin-se pentru timpul sarcinii la om
Ca parte a studiilor de doctorat, Abigail Thompson exploreaza rolul pe care hormonul relaxin are in realizarea...

Dietele de tip Atkins rau pentru femeile care doresc sa aiba un copil

Dietele de tip Atkins rau pentru femeile care doresc sa aiba un copil O dieta moderat ridicat de proteine ar putea reduce o Womans sansele de a deveni gravide, in functie de cercetare noi prezentate la conferinta de 20 anual al Societatii Europene de Reproducere Umana si Embriologie, luni, 28 iunie.
Cercetatorii din SUA au constatat ca o dieta care contine 25% proteine perturbat de model normal de imprimare genetice la soareci embrioni intr-un stadiu foarte timpu...

Masculin omului Embrionii reglarea automata a balansului de cromozomi X Inainte de implantare

Masculin omului Embrionii reglarea automata a balansului de cromozomi X Inainte de implantare Cercetatorii olandezi au gasit dovezi in primul rand ca un proces de inactivarea cromozomului X in timpul dezvoltarii embrionului si implantare, care a fost cunoscut sa apara la soareci, dar necunoscut la om, nu, de fapt, sa aiba loc in umane embrioni de sex feminin, inainte de implantarea in uter .
Dna Ilse van den Berg a 25-a spus reuniunea anuala a Societatii Europene de Reproducere Umana si...

Cercetatori Infertilitatea identifice gena un rol critic in procesul de implantare embrionului uman

Cercetatori Infertilitatea identifice gena un rol critic in procesul de implantare embrionului uman In ciuda progreselor tehnicilor de reproducere asistata, mai mult de 6.1 milioane de femei din Statele Unite - aproximativ 20 la suta din toate femeile de varsta reproductiva - sufera din cauza infertilitate. Pentru a imbunatati tratamente infertilitate, cercetatorii de la spitalul Cedars-Sinai Medical Center si la Universitatea din California la Los Angeles a realizat recent un studiu al mecanism...

Modelul Cercetatorii implantarea de embrioni si a metastazelor tumorale in sectorul fructelor muste

Modelul Cercetatorii implantarea de embrioni si a metastazelor tumorale in sectorul fructelor muste Toronto (SUA) - o echipa de cercetare de la Spitalul de Copii Sick (Sick copii), condus de Dr. Howard Lipshitz a descoperit ca o proteina anterior legat de mamifere implantarea embrionului, precum si a metastazelor tumorale, joaca un rol similar in dezvoltarea de fructe zbura. Aceasta cercetare este raportata in articolul prezentate in 9 martie 2004 al revistei stiintifice Current Biology.
Am f...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.