Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

In ce parte e apendicele


Ce este Apendicita? Care este cauza Apendicita?

Ce este Apendicita? Care este cauza Apendicita?
Apendicita este o afectiune in care apendicele devine umflate, inflamate, umplute cu puroi. Apendicele este o punga mica in forma ca un deget mic. Ea se afla pe partea dreapta a abdomenului, conectat la colon.
Expertii nu sunt sigur ce apendicele este pentru. Charles Darwin teoretizat faptul ca, desi apendicele are nici un folos pentru om modern, ar fi putut fi un organ stramosii nostri folosite pentru a digera plante. Studii recente indica faptul ca acesta poate fi un mediu dedicat pentru bacterii prietenoase care faciliteaza digestia si de lupta impotriva infectiilor.
Apendicita, in general, grevele de persoane cu varsta intre 10 si 30, dar poate afecta persoane de orice varsta. Aproximativ 250000 appendectomies sunt efectuate in Statele Unite, in fiecare an pentru a trata apendicitis. Care sunt cauzele Expertii apendicita? Cred ca exista doua cauze probabil: Infectie - un stomac infectia poate fi gasit calea de a apendicele.
Gastroenterology Noutati
Pentru ultimele stiri si de cercetare in Gastroenterologie, si sa semneze pana la buletine de stiri sau de stiri alerte, va rugam sa vizitati noastre:
Gastroenterologie sectiunea Stiri. Obstructionarea - o bucata tare de scaun poate fi luat prinse in apendice. Bacterii in scaun prins poate avea apoi infectate apendicele. Oamenii de stiinta de la Universitatea din Calgary, Canada, a gasit o legatura intre nivelurile de poluare ridicat si o incidenta mai mare de apendicita. Care sunt simptomele de apendicita? Initial, unele durerea poate fi simtita oriunde in zona stomacului, dar mai tarziu, dupa cum se intensifica, amplasarea acestuia devine mai definit in partea din dreapta jos-o parte a abdomenului - o zona cunoscuta ca punct de McBurney.
Urmatoarele simptome sunt comune: dureri de agravarea progresiva a Tuse sau stranut este dureros Greata Varsaturi Diaree incapacitatii de a transfera de gaz (pauza de vant, Fart) Febra Constipatie Oricine Pierderea poftei de mancare, care prezinta o durere progresiv agravare in abdomen trebuie sa solicite asistenta medicala. Alte conditii poate avea simptome similare, cum ar fi infectii ale tractului urinar; chiar si asa, toti au nevoie de atentie medicala de urgenta. Diagnosticarea apendicita Diagnosticarea apendicita poate fi o provocare. Jumatate din toti pacientii care au apendicita nu au simptome tipice - dureri pot fi situate in diferite parti ale corpului. Alte conditii poate avea simptome foarte similare, cum ar fi gastroenterita, infectii ale tractului urinar, sarcina extrauterina, Crohns boala, sau de o piatra la rinichi.
Nu toata lumea are apendicele lor, exact in acelasi loc - unii se afla in spatele colon, in spatele ficat, sau in bazin.
Unui medic de familie (medic generalist, medic primar de ingrijire) va examina pacientului si de a pune cateva intrebari legate de simptome. El / ea se va aplica de presiune in zona pentru a vedea daca se agraveaza durerea.
Daca apar semne si simptome tipice apendicita sunt detectate, GP va diagnostica apendicita. In cazul in care acestea nu sunt, teste suplimentare vor fi comandate: Un test de sange - pentru a determina daca exista o infectie.
Test de urina - acest lucru se va identifica un rinichi sau vezicii urinare infectie. Cercetatorii de la Centrul de Proteomics de la Spitalul de Copii din Boston, SUA, a demonstrat ca o proteina detectabil in urina s-ar putea servi ca un biomarker de apendicita.
O CT RMN, sau cu ultrasunete scanare - pentru a vedea o imagine 3-D din apendicele si a vedea daca acesta este inflamate (umflate). Color Doppler cu ultrasunete, nu CT, ar trebui sa fie o prima examinare imagistica pentru pacientii adulti cu suspiciune apendicita acuta, spun cercetatorii de la Rambam Health Care Campus in Haifa, Israel. Uneori, o decizie se va face pentru a elimina chirurgical apendicele deoarece este prea riscant sa asteptati in jurul pentru teste pentru a confirma diagnosticul.
Cercetatorii de la Universitatea din California, Los Angeles, a constatat ca femeile gravide suspectate de apendicita avand sunt adesea misdiagnosed si sa se supuna appendectomies inutile, care pot duce la livrare precoce sau pierderea fatului. Care este tratamentul pentru apendicita? Medicii pot decide sa trateze pacient cu antibiotice. Acest lucru este rara si infectia ar trebui sa fie foarte usoara. In cele mai multe cazuri, o appendectomy va fi efectuata - apendicele va fi indepartate pe cale chirurgicala. Laparoscopie (chirurgie gaura cheii)
Chirurgia laparoscopica este, de asemenea cunoscut ca chirurgia minim invaziva (MIS), chirurgie bandaid, sau interventii chirurgicale gaura cheii. Chirurgul introduce un tub foarte subtire (laparoscop), care are o camera video mica video si de iluminat proprii, in abdomen printr-o canula. Unei canule este un instrument de gol.
...

Medicii Scrisoare de la MHRA cu privire la antidepresive

Medicii Scrisoare de la MHRA cu privire la antidepresive Stimate Coleg
I-am scris sa-ti spun avizul CSM cu privire la utilizarea in conditii de siguranta la adulti de antidepresive ISRS, avand in vedere MSC de experti Grupului de lucru Raport privind ISRS si consiliere noi in raport cu venlafaxina antidepresiv (Efexor).
Fond
In decembrie 2003, CSM a emis recomandari privind utilizarea ISRS in tratamentul de tulburare depresiva majora la copii. De atunci sale de experti Grupul de lucru a examinat, de un volum mare de dovezi de siguranta dintr-o gama larga de surse - spontane de reactii adverse suspectate de droguri, studiile clinice, a publicat literatura si baze de date epidemiologice. Principalele constatari ale Grupului de lucru de experti sunt enumerate in apendicele 1.
Concluzii importante
ISRS sunt eficiente medicamente in tratamentul depresiei si a conditiilor de anxietate, iar CSM a ajuns la concluzia ca riscurile si beneficiile tuturor ISRS la adulti ramane pozitiva, in indicatiile lor de licentiat. Consiliere Clear este sa se acorde in toate informatiile despre produs ISRS in 3 zone: reactii de retragere, schimbari doza, si comportament suicidar.
Rezumatul general de prescriere consiliere
1 Pentru majoritatea ISRS in tratamentul bolii depresive, datele din studiile clinice nu prezinta nici un beneficiu suplimentar de cresterea dozei de mai sus doza zilnica recomandata. In lipsa unor dovezi ale unei beneficia de cresterea dozei, bunele practici ar fi sa se mentina pacientii tratati cu cea mai mica doza eficace. Pentru pacientii in prezent, cu o doza de mai sus doza recomandata, sfat este de a finaliza cursul in cazul in care pacientul este bine.
2 atenta si frecventa monitorizarea pacientului de catre profesionistii din domeniul sanatatii, si, dupa caz personal de ingrijire parte, este important in primele etape ale tratamentului, in special daca pacientul prezinta o agravare a simptomelor sau daca simptomele apar noi dupa inceperea tratamentului.
3 Daca un pacient nu este de a face bine dupa inceperea tratamentului posibilitatea de a unei reactii adverse la medicament ar trebui sa fie luate in considerare. Pacientii trebuie monitorizati pentru semne de neliniste sau agitatie, in special la inceputul tratamentului. Cresterea dozei in aceste conditii pot fi daunatoare.
4 Dovada o relatie intre comportament suicidar si de crestere / descrestere doza nu este robust, cu toate acestea pacientii trebuie monitorizati in jurul datei de modificari Doza pentru orice simptome noi sau agravarea bolii.
5 Pentru a reduce la minimum reactii de retragere pe ISRS de oprire, doza trebuie redusa treptat, pe o perioada de cateva saptamani, in functie de pacienti nevoie.
6 Nu exista nici o dovada clara a unui risc crescut de automutilare si ganduri de sinucidere la adultii tineri de 18 ani sau peste. Dar indivizi maturi la rate diferite si tineri
adultii sunt expusi unui risc mai mare fond de comportament suicidar decat adultii mai in varsta, pentru ca o masura de precautie tinerilor adulti tratati cu ISRS trebuie monitorizati indeaproape.
Venlafaxina (Efexor)
CSM a considerat in plus balanta riscurilor si beneficiilor Efexor din cauza preocuparile legate de cardiotoxicitate si toxicitate in caz de supradozaj. CSM a recomandat ca tratamentul cu Efexor ar trebui sa fie initiat numai de catre medicii specialisti de sanatate mintala, inclusiv GPS cu un interes special, si ar trebui sa existe acorduri in vigoare pentru supravegherea continua a pacientului.
Efexor nu trebuie utilizat la pacientii cu boli de inima, (de exemplu: insuficienta cardiaca, boala arteriala coronariana, anomalii ECG, inclusiv pre-existente, prelungirea intervalului QT), pacientii cu dezechilibru electrolitic sau la pacientii care sunt hipertensivi.
Pacientii care in prezent, face bine la tratamentul cu venlafaxina pot continua pana la sfarsitul cursului lor.
Liniile directoare Nisa
Institutul National de clinica Excellence (NICE) a emis astazi orientari pentru NHS cu privire la tratament si ingrijire a persoanelor cu depresie si anxietate.
Prioritati cheie pentru punerea in aplicare, pentru fiecare orientare sunt stabilite in apendicele 2.
Copiile electronice ale ghiduri de referinta rapida atat pentru depresie si anxietate pot fi gasite pe site-ul de la Nisa http://www.nice.org.uk.
Greu de copii din ambele linii directoare vor fi distribuite la NHS pe 15 decembrie.
Mai multe informatii
Mai multe informatii pentru care prescriu si pacienti, inclusiv intrebari si raspunsuri, precum si Raportul complet al Grupului de lucru de experti MSC Raport privind ISRS sunt disponibile pe website-ul MHRA (www.mhra.gov.uk).
Va rugam sa raportati orice reactii adverse suspectate, prin intermediul cartonas galben Sistemul de raportare pentru a / CSM MHRA.
In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa telefon 020 7084 2000, la MHRA.
Cu stima
Profesorul Gordon Duff
Anexa 1
CSM EXPERT Grup de lucru privind ISRS
Key Findings
Utilizarea in ISRS la adulti
Comportament suicidar - adulti
- Exista dovezi epidemiologice ca riscul de autoagresiune la pacientii cu depresie este cea mai mare in jurul datei de prezentare la serviciile medicale. Este o experienta clinica generala arata ca riscul de suicid poate sa creasca in stadiile initiale de tratament pentru boli depresive.
- Atenta si frecventa monitorizarea pacientului de catre profesionistii din domeniul sanatatii, si, dupa caz personal de ingrijire parte, este important in primele etape ale tratamentului, in special daca pacientul prezinta o agravare a simptomelor sau simptome noi dupa inceperea tratamentului.
- Studiile indica faptul ca o crestere a prescrierii de ISRS nu au fost asociate cu o crestere a ratelor de sinucidere a populatiei, cu toate ca interpretare a acestor rezultate este dificila, deoarece o serie de factori de influenta evolutia populatiei in sinucidere.
- Din datele disponibile din studiile clinice, atat publicate si nepublicate, o crestere modesta a riscului de gandurile de sinucidere si auto-vatamare corporala in cazul ISRS, comparativ cu placebo nu poate fi exclusa. Nu exista dovezi suficiente de la datelor din studiile clinice pentru a concluziona ca nu exista nici o diferenta clara intre membrii clasei de ISRS, sau intre ISRS si alte antidepresive cu privire la influenta acestora asupra comportamentului suicidar.
- Dovezile din studiile non-experimentale bazate pe practica generala de cercetare Baza de date indica faptul ca nu exista nici un risc crescut de comportament suicidar cu ISRS, comparativ cu ATC.
- Nu exista dovezi clare ca exista un risc crescut de auto-vatamare corporala sau ganduri de suicid in cazul ISRS sunt intrerupte.
- Dovada o relatie intre comportament suicidar si de crestere / descrestere doza nu este robust, cu toate acestea pacientii trebuie monitorizati in jurul datei de modificari Doza pentru orice simptome noi sau agravarea bolii.
Reactiilor de sevraj
- Toate ISRS poate fi asociat cu reactii de retragere pe oprirea sau de reducere a tratamentului. Paroxetina si venlafaxina par a fi asociata cu o frecventa mai mare de reactii de retragere decat alte ISRS. Un procent de reactii de retragere ISRS sunt grave si dezactivarea pentru individ.
- Cel mai frecvent au prezentat reactii de retragere sunt ameteli, senzatie de amorteala si furnicaturi, tulburari gastro-intestinale (in special, greata si varsaturi), dureri de cap, transpiratii, anxietate si tulburari de somn.
- Pentru a reduce reactiile de retragere pe ISRS de oprire, doza trebuie redusa treptat, pe o perioada de cateva saptamani, in functie de pacienti nevoie.
- Nu exista dovezi clare ca ISRS si antidepresive conexe au o raspundere semnificativ dependenta de spectacol sau de dezvoltare a unui sindrom de dependenta in functie de criterii acceptate pe plan international [fie DSM-IV sau ICD-10].
Doza-raspuns
- Pentru majoritatea ISRS in tratamentul bolii depresive, datele din studiile clinice nu prezinta un beneficiu suplimentar de cresterea dozei de ISRS de mai sus o doza zilnica recomandata.
- In lipsa unor dovezi ale unei beneficia de cresterea dozei, bunele practici ar fi sa se mentina pacientii tratati cu cea mai mica doza eficace.
- In cazul in care un pacient nu este de a face bine dupa inceperea tratamentului posibilitatea de a unei reactii adverse la medicament ar trebui sa fie luate in considerare. Pacientii trebuie monitorizati pentru semne de neliniste sau agitatie, in special la inceputul tratamentului. Cresterea dozei in aceste conditii pot fi daunatoare.
Utilizarea ISRS la copii si adolescenti
- Riscurile si beneficiile pentru tratamentul bolii depresive in mai putin de 18 ani este considerata ca fiind nefavorabile pentru paroxetina (Seroxat), venlafaxina (Efexor), sertralina (Lustral), citalopram (Cipramil), escitalopram (Cipralex) si mirtazapine ( Zispin). Nu este posibil de a evalua riscurile si beneficiile pentru fluvoxamina (Faverin), din cauza lipsei de pediatrice datelor din studiile clinice. Numai fluoxetina (Prozac) a fost demonstrat in studiile clinice pentru a fi eficiente in tratarea afectiunilor depresive la copii si adolescenti, desi este posibil ca, in comun cu ISRS alta parte, este asociat cu un risc crescut de mic de automutilare si sinucidere ganduri. In ansamblu, balanta riscurilor si beneficiilor pentru fluoxetina in tratamentul bolii depresive in mai putin de 18 ani este considerata a fi favorabil.
- Profilurile de siguranta ale diferitelor produse in studiile clinice la c...

Minos medical Castigurile Inc CE Mark Pe Revolutionare noua sa Orificii Naturale Chirurgie Produse Appendectomy - Pentru procedura de Appendoectomy

Minos medical Castigurile Inc CE Mark Pe Revolutionare noua sa Orificii Naturale Chirurgie Produse Appendectomy - Pentru procedura de Appendoectomy Appendectomy este una dintre cele mai frecvente proceduri chirurgicale efectuate. In lumea de vest numai se estimeaza ca peste 800.000 de proceduri sunt efectuate in fiecare an, cele mai multe ca admiterea de urgenta. Cel mai obisnuit mod de a elimina astazi apendicele este o mica incizie in cadranul din dreapta jos - aceasta incizie este dureroasa si invadeaza la nivelul abdomenului, care transpo...

Apendicita acuta simulate de Heterotopic gastrica Tissue

Apendicita acuta simulate de Heterotopic gastrica Tissue Nu este mai putin frecvente pentru a gasi tesut ca in mod normal, linii de stomac in locatii din afara tractului digestiv. Acest tesut heterotopic gastrice a fost identificat in diverse locatii, cum ar fi scrot, vezicii biliare, precum si maduva spinarii.
Acest caz, raportate de catre o echipa condusa de Dr. Steven Paul Schmidt, este descrisa in Jurnalul Mondial de Gastroenterologie.
De obic...

Copie de Servicii pentru persoanele cu handicap sub valoarea pentru bani si Revizuirea Politicii de Initiativa 2008-2011, Irlanda

Copie de Servicii pentru persoanele cu handicap sub valoarea pentru bani si Revizuirea Politicii de Initiativa 2008-2011, Irlanda Dl John Moloney, TD, ministru de stat, cu responsabilitate pentru egalitatea de sanse, pentru persoanele cu handicap si Sanatate Mintala a anuntat infiintarea unui grup de coordonare pentru a supraveghea o revizuire a eficientei si eficacitatii de Servicii pentru persoanele cu handicap in Irlanda. Grupul de coordonare este prezidat de un presedinte independent, Dl Laurence Crowley, si are alti doi...

Acrux rapoarte de progres in dezvoltarea de testosteron MD-Lotiune (R) pentru barbati

Acrux rapoarte de progres in dezvoltarea de testosteron MD-Lotiune (R) pentru barbati Acrux Limited, firma australiana farmaceutica, care este specializat in administrarea de droguri prin piele, a anuntat astazi rezultatele pozitive din doua studii clinice de mai multe MD sale Testosteronul-Lotiune tratament pentru deficit de testosteron la barbati, care este asociat cu un numar de simptome, inclusiv letargie, depresia si libidoului reduse. Ambele studii au fost efectuate la Centru...

Mondial puternic, Alianta a Sanatatii Cercetatorii anunta obiectiv turistic Pactul cu privire la prioritatile in lupta impotriva bolilor Humanity's Most Fatal

Mondial puternic, Alianta a Sanatatii Cercetatorii anunta obiectiv turistic Pactul cu privire la prioritatile in lupta impotriva bolilor Humanity's Most Fatal O alianta a institutiilor de colectiv de gestionare o valoare estimata de 80 la suta din totalul la nivel mondial de sanatate publica de finantare a cercetarii a anuntat obiectivele primul lor pentru o actiune concertata in lupta impotriva non-boli cronice transmisibile (CNCDs).
Reducerea hipertensiune arteriala (tensiune arteriala ridicata), si reducerea consumului de tutun si de interior polu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.