Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Inaltimea in functie de varsta


Excesul de greutate? Cele mai multe S-coreenii in varsta de 50 + sunt supraponderali

Excesul de greutate? Cele mai multe S-coreenii in varsta de 50 + sunt supraponderali
Mai mult de jumatate din adultii din Coreea de Sud, in categorie de varsta 50-59 sunt supraponderali, in conformitate cu Agentia pentru Tehnologie si Standarde (ATS), vineri.
Inaltimea medie a masculilor coreene in 20s lor timpurie a fost cea mai mare in randul barbatilor coreean. Inaltimea medie pentru barbati, in 20s lor, a iesit la 173.6 cm.
Agentia a declarat, sub aripa Ministerului de Comert, Industrie si Energie (MOCIE), anchetate 8500 adulti la nivel national pentru a afla de inaltime medie, greutatea, dimensiunea picior si pe talie si masurile de cap in functie de categoriile de varsta diferite.
Studiul a aratat ca inaltimea medie a adultilor din Coreea de Sud a crescut de 3 - 6 cm de la prima cercetare a fost realizata in 1979.
`` Schimbarea cea mai notabila in fizicul coreeana adulti a fost gasit in categorie de varsta 50-59. Masura de talie medie pentru barbati si femei, in 50 de luat mult mai mari, cu mai mult de 10 centimetri la 86.6 cm (34.1 inch) si 83.7 cm (32.9 inch), respectiv, a declarat directorul ATS Kang-Hye Jung.
Indicele corporala medie de masa corporala (IMC) pentru barbati si femei in 50 de ani a iesit la 24.8 si 25.5, care arata ca 52 la suta si 54 la suta dintre barbati si femei, respectiv, sunt obezi. Cand inclusiv coreenii clasificate ca excesul de greutate, opt din 10 in 50 de adulti sunt corpolent.
IMC este o masura de procentajele relative de grasime si masa musculara in organismul uman, in care greutatea in kilograme este impartit de metri in inaltime. Rezultatul este utilizat ca un index pentru obezitate.
Un indice de lectura de mai jos 18.5 indica o persoana este subponderala, in timp ce o masurare intre 18.5 si 22.9 este normal si o masura cuprinsa intre 23 si 24.9 sunt supraponderali. Un indice de lectura de mai sus 25 este obez.
Inaltimea medie a barbatilor si femeilor in 50s lor au fost 165.2 cm si 153.6 cm, respectiv, 1.7 - 2.3 cm mai inalt decat mediile in 1979.
Greutatea medie a barbatilor coreene in 30 de ani si 40 au crescut cel mai mult, in crestere 4.2 kg si 3,6 kg, respectiv de la 71.2 kg si 70,5 kg.
`` Adulti in 20s acestora, au aratat cresterea cele mai notabile inaltime, cu inaltimea lor medie ajungand la 173.3 centimetri, patru centimetri mai mare decat inaltimea lor medie in 1992, si aproximativ sase centimetri mai inalt decat media, in 1979, a declarat Kang.
Masculii coreene in 30 de ani lor au fost cele mai grele, printr...

Pot final unui copil inaltime adulti fi prezise de fapt?

Pot final unui copil inaltime adulti fi prezise de fapt? Copiii trec prin faza de crestere la diferite puncte in adolescenta, inainte de a ajunge inaltimea finala pentru adulti. Unii copii incepe faza de crestere a acestora de timpuriu in timp ce altele sunt chiloti de sport cu intarziere. Multi parinti si copii pot fi curios sa stiu cat de inalt copilul va fi ca un adult. Un studiu in numarul din octombrie a Journal of Pediatrics descrie o metoda de ieftin si neinvaziv pentru parinti si medici pentru a anticipa o inaltime Childs adult pe baza de sex si de factori de crestere.
Lauren Sherar, Master si colegii sai de la Universitatea din Saskatchewan in Canada si Facultatea de Stiinte si kinesiologie Reabilitarea in Belgia evaluate in inaltime si greutate din studii anterioare 224 de baieti si 120 fete in varsta de 8-16 ani. Early chiloti de sport tind sa creasca intr-un ritm mai rapid si sa ajunga la inaltimea lor adulti inainte de chiloti de sport cu intarziere. In medie, cu toate acestea, fetele au tendinta de a ajunge la inaltimea lor de varf la varsta de 12 ani, si baieti atinge maximul lor la 14 ani. Cercetatorii au estimat atunci cand un copil s-ar ajunge la inaltimea varfului si a facut predictiile lor in functie de fiecare varsta Childs, sex, greutate, cresterea economica la nivel de maturitate, sedinta i...

Ce este Pubertatea? Ce este Early Pubertatea? Ceea ce se afla in intarziere Pubertatea?

Ce este Pubertatea? Ce este Early Pubertatea? Ceea ce se afla in intarziere Pubertatea? Pubertate este perioada in viata copiilor, atunci cand o experienta de modificari fizice, prin care organismele lor in cele din urma sa devina organismele de adulti care sunt capabile de a se reproduce. Pubertate este declansata de hormon de semnale de la creier la ovare, testicule (gonade). Ovarelor (la fete), testicule (la baieti) pentru a raspunde la semnalele de hormon de la creier prin produc...

Bebelusii de azi sunt copiii Mai gras, Massachusetts Studiu

Bebelusii de azi sunt copiii Mai gras, Massachusetts Studiu Prin examinarea mai mult de 120000 de copii sub varsta de 6 ani, in Massachusetts peste 22 de ani, arata un studiu recent publicat pe care copii mici - in special sugarilor - sunt acum mult mai probabil sa fie supraponderali. Acest studiu sa bazat la Departamentul de Ambulatorie Ingrijire si Prevenirea de la Harvard Medical School si Harvard Pilgrim Health Care si apare in problema iulie a Obezita...

Adult Inaltime puternic asociat cu riscul de a bolilor cronice Lung

Adult Inaltime puternic asociat cu riscul de a bolilor cronice Lung Oamenii care dezvolta boli pulmonare cronice sunt mult mai probabil sa fie mai scurta in inaltime decat populatia generala in functie de cercetare a prezentat, joi, la British Thoracic Society Annual Meeting de iarna.
Date referitoare la peste un milion de oameni (1204110), in varsta de peste 35 a fost examinat. Constatarile au subliniat faptul ca persoanele diagnosticate cu boala pulmonara obs...

Cercetatorii Creati caracter cu Rationamentul Abilitati a unui copil

Cercetatorii Creati caracter cu Rationamentul Abilitati a unui copil Jocuri video Todays si online lumi virtuale oferi utilizatorilor libertatea de a crea personaje din domeniul digital care arata si par mai umane decat pana acum. Dar, in ciuda faptului ca parul tau, inaltimea ta, si ochii caprui, avatarul dvs. este inca putin mai mult decat doar o fata draguta.
Un grup de cercetatori de la Institutul Politehnic Rensselaer este de lucru pentru a schimba ca, prin...

Sanatoase Greutate De-a lungul Adulthood poate ajuta Delay pentru persoanele cu handicap

Sanatoase Greutate De-a lungul Adulthood poate ajuta Delay pentru persoanele cu handicap Mentinerea o greutate corporala sanatoasa in intreaga maturitate pot ajuta la prevenirea sau intarziere la debutul de handicap fizic ca inaintam in varsta, in functie de cercetatori de la Universitatea Wake Forest Scoala de Medicina si colegii.
Studiul, a raportat on-line de catre Jurnalul Internationala a obezitatii, a constatat ca adultii mai in varsta, cu o istorie a excesului de greutate, i...

Rezistentei la insulina in adolescenta timpurie pot prezice Diabet, Heart Disease Pentru adulti

Rezistentei la insulina in adolescenta timpurie pot prezice Diabet, Heart Disease Pentru adulti Bodys scazut raspuns la inceputul insulina cat mai devreme varsta de 13 ani poate insemna cresterea riscului bolilor cardiovasculare prin varsta de 19 ani, in functie de cercetare raportate in Hipertensiune: Journal of American Heart Association.
Constatarea indica faptul ca prevalenta aterosclerotice factori de risc cardiovascular a bolilor si diabetul de tip 2 (ambele din care sunt legate de ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.