Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Incurcatura de mate


Smart suficient pentru a face noi insine Sick

Smart suficient pentru a face noi insine Sick
De ce oameni si verii lor de primate obtine mai mult stres legate de boli decat oricare alt membru din regnul animal? Raspunsul, spune neurolog la Universitatea Stanford, Robert Sapolsky, este ca oamenii, maimutele si maimute sunt foarte inteligente, sociale creaturi cu un timp mult prea mare de schimb, pe mainile lor.
Primatele sunt super inteligent si organizat doar suficient pentru a dedica timpul lor liber de a fi mizerabil reciproc si subliniind reciproc, a spus el. Dar daca tu a lua cronic, psychosocially a subliniat, Youre de gand sa compromita sanatatea dumneavoastra. Deci, in esenta, weve evoluat pentru a fi destul de inteligent pentru a face noi insine bolnav.
Un profesor de stiinte biologice si de Neurologie si de stiinte neurologice, Sapolsky a cheltuit mai mult de trei decenii studia efectele fiziologice ale stresului asupra sanatatii. Munca sa de pionierat include studii de laborator in curs de desfasurare de sobolani si la babuini salbatice in pustie africane.
El a discutat despre implicatiile biologice si sociologic de stres intr-o conferinta intitulata Stresul, Sanatate si Depasirea la reuniunea anuala a Asociatiei Americane pentru Progresul Stiintei din San Francisco.
Raspunsul Stress
Toate vertebratele raspunde la situatii de stres prin eliberarea hormoni, cum ar fi adrenalina si glucocorticoizi, care instantaneu cresterea ratei de animale inimii si nivelul de energie. Raspunsul este incredibil de stres vechi evolutionarily, Sapolsky a spus. Pesti, pasari si reptile secreta hormoni de stres aceeasi facem, dar doesnt lor metabolismul sa zbarcit-o modul in care aceasta nu in oameni si alte primate.
Pentru a intelege de ce, a spus el, doar uita-te la dihotomia dintre ceea ce corpul tau nu in timpul stresului reale - de exemplu, ceva nu este in intentia de mananca pe tine si Youre de rulare pentru viata ta - fata de ceea ce corpul tau nu atunci cand Youre de cotitura pe aceeasi raspuns stres de luni de zile in sir, din motive pur psiho-social.
Pe termen scurt, a explicat el, hormoni de stres sunt stralucit adaptate pentru a va ajuta sa supravietuiasca o amenintare neasteptate. Ai mobiliza de energie in muschi coapsa dumneavoastra, puteti creste tensiunea arteriala si dezactivati thats de tot ce nu este esential sa se supravietuitor, cum ar fi digestia, de crestere si de reproducere, a spus el. Crezi ca mai clar, precum si anumite aspecte legate de invatare si memorie sunt consolidate. Toate, care este spectaculos adaptate, daca Youre a face cu un stres acut fizice - una reala.
Dar, non-viata-factorii de stres in pericol, cum ar fi in mod constant a avea grija banilor sau a placut seful tau, de asemenea, declanseaza producerea de adrenalina si alti hormoni de stres, care, in timp, pot avea consecinte devastatoare pentru sanatatea dumneavoastra, el a spus: Daca activati raspunsul stres cronic, din motive pur psihologice, va creste riscul de diabet zaharat cu debut adult si hipertensiune arteriala. In cazul in care Youre cronic inchiderea sistemului digestiv, acolo o gramada de tulburari gastro-intestinale Youre mai mare la risc pentru, de asemenea.
La copii, eliberarea continua a glucocorticoizi poate suprima secretia de hormoni de crestere normala. Acolo de fapt, un sindrom numit nanism sublinieze, in cadrul copii care sunt atat de vedere psihologic a subliniat faptul ca aceasta crestere este semnificativ depreciat, Sapolsky spus.
Studiile arata ca stresul pe termen lung, de asemenea, suprima sistemul imunitar, facandu-te sa mai susceptibile la boli infectioase, si poate chiar shut jos reproducerea prin provocarea de disfunctie erectila si dezechilibrarea cicluri menstruale.
In plus, in cazul in care Youre cronica a subliniat, tot felul de aspecte ale functiei cerebrale sunt depreciate, inclusiv, la o extrema, ceea ce face mai greu pentru unii neuroni pentru a supravietui insulte neurologice, Sapolsky adaugata. De asemenea, neuroni in acele parti ale creierului legate de invatare, memorie si functia de judecata dont, precum si in conformitate cu stres. Aceasta piesa special, este ceea ce laboratorul meu si-a petrecut ultimii 20 de ani pe.
Linia de jos, in functie de Sapolsky: Daca aveti de gand sa obtineti a subliniat faptul ca un mamifer obisnuit, ati avut randul sau, mai bine pe raspunsul stres sau altceva Youre mort. Dar daca tu a lua cronic, psychosocially a subliniat, ca un om occidentalizat, atunci aveti mai mult la riscul de boli de inima si unele din alte cauze de deces in viata occidentalizat.
Studii de Babuin
In plus fata de numeroase lucrari stiintifice despre stres, Sapolsky a scris patru carti popular pe aceasta tema - De ce zebre Dont get ulcere, Trouble cu testosteron, A Primate Memorii si Monkeyluv. Multe din cunostintele sale sunt bazate pe 30 sa-an de studii domeniul salbatice babuini africane, primate foarte sociale, care sunt rude apropiate de Homo sapiens. In fiecare an, el si asistentii sai urmeze trupele de babuini din Kenya pentru a aduna date comportamentale si fiziologice privind membri individuali, inclusiv probele de sange, biopsii de tesuturi si electrocardiograme.
Weve a constatat ca babuini au boli care a altor mamifere sociale, in general, dont have, Sapolsky spus. In cazul in care Youre o gazela, tu dont avea o viata foarte complex emotional, in ciuda faptului ca o specie sociala. Dar, primatele sunt doar smart suficient ca acestea sa poata gandi lor de organismele de lucru in mod diferit. Sa de a nu pana cand veti ajunge la primate care te lucruri care arata ca depresia.
Acelasi lucru poate fi valabil si pentru elefanti, balene si alte mamifere extrem de inteligente, care au durate de viata emotionala complexe, a adaugat el.
Motivul Babuinii sunt modele de astfel de bun este, ca si noi, ei dont have la factorii de stres real, a spus el. Daca locuiti intr-o trupe babuin in Serengeti, trebuie doar sa lucreze trei ore pe zi, timp de calorii, si pradatori incurcatura dont cu tine prea mult. Ceea ce inseamna ca este youve luat noua ore de timp liber in fiecare zi sa aloce pentru a genera stres psihologic fata de alte animale din trupe dumneavoastra. Deci, babuin este un model minunat pentru a trai suficient de bine si suficient de lung sa plateasca pretul pentru toate social-nonsens stres pe care le creeaza pentru celalalt. Theyre la fel ca noi: Theyre nu a facut in obtinerea de animale de prada si foamete, Theyre achizitie facuta de catre celalalt.
Se pare ca babuini nesanatoase, cum ar fi oamenii nesanatoase, de multe ori au niveluri crescute de odihna de hormoni de stres. Sistemul lor de reproducere doesnt work, de asemenea, ranile lor vindeca mai lent, ei au tensiune arteriala crescuta si anti-anxietate substante chimice in creierul lor, care au o asemanare structurala a Valium, locul de munca diferit, Sapolsky a spus. Deci, nu Theyre in forma mare.
Printre cele mai sensibile la stres sunt mici-Babuinii rang de tip A si de persoane fizice. De tip A Babuinii sunt cei care vad ca factorii de stres dont alte animale, Sapolsky a spus. De exemplu, dupa ce rivalul tau cel mai rau a lua un pui de somn 100 de metri distanta devine va agitat.
Dar cand vine vorba de boli legate de stres, izolare sociala pot juca un rol chiar mai important decat rang social sau de personalitate. Pana pana la 15 de ani in urma, lucrul cel mai frapant am aflat a fost ca, in cazul in care Youre un babuin, tu dont nevoie clasament sa fie mici, pentru ca sanatatea dumneavoastra va fi prost, a explicat el. Dar ceea ce a devenit cu mult mai clare, si, probabil, a avut o valoare de zeci de ani de date, este recunoasterea faptului ca protectia impotriva bolilor legate de stres este cel mai puternic intemeiata in conectare sociale, si thats mult mai important decat rang.
Lupta cu stresul
Ce poate Babuinii invata oamenii despre a face fata tuturor stres-inductor prostii psihosociale intalnim in viata noastra de zi cu zi?
In mod ideal, avem mult mai multa flexibilitate comportamentale decat babuin, a declarat Sapolsky, adaugand ca, spre deosebire de babuini, oamenii pot depasi statutul lor sociala redusa si izolarea de care apartin ierarhii multiple.
Suntem capabili de a sustine ca nici un sociale primat alte poate chiar de vis, a spus el. De exemplu, as putea spune, acest loc de munca, in cazul in care Im un functionar umil mailroom, conteaza doesnt. Ceea ce conteaza cu adevarat este ca Im capitanul echipei de softball sau diacon meu de biserica mea - chestii din astea. Sale nu doar pe cineva Sedinta a fost aici, manipularea psihologica tu cu propriile maini. Noi putem simti de fapt, confort de la descoperirea faptului ca cineva pe cealalta parte a planetei este trece prin aceeasi experienta suntem si simt, Im nu sunt singuri. Putem lua chiar de lectura confort despre un personaj fictiv, si acolo nu primat ac...

2004 Alzheimer Premiul I la Lester Binder, PhD

2004 Alzheimer Premiul I la Lester Binder, PhD 2004 Alzheimer Premiul a fost prezentat la Lester I Binder, dr., Feinberg de la Scoala de Medicina de la Universitatea Northwestern, Chicago, ca o recunoastere a muncii sale remarcabile publicate in Jurnalul al bolii Alzheimer (IOS Press, Volumul 5, 2003, 65 -- 77), modificari conformationala si trunchiere de proteine in timpul tau incurcatura in evolutia bolii Alzheimer de Francisco Garcia-Sierra, Nupur Ghosal, Bruce Quinn, Robert W. Berry si Lester I. Binder.
Formarea incurcaturile neurofibrillary (NFTs) de proteine in creierul bolii Alzheimer (AD), pacientii pot juca un rol important in progresia bolii. Aceste incurcaturile sunt o acumulare de filamente compus din proteine tau. Detalii cu privire la modul in care schimbarile tau molecula in timpul cu filament si formarea de incurcare pot indica de strategii atat de diagnostic si terapeutice pentru medicii de a ingriji pacienti AD.
Prin marcarea tesuturile creierul de pacienti decedati de anunturi cu doua anticorpi specifici indoite la diferite stari de proteine, autorii arata ca proteina tau sufera o pliere treptata si de trunchiere. Anticorpi in primul rand, Alz-50, apare un eveniment pentru a marca inceputul anului, in formarea de incurcaturile, in cazul in care un capat al moleculei tau, in falduri pe sine. Anticorp al doilea, Tau-66, marcheaza o etapa ulterioara in formarea incurcatura in cazul in care ambele capete ale proteinei tau au fost taiate. Prin utilizarea markeri suplimentare, autorii au gasit o secventa fara echivoc a pliere si evenimente trunchiere in molecula tau ca NFTs sunt formate.
Dr. Binder a primit titlul de doctor de la Universitatea Yale, in biologie, in 1978, unde a lucrat la polaritate microtubule care sa demonstreze ca aceste organite adaugat subunitatile de la un capat mai usor decat celelalte. Acest lucru a reprezentat o parte din documentele de pe primul polaritate microtubule.
Ca un om post-doctoral la Universitatea din Virginia, el a indreptat atentia spre citoscheletului neuronale, publicarea documentelor de prima privind localizarea subcelulara de microtubule asociate tau de proteine, utilizand anticorpi monoclonali la primul tau (Tau-1, Tau-2, si UTA-5). Acest lucru a condus la colaborari independente cu Iqbal si a laboratoarelor de lemn; aceste studii au stabilit incurcaturi...

Deces american tineri de risc in cele mai recente tendinte tuse abuzul de droguri

Deces american tineri de risc in cele mai recente tendinte tuse abuzul de droguri Camere de urgenta si scoli din SUA sunt de raportare ca valurile de tineri sunt supradozare non-tuse baza de prescriptie medicala si medicamente rece, care sunt disponibile pe scara larga in farmacii si supermarket-uri.
Zeci de supradozaj, in ultimii doi ani - inclusiv cel putin cinci decese, in care abuzul de over-the-medicamente contra a fost un factor - reflecta cat de medicamente, cum ar fi...

41 US state si-au Obezitatea Niveluri de peste 20%, Politici de obezitate In caz contrar, Noua Raport

41 US state si-au Obezitatea Niveluri de peste 20%, Politici de obezitate In caz contrar, Noua Raport Trust for Americas Sanatate (TFAH) a lansat astazi un F nou raport, in grasimi: modul in care politicile Obezitatea nu reusesc in America, care a constatat ca politicile nationale si de stat care sunt departe de control al obezitatii si a obiectivelor de reducere.
Din moment de state si guvernul federal au un rol crucial in combaterea epidemiei de obezitate, TFAH efectuat un studiu al actiunii ...

Contractele Medicii "Nu este de vina pentru NHS Datorie, spune BMA, Marea Britanie

Contractele Medicii "Nu este de vina pentru NHS Datorie, spune BMA, Marea Britanie Contracte noi pentru consultantii si GPS-ul nu sunt de vina pentru NHS debts1, spune BMA in raspunsul sau la Comitetul Conturilor Publice (PAC), raportul privind gestiunea financiara in NHS publicat astazi (20/3/07).
Dr. Jonathan Fielden, presedintele comitetului de BMAs consultanti, a declarat: NHS este intr-o incurcatura financiare din cauza milioane de cheltuit pe bolnav gandite si a reforme...

Purdue University Metoda de analiza chimica promite rezultate rapide

Purdue University Metoda de analiza chimica promite rezultate rapide Cercetatorii de la Universitatea Purdue au demonstrat cum un nou instrument de ultra rapid de analiza chimica a numeroase utilizari promitatoare pentru detectarea tot, de la cancer la ficat la explozivi reziduurilor asupra bagajelor si biomarkerilor in urina, care ofera o avertizare timpurie pentru boli.
Chimisti analitice au cel mai recent a demonstrat modul in care tehnologia, numita desorbti...

Purdue chimice-Metoda de analiza promite rezultate rapide

Purdue chimice-Metoda de analiza promite rezultate rapide Cercetatorii de la Universitatea Purdue au demonstrat cum un nou ultra-chimice fast-instrument de analiza a numeroase utilizari promitatoare pentru detectarea tot, de la cancer la ficat la explozivi reziduurilor asupra bagajelor si biomarkerilor in urina, care ofera o avertizare timpurie pentru boli.
Chimisti analitice au cel mai recent a demonstrat modul in care tehnologia, numita desorbtie io...

Imaginind Tricky Virusii, de adaptare, pentru terapie genica

Imaginind Tricky Virusii, de adaptare, pentru terapie genica Virusurile au o capacitate uimitoare de a truc celule in permitandu-le sa interior. Odata ajunsi, in care preiau, spune Brian Bothner, un membru al facultatii in Montana stat Universitys Centrul pentru Bio-Inspirat nanomaterialelor si Departamentul de Chimie si Biochimie.
Acum, - cu ajutorul unui USM senior care a ajutat la renovarea iaz campus Duck - Bothner are un grant 1.2 milioane dolari la...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.