Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Infectie col uterin simptome


Ce este Chlamydia? Care este cauza Chlamydia?

Ce este Chlamydia? Care este cauza Chlamydia?
Chlamydia, sau infectie Chlamydia, este o infectie cu transmitere sexuala (ITS), cauzate de Chlamydia trachomatis (Chlamydia C.), o bacterie care infecteaza doar om. Cu toate ca, de obicei ne gandim la boli cu transmitere sexuala (BTS), infectia cu Chlamydia se refera la infectie provocata de orice specii din familia Chlamydiaceae bacteriene.
Chlamydia este o cauza comuna infectioase ale genitale si bolile de ochi la oameni. Este lider la nivel mondial bacteriene ITS.
SUA - aproximativ 2,3 milioane de persoane din SUA sunt in prezent infectate cu Chlamydia. Mai putin de jumatate din femeile din SUA, care sunt la risc pentru Chlamydia sunt testati pentru infectii cu transmitere sexuala, in conformitate cu CDC (Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor).
Infectii recurente Chlamydia sunt predominante in varstele tinere femei 14-19, in conformitate cu un Yale Departamentului de Epidemiologie si Sanatate Publica de studiu. Peste jumatate din studys 411 de participanti au fost initial diagnosticata cu chlamydia si apoi, la o rata mai mare decat anterior inregistrate, aproape 30 la suta a raportat repetate infectie in intreaga durata de patru ani.
A se vedea canalele noastre de specialitate de stiri
Sexual Health News
Cancerului de col uterin / HPV Vaccine News
Boli Infectioase / Bacteriile / Virusi News UK - In Regatul Unit, numarul de cazuri noi diagnosticate in fiecare an, a crescut constant inca de la mijlocul anilor 1990 - acum este cel mai frecvent diagnosticate ITS in tara. In 2004, 104,733 de diagnostice noi de Chlamydia s-au facut - in 2005 au fost 109958 de diagnostice noi. Potrivit NHS (National Health Service), Marea Britanie, femeile sub 25 de ani, care sunt activi sexual au o sansa de 10% de a deveni infectate cu Chlamydia C.. Gama de varf de varsta pentru riscul de infectie de sex masculin este de 20 la 30 de ani.
Chlamydia este o boala usor tratabile care, din pacate, de multe ori nu are nici un simptom precoce si nu este tratata, pana cand au aparut complicatii.
Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), 15% de orbire la nivel mondial cazuri au fost cauzate de Chlamydia conjunctivite (Trachoma) in 1995, scazand la 3,6% in 2002. Care este diferenta dintre o ITS si o BTS? O infectie cu transmitere sexuala (ITS ) este de infectie, intrarea de bacterie, virus sau parazit in corpul uman (gazda).
Atunci cand simptomele apar este numit o boala cu transmitere sexuala (BTS).
O persoana poate avea nici un simptom si au o ITS, in timp ce o persoana cu un cant STD (BTS au simptome). Pe scurt, toata lumea care are o BTS, de asemenea, are un ITS, dar nu toata lumea care are un ITS are o BTS - pentru ca nu toata lumea are simptome.
Interesant articol despre
Ce este gonoreea? Care sunt cauzele gonoreea?
Ce sunt bacterii?
Ce este un virus? Ce este o infectie virala?
Ce este o ciuperca?
Ce este cancerul de col uterin? Care sunt cauzele cancerului de col uterin?
Ce este un prezervativ? Cum sa utilizati prezervative? O STI este cauzata de o bacterie, virus sau parazit de la actul sexual sau o intalnire sexuala. Un astfel de dispozitiv este cauzata de o STI cu o bacterie, virus sau parazit de la actul sexual sau o intalnire sexuala. Care sunt infectiilor cu transmitere sexuala? Infectii cu transmitere sexuala (ITS) sunt infectii care raspandit in primul rand prin persoana la persoana de contact sexual. Cuvantul este folosit in primul rand pentru ca aici contact sexual este principala sursa sau originale de infectie si principalul mijloc de transport; cu toate acestea, in unele cazuri, persoanele infectate pot transmite infectia pe fara contact sexual, cum ar putea fi cazul atunci cand dand nastere ( Mama copil infecteaza), sau in cazul in care o persoana infectata doneaza sange, care este mai tarziu utilizat intr-o transfuzie de sange si infecteaza un pacient la spital.
Exista peste 30 de sexual transmisibile de diferite bacterii, virusuri si paraziti. Mai jos este o lista cu cele mai frecvente: Frecvente sexual transmisibile de infectii bacteriene
Neisseria gonorrhoeae - cauze gonoreea sau o infectie gonococice. Chlamydia trachomatis - provoaca infectii Chlamydia. Treponema pallidum - sifilis cauze. Ducreyi Haemophilus - cauze chancroid. Granulomatis Klebsiella - cunoscut anterior ca granulomatis Calymmatobacterium cauze inguinale granulom sau donovanosis.
Frecvente sexual transmisibile de infectii virale
Cu virusul imunodeficientei umane - provoaca SIDA. Herpes simplex virus de tip 2 - cauze herpes genital. Papilomavirus uman - cauze verucilor genitale. 15 subtipuri duce la cancer de col uterin. Virusul hepatitei B - provoaca hepatita si cazurile cronice pot duce la cancer de ficat. Citomegalovirus - inflamatia intr-un numar de organe, inclusiv creierul, ochii, si a intestinului.
Sexual transmisibile de organisme parazitare
Trichomonas vaginalis - cauze trihomoniaza vaginale, de asemenea, cunoscut sub numele de trich. Candida albicans - vulvovaginitis cauze la femei; inflamatia glandul penisului si preput la barbati (balano-posthitis). Care sunt simptomele de Chlamydia? Unii oameni se refera la Chlamydia ca o tacut boala pentru ca nu prea exista nici un simptom notabile initial. Expertii spun ca aproximativ 50% dintre barbati infectate si 70% din femeile infectate va avea nici un simptom, la toate. Altii vor avea simptome minore, cum ca infectia trece neobservat.
Women
Chlamydia genital simptome nu de obicei prezente la femei. Cu toate acestea, pot exista simptome nespecifice, inclusiv: cistita - inflamatie a vezicii urinare. O schimbare in secretii vaginale. Usor dureri abdominale inferioare. Femeile cu oricare dintre simptomele mentionate mai sus ar trebui sa viziteze GP lor sau la medicul de familie de planificare. In cazul in care un test Chlamydia nu este oferit, adresati-va pentru unul. Chlamydia Daca nu este tratata urmatoarele simptome pot aparea mai tarziu: dureri pelviene. Dureri in timpul actului sexual - poate fi de fiecare data, sau intermitent. Sangerare intre perioadele menstruale. Complicatiile Chlamydia se vedea mai jos, pentru mai multe simptome la femei.
Barbati - simptome la barbati sunt de obicei de la complicatii (a se vedea Complicatiile Chlamydia mai jos). Care sunt cauzele de Chlamydia? Chlamydia este o infectie cu transmitere sexuala (ITS). Chlamydia se poate transmite prin: relatii sexuale neprotejate avand vaginale cu o persoana infectata. Avand relatii sexuale neprotejate anal cu o persoana infectata. Avand relatii sexuale neprotejate oral cu o persoana infectata. Avand in contact genital cu o persoana infectata. Ca infectia Chlamydia de multe ori nu prezinta nici un simptom, o persoana infectata poate sa-l dati lui / ei partener sexual fara sa stie.
Indemnizatie de nastere - o mama infectata poate transmite infectia pe copilului ei in timpul nasterii. Uneori infectia poate duce la complicatii pentru copil, cum ar fi pneumonie.
Chlamydia nu poate fi transmis prin: A lua legatura cu un scaun de toaleta care a fost folosit de catre o persoana infectata. Partajarea o sauna cu persoanele infectate. Partajarea o piscina cu persoanele infectate. Atingerea o suprafata pe care o persoana infectata au atins anterior sau tusi / dispretuit pe . permanent aproape de o persoana infectata, inhalarea aerului dupa ce acestea au tusi sau de dispretuit. Partajarea un birou cu un coleg infectat. Chlamydophila pneumonie, care cauzeaza infectii respiratorii, inclusiv pneumonie, este diferit de C. trachomatis, infectii cu transmitere sexuala. Pneumonie Chlamydophila este o bacterie propagat in aer si nu este o infectie cu transmitere sexuala. Acest articol se concentreaza in intregime pe C. trachomatis.
Un soi C. trachomatis cauze LGV (venereum lymphogranuloma), alte boli cu transmitere sexuala, care este mai frecventa in Africa, Asia de Sud-Est, Europa Centrala / de America de Sud si Caraibe. Semne si simptome includ rani genitale, febra si nimfa umflarea ganglionilor in zona abdomenului. In Europa de cazuri LGV au crescut, in special in randul barbatii homosexuali si bisexuali. Autoritatile SUA au exprimat ingrijorarea ca LGV este in curs de dezvoltare lent in America de asemenea. Cum este diagnosticat cu Chlamydia? De screening
In ceea ce infectia Chlamydia frecvent, nu prezinta nici un simptom autoritatile de sanatate, in cele mai multe natiuni recomanda screening-ul pentru unii oameni. Centrele de SUA pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) recomanda screening-ul pentru Chlamydia: autoritatile de femei cu varsta sub 25 ani - recomanda screening-ul anual. Femeile sub 25 de ani care sunt activi sexual sunt la cel mai inalt risc de a deveni infectate.
Femeile gravide - Chlamydia screening-ul trebuie sa se faca in timpul primul examen prenatal. Femeile care au avut mai multi parteneri sexuali ar trebui sa aiba un alt test, inainte de data de livrare de asteptat.
Masculii de risc ridicat si de sex feminin - screening-ul periodic este recomandat pentru barbati si femei care fie nu folosesc regulat un prezervativ, cei care au mai multi parteneri sexuali, precum si persoanele care au o alta boala cu transmitere sexuala. Cum este Chlamydia de screening facut? Femei - in mod traditional, medicul sau asistenta medicala ar lua o mostra de descarcare de gestiune din colul uterin (tampon). Acest lucru a fost trimis la laborator pentru cultura sau de testare Chlamydia antigen. In zilele noastre femeile mai frecvent...

Ce este Herpes? Ce este Genital Herpes?

Ce este Herpes? Ce este Genital Herpes? Herpes genital este o infectie cu transmitere sexuala cauzate de HSV (herpes simplex virus). Acest virus afecteaza organele genitale, colului uterin, precum si a pielii in alte parti ale corpului. Exista doua tipuri de virusuri herpes simplex: o HSVp1), sau herpesul de tip 1, si b), HSV-2, sau herpesul de tip 2.
Herpesul este o afectiune cronica. Cronice, in medicina, mijloace pe termen lung. Cu toate acestea, multi oameni nu au simptome, chiar daca acestea sunt transporta virusul. Multe persoane cu HSV-au recurente herpes genital. Atunci cand o persoana este initial infectate recurente, daca apar, tind sa se intample mai frecvent. In timp, perioadele de remitere a lua mai mult si mai mult. Fiecare eveniment tinde sa devina mai putin severa cu timpul. HSV este extrem de contagioasa herpes simples virus (HSV) este usor transmisibile la om. Este trecut de la o persoana la alta de aproape, contactul direct. Modul cel mai frecvent de transmitere este prin sex vaginal, anal sau oral. Cand cineva devine infectate cu HSV, aceasta va ramane, in general, inactive.
Majoritatea persoanelor care sunt infectate cu HSV nu stiu, pentru ca simptomele lor sunt atat de mici - multi oameni nu au simptome vizibile. Care sunt simptomele de herpes genital? Pentru cei care fac simptome de experienta, acestea sunt in general prezent in calitate de vezicule pe organele genitale, si ulceratii la nivelul din jurul gurii.
Majoritatea oamenilor nu au simptome aparente pentru mai multe luni sau chiar ani dupa ce a devenit infectate. Cei care nu au simptome, in perioada initiala de obicei, le va observa aproximativ 4 pana la 7 zile dupa ce a fost infectat.
Simptome de infectie primara
Infectie primar este un termen utilizat pentru aparitia unui focar de herpes genital, care este evidenta atunci cand o persoana este primul infectate. Simptome de infectie primara, in cazul in care sunt experimentati, sunt de obicei mai severa decat recurente ulterioare. Simptomele pot dura pana la 20 de zile si pot include: Blistere si ulceratii pe Pain colului uterin secretii vaginale la urinat O temperatura (febra) Stare generala de rau (senzatia de rau) rece leziuni in jurul gurii blistere Rosie - acestea sunt, in general, dureroase si ele in curand de spargere si concediul ulcere pe zona genitale externe, coapsele, fesele si rect In cele mai multe cazuri, ulcer va vindeca, iar pacientul nu va avea nici o cicatrice de durata.
Simptome de infectie recurente
Aceste simptome tind sa fie mai putin severe si nu dureaza atat timp, deoarece pacientii organismul a construit unele imunitate la virusul. In cele mai multe cazuri, simptomele nu va dura mai mult de 10 de zile. Burning / furnicaturi in jurul organelor genitale inainte de a aparea blistere Femeile pot avea vezicule si ulceratii pe colul uterin rece leziuni in jurul gurii blistere Rosie - acestea sunt, in general, dureroase si izbucni in curand si se lasa pe ulcere zona genitale externe, coapsele, fesele si rect In cele din urma recurente se intampla mai rar si sunt mult mai putin severe. Pacientii cu HSV-1 va avea mai putine recurente si simptome mai putin severe decat persoanelor infectate cu HSV-2. Care sunt cauzele herpes genital? Cand HSV este prezent pe suprafata pielii a unei persoane infectate se poate trece cu usurinta de catre o alta persoana, prin intermediul pielea umed care liniile de gura, anus si organele genitale. Virus poate trece, de asemenea, pe o alta persoana, prin alte zone ale pielii umane, precum si a ochilor.
Un om nu se poate infecta prin atingerea unui obiect, cum ar fi o suprafata de lucru, chiuveta, sau un prosop care a fost atins de catre o persoana infectata.
Urmatoarele pot fi moduri de a deveni infectate: avand relatii sexuale neprotejate vaginal sau anal avand sex oral cu o persoana care se leziuni herpetice Schimbul de jucarii sexuale avand in contact genital cu o persoana infectata HSV lasa pielea chiar inainte de a-un blister apare. Virusul este cel mai probabil sa fi trecut pe chiar inainte de blister apare, atunci cand este vizibil, si pana cand blisterul este complet vindecat. HSV poate trece in continuare pe o alta persoana atunci cand nu exista semne de aparitie a unui focar (dar este mai putin probabil).
Daca o mama cu herpes genital a rani in timp ce da nastere, este posibil ca infectia se transmite la copil (vezi pct. asupra sarcinii de mai jos). Cum este diagnosticat herpes genital? Unele herpes fapte
Persoanele care au herpes genital pot avea sex. Ele trebuie sa evite contactul sexual in cazul in care au simptome. Purtarea prezervative ajuta la prevenirea transmiterea sa.
Mai mult de 50% din populatia SUA are herpes. Cei mai multi dintre ei dont know it.
Primirea sex oral de la cineva care are leziuni la rece in jurul gurii lor ridica in mod semnificativ riscul de a deveni infectate.
Nu puteti lua herpes genital de la un scaun de toaleta.
Herpes genital pot raspandi de la o parte a corpului la alta.
Daca nu aveti simptome, acest lucru nu inseamna ca nu ai herpes genital.
Stresul poate declansa o reaparitie a simptomelor.
Persoanele care au herpes genital sunt mai sensibile la HIV.
Herpes genital nu poate face sa steril. Oricine are simptome herpes genital ar trebui sa vedeti / lui GP ei (medic generalist) sau du-te la o clinica de sanatate sexuala sau un medicament genito-urinare (GUM) clinica. Orice discutate sau descoperit este complet confidential. O diagnosticul initial de herpes genital in mod ideal, ar trebui sa fie facuta de catre un specialist GUM - cu toate acestea, daca nu puteti vedea un du-te la medicul. Unui medic de familie se poate referi pacientul la un specialist. Inainte de a face acest lucru, el / ea va cere pacientului unele intrebari referitoare la posibilelor semne si simpto...

Ce este Vaginita? Care este cauza Vaginita?

Ce este Vaginita? Care este cauza Vaginita? Vaginita este o inflamatie a vaginului. Vaginul este canalul muscular care se intinde de la colului uterin la exteriorul corpului. Vaginita poate duce la descarcarea de gestiune, mancarime, o senzatie de arsura, si durere.
In general, cauza este o modificare a echilibrului normal al bacteriilor vaginale sau de o infectie. De asemenea, vaginita pot rezulta din nivelul de estrogen scade dupa meno...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.