Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Infectie vaginala cocobacili


Ce este Drojdie infectie sau candidozelor? Ce este vaginala Thrush?

Ce este Drojdie infectie sau candidozelor? Ce este vaginala Thrush?
Candidoza vaginala (afte) este o infectie provocata de drojdie de un tip de ciuperca din specia Candida, de obicei Candida albicans. Ea poate afecta toate femeile, dar este mai frecvent in randul femeilor care sunt insarcinate, cei care au un sistem imunitar slabit, si femei in varsta de 30 - 50. Sturz este recurente in general - este vorba inapoi. Ciuperca, Candida albicans, exista in mod natural in vagin. Atata timp cat nu se multiplica prea mult o femeie nu vor observa ca este acolo. Cu toate acestea, in cazul in care se poate multiplica, uneori, intr-o asemenea masura incat provoaca umflarea vaginului si vulvei.
Vulva se refera la organele genitale externe al femelei. In discursul laypeoples vagin este folosit pentru a se referi la organele genitale feminine, in general. Cu toate acestea, strict vorbind, vagin se refera la structura interna, in timp ce vulvei se refera la exterior intreg. In acest articol, cei doi termeni sunt utilizate cu sensuri lor corecta.
Candidal balanitis (inflamatia capul penisului), se pot dezvolta in partenerii de sex masculin femeilor cu afte; cu toate acestea, este foarte rar. Barbat infectie genitala drojdie de bere este mult mai putin frecvent decat infectia cu drojdie de bere genitale feminine.
Sturz nu este considerat a fi o infectie cu transmitere sexuala. Care sunt simptomele de candidoza vaginala? Interesante articole legate de:
Aparare mecanism de a conduce agent patogen fungice identificate
Genetice Key to Deadly Tratarea infectiilor fungice descoperit de catre Universitatea din Minnesota Cercetatori
De multe ori femeile Misdiagnose si de auto-trata infectia cu Drojdie
Noua strategie Pentru a trata Candida albicans de infectare
Top Pentru ca de sex Dureros Uncovered
Femeile cu Vulvodynia Pot Cauta relief cu Kinetoterapie mancarime a vulvei durere si iritatie in vulvei dyspareunia vaginale de descarcare de gestiune superficiala (durere, disconfort in timpul actului sexual) Disurie (disconfort, dureri in timpul urinarii) Femeile pot experimenta, de asemenea, inflamatii ale vaginului / vulvei ( inflamatie vulvovaginal). Semne de inflamatie vulvovaginal sunt:
Vaginului si / sau vulvei devin rosii (eritem), pielea de pe fisuri vaginului umflarea (in cazul in care umflarea devine severa, nu poate exista inflamatie) Leziunile din zona inconjuratoare (rar) In cazul in care o femeie are leziuni in zonele invecinate, aceasta ar putea, de asemenea, fi un indiciu al altor fungi, sau de herpes simplex.
O secretie vaginala este, de asemenea comune. De descarcare de gestiune ar putea fi apoase, de culoare alba, sau cu puroi (purulente). Care sunt cauzele de candidoza? Cine este mai susceptibile la afte? In cele mai multe cazuri, candidoza este cauzata de ciuperca Candida albicans. Aceasta ciuperca este, in general prezent in gura si vagin. Sarcina - schimbari intr-un nivelurile de gravide Womans hormon poate face ei mai susceptibile de a dezvolta candidoza.
Diabetul - in cazul in care Womans un diabet zaharat este insuficient controlat, ea se afla la un risc semnificativ mai mare de a dezvolta candidoza.
Antibiotice - atunci cand femeile iau antibiotice sansele lor de a creste in curs de dezvoltare candidoza in mod substantial. In conformitate cu NHS (National Servicii de Sanatate, Regatul Unit), aproximativ 30% din femeile care iau antibiotice sistemice sau intravaginala a dezvolta candidoza.
Sistem imunitar slabit - femeile cu un sistem imunitar slabit, cum ar fi cu HIV / SIDA, beneficiarii de chimioterapie, si lupus sunt mai susceptibile de a dezvolta afte, in comparatie cu alte femei.
Contraceptivele - unele studii indica faptul ca contraceptivele orale creste riscul de candidoza. Cu toate acestea, alte studii indica nu exista nici un risc crescut.
Oral sex - femei, care au sexul oral sunt la risc mai mare de a dezvolta candidoza (femeia fiind destinatarul de sex oral). Exista dovezi ca imbracamintea stramta poate creste riscul de a dezvolta candidoza. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul cu prosoape sanitare. Diagnosticul de afte Un medic va diagnostica afte de verificare pentru semnele si simptomele. Cu toate acestea, in cazul in candidoza este recurente, chiar si dupa tratament, este recomandabil sa aiba un test de secretie vaginala a va asigura ca intr-adevar este o ciuperca cauza problemei, si nu o alta conditie, cum ar fi vaginita bacteriana, sau trihomoniaza. Care este tratamentul pentru afte? Un curs de 1 - 3 zi de medicament antimicotic va fi de obicei suficient pentru a clarifica infectie. In cazul in care simptomele sunt severe tratamentul va dura mai mult.
Medicamente pot fi luate pe cale orala (pe gura) sau intravaginally. Medicamente administrate intravaginally pentru afte sunt numite ovule intravaginala.
Medicamente orale poate avea unele efecte secundare, inclusiv greata, disconfort gastric, constipatie, diaree, varsaturi, si / sau balonare.
Ovule intravaginal includ: clotrimazol,...

Legatura dintre niveluri scazute de vitamina D si Frecvente vaginala infectie in Gravide

Legatura dintre niveluri scazute de vitamina D si Frecvente vaginala infectie in Gravide Femeile insarcinate cu niveluri scazute de vitamina D poate fi o probabilitate mai mare de a suferi de vaginita bacteriana (BV) - o infectie vaginala comuna ca o Womans creste riscul de nastere prematura, in conformitate cu un studiu de la Universitatea din Pittsburgh. Available online si publicate in numarul din iunie al revistei Journal of Nutrition, studiul poate explica de ce femeile afro-americani, care de multe ori lipsa adecvate de vitamina D, sunt de trei ori mai multe sanse decat femeile albe pentru a dezvolta BV.
Vaginita bacteriana afecteaza aproape una din trei femei in varsta de-a reproducerii, deci nu este mare nevoie de a intelege modul in care pot fi prevenite, a declarat Lisa M. Bodnar, Ph.D., MPH, RD, profesor asistent de epidemiologie, Obstetrica si Ginecologie, Universitatea de din Pittsburgh. Aceasta nu este doar asociat cu o serie de conditii ginecologica, dar de asemenea, poate contribui la nastere prematura - principala cauza a mortalitatii neonatale - ceea ce face de ingrijorare in special la femeile gravide.
Studiul, care a inclus 469 de femei gravide, a cautat sa stabileasca daca statutul de vitamina D saraci au jucat un rol in care ii predispun femeile, in special afro-americani, la BV. Dr. Bodnar si colegii sai de la Magee-Womens Institutul de cercetare a constatat ca 41 la suta dintre participantii la studiu au avut BV si dintre acestea, 93 la suta au avut un nivel insuficient de vitamina D. De asemenea, a constatat ca pr...

Concentratiei scazute de vitamina D legat de comuna vaginala infectie in Gravide

Concentratiei scazute de vitamina D legat de comuna vaginala infectie in Gravide Femeile insarcinate cu niveluri scazute de vitamina D poate fi o probabilitate mai mare de a suferi de vaginita bacteriana (BV) - o infectie vaginala comuna ca o Womans creste riscul de nastere prematura, in conformitate cu un studiu de la Universitatea din Pittsburgh. Available online si publicate in numarul din iunie al revistei de Nutritie, studiul poate explica de ce femeile afro-americani, ca...

Nu exista dovezi ale suprainfectie cu HIV in randul foarte expuse + Cupluri

Nu exista dovezi ale suprainfectie cu HIV in randul foarte expuse + Cupluri Intr-un studiu de 33 de HIV + cupluri care angajate in frecvente, sex neprotejat, Gladstone Institutul de Virusologie si cercetatori Imunologie gasit nici o dovada de suprainfectie, achizitionarea secventiala a mai multe variante cu HIV.
HIV este un virus extrem de variabil care cuprinde doua tipuri destul de diferite din intreaga lume, cu HIV-1 si HIV-2. In termen de acele tipuri, exista varia...

Hepatita B Virus Declansarile Cell "sinucidere" La pacientii cu infectie cronica

Hepatita B Virus Declansarile Cell "sinucidere" La pacientii cu infectie cronica Oamenii de stiinta de la UCL (University College London) au identificat o diferenta intre oameni-cheie care pot lupta cu virusul hepatitic B (VHB) off cu succes si de cei care nu reusesc sa faca acest lucru - ca un grup de celule de important in controlul bolii sunt declansate sa se sinucida la pacientii care sunt cu infectie cronica. Aceasta descoperire ofera un punct important pentru dezvoltarea...

Nasterea vaginala dupa C-sectiunea relativ sigure, NIH Studiu

Nasterea vaginala dupa C-sectiunea relativ sigure, NIH Studiu Riscurile de la livrare vaginala dupa o operatie cezariana, inainte de livrare sunt mici, dar sunt usor mai ridicate decat pentru o repeta operatia de cezariana. Aceasta constatare este de la cel mai mare, cel mai cuprinzator studiu de acest gen realizat vreodata, derulat de Institutul National de Sanatate Copilului si Dezvoltare Umana a National Institutes of Health.
Studiul apare in 16 decemb...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.