Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Infectii in gat


Anticonceptionale hormonale, infectii bacteriene de Femei legat de varsare crescut de Herpes Simplex Virus de tip 2

Anticonceptionale hormonale, infectii bacteriene de Femei legat de varsare crescut de Herpes Simplex Virus de tip 2
Femeile care sunt infectati cu virusul herpes simplex tip 2 (HSV-2) pot avea un risc crescut de transmitere a virusului la alte persoane in cazul in care utilizeaza contraceptive hormonale sau care au anumite infectii bacteriene vaginale, conform unui articol din 15 mai problema Clinic de Infectioase Boli, on-line acum disponibile. Studiul subliniaza importanta diagnosticarea si tratarea infectiilor bacteriene vaginale pentru a preveni raspandirea virusului de herpes.
HSV-2 poate ramane latenta in organism, de ceva timp, dar cand acesta devine activ si incepe sa se multiplice (proces cunoscut sub numele de varsare), devine transmisibile de la alte persoane, in special prin activitatea sexuala. HSV-2 este o infectie comuna - 20 la 25 la suta din adultii americani sunt infectati - si poate ramane asimptomatice, astfel incat cei mai multi oameni care sunt infectati dont know it. Dovezile sugereaza ca infectia cu HSV-2 pot creste riscul de transmitere HIV, care este un motiv in plus pentru incercarea de a stopa raspandirea HSV-2.
Cercetatorii de la Universitatea din Pittsburgh si Magee-Womens Institutul de Cercetari pentru a studiat 330 de femei cu HSV-2 infectie pentru a determina ce factori sa creasca riscul de transmitere a virusului de parteneri sexuali. Ei au descoperit ca utilizarea contraceptivelor orale sau injectabile hormonale este legata de tractul genital varsare de HSV-2, care a fost sugerata de un studiu prealabil. Cu toate acestea, ele, de asemenea, a constatat ca cele doua tipuri comune de infectii bacteriene, vaginita bacteriana (BV) si vaginala Grupa B Streptococcus (GBS), au fost legate de un risc crescut de HSV-2 purtatori, o asociatie care nu a fost facute anterior. Drojdie vaginala infectii nu au fost asociate cu un risc crescut de varsare.
In cazul in care a confirmat in studiile viitoare, concluziile ar avea implicatii semnificative, in functie de Thomas Cherpes, MD, a Magee-Womens Institutul de Cercetari si principalul autor al studiului. Deoarece contraceptive hormonale sunt utilizate de milioane de oameni din intreaga lume, chiar si o asociatie modeste cu HSV-2 varsare ar asigura o contributie semnificativa la epidemia infloritoare herpes genital, a spus el. Dr. Cherpes a adaugat ca cercetarile viitoare este, de asemenea, necesara pentru a determina daca tipul de contraceptive (cum ar fi pe cale orala anticonceptionalele injectabile comparativ cu Depo-Provera) afecteaza frecventa emit.
Romanul a constatat ca unele infectii bacteriene vaginale sunt, de asemenea, legate de o frecventa mai mare de HSV-2 varsare ar putea fi important in controlul raspandirii HSV-2. BV este o infectie care este usor tratabile, precum si de tratament pentru aceasta este eficient, dr. Cherpes a spus. Eu cred ca tratamentul BV va fi dovedit a fi un tratament eficient pentru a reduce riscul de HSV-2 purtatori, dar, din nou, lucrari suplimentare sunt necesare.
GBS vaginal devine problematica atunci cand colonizarii bacteriene este grele; la femeile gravide, GBS poate duce la sugarii cu greutate la nastere scazute sau chiar infectii severe. Avand in vedere ca, nu sa ca o mare parte de un salt sa cred ca modificarile cauzate ...

UIC Investigates infectii oculare legat de Lentile de contact Utilizare

UIC Investigates infectii oculare legat de Lentile de contact Utilizare Utilizarea unei solutii special, lentile de contact are o puternica asociere cu Acanthamoeba cheratita, o infectie rara severa ochi, cercetatorii raport la Universitatea Illinois din Chicago, intr-un studiu publicat online de catre Jurnalul American de Oftalmologie.
AK este o de multe ori sever, infectie dureroasa a corneei care folosesc de obicei cauze cicatrici corneene si, uneori, orbire.
Am inceput sa caute pentru lentilele de contact posibile cauze legate de crestere puternica, in cazuri, toate in poarta lentile de contact, in aceasta infectie rara in prealabil, a spus Charlotte Joslin, profesor asistent de oftalmologie si stiintelor vizuale la UIC si investigatorul principiu in studiu. In ultimii trei ani si jumatate am vazut 63 de cazuri de infectii, in comparatie cu cele doua sau trei cazuri de un an ne-ar astepta in mod normal, pentru a vedea.
In studiul lor, cercetatorii au comparat 38 de pacienti AK cu 100 de controale, toti acestia au fost pacientii clinicii UIC intre 2003 si 2006. Toti participantii au fost rugati sa completeze un sondaj.
Intrebari Studiul sa axat pe perioada de sase luni inainte de simptome si la obiect din trei domenii: expunere de apa; lentile de contact de igiena, inclusiv solutii si tipuri de lentile; si obiceiurile de alta natura asociate cu utilizarea de lentile de contact. Participantii au fost prevazute cu imagini color din sticle de lentilele de contact solutie pentru a le ajuta sa amintesc ce fel au folosit.
Printre moale care poarta lentile de contact, participantii cu AK au fost semnificativ mai probabil sa prezinte un raport avand utilizate exclusiv AMO MoisturePlus complete decat grupul de control (55,2 la suta fata de 10,5 la suta).
Rezultatele corelat cu studii de laborator publicate anterior in care a aratat ca Acanthamoeba este foarte rezistent la solutii de lentile de contact, in general, si de a MoisturePlus complete, in special, a spus dr. Elmer Tu, profesor asociat de oftalmologie clinice, care este, de asemenea, implicat in studiu.
In amintesc lor voluntare, compania a subliniat ca nu exista nici o dovada care sa sugereze ca amintesc zilele noastre voluntara este legat de o problema de produs contaminare.
Cercetatorii au descoperit o asociere statistic slaba intre trei si alti factori folosi lentile de contact si infectia: reutilizarea solutiei, frecare lentilele atunci cand le curata, si dus cu lentile pe.
Dus poate imprastia apa-suportate de microbi intr-o ceata si expunerea creste la microb care cauzeaza infectii, a spus Joslin. Reutilizarea solutii si nu obiectiv frecarea atunci cand de curatare si s...

Obezitatea de riscuri legate de Istoria infectii ale urechilor cronica

Obezitatea de riscuri legate de Istoria infectii ale urechilor cronica Mai mult de 5 milioane de copii sa faca fata cu durere de agonie de infectie la ureche anual, dar o noua descoperire sugereaza deteriorarea nervilor gust cauzate de afectiunea copilariei comune ar putea creste riscul de obezitate mai tarziu in viata, sa spunem Universitatea din Florida Colegiul de cercetatori Stomatologie.
Infectii ale urechii cronica par sa declanseze o preferinta pentru high-...

Legatura dintre infectii ale urechii si al fumatului pasiv

Legatura dintre infectii ale urechii si al fumatului pasiv Un nou raport de la Perths teledonul Institutul pentru Child Health Research a gasit o legatura puternica intre infectii ale urechii copilarie si expunerea la fumul de tutun.
Rezultatele sunt publicate in ultima editie a Jurnalului de Medicina din Australia.
Familiile de 100 de copii Aboriginal si 180 de non-Aboriginal de copii au participat la otita Kalgoorlie Media Proiect de cercetare, ca...

De interventie simpla aproape elimina cateter-infectii legate de fluxul sangvin

De interventie simpla aproape elimina cateter-infectii legate de fluxul sangvin Un numar de 28000 de pacienti mor in fiecare an in SUA, din cauza cateterului-infectii legate de fluxul sanguin, dar medici si asistente medicale, care pune in aplicare interventii simple si ieftine poate reduce numarul de decese la aproape zero, conform unui studiu efectuat de cercetatori Johns Hopkins.
Acest tip de imbunatatire nu a fost demonstrata, dar nu exista nici un motiv ca ICUs in int...

Call For de raportare obligatorie de Aur Staph fluxul sanguin infectii, Australia

Call For de raportare obligatorie de Aur Staph fluxul sanguin infectii, Australia Raportarea obligatorie a bacteriemie Staphylococcus aureus infectii (sange), ar trebui sa fie introduse pentru a ajuta la imbunatatirea practicilor de ingrijire a sanatatii si a salva vieti, in functie de un editorial publicat in Jurnalul Medical din Australia.
5 octombrie problema MJA include trei articole despre fluxul sanguin infectii provocate de bacterie, Staphylococcus aureus, care este c...

Cronica, infectii ale urechii Mijlociu legat de rezistente la biofilmelor Bacterii

Cronica, infectii ale urechii Mijlociu legat de rezistente la biofilmelor Bacterii Dovezi directe biofilms bacteriene a fost gasit pe tesutul urechii medii de copii care sufera de infectii ale urechii cronice, potrivit unui studiu publicat astazi in Jurnalul Asociatiei Medicale Americane (JAMA) de catre cercetatori din Singer Allegheny Institutul de Cercetare (ASRI) Allegheny, la Spitalul General din Pittsburgh, la Colegiul Medical din Wisconsin si Spitalul de Copii din Wisconsi...

Bebelusii cu o pozitie legate de seful Flattening mai Have Superior Rate de infectii ale urechii

Bebelusii cu o pozitie legate de seful Flattening mai Have Superior Rate de infectii ale urechii Recomandarea de a pune copiilor pe spatele lor de a dormi-a redus, sindrom de moarte subita infantile (SIDS), dar a condus la cresterea numarului de nou-nascuti cu o deformare craniu numit deformational (sau pozitional) plagiocephaly. Acum, noi cercetari sugereaza ca sugarii cu mai multe plagiocephaly severa pot avea o rata mai mare a anomaliilor urechii medii asociate cu infectii ale urechii (oti...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.