Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Informatii despre corpul uman


Worm-animala, cum ar fi Prognoza Furnizarea de proaspete indicii despre Human Evolution

Worm-animala, cum ar fi Prognoza Furnizarea de proaspete indicii despre Human Evolution
Cercetari privind genomului unei creaturi marine, condusa de oameni de stiinta de la Institutul de Oceanografie Scripps la UC San Diego este purtatori de lumina noua pe un domeniu-cheie din pomul vietii.
Linda Olanda, un biolog de cercetare la Oceanografie Scripps, si colegii ei din Statele Unite, Europa si Asia, au descifrat si a analizat elemente fundamentale ale machiaj genetice a unei mici, vierme-de animale marine, cum ar fi numit amphioxus, de asemenea, cunoscut ca un lancelet.
Amphioxus nu este cunoscut pentru publicul larg, dar castiga interes in cercurile stiintifice, datorita pozitiei sale ca unul dintre cele mai apropiate de viata nevertebrate rudele de vertebrate. Desi split amphioxus de la vertebratele mai mare de 520 de milioane de ani, genomul sale este titularul tantalizing indicii despre evolutia.
De cercetare condus de Holland este publicat in numarul din iulie al revistei Genome Research. Un document de cercetare corespunzatoare este publicata in 19 iunie problema a Naturii.
Olanda si colegii ei au studiat genele din floridae specii amphioxus Branchiostoma prin probe obtinute in ultimii ani, in timpul muncii de teren de pe Tampa, Florida
Deoarece amphioxus evolueaza lent - planul sau de organism ramane similara cu cea de fosile din momentul Cambrian - animalul serveste ca punct de comparatie intriguing pentru depistarea vertebrate modul in care au evoluat si adaptate. Aceasta include informatii noi despre modul in care vertebrate au angajat gene vechi pentru noi functii.
Suntem constatarea ca zilele noastre vertebrate complicate nu a inventat o multime de gene noi pentru a deveni complicate, a declarat Olanda, de biologie marina de cercetare de la divizia de Oceanografie Scripps. Amphioxus ne arata ca vertebrate au luat gene vechi si le-recombinat, a schimbat reglementarea lor si, probabil, a schimbat functia genei.
Initial descoperite in anii 1700, amphioxus pare de peste-ca, cu o inotatoarei caudale mici si inotatoarele medial, dar nu si cele asociate. Ei petrec majoritatea timpului lor burrowed in nisip, cu snouts lor extinsa pentru hranirea filtru.
Genomului uman are gene doar aproximativ 25 la suta mai mult decat genomul amphioxus, in conformitate cu Olanda. In timpul evolutiei, oamenii au duplicat gene pentru diferite functii. Astfel de duplicare a dat oamenilor si a altor vertebrate un set de instrumente mult mai mare pentru efectuarea diferitelor structuri, care sunt absente in amphioxus, inclusiv celulele de pigment si colagen de tip II, pe baza de cartilaj, de exemplu.
La noi cercetari, Olanda si colegii ei descriu succesul in probing radacinile de functii importante, cum ar fi de imunitate. In timp ce vertebrate au doua tipuri de sisteme imunitar - innascuta, care este un general, prima linie de aparare impotriva agentilor patogeni, si adaptabile, care implica anticorpi specifici pentru agentii patogeni special - nevertebrate cum ar fi amphioxus au un sistem imunitar doar innascuta. In amphioxus, mai multe dintre aceste gene innascut imunitar au fost copiate in mod independent de mai multe ori. Se poate intampla ca, cu oa doua linie de aparare, vertebrate, in comparatie cu nevertebrate cum ar fi amphioxus, se bazeaza mai putin pe imunitatea innascuta de a indeparta infectie.
Celulele neuronale creasta de vertebrate sunt un excelent exemplu de cat de vechi gene au dobandit noi functii. In toate vertebratele, celulele neuronale creasta migreze din tub neural in curs de dezvoltare pe tot corpul, dand nastere la structuri, cum ar fi celulele de pigment, cartilagii, al capului si o serie de alte tipuri de celule. Desi amphioxus are un creier si maduva spinarii si le face utilizand aceleasi gene, in acelasi mod ca si vertebrate, amphioxus nu are nici un celulele neuronale Crest. Chiar si asa, amphioxus are toate genele necesare pentru generarea de celule neuronale migratoare creasta; vertebrate tocmai le-au pus impreuna in moduri noi. Acesta poate fi comparat cu un bucatar-sef, care ia resturile de baza intr-un frigider si bice pana-un vas de fin gourmet.
Ia-mesaj de acasa de la acest secventiere este ca genomul uman si amphioxus sunt foarte mult la fel, a spus Olanda.
Un efort comun de circa 30 de laboratoare din intreaga lume rezolvat secventa a genomului amphioxus.
In plus, analizele mai profunda intre amphioxus si gene umane in anii urmatori va oferi indicii chiar mai important despre evolutia genetice.
Toate acestea este doar varful aisbergului, a spus Olanda. Acesta va avea un numar de ani pentru oameni sa se uite in profunzime mai mare la amphioxus si gene umane. In ceea ce p...

Totul este sa stii despre Epigenetics

Totul este sa stii despre Epigenetics Hopkins, de a intemeia Prima Centrul pentru Studiul global de Epigenetics.
Cu un 5 milioane dolari, de cinci ani de finantare federal, de la Universitatea Johns Hopkins Scoala de Medicina este de instituire a ceea ce se crede a fi prima universitate pe baza de centru de cercetare dedicat studierii Epigenetics, un efort care va stabili stadiul de invatare la fel de mult despre noastre Epigenetics ca Proiectul genomului uman a invatat despre secventa de a construi blocuri care alcatuiesc genele noastre.
De mult ca secventa noastra genetica se transmite de la mama la copil, marcile epigenetice care stau pe genele noastre sunt, de asemenea, mostenite. Aceste marci, de obicei, grupuri mici de metil, se anexeaza la magistrale de gene si transmite informatii, cum ar fi identificarea-mama care a venit de la gena. Marcheaza, de asemenea, in mod normal, genele randul sau, on sau off. Dar, la fel de modificari ale genelor secvente poate provoca boli precum cancerul, castigul sau pierderea de marci epigenetice pot, de asemenea, in mod abuziv de cotitura gene on sau off.
Epigenetics poate fi la fel de important, in anumite conditii, sau in care contribuie la riscul de a dezvolta anumite conditii, ca secventa genetica este in alte cazuri, spune Andrew Feinberg, MD, King Fahd profesor de Medicina si investigator principal al Epigenetics de finantare. Doesnt Epigenetics stau la baza tuturor bolilor umane, dar in mod clar necesitatea de a dezvolta tehnologia pentru a da seama cand si unde modificari epigenetice face de sanatate influenta si boli.
Feinberg, care a pionier studiul Epigenetics in cancer, va conduce noul Centru pentru Epigenetics de comune Omului bolii la Johns Hopkins, care este finantat de catre omului National Genome Institutul de Cercetare si Institutul National de Sanatate Mintala. Prin centrele de acordare, Feinberg si colegii sai vor dezvolta primul instrumente pentru a crea informatii complete despre Epigenetics si apoi se aplica aceste informatii pentru a studiului de autism si de tulburare bipolara. Informatiile epigenetice si tehnologiile vor fi, de asemenea, disponibile pentru cercetatorii care investigau alte conditii.
Avand in secventa de ADN-ul uman este doar primul pas in incercarea noastra de a intelege complexitatea sistemelor biologice, in corpul uman. Efectele epigenetice, fara indoiala, joaca un rol important biologice, si invata mai multe despre aceste efecte este esentiala pentru descifrarea misterele sanatatii umane si a bolii. Deci, suntem incantati ca Johns Hopkins-a tras impreuna aceasta lume-clasa echipa de cercetatori pentru a muta acest domeniu important inainte, spune directorul NHGRI Francis S. Collins, MD, Ph.D.
Centrul de ambitios Hopkins, este acordarea noua finantate prin intermediul NHGRIs si NIMHs Centrul de Excelenta in Genome program de stiinta, si primul sa se concentreze asupra Epigenetics.
Acest centru reflecta o tendinta de la Hopkins, pentru a comuta spre cercetare interdisciplinara, intr-adevar tragand impreuna cei care lucreaza pe probleme legate, indiferent de afilieri departamentul lor, in vederea abordarii chestiunilor importante de baza ale caror raspunsuri vor avansa sanatatii umane, spune Chi Dang, MD, Ph.D. , vice-decan pentru cercetare de la Johns Hopkins School of Medicine. El adauga ca Hopkins, Institutul de Inginerie celulare si Institutul de Stiinte Biomedicale de baza sunt atat avanseaza modele multidisciplinara astfel de cercetare.
Avand in vedere statutul sau propriu multidisciplinare, centrul va fi mai mare decat Feinbergs de laborator singur. Printre actorii cheie sunt de 15 alti cercetatori de la Hopkins si in alta parte a caror munca si colaborari va fi determinata de centre de succes.
Asa cum am studiat Epigenetics in cancer, a devenit clar ca aveam nevoie pentru a genomicize Epigenetics, pentru a investiga intr-adevar problema mult mai larg decat pur si simplu rolul sau in cancer, spune Feinberg. Acest centru este o premiera, critic de important pas spre crearea o imagine cuprinzatoare a Epigenetics si rolul sau in domeniul sanatatii umane.
In primul rand pe cercetatori centru pentru a-do list este dezvoltarea de tehnologii pentru a accelera de identificare a marcilor epigenetice si locatiile lor in genomul si apoi se adapteze aceste metode de a examina mai multe sectiuni de mostre genomului si multi deodata.
Apoi, cu colegii Johns Hopkins si colaboratori de la o companie germana numita Epigenomics, islandeza Heart Foundation si Universitatea de Stat din Pennsylvania, aceste noi tehnologii vor fi utilizate pentru a examina e...

Expert Oferte Fapte parintilor despre HPV din vaccin

Expert Oferte Fapte parintilor despre HPV din vaccin Multi parinti sunt in continuare impartite intr-un nou vaccin care poate oferi protectie impotriva papilomavirus uman, sau HPV, o boala foarte frecvente cu transmitere sexuala care este legat la cancerul de col uterin si a verucilor genitale.
Unii parinti precautie ca vaccinul, numit Gardasil, va incuraja activitatea sexuala. Altii mirare cum eficiente nou vaccin este, si daca se poate proteja ...

"Cum functioneaza creierul uman de lucru?" - Leicester Cercetator Exploreaza noi metodologii care lumina varsat pe aceasta varsta-Mystery vechi

"Cum functioneaza creierul uman de lucru?" - Leicester Cercetator Exploreaza noi metodologii care lumina varsat pe aceasta varsta-Mystery vechi Revistele Nature sunt sinonime cu cele mai bune in domeniul cercetarii. La inceputul acestui an, un articol de Universitatea din Leicester bioengineer profesor Rodrigo Quian Quiroga nu numai a aparut in Nature Reviews Neuroscience, dar, de asemenea, prezentate pe revista capacul. In articol, prof. Quian Quiroga si co-autor dr. Stefano Panzeri discuta despre noi metodologii, care sunt oameni de sti...

Toate Despre Cariere in Nutrition Marea Britanie

Toate Despre Cariere in Nutrition Marea Britanie NUTRITION este studiul de nutrienti in produsele alimentare, modul in care corpul foloseste elemente nutritive, precum si relatia dintre alimentatie, sanatate si boala. Nutritionistii creati si sa aplice cunostintele stiintifice pentru a promova o intelegere cu privire la efectele dietei asupra sanatatii si bunastarea oamenilor si animalelor.
Cele mai multe dintre producatorii de produse alimen...

Nventa completeaza de evaluare din a doua Cohorta In HspE7 Faza 1 cervicale Displazia Trial

Nventa completeaza de evaluare din a doua Cohorta In HspE7 Faza 1 cervicale Displazia Trial Nventa Biofarmaceutice Corporation (TSX: NVN) a anuntat finalizarea siguranta si tolerabilitatea evaluare in cohorta a doua de pacienti intr-o faza 1 studiu clinic de HspE7 noi la pacientii cu neoplazie cervicala intraepiteliala (CIN). Date de siguranta HspE7s au fost normale si sa intalnit limitele prevazute in protocolul de studiu, care sa permita avansarea la cohorta treime din pacienti in stud...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.