Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Injectie intramusculara tehnica


Aprobari FDA pentru Dexametazona fosfat de sodiu de injectie USP, 4 mg (de baza) / ml si Dexametazona fosfat de sodiu de injectie USP, 10 mg (de baza) / ml

Aprobari FDA pentru Dexametazona fosfat de sodiu de injectie USP, 4 mg (de baza) / ml si Dexametazona fosfat de sodiu de injectie USP, 10 mg (de baza) / ml
Akorn-pasi, LLC a anuntat aprobarea a doua andas pentru Dexametazona fosfat de sodiu Injection USP, 4 mg (de baza) / ml, la 1ml, 5 ml, si 30 flacoane ml, si dexametazona fosfat de sodiu Injection USP, 10 mg (de baza) / ml in 10 flacoane ml. Akorn-pasi, LLC este un joint venture, care a fost formata in 2005 de catre Akorn, Inc (NASDAQ: AKRX), precum si ritmul de Arcolab Limited (NSE: STAR) (ESB: 532531). Misiunea principala a societatii in comun este de a dezvolta formulari lichide, liofilizata si pulbere uscata de generice de produse injectabile care vizeaza mai multe piete terapeutice cu un accent major asupra ANTIINFECTIOASE, analgezice si medicamente SNC.
Dexametazona fosfat de sodiu de injectie este indicat pentru a trata boli diferite, cum ar fi afectiuni endocrine, artrita, tulburari de sange, boli dermatologice, reactii alergice severe, boli de ochi, anumite tipuri de cancer, boli gastro-intestinale si bolile respiratorii. Recente date IMS estimeaza o dimensiune anual pe piata pentru Dexametazona de aproximativ 28 milioane dolari.
Portofoliul actual de produse a societatii in comun, care este finantat in mod egal de Akorn si pasi Arcolab, a fost recent extins si include acum 29 andas, cu un total de 53 SKUs, oferta de produse sau de linie. Pana in prezent, societatea in comun a depus pentru 18 andas si a primit 11 aprobarilor ANDA. Societatea in comun a generat venituri de produse in al treilea trimestru din 2008, de la lansarea de produse initiala de rifampicina injectabila.
Intr-o declaratie data de Arthur S. Przybyl, Presedinte si CEO al Akorn si membru Manager al Akorn-pasi, LLC, Suntem incantati sa anuntam aceste doua aprobari produs ANDA pentru Dexametazona fosfat de sodiu de injectie.
Despre Akorn, Inc
Akorn, Inc produce si comercializeaza produse farmaceutice de specialitate steril. Akorn are facilitati de productie situate in Decatur, Illinois si Somerset, New Jersey si a pietelor si distribuie o linie extinsa de spital si farmaceutice oftalmice. Informatii suplimentare sunt disponibile la site-ul de la Companys http://www.akorn.com.
Despre ritmul de Arcolab Limited
Pasi, listate la Bombay Stock Exchange Limited (532531) si National Bursa de Valori din India Limited (STAR), este unul dintre cei mai mari exportatori de Indias de marca de produse farmaceutice generice. Pasi produce formule farmaceutice, in diverse forme de dozaj, inclusiv capsule, comprimate si injectabile lichide si este una din lumi mai mari cinci producatori de capsule softgel. Pasi are, de asemenea facilitatea de numai la nivel mondial dedicat softgel pentru hormoni. In plus, ritmul de cercetare se angajeaza contracte, precum si de fabricare a produselor chimice de specialitate pentru diferite companii multinationale. Pasi are o prezenta importanta in diferite tari in curs de dezvoltare, cum ar fi Africa, America Latina si Asia, precum si in pietele dezvoltate, cum ar fi SUA, Canada si o parte a Europei. Pasi este unul dintre cei mai mari furnizori indian a proiectelor de ajutor finantate de vedere institutional si este un furnizor aprobat pentru a Global de droguri, UNICEF, printre altele, si MSF.
Pasi are fabrici de 14 de fabricare a raspandit pe intreg teritoriul SUA, Brazilia, Mexic, Italia, Polonia, Singapore si India. Aceasta retea extinsa de fabricare a faciliteaza parteneriatul cu organizatii la nivel mondial, de la UNICEF si OMS-Global de droguri Facilitatea la europene si americane multinationale farmaceutice, etichetatoare private si lanturi de distributie. Ritmul de-a inregistrarilor de produse in peste 37 de tari din intreaga lume si-a castigat ISO 9001, ISO 14001 si acreditarile GMP, inclusiv USFDA. Pasi are aproximativ 1700 de oameni din intreaga lume. Pasi, de asemenea, are o prezenta de introducere pe piata in peste 50 de tari.
Materiale in acest comunicat de presa pot contine informatii care include sau se bazeaza pe declaratii anticipative, in sensul de Litigii a Valorilor Mobiliare Actul de reforma din 19...

Nano tehnica permite Precizari de injectie de celule de viata

Nano tehnica permite Precizari de injectie de celule de viata Lasere de specialitate in impulsuri, au fost folosite pentru a injecta celule individuale, cu o varietate de materiale, dar putin se stie despre modul in care acest tip de injectare s-ar putea afecta celulele vii. Pentru prima data, cercetatorii de la Institutul Politehnic Rensselaer au analizat acest proces la scara nanometrica de injectare pe celulele vii si a descoperit ca modificarile minore in intensitate de la laser ar putea marca diferenta dintre o celula sanatoasa si unul mort.
Constatarile vor fi prezentate de catre cercetator plumb Ingrid Wilke, profesor asistent de fizica la Rensselaer, la Congresul Mondial de Photonics din Munchen, Germania, la 20 iunie, 2007. De cercetare initial a aparut in editia din aprilie 2007 a Physical Review E.
Boli umane incepe si avansuri la nivel celular. Intelegerea modului materiale cum ar fi proteinele sau ingrediente de droguri afecta un individuale de celule, poate da cercetatorilor perspectiva de important in modul in care acest material ar putea avea impact tot corpul uman, in functie de Wilke. Acest lucru face descoperiri la nivel celular extrem de important.
La noile descoperiri ar putea servi ca un set de linii directoare pentru cercetari viitoare, care necesita microinjection exacta a celulelor vii unice. Variaza de acest tip de cercetare de la testarea droguri pentru toxicitate la directionarea celulele tumorale cu chimioterapie.
Tehnica va permite cercetatorilor sa foloseasca de precizie fara precedent de a microinject celule sau chiar de a efectua nanosurgery asupra celulelor, a spus Wilke.
Problema cu metodele anterioare de o singura injectie de celule-a fost scazuta viabilitate celulara si eficacitatea scazuta, Wilke a spus. Alte metode fizice microinjection sunt foarte stanjenita in celulele vii de scut de protectie naturala cofraje celule de mamifere. Breaking prin intermediul acestui puternice, cetatea microscopice in timp ce inca mentinerea in viata si de celule intacte sa dovedit a fi extrem de dificila.
Cercetatorii au folosit bine concentrat impulsuri femtosecond fascicul laser care a creat un pori sau de deschidere in peretele celular al celulelor vii si a incurajat de celule de a lua in molecule diferite. Raza laser serveste ca un ac care pene de invelis protector in jurul celulei, incurajand celula sa aiba acces la materialul ce o inconjoara. In acest caz, cercetatorii au folosit un colorant galben de iod ca vaccinul lor la scara nanometrica, astfel incat rezultatele de injectare ar putea fi usor vizualizate in imagini microscopice.
Un femtosecond este o miliardime dintr-o milionime de secunda. Puls de la un laser femtosecond este atat de rapid ca acesta apare ca un fascicul de lumina constanta cu ochiul liber. Lasere emit radiatii in infrarosu-apropiat (NIR) portiune a spectrului de frecvente radio, in sensul ca lungimea de unda este prea lunga pentru a fi vazut de ochii omului.
La analiza, laserele femtosecond NIR au fost gasite pentru a pastra integritatea celulelor, a spus Wilke. Dar numai pa...

Unica intramusculara dozei de Antim este mai eficient decat Administrarea zilnica de antibiotice, impotriva unei Challenge Lethal Antrax Spore

Unica intramusculara dozei de Antim este mai eficient decat Administrarea zilnica de antibiotice, impotriva unei Challenge Lethal Antrax Spore Astazi, la al 4-lea anuale a Societatii Americane de Microbiologie Biodefense de cercetare Conferinta de la Washington DC, Elusys Therapeutics a prezentat date de eficacitate noua privind antraxul sale terapeutice, Antim (TM).
Prezentare (# 69D Posterboard 50) are dreptul, Intramusculara Administrarea Antim, o mare afinitate, de aparare anti-Antigen MAB, intareste capacitatea de post-expunere l...

Romanul intranazal Nanoemulsion Vaccin Adjuvant de asemenea, eficace Prin subcutanata si intramusculara de injectie

Romanul intranazal Nanoemulsion Vaccin Adjuvant de asemenea, eficace Prin subcutanata si intramusculara de injectie NanoBio Corporation a anuntat astazi rezultatele pozitive din studii pe soareci, in care raspunsurile imune, au fost evaluate dupa administrarea de doze de 5μg recombinant antigen H5N1 pandemia de gripa, combinata cu vaccinul companiei roman nanoemulsion. Aceste studii sunt unice pentru ca adjuvant a fost administrat pentru prima data de catre subcutanata (SC) si intramusculara (im) preparate inj...

Avizul european pozitiv pentru Prima injectie trimestriale IV pentru osteoporoza post-menopauza

Avizul european pozitiv pentru Prima injectie trimestriale IV pentru osteoporoza post-menopauza GlaxoSmithKline (GSK), precum si Roche a anuntat astazi ca un nou trimestriale intravenoasa (iv) injectarea foarte osteoporozei Bonviva eficiente de medicatie (acid ibandronic) a fost recomandat pentru aprobare in UE de catre Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) . Odata aprobat, aceasta va fi prima injectie IV pentru tratamentul osteoporozei la femeile in post-menopauza dispon...

Single Insulina de injectie poate fi la fel de eficace ca si multiple Ones, Marea Britanie

Single Insulina de injectie poate fi la fel de eficace ca si multiple Ones, Marea Britanie Pentru unele persoane cu diabet tip 2, folosind o singura injectie de insulina pe zi, ar putea fi la fel de eficiente la controlul nivelurile lor de glucoza din sange ca si utilizarea mai multor preparate injectabile, in functie de cercetare publicat in The Lancet.
Cercetatori germani se uita la 418 de pacienti cu diabet tip 2, la o varietate de site-uri de studiu in Europa si Australia. Cercet...

Taro Primeste FDA de aprobare pentru Ondansetron clorhidrat de injectie USP, 2 mg / ml ANDA

Taro Primeste FDA de aprobare pentru Ondansetron clorhidrat de injectie USP, 2 mg / ml ANDA Taro Pharmaceutical Industries Ltd. (Taro, Compania, Foi Roz: TAROF) a raportat ca a primit aprobarea din partea US Food and Drug Administration (FDA) pentru abreviat noul sau de droguri Application (ANDA) pentru Ondansetron clorhidrat de injectie USP, 2 mg / mL (Ondansetron Injection).
Taros Ondansetron de injectie este utilizat pentru prevenirea simptomelor de greata si varsaturi, asociate cu...

Vitamina D injectie nu reuseste sa Prevent fracturi la persoanele in varsta

Vitamina D injectie nu reuseste sa Prevent fracturi la persoanele in varsta O injectie anual de vitamina D nu reduce rata de fracturi osoase suferite de persoanele in varsta. Constatare este rezultatul unei patru ani de studiu de lunga, in care oameni de stiinta de la Centrul de Resurse Epidemiologie MRC de la Universitatea din Southampton a comparat numarul de fracturi osoase cu experienta de catre persoanele in varsta care au primit o injectie de vitamina D, cu cele ale...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.