Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Institutul de reumatologie


Cel mai bun de asanare din Reumatologie - 2004 Libertatea de a Mutare OnTM Award Winners Announced, Marea Britanie

Cel mai bun de asanare din Reumatologie - 2004 Libertatea de a Mutare OnTM Award Winners Announced, Marea Britanie
Trei unitati reumatologie Marea Britanie: Poole Hospital NHS Trust, St Helens si Knowsley Spitalul, Prescot, si Royal Lancaster infirmerie, sarbatoresc ca castigatorii Libertatea 2004 la Mutare OnTM Awards. Premii caseta de prezentare mai recente progrese in dezvoltarea si implementarea celor mai bune practici in reumatologie si furnizarea de excelenta in ingrijirea pacientului.
Gazduit de Wyeth Pharmaceuticals, Libertatea 2004 la Mutare Premii OnTM marca lansarea a trei categorii distincte de atribuire pentru unitatile mari, unitati mici si un premiu special de inovare. Libertatea de a Move On Premii TM Juriul cred ca noile categorii va prezenta gama mare de locul de munca si a resurselor in unitatile de reumatologie din Marea Britanie. Departamentele fiecare castigator va fi prezentat cu o subventie de invatamant de 3000, la o Wyeth-a gazduit ceremonia de la Gradina Botanica Birmingham, marti, 19 aprilie 2005.
Spitalul Poole, numit castigator al unitatii de atribuire mici, dezvoltat si implementat cu succes o abordare holistica la ingrijirea pacientului. Unitatea ofera acum un program de educatie si de pacient, printre alte initiative, o serie de clinici specifice care au drept scop de a reduce impactul pe care artrita inflamatorie are asupra vietii pacientului. Castigatorii de atribuire unitate de mari, St Helens si Knowsley Spitalul, Prescott, a fondat un grup de pacienti de referinta care a imbunatatit furnizarea de asistenta medicala de calitate, prin schimbul de planificarea si furnizarea de servicii. Premiul special de inovare, a castigat de Lancaster Royal Infirmary, a dezvoltat un consultant condus de serviciu de consiliere pentru GPS, care a simplificat de management de pacienti, reducerea numarului de out-referrals pacientul de la ingrijire medicala primara.
Profesorul John Isaacs, profesor de clinica Reumatologie la Spitalul Freeman, Newcastle upon Tyne, un membru al Libertatea de a merge mai departe Premii TM juriul si ultimii ani, echipa castigatoare a declarat, juriul continua sa fie extrem de impresionat de standard de intrari pentru Libertatea de a Move On TM Awards. Este o onoare sa fie parte dintr-o initiativa care recompenseaza excelent, activitatea de unitati incitante reumatologie in Regatul Unit sunt angajamentul de a asigura pacientii primesc standard de cele mai bune de ingrijire.
Ursula Franklin, Business Unit Manager, Wyeth, a comentat, 2005 intrari depasit toate asteptarile noastre in ceea ce priveste calitatea muncii si a serviciilor de echipe s-au oferit pacientilor lor. Wyeth isi mentine angajamentul de a sprijini aceasta initiativa nationala, care prevede unitati de recunoastere pe care o merita.
Impactul RA asupra calitatii vietii pacientului, la orice varsta, poate fi profunda. Durerea si umflarea poate duce la pierderea functiei in comun si, in final la invaliditate. Boala poate afecta unul comun initial si apoi in avans catre alte articulatii sau de greva in mod neasteptat si dintr-o data, care afecteaza multe articulatii, la o data. RA poate face sarcini doar simple, cum ar fi a iesi din pat sau de achizitie imbracati foarte dificil.
Simptome de RA au un impact semnificativ si extinse cu privire la toate aspectele legate de pacienti o viata, din relatiile si capacitatea de a se bucura de o viata sexuala, pentru a emotionale si psihologice a bunastarii si a capacitatii de a avea o cariera.
Intrarea a fost deschis la ingrijire medicala profesionala si / sau echipe multidisciplinare de la unitatile de reumatologie din Marea Britanie. Castigatorii vor primi o subventie de 3.000 de invatamant. Premiile sunt facute pe baza ...

Millon 46 pacienti cu boli reumatice reprezentate la Casa Alba

Millon 46 pacienti cu boli reumatice reprezentate la Casa Alba Probleme care afecteaza persoanele cu artrita si alte boli reumatismale-si cei care le trateze-au fost reprezentate ieri la un eveniment gazduit de Casa Alba Presedintele Barack Obama.
Peter Embi, MD s-au alaturat peste 100 de medici din toata tara in Casa Alba Rose Garden pentru Presedintele Barack Obamas summit-ul de asistenta medicala de reforma.
Am fost onorat sa am aceasta ocazie, Dr. Embi spune. La un moment in care reforma de ingrijire a sanatatii este atat de aproape de a deveni o realitate, ma simt privilegiat de a participa la un eveniment care impactul acestei probleme importante. Curent nostru sistem de ingrijire a sanatatii doar isnt de lucru pentru multi pacienti. Mult prea multe sunt neasigurate sau underinsured si ca rezultatele in oameni frecvent merge fara ingrijire medicala adecvata.
Dr. Embi este un profesor asociat de medicina la Universitatea din Cincinnati in Cincinnati, Ohio, un rheumatologist practica, precum si un membru al Colegiului American de Reumatologie-o organizatie care lucreaza in numele reumatologi si a profesionistilor reumatologie de sanatate, care a fost vorbind cu administratia Obama, oficialii Casei Albe, precum si Congresul despre impactul problemelor care afecteaza comunitatea de reumatologie.
Peste 46 de milioane de americani-300, din care 000 sunt copii, sufera de artrita si alte boli reumatice, afirma presedintele ACR Sherine Gabriel, MD. Daca aveti un arent din aceste milioane de oameni, este probabil ca stiti pe cineva care este, si este important ca reumatologie este reprezentata in conversatii de reforma de ingrijire a sanatatii, astfel aceste milioane de oameni sunt considerate ca legile sunt trecut.
ACR lobby-uri, in numele membrilor sai pentru a se asigura reumatologie este bine reprezentata in deciziile politice. Colegiul se axeaza pe patru domenii cheie in reforma de sanatate: accesul la un pret accesibil acoperire de sanatate, accesul la o forta de munca adecvate de ingrijire a sanatatii pentru artrita, reumatice si bolile musculo-scheletice, accesul la asistenta medicala de calitate pentru aceste boli, precum si a costurilor de ingrijire eficienta fara reducerea calitatii de ingrijire a sanatatii.
Am fost incantat sa aud presedinte de elaborare a unor principiile sale cheie privind reforma sistemului de asigurari de sanatate in timpul evenimentului, inclusiv multe dintre schimbarile de care avem cu totii sunt necesare astfel incat sa putem petrece mai mult timp, avand grija de pacienti noastre si mai putin timp batalia cu payors in numele lor , explica Dr. Embi.
Deoarece reforma de ingrijire a sanatatii ramane in frunte in discutiile politice, interesele persoanelor cu artrita si alte boli reumatismale vor ramane in prima linie a eforturilor de advocacy ACRS.
ACR monitorizeaza indeaproape de ingrijire a sanatatii si a legislatiei privind reforma este in mod activ indeamna Congresul sa includa p...

Biologica medicament ajuta la mai multe persoane cu poliartrita reumatoida

Biologica medicament ajuta la mai multe persoane cu poliartrita reumatoida Pacientii care au dezvoltat recent poliartrita reumatoida raspunde mai bine la tratamentul cu medicamente biologice, in asociere cu medicamente conventionale farmacologice. Acest lucru in functie de rezultatele studiului clinic Swefot nationale, care urmeaza sa fie prezentat la un congres reumatologie internationale de la Paris de catre oamenii de stiinta din suedez Karolinska Institutet si Karoli...

Reumatologi Redesign Osteoporoza, poliartrita reumatoida Ingrijire

Reumatologi Redesign Osteoporoza, poliartrita reumatoida Ingrijire Cu natiunea colectiv de cheltuieli aproximativ 18 miliarde dolari pe an pe osteoporoza legate de fracturi osoase, cercetatori Geisinger constatat ca simplificarea procesului prin care se dispune pentru o densitate osoasa osteoporoza scaneaza crescut de patru ori numarul de pacienti care au primit examen.
Se estimeaza ca 10 milioane de americani sufera de osteoporoza. Ca majoritatea furnizorilor...

Rheumatologist Pentru a fi lansat de catre Colegiul American de Reumatologie Si Wiley

Rheumatologist Pentru a fi lansat de catre Colegiul American de Reumatologie Si Wiley Publisher Global John Wiley & Sons, Inc astazi, si Colegiul American de Reumatologie (ACR) a anuntat un acord pentru a lansa rheumatologist, un nou controlat-newsmagazine circulatie care va furniza stiri si informatii care sa reumatologie rheumatologist si profesionistii din domeniul sanatatii intr-un unic si format vizual convingatoare. Prima problema a rheumatologist va fi publicat in noiemb...

Dr. Mary K. Crow a medicului Numit-In-sef si presedinte de Reumatologie de la Spitalul de Chirurgie Pentru speciale

Dr. Mary K. Crow a medicului Numit-In-sef si presedinte de Reumatologie de la Spitalul de Chirurgie Pentru speciale Spitalul de Chirurgie speciala a anuntat ca Mary K. Crow, MD a fost numit medic-sef si presedinte al diviziei de Reumatologie. Aceasta numire este vigoare de la 1 aprilie. Dr. Crow, care este un om de stiinta recunoscuta pe plan international de cercetare si un lider in domeniul de Reumatologie si cercetarii autoimunitate si practica de clinica, va aduce expertiza ei de a rolul ei noi la Chirurgie...

Anul-Long Nurse "Programul Mentorship Pentru a Adresa necesitatile in continua evolutie in ingrijirea si gestionarea bolilor reumatismale

Anul-Long Nurse "Programul Mentorship Pentru a Adresa necesitatile in continua evolutie in ingrijirea si gestionarea bolilor reumatismale Reumatologie Nurses Society (RNS) care lucreaza in colaborare cu Institutul pentru Johns Hopkins Nursing (IJHN), perfuzia Nurses Society (INS) si Gullapalli & Associates, LLC (G & A), a dezvoltat Reumatologie Nurse Programul Mentorship, un an-lung , initiativa educational interactiv care cauta sa consolideze rolul de asistente medicale Reumatologie pentru a imbunatati ingrijirea pacientulu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.