Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Insuficienta tiroidiana


Ce este Hipotiroidism? Care este cauza Hipotiroidism?

Ce este Hipotiroidism? Care este cauza Hipotiroidism?
Hipotiroidism, de asemenea, cunoscut sub numele de tiroidian underactive, este o afectiune in care glanda tiroida, care furnizeaza hormoni pentru a mentine metabolismul in scopul de lucru, nu functioneaza corect. Acest lucru duce la mai mici decat nivelurile necesare de hormoni esentiale care sunt distribuite la restul corpului - submineaza capacitatea de bodys sa functioneze eficient. Hipotiroidismul afecteaza adultii in general, dar poate afecta si copiii de asemenea. De multe ori, hipotiroidism termen este folosit in mod incorect, fie pentru mixedema sau hipotiroidism congenitale. Hipotiroidismul se refera la o glanda tiroida underactive hipertiroidie in timp ce se refera la o glanda tiroida hiperactiva.
Mixedema, denumit in mod obisnuit hipotiroidismul avansate, este o boala rara, viata in pericol-conditie care se pot datora pe termen lung nediagnosticate hipotiroidism. Femeile sunt de sase ori mai multe sanse decat barbatii de a dezvolta aceasta forma de hipotiroidism. Mixedema cel mai frecvent apare la adulti, in timp ce hipotiroidismul congenital este prezent de la nastere.
Hipotiroidism moderne engleza cuvant este derivat din prefixul hipo antice grecesti, in sensul si thyreos greaca cuvintele, sensul scut si Eidos, sensul forma sau forma; prin urmare, scutul-ca forma a glandei tiroide, care protejeaza glotei (in gat, in cazul in care corzile vocale sunt localizate).
Potrivit Medilexicons dictionar medical, hipotiroidism mijloace Scaderea productiei de hormon tiroidian, care duce la manifestarile clinice de insuficienta tiroidiana, inclusiv rata scazuta metabolice, tendinta de a castiga in greutate, somnolenta, si, uneori, mixedema. Glanda tiroida produce trei hormoni principale:
Tiroxina (T-4) Triiodothyronine (T-3) T Calcitonin-3 si T-4 a mentine rata la care trupurile noastre utiliza glucide si grasimi. De asemenea, acestea au un impact asupra ratelor inimii noastre, si joaca un rol important in sinteza proteinelor. Calcitonin este un hormon care reglementeaza productia de calciu in sange.
Hipotalamusului, o parte a creierului care se ocupa de foame, sete, temperatura corpului, precum si glanda pituitara (aflat la baza hipotalamus), lucreaza impreuna pentru a controla eliberarea de T-3 si T-4. Hipotalamusul reglementeaza productia pituitara glandele de hormon tiroidian (TSH), in functie de nivelurile de T-3 si T-4 gasit in sange, suma corespunzatoare a acestui hormon este apoi eliberat in sange. Glandei tiroide, apoi reglementeaza productia sa de hormoni bazeaza pe cat de mult TSH-ului pe care le primeste. Care sunt cauzele Cauzele hipotiroidism? A mixedema (pentru adulti, sub forma de aceasta conditie):
Tiroidita - o inflamatie autoimune a glandei tiroide Overtreatment de hipertiroidism (glanda tiroida hiperactiva) - radioterapie sau interventii chirurgicale severa deficitului de iod - duce la o reducere a productiei de hormoni tiroidieni tulburari de glanda pituitara de litiu Sarcina - in timpul sau dupa, pot afecta grav fatul
Cauze de hipotiroidism congenitale (prezente de la nastere):
Iod deficienta in mamele dieta in timpul sarcinii si in cea a copilului dupa nastere defecte sau absente glandei tiroide - din motive necunoscute, it doesnt a dezvolta in mod normal, Care sunt factorii de risc pentru hipotiroidism? Un factor de risc este ceva care creste riscul de aparitie a boala sau conditie. De exemplu, fumatul este un factor de risc pentru cancerul pulmonar - se ridica riscul de a dezvolta cancer pulmonar. Varsta a treia este un factor de risc pentru multe tipuri de cancer - sunteti mai in varsta, mai mare de risc.
Cele mai frecvente factori de risc pentru hipotiroidism sunt: Fiind de sex feminin si de peste 50 de ani; toate acestea, oricine poate dezvolta hipotiroidism in tratament cu iod radioactiv (sau alte medicamente anti-tiroide) Varsta, oamenii de peste 60 de ani au un risc mai mare de a dezvolta hipotiroidism unei rude apropiate care au o expunere boala autoimuna radiatiilor tiroidectomie - eliminarea partiala chirurgicala a tiroidei Care sunt semnele si simptomele de hipotiroidism? Simptomele principale de hipotiroidism sunt oboseala si letargie. Cu toate acestea, cele mai multe simptome dureaza ani de zile se dezvolte. Metabolismul devine mai lent, cu atat mai evidente semne si simptome care va deveni. In cazul in care simptomele hipotiroidism merge netratate, semnele si simptomele ar putea deveni severe, cum ar fi o tiroida inflamate (gusa), procesele de gandire lenta, sau de depresie. Mai frecvente includ:
Greutate fata castig umflat uscate, palid, pielea cu fulgii de voce ragusita amplificator sensibilitate la frig unghiile fragila si a parului (sprancenele pot deveni subtiata) Constipatie slabiciune musculara mai grele decat de obicei, sau pierderea, menstruale perioada umflate sau rigid articulatii rigide, slab, dureri musculare dureroase mai mare decat de obicei nivelul colesterolului din sange
Copiii nascuti cu hipotiroidism congenitala de multe ori nu se afiseaza nici semne sau simptome. Cu toate acestea, daca este prezent, acestea pot include:
Icter (ingalbenirea pielii) Umflarea fetei periodica a limbii Protruzia sufocare Sub-ton de dezvoltare musculara -, dintii adulti Oboseala Constipatie
O persoana cu mixedema (hipotiroidie avansat) va experienta:
Scaderea de respiratie Lower Body Hipotensiune temperatura (tensiune arteriala scazuta) Unresponsiveness ...

Conditie tiroidiana asociata cu un risc crescut de insuficienta cardiaca in randul adultilor in varsta

Conditie tiroidiana asociata cu un risc crescut de insuficienta cardiaca in randul adultilor in varsta O conditie hormonale cunoscut sub numele de hipotiroidism subclinic este asociata cu un risc crescut de insuficienta cardiaca congestiva in randul adultilor in varsta, dar nu si cu alte evenimente cardiovasculare si deces, potrivit unui studiu, in 28 noiembrie problema Archives of Internal Medicine, una din JAMA / jurnalele Arhive.
Hipotiroidism subclinic (SH) se refera la pacienti care au un nivel ridicat de hormon tireotropina, de asemenea, cunoscut ca hormon de stimulare tiroidiana (TSH), precum si un nivel normal al hormonului de tiroxina (T4). Prevalenta creste SH cu varsta, si este de aproximativ zece la suta la femeile cu varsta de peste 70, si ceva mai mica la barbati, potrivit informatiilor de fundal in articol. Hipotiroidism subclinic a fost asociat cu niveluri mai ridicate ale unor factori de risc cardio-vascular, dar datele referitoare la rezultatele cardiovasculare si moartea sunt limitate.
Nicolas Rodondi, MD, mas, de la Universitatea din California, San Francisco, si colegii sai au studiat 2730 barbati si femei, in varsta de 70 - 79, pentru a stabili daca hipotiroidism subclinic a fost asociata cu insuficienta cardiaca congestiva (ICC, incapacitatea inimii de a pompa sange cu o eficienta normale), boala coronariana (CHD), accident vascular cerebral, boala arteriala periferica (PAD, blocarea partiala sau totala a unei artere, de obicei, o artera care duce la un picior sau de brat), moartea, si cardiovasculare-moartea conexe. Hipotiroidism subclinic a fost definita ca valorile TSH de 4.5-6.9 mUI / L (usoara), 7.0-9.9 mUI / L (moderata), si 10 mUI / l sau mai mare (severa).
Autorii au constatat ca incidenta CHF in timpul unui patru ani, perioada de urmarire a fost semnificativ crescuta la pacientii cu SH moderata si severa, dar nu si la pacientii cu SH usoara, care a cuprins cel mai mare procent (68 la suta) din totalul pacientilor cu SH in studiu.
La aceasta populatie de studiu pe baza de adulti in varsta, hipotiroidism subclinic a fost asociat cu o rata mai mare de incident si CHF recurente intre participanti, cu un nivel de TSH-ului de 7.0 mUI / l sau mai mare, compa...

Min tiroidiana Functia comuna in insuficienta renala cronica

Min tiroidiana Functia comuna in insuficienta renala cronica Multi pacienti cu boala renala cronica (IRC) au reduceri usoare in functia tiroidiana, sau hipotiroidism subclinic o conditie care devine tot mai comuna, astfel cum scade functiei renale, potrivit unui studiu, in 2008 Septembrie problema clinice Oficial al Societatii Americane de Nefrologie (CJASN ).
Desi nu sunt disponibile recomandari in ceea ce priveste tratamentul usor anormale ale niveluri...

Insuficienta cardiaca perete de stres picaturi de 38% cu terapia cu hormoni tiroidieni moderata

Insuficienta cardiaca perete de stres picaturi de 38% cu terapia cu hormoni tiroidieni moderata Nu numai ca este scazuta functia tiroidiana foarte frecvente in insuficienta cardiaca congestiva, este, de asemenea, indica o probabilitate redusa de recuperare, precum si un risc crescut de deces.
Ci se bazeaza pe lucrari anterioare care demonstreaza ca, indiferent duce la insuficienta cardiaca este intotdeauna precedata de modificari in celulele inimii, un nou studiu demonstreaza ca o doza mo...

Cresterea nr de risc cardiovascular In cazul in care o usoara Underactive tiroidiana lasata netratata, Penn Gaseste Studiu

Cresterea nr de risc cardiovascular In cazul in care o usoara Underactive tiroidiana lasata netratata, Penn Gaseste Studiu (Philadelphia, PA) - Cercetatorii de la Universitatea din Pennsylvania Scoala de Medicina au descoperit ca ies dintr-o usor underactive glandei tiroide (hipotiroidism subclinic) netratate nu duce la cresterea riscului cardiovascular. Rezultatele studiului, care urmeaza sa fie publicate in 1 martie problema Oficial al Asociatiei Medicale Americane, poate duce la modificari in tratamentul clinice al...

Cercetare Compara MENOPUR (R) Cu RFSH In GnRH antagonist FIV Cycles

Cercetare Compara MENOPUR (R) Cu RFSH In GnRH antagonist FIV Cycles Ferring Pharmaceuticals a prezentat o analiza interimara studiu care indica faptul ca MENOPUR ® (menotropins pentru injectare, USP) este eficient in fertilizarea in vitro (FIV) cicluri folosind un gonadotrofina hormonului de eliberare (GnRH) antagonist. Rezultatele au fost prezentate intr-un poster la a 65-a Reuniune Anuala a Societatii Americane de Medicina Reproductiva (ASRM) din Atlanta, Octob...

Ce este insuficienta renala cronica? Ce Cauzele insuficienta renala cronica?

Ce este insuficienta renala cronica? Ce Cauzele insuficienta renala cronica? Insuficienta renala cronica, de asemenea, cunoscut sub numele de insuficienta renala cronica, boala renala cronica, sau boala renala cronica, este o pierdere lent progresiva a functiei renale pe o perioada de mai multi ani. In cele din urma pacientul a permanenta insuficienta renala. Insuficienta renala cronica este mult mai frecvent decat oamenii dau seama, si, adesea, valul si nediagnosticate pa...

Din studii clinice de faza III Pentru ADENTRI (r) pentru acute pacientii cu insuficienta cardiaca decompensata cu insuficienta renala

Din studii clinice de faza III Pentru ADENTRI (r) pentru acute pacientii cu insuficienta cardiaca decompensata cu insuficienta renala Biogen Idec (Nasdaq: BIIB) a anuntat initierea unui studiu clinic de faza III de intravenoasa (iv) ADENTRI ® (BG9928), un antagonist al receptorilor de adenozina A1, pentru insuficienta cardiaca decompensata (ADHF), pacientii cu insuficienta renala. Studiul va evalua ADENTRI, care este in curs de dezvoltare in cadrul unui acord de licentiere cu CV Therapeutics (Nasdaq: CVTX), sau placebo in plus ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.