Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Intepaturi insecte poze


Vara Tratarea insectelor intepaturi Si Bites

Vara Tratarea insectelor intepaturi Si Bites
Buzzing albine, mars roiuri de furnici si tantarii sunt la fel de mult o parte din vara ar fi vremea calda, infloreste flori si copii care beneficiaza de timp liber de la scoala. Iar in cazul in care copilul dumneavoastra are planuri de a petrece lunile de vara in aer liber de joc, sansele sunt dracu 'se confrunta unele insecte de-a lungul drumului.
Pentru majoritatea copiilor, insecte cozilor si intepaturi de vara sunt annoyances doar minore - dar, pentru unele, ele pot reprezenta o problema grava, spune Margie Andreae, MD, profesor asociat, Departamentul de Pediatrie si bolile transmisibile de la Universitatea din Michigan Medical School.
Marea majoritate a oamenilor va avea doar o reactie localizata la o muscatura bug-ul sau Sting, spune Andreae. Cu toate acestea, circa 3 la suta din populatie pot dezvolta o reactie alergica, inclusiv simptome ale unei eruptii cutanate si urticarie, care sunt la distanta de locul de muscatura sau Sting, care va necesita ingrijire medicala.
Pentru a lua in The Sting din vara, Andreae ofera sfaturi pentru a ajuta la tratarea muscaturilor de insecte si intepaturile, precum si sfaturi despre cum sa previna si de tantar muscaturile capusa.
5 sfaturi pentru tratarea intepaturi de insecte
- Scoateti Stinger. Primul lucru ce trebuie facut atunci cand muscat de o albina sau de viespe este sa se uite la site-ul pentru a vedea daca acolo orice Stinger ramase. Daca exista, Andreae recomanda ca un adult utilizeaza un obiect firma ca un card de credit pentru a matura peste site-ul si trageti Stinger. Dont stoarce sau prindeti usor pielea pentru a elimina Stinger. Aceasta va cauza venin suplimentare care urmeaza sa fie eliberate in muscatura.
- Curatati zona. Folositi sapun si apa pentru a curata bine site-ul The Sting inainte de a aplica gheata sau crema de hidrocortizon.
- Aplicati gheata. Cei mai multi oameni vor sa dezvolte eritem si tumefactie la locul de Sting, spune Andreae. O buna abordare pentru a trata aceste reactii este de a aplica o compresa rece sau gheata in zona.
- Se adauga crema de hidrocortizon. Adaugarea de crema de hidrocortizon la site-ul The Sting va ajuta la ameliorarea roseata si durere.
- Ia-o de eliberare durere si un antihistaminic. De asemenea, puteti utiliza Benadryl sub forma orala, pentru a controla roseata, umflaturi si iritatie, precum si ibuprofen sau paracetamol pentru a calma durerea, spune Andreae.
In cazul unei reactii alergice severe apar - dificultati de respiratie sau la inghitire - Andreae spune pentru a apela 911 si sa solicite asistenta de urgenta imediat.
Protejarea familia ta impotriva intepaturi de tantar si virusul West Nile
In mod surprinzator, de insecte cele mai frecvente de a cauza probleme prin care se aduc copiii din pentru tratament medical sunt tantari, Andreae spune.
Intepaturi de tantar, in general, determina o reactie localizate in cele mai multe copii. Insa de multe ori parintii greseala aceasta reactie ca fiind ceva mai severe, cum ar fi o infectie, care ii aduce in clinica pentru evaluarea de catre un medic, spune ea.
Incidenta o reactie severa la o muscatura de tantar, cu toate acestea, este extrem de rara. In cazul in care o astfel de reactie a fost de a produce, aceasta s-ar intampla aproximativ trei pana la patru zile dupa ce s-a intamplat muscatura de insecta - Thats in momentul in care musca ar trebui sa fie aproape de vindecare si plecat, spune Andreae.
West Nile Virus, care este transmis de tantari, de asemenea, este un motiv de ingrijorare in timpul lunilor de vara calduroasa, si pot fi cele mai daunatoare pentru persoanele de peste 50 de ani.
Aproximativ unul din 150 de persoane muscat de un tantar infectate cu virusul West Nile va dezvolta o boala severa, spune Andreae. Cei care dezvolta o boala severa, va experimenta initial simptome asemanatoare gripei, care va dezvolta in simptome severe de o durere de cap, coma sau chiar convulsii.
Din fericire, Andreae spune ca exista mai multe modalitati de a te proteja si copilul dumneavoastra fata de intepaturi de tantar.
Cum se pot evita muscaturi de insecte de vara

- Utilizarea impermeabilizare a insectelor cu DEET. Cele mai multe over-the-counter repellente acum contin DEET, si sunt sigur de a utiliza pe copii de 2 luni vechime, si adulti. Concentratia de thats DEET cel mai adesea recomandat pentru copii este ...

Valoarea serviciilor prestate de catre insecte Topuri 57 dolari miliarde de dolari in SUA

Valoarea serviciilor prestate de catre insecte Topuri 57 dolari miliarde de dolari in SUA Ganditi-va de doua ori inainte de a blithely SWAT, Stomp, blestem sau ignora insecte, spune ca Universitatea Cornell entomolog John Losey, care a co-autor un studiu care arata valoarea in dolari a unora dintre aceste servicii de insecte este mai mare de 57 miliarde dolari in Statele Unite anual. De cercetare apare in revista BioScience.
Cele mai multe insecte neobosit si indeplini functiile pe care a imbunatati mediul nostru si locuieste in moduri in care oamenii de stiinta au inceput doar pentru a intelege, Losey spune. Nu lasa insectele statura mica va induca in eroare - aceste minuni minute a presta servicii de valoare.
Studiul a constatat ca insecte nativi sunt hrana pentru animalele salbatice care suporta o industrie de 50 miliarde dolari de recreere, sa ofere mai mult de 4.5 miliarde dolari in controlul daunatorilor, poleniza 3 miliarde dolari in recolte si curata terenuri de pasunat, care salveaza fermierii unele 380 milioane dolari pe an.
Iar aceste estimari sunt foarte conservatoare, probabil, faptul ca reprezinta doar o fractiune din valoarea reala, rapoarte Losey, profesor asociat de entomologie la Cornell.
Aceasta analiza a valorii economice a acestor servicii insecte este prima analiza de tip sale, a declarat Losey, care a co-autorul studiului, cu Mace Vaughan, Cornell MS 99, director de conservare a Societatii Xerces pentru Conservarea Invertebrate din Portland, Ore, care lucreaza pentru a proteja habitatelor de insecte nativ prin educatie si cercetare.
Insectele sunt o parte integranta dintr-o retea complexa de interactiuni care va ajuta sa puna mancare pe mesele noastre si de a elimina deseuri noastre. Oamenii - si, probabil, cel mai de viata de pe pamant - s-ar pieri, fara a insectelor, a spus Vaughan.
Losey si Vaughans studiu axat pe valoarea economica a patru servicii special faunei salbatice de nutritie, de combatere a daunatorilor, polenizarea si ingroparea balegar - selectat, deoarece date robuste au fost disponibile pentru o analiza.
O multime de valoare se adauga la economia de insecte, dar cei mai multi oameni chiar dont seama de aceasta, a spus Losey. In cazul in considerare alocarea de resurse de conservare, sau gestionarea de habitat natural, trebuie sa ne gandim la aceasta valoare pentru a va asigura ca insecte poate continua la spre a face munca lor benefice.
Noi stim cum sa repararea drumurilor si a altor componente ale infrastructurii noastre fizice, dar in...

K-sistem de cercetatori de stat insecte studiu "imunitar

K-sistem de cercetatori de stat insecte studiu "imunitar Cat de insecte evita bolile achizitie acestea pot transporta si de a difuza la oameni este in centrul de cercetare de la Kansas State University.
Mike Kanost, Universitatea distins profesor de biochimie si sef al Departamentului de Biochimie, si cercetatori in laboratorul lui sunt insecte a studia cum se protejeze impotriva infectiei. Ei cred ca raspunsul se afla in insecte de sange, in special...

O veche tripartita Symbiosis de plante, furnici si insecte Scala

O veche tripartita Symbiosis de plante, furnici si insecte Scala In aceasta lucrare am deduce antichitate a unei asociatii obliga tripartit care implica furnici simbioza, plante si insecte pe scara larga in padurile tropicale din sud-estul Asiei.
Prevalenta asociatilor insecte scara in Ant-mutualisms plantelor la mari sugereaza ele joaca un rol important in originile evolutive ale acestor mutualisms.
Studii anterioare estimare de asociere intre furnici si...

Noi obiective de pesticide tehnica de-insecte rezistente la

Noi obiective de pesticide tehnica de-insecte rezistente la Australian si oamenii de stiinta din Regatul Unit au dezvoltat o tehnica de a controla in mod eficient daunatorilor super care sunt extrem de rezistente la pesticide utilizate de pe produse alimentare de important si culturi de fibre din intreaga lume.
Tehnica, brevetat de Departamentul NSW de industrii primare si Rothamsted Cercetare (Marea Britanie), sa dovedit a fi eficace impotriva cheie da...

Invingandu-i pe "superpests" - capacitatea de a scoate insecte "de a expune rezistenta

Invingandu-i pe "superpests" - capacitatea de a scoate insecte "de a expune rezistenta Oamenii de stiinta au dezvoltat o noua tehnica care face pesticide mai eficienta prin eliminarea insecte capacitatea de a expune rezistenta. Lor de cercetare va extinde durata de viata eficienta a pesticidelor curente, reduce semnificativ suma care trebuie sa fie pulverizat si a elimina nevoia de agricultori pentru a trece mai puternica si mai multe substante chimice nocive.
Cercetatorii de la ...

Gena furate permite virusului de insecte pentru a intra celule

Gena furate permite virusului de insecte pentru a intra celule O gena care sa permita un virus insecta de a intra celule noi a fost, probabil furate dintr-o celula gazda si adaptate pentru utilizarea viruss, cercetatorii de la Institutul de Boyce Thompson (ITO) raportul de la Cornell University.
Virusologi-am gandit mult timp de baculovirusurilor, un grup de virusi care pot muia gazdele lor de insecte intr-o chestiune de zile, dar dont induc atat de mult c...

Descoperirea primul caz de insecte Transmiterea Chagas Parasite In Louisiana

Descoperirea primul caz de insecte Transmiterea Chagas Parasite In Louisiana Biologie Loyola profesor Patricia Dorn, Ph.D., in colaborare cu Dawn Wesson, Ph.D., de Universitatea Tulane Sanatate Centrul de Stiinte si student Loyola Undergraduate Leon Perniciaro descoperit primul caz uman de insecte-transmise Chagas parazit in Louisiana si a sasea vreodata in Statele Unite. Descoperirea a fost facuta in luna iulie 2006 intr-o zona rurala din New Orleans.
Descoperirea a fo...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.