Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Intoxicatie alimentara poze


Adevarul sumbre despre intoxicatie alimentara

Adevarul sumbre despre intoxicatie alimentara
Intoxicatie alimentara apare atunci cand oamenii mananca produse alimentare care au fost contaminate cu germeni nocive (in special bacterii si virusi) sau cu toxine (substante otravitoare).
Bacteriile nevoie de caldura si de umiditate sa creasca. Ei reproduce prin impartirea ei, asa ca o bacterie devine doi si apoi doi devin patru si asa mai departe. In conditiile de dreptul de o bacterie ar putea deveni mai multe milioane de euro in 8 ore si mii de milioane de oameni in 12 ore (vezi mai sus). Efecte A se vedea pe corp.
Acest lucru inseamna ca, daca un produs alimentar este contaminat cu un numar mic de bacterii si lasati-o din frigider peste noapte, ar putea fi grav contaminate cu a doua zi. Apoi, doar o imbucatura-ar putea face pe cineva bolnav. Daca tu a pune la produsele alimentare in frigider se va opri de la inmultirea bacteriilor.
Din moment ce cant a se vedea, gustul sau mirosul bacterii, singura modalitate prin care puteti fi siguri ca produsele alimentare este de sigur este sa urmeze o buna igiena in orice moment.
http://cleanup.food.gov.uk/data/grim-truth.htm...

Compuse in salsa poate lupta intoxicatie alimentara

Compuse in salsa poate lupta intoxicatie alimentara Cercetatorii au identificat un compus in Cilantro, o componenta cheie aroma de salsa si de o varietate de alte feluri de mancare, care ucide bacteriile Salmonella daunatoare si arata ca o promisiune in conditii de siguranta, aditiv alimentar naturale care ar putea ajuta la prevenirea bolilor foodborne, potrivit unui studiu comun de catre SUA si cercetatori mexican.
Desi studiile anterioare de catre cercetatorii au aratat ca are o activitate de salsa antibacteriene, acest nou studiu reprezinta prima data ca au izolat oricare dintre compusi antibacterieni din aceasta. Studiul lor apare in 26 mai al revistei Agricole si chimie alimentara, un peer-reviewed publicare a American Chemical Society, cea mai mare societate lumi stiintifice.
Compus - dodecenal - a fost izolat din frunzele proaspete de cilantro sau coriandru, unul dintre principalele ingrediente gasite in salsa, impreuna cu rosii, ceapa si chilies verde. Compus, de asemenea, se gaseste in semintele de cilantro. Ambele frunze si seminte contin aproximativ aceeasi cantitate de dodecenal, dar frunzele sunt folosite mai abundent in salsa.
In testele de laborator, dodecenal a fost de doua ori la fel de puternic ca si gentamicina medicamente utilizate in mod obisnuit cu antibiotice, la uciderea Salmonella, o cauza frecventa si uneori mortale de boala foodborne, spun cercetatorii. Acesta este singurul mod natural antibacteriene, care este mai eficient decat gentamicina impotriva Salmonella, ei pretind.
Am fost surprins ca dodecenal a fost astfel de un antibiotic puternic, spune liderul de studiu Isao Kubo, Ph.D., un chimist cu Universitatea din California, Berkeley. Cei mai multi agenti antibacterieni naturale gasit in produsele alimentare, in general, au o activitate slaba.
Studiul sugereaza ca oamenii ar trebui sa manance mai mult de salsa cu alimente lor, in special salsa in stare proaspata, Kubo adauga.
In plus fata de dodecenal, cam o duzina de alti compusi cu antibiotice au fost izolate din Cilantro in stare proaspata, care arata o anumita activitate fata de o varietate de bacterii daunatoare. Salsa probabil chiar mai mult contine compusi antibacterieni care nu au fost inca identificate, in functie de Kubo.
Constatari ar putea duce la o utilizare extinsa a dodecenal ca un aditiv alimentar fara gust pentru a preveni boli foodborne, probabil ca un strat protector d...

Posibilitati de alimentatie, la drepturile dumneavoastra, intoxicatie alimentara, ce puteti face in Marea Britanie

Posibilitati de alimentatie, la drepturile dumneavoastra, intoxicatie alimentara, ce puteti face in Marea Britanie Intrebari si raspunsuri cu privire la drepturile dvs. atunci cand mananca in Marea Britanie.
Care sunt drepturile mele atunci cand am manca la un restaurant?
Aveti dreptul de a fi servit la produsele alimentare care este:
- Ceea ce ai comandat
- Nu sunt descrise sau prezentate intr-un mod care induce in eroare
- De o calitate satisfacatoare,
- In conditii de siguranta pentru a ma...

Cercetatorii discuta revizuit Ghidul Piramida alimentara si pentru ce se va insemna pentru industria alimentara

Cercetatorii discuta revizuit Ghidul Piramida alimentara si pentru ce se va insemna pentru industria alimentara Numai doua zile de la Registrul federal este eliberata, oameni de stiinta renumiti discuta revizuit Ghidul Piramida alimentara si implicatiile acesteia asupra industriei alimentare.
Pe tocuri din Registrul federal preaviz pentru revizuite alimentare Ghidul Piramida, Consiliul lactate din California a sponsorizat o crezut ca-provoking forum intitulata, revizuit alimentare Ghidul Piramida: Ce va ...

Securitatea alimentara Provocari sa fie abordate in calitate de experti se adune la Universitatea McGill

Securitatea alimentara Provocari sa fie abordate in calitate de experti se adune la Universitatea McGill Leading experti din partea agentiilor internationale, ONG-uri, industria alimentara si mediul academic se vor intalni la Universitatea McGill, la Montreal, oct 5-7 pentru a discuta despre tot mai multe probleme legate de securitatea alimentara in lume. 2a McGill Conferinta privind siguranta alimentara mondiala se va concentra pe efectele crizei economice globale asupra aprovizionarii cu produse al...

Gripa aviara nu prezinta siguranta alimentara risc pentru consumatori din Regatul Unit - Food Standards Agency

Gripa aviara nu prezinta siguranta alimentara risc pentru consumatori din Regatul Unit - Food Standards Agency Testele au aratat ca gripa aviara care a ucis 2600 de curcani, la o ferma Suffok este virusul H5N1. Food Standards Agency sfaturi, ca gripa aviara nu prezinta nici un risc de siguranta alimentara pentru consumatorii din Regatul Unit, ramane neschimbat.
Food Standards Agency Sfaturi
Food Standards Agentia considera ca gripa aviara nu prezinta nici un risc de siguranta alimentara pentru consum...

Chiar inainte de rosii de avertizare, Multi americani nu au avut incredere in siguranta alimentara Sistemul de

Chiar inainte de rosii de avertizare, Multi americani nu au avut incredere in siguranta alimentara Sistemul de Un nou studiu national realizat de Scoala Harvard pentru Sanatate Publica proiectului asupra publicului si biologice de Securitate constata ca, in ciuda unui numar de incidente siguranta alimentara in ultimii ani, majoritatea americanilor raman increzator ca alimentele produse in Statele Unite este sigur. Cu toate acestea, multi au preocupari cu privire la siguranta produselor alimentare importate...

Siguranta alimentara si a persoanelor in varsta

Siguranta alimentara si a persoanelor in varsta Desi nu este recunoscuta de multe ori, sensibilitatea la cresteri de boala foodborne cu varsta. Astfel, siguranta alimentara este o preocupare deosebita pentru persoanele in varsta.
Un motiv pentru aceasta este faptul ca multe din functiile bodys deteriora cu varsta. De exemplu, problemele cu viziune sunt comune, ceea ce face dificila pentru a citi instructiunile de preparare sau data de expira...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.