Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Junghi la inima


Ce este Pleurezia? Care este cauza Pleurezia?

Ce este Pleurezia? Care este cauza Pleurezia?
Pleurezie, de asemenea, cunoscut sub numele de pleurita, este o conditie care rezulta din umflarea garnituri de plamani si a pieptului. Cavitatea pleurala (zona dintre plamani si peretele interior piept) este creat de doua suprafete lubrifiat numit pleurei, pleurei interior captuseala plamanii si garnitura exterior piept de perete.
O varietate de factori pot cauza pleurei sa devin inflamate si se freaca unul pe altul, mai degraba decat de diapozitive lin, asa cum o respira. Aceasta este cauza durere toracica asociata cu pleurezie (adesea numit durere pleuritic).
Pleurezia folosit la a fi complicatie frecventa a infectiilor bacteriene cu mult timp in urma, mai ales de pneumonie. Avand in vedere ca aparitia de antibiotice, cu toate acestea, ratele au scazut substantial.
Articole interesante
Ce este pneumonia?
Ce este BPOC?
Ce este bronsita?
Ce este tuberculoza?
Ce este o embolie pulmonara?
Ce este un virus? Ce este o infectie virala? Este greu de estimat cat de multi oameni a lua pleurezie la nivel mondial, pentru ca este adesea o conditie usoara ca rezolva problema in sine, fara nici un tratament, fara a fi spus medicul.
Unii oameni celebri au avut pleurezie, inclusiv Hernan Cortes (a murit din el), Caterina de Medici (a murit din el), Benjamin Franklin (a murit din el), Mahatma Gandhi, Elvis Presley (a avut recurente pleurezie), si Ringo Starr (la varsta de 13), William Wordsworth (a murit de aceasta), si Judy Garland. pleurezie Care sunt cauzele? Pleurezia este o complicatie comuna a mai multor conditii diferite de medicina generala, cea mai omniprezenta fiind o infectie virala a sistemului respirator inferior.
Alte cauze se numara: infectii bacteriene, cum ar fi pneumonie si tuberculoza piept O rana care intepat cavitatea pleurala unei tumori pleurale tulburari autoimune precum lupus si artrita reumatoida de celule Sickle anemie Pancreatita embolie pulmonara O inima operatie complicatie a cancerului pulmonar sau de limfom Un fungice sau parazitare infectie Familial Marea Mediterana Infectii febra, uneori, se poate raspandi de la o persoana la alta, dar este rara de a prinde pleurezie. Cine este riscul de a face pleurezie? Datorita pleurezie fiind rezultatul una sau mai multe din multe conditii adverse, oricine este expusa riscului de pleurezie contractante. Atunci cand fiind diagnosticat cu unul din multitudinea de conditiile enumerate mai sus, sa fie constient de orice simptome pe care le pot fi confrunta si relatia acestora cu pleurezie. Cineva care este bolnavicios sau a avut un prejudiciu in piept sau chirurgie cardiaca are o sansa mai mare de pleurezie Notiuni de baza. Care sunt simptomele de pleurezie? Principalul simptom al pleurezia este un ascutit, dureri de junghi in piept. Aceasta durere poate afecta umeri si spate, precum, dar este de multe ori pe o parte a pieptului numai. O persoana cu pleurezie va stranut, tuse, respiratie superficiala si exercita din cauza durerii cauzate de respiratie profunda.
Noutati respirator
Pentru ultimele stiri si de cercetare privind conditiile respiratorii si boli, precum si sa semneze pana la buletine de stiri sau de stiri alerte, va rugam sa vizitati noastre:
Respiratorie Stiri Pacientii sectiunea de multe ori a descrie o durere constanta dureri, care pot varia in tristete, cu cauza inflamatii. In cazul in care pleurezia dvs. este cauzata de o infectie virala, este posibil sa prezentati, de asemenea, febra, frisoane, dureri de cap, dureri articulare si dureri musculare. Dificultati de respiratie si o durere in gat, de asemenea, pot sa apara. Pleurezie Cum este diagnosticat? Cand diagnosticarea pleurezie, medicii de multe ori de cautare pentru cauza inflamatii. Un pacient poate avea un prejudiciu coaste sau infectie de care acesta nu este pe deplin constient. Examenele simpla fizice si piept raze X, cel mai probabil vor fi comandate. O proba de sange pot fi, de asemenea, luate pentru a verifica pentru boli autoimune. Daca cineva are o efuziune pleurala, un medic poate utiliza un ac pentru a obtine un esantion de lichide de la p...

Transplanturile de copii cu inima Nu Regain inima Functia suficient pentru Exercitiu

Transplanturile de copii cu inima Nu Regain inima Functia suficient pentru Exercitiu Nu numai ca poate cei mai multi copii, cu un exercitiu de transplant de inima in conditii de siguranta, dar noi cercetari sugereaza ca raspunsul transplantat inimile sa-si exercite imbunatateste treptat.
Cercetatorii de la Spitalul de Copii din Boston a analizat 182 exercitarea maxima treadmill testelor efectuate de serie (de obicei anual) in 51 de copii care au primit un transplant de inima. Testele au aratat o imbunatatire constanta a ratei de varf ale inimii, 2, 4, 6 si 8 ani de la transplant, ratele de varf cardiace au fost 75, 78, 81 si 84 la suta din frecventei cardiace prezis, respectiv.
Mai important, in timp, ratele de inima recuperat mai repede din exercitiu de varf. Aceste date sugereaza ca exista o re-spontan de crestere a nervilor intr-o proportie substantiala de inimi transplantat, care sa permita pacientilor sa ajunga la rate mai ridicate ale inimii, cu exercitii fizice si sa se raceasca in jos mai repede, spune TP Singh, MD, un cardiolog in insuficienta cardiaca / Transplant de la Serviciul pentru Copii si autorul studys de plumb.
----------------------------
Articolul adaptate de de la comunicat de presa originale.
----------------------------
Sursa: Spitalul de Copii din Boston prezinta la Colegiul American de Cardiolo...

Programul Alimentar Mondial a contractului sofer si asistent omorat Oferind alimentara In Sudanul de Sud

Programul Alimentar Mondial a contractului sofer si asistent omorat Oferind alimentara In Sudanul de Sud Natiunilor Unite pentru Programul Alimentar Mondial a anuntat ca soferul unui camion cu WFP contractate si asistentul sau au fost ucisi in Sudanul de Sud, aducand la cinci a numarului de persoane ucise in atacurile asupra transportatorii PAM umanitare din Sudan, in mai putin de trei saptamani.
Hamid Dafaalla, 47, un tata de patru, a fost impuscat si ucis de atacatori necunoscuti in timpul condu...

Violenta impotriva Medicii Going nedeclarat, BMA Raportul arata, Marea Britanie

Violenta impotriva Medicii Going nedeclarat, BMA Raportul arata, Marea Britanie Unul din trei medici a fost o victima de atac fizic si verbal in anul trecut, dar majoritatea nu o raportati, de cercetare de catre BMA indica astazi (joi, 10 ianuarie, 2008).
Aproape 600 de medici au raspuns la un sondaj BMA despre experientele lor de violenta la locul de munca in anul trecut .* O treime au confruntat cu anumite forme de violenta - inclusiv amenintari si abuzul verbal - si unu...

Care sunt Cluster Dureri de cap? Care este cauza Cluster Dureri de cap?

Care sunt Cluster Dureri de cap? Care este cauza Cluster Dureri de cap? Dureri de cap Cluster (, de asemenea, utilizat in singular: dureri de cap), dureri de cap, de asemenea, poreclit de suicid, sa apara de mai multe ori pe zi, au venit pe neasteptate, nu dureaza mult, si sunt in general foarte dureroasa. Durerea este de obicei intens, si, uneori, doar pe o parte a capului. Frecvent, suferind, de asemenea, se simte durere in jurul ochiului.
Un cluster-sufera de du...

Pacientilor care au avut nevoie de inima si Transplant renal Borrowed Time cu inima Device Assist

Pacientilor care au avut nevoie de inima si Transplant renal Borrowed Time cu inima Device Assist Sapte ani de la Joaquin lucios rinichi shut jos, el a avut un atac de cord si a fost dus la un spital din Los Angeles zona in care medicii au efectuat o angioplastie pentru a goli arterelor coronare sale. El a fost, de asemenea, sufera de insuficienta cardiaca congestiva idiopatica - o afectiune in care inima devine slab si extinsa - si un stimulator cardiac special a fost implantat de a oferi spr...

New Anti-medicatie Respingerea 6-Rezultate luni pentru pacientii cu transplant inima pentru a fi lansat la nivel international, de inima si Lung Transplant Meeting

New Anti-medicatie Respingerea 6-Rezultate luni pentru pacientii cu transplant inima pentru a fi lansat la nivel international, de inima si Lung Transplant Meeting Noi rezultate din studiile clinice pentru pacientii cu transplant cardiac, va fi lansat la viitoarea Societatea Internationala pentru inima si Transplant pulmonar (ISHLT) 27th Annual Meeting si stiintific Sesiuni de la Hilton din San Francisco, 25-28 aprilie, 2007. Rezultatele arata promisiune pentru eficacitatea si siguranta tratamentului cu imunosupresie si incidenta mai mica de respingere de or...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.