Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Kilogramele in plus dupa sarcina


Ce este o sarcina extrauterina? Ce este o sarcina Tubular?

Ce este o sarcina extrauterina? Ce este o sarcina Tubular?
O sarcina extrauterina este o sarcina in cazul in care ovulul fecundat rezolva si creste in afara captuseala interioara a uterului (nu in uter). Uterul este uterului. Cele mai multe sarcini extrauterine apar in trompa uterina - cunoscut sub numele de o sarcina tubulara - dar pot aparea, de asemenea, in colul uterin (gatul uterului), cavitatea abdominala si de ovar.
Putin peste 1% din sarcini sunt sarcini extrauterine. Intr-o sarcina normala oua ar trebui sa fie fertilizat de spermatozoizi intr-un tub uterina; ovulul fecundat, apoi calatoreste in uter (uterului) si implanturi in sine, in mucoasa uterului. Embrionilor se dezvolta intr-un fat si ramane in uter pana cand copilul se naste.
O sarcina extrauterina, care ramane netratate pot ucide mama. De exemplu, trompa uterina poate ruptura, provocand sangerari interne abdominale si pierderea grava de sange. Aceste zile, foarte putine sarcini extrauterine duce la deces. Out of 31000 sarcini ectopice care a avut loc in Marea Britanie 2000 - 2002, unsprezece femei au murit, sau de 0.035% din total (in conformitate cu National Health Service, UK). Care sunt semnele si simptomele unei sarcini extrauterine? Semne initiale si simptome ale unei sarcini extrauterine sunt aceleasi ca si orice sarcina normala, si includ: Lipseste o perioada de Oboseala menstrual (oboseala) Greata sensibilitate Breast Daca este o sarcina extrauterina, semne distinctive si simptomele vor aparea intre 4 si 10 saptamani de sarcina . Simptomele pot include: durere pe o parte a abdomenului. Durerea poate fi severa si continua.
Sangerare vaginala - sangerare va fi mai usoare sau mai intunecat decat sangerarii menstruale, si este de obicei mai putin vascoasa (mai mult apoase). In unele cazuri, o femeie nu poate sa stie ca este insarcinata si cred ca perioada de ei a venit.
Durere in umar - aceasta este, de obicei un semn ca se produce o hemoragie interna. Expertii spun sangerare irita nervul frenic, care cauzele mentionate durere in umar. Referred durere este durerea care exista intr-o parte a corpului, dar este resimtita de catre pacient intr-o alta parte.
Urina, dureri in timpul trece.
Scaune durere la trecerea (fecale).
Collapse - in cazul in care ruptura tuburile falopiene femeia poate colaps, din cauza hemoragii interne grave. In cazul in care ruptura uterina tuburi este vorba de o urgenta medicala. Femeia poate:
Simtiti-va de lumina in frunte simt slabit diaree simtiti rau au ceva Simtiti-va este serios gresit Uita-te foarte palid mult de jumatate din toate femeile cu o sarcina extrauterina au nici un simptom pana cand acestea experienta un colaps. Orice femeie care crede ca ea este insarcinata din nou, dupa ce in prealabil au o sarcina extrauterina ar trebui sa-i spuneti medicului ei imediat, pentru a afla daca sarcina actuala este extrauterina.
In cele mai multe cazuri, rupturi uterine tubul este tratati cu succes. Ea poate fi fatala, dar acest lucru este foarte rare astazi in cazul in care pacientul primeste tratament. Care sunt factorii de risc pentru sarcina ectopica? Un factor de risc este ceva care creste riscul de a dezvolta o conditie sau o boala. De exemplu, fumatul in mod regulat creste semnificativ riscul de a dezvolta cancer pulmonar, prin urmare, fumatul este un factor de risc pentru cancerul pulmonar. Factori de risc pentru sarcina extrauterina sunt: avand avut o sarcina extrauterina, inainte - a femeilor care au avut o sarcina extrauterina anterior au un risc de 10% de a avea o sarcina extrauterina ulterioare.
Varsta - in timp de 25 de ani de risc vechi Womans este de 1%, a 44 de ani, femeie in varsta, care ramane insarcinata are un risc de 8% de a avea o sarcina extrauterina.
Salpingitis - femeile care au avut salpingita (inflamarea trompa uterina) au un risc mai mare de sarcina extrauterina.
Alte infectii - infectii ale uterului sau ovarelor (boala inflamatorie pelvina, sau BIP) creste riscul de ulterioare sarcini extrauterine. Unele BTS, cum ar fi gonoreea sau Chlamydia, de asemenea, creste riscul de BIP.
Fumatul - femeile care fumeaza sunt mai susceptibile de a avea o sarcina extrauterina, comparativ cu femeile care au dont.
Medicamentele Ovulatia - femeile cu probleme de fertilitate, care au luat medicamente pentru a stimula ovulatia sunt mai susceptibile de a avea o sarcina extrauterina, in comparatie cu alte femei.
Anomalie uterine tube - o femeie care are un anormal de-tub in forma de uterina, sau o trompa uterina care a fost deteriorat ruleaza un risc mai mare de sarcina extrauterina. Daune uterine tub putea sa fi fost cauzate de interventii chirurgicale.
Interventii chirurgicale anterioare - cum ar fi un C-sectiune (sectiune cezariana) sau indepartarea chirurgicala Fibroid.
Luand contraceptiv - in cazul in care o femeie ia pilule contraceptive sau un DIU (dispozitiv intrauterin) si devine gravida ea are o sansa mai mare de a avea o sarcina extrauterina.
Ligaturarea trompelor uterine - in cazul putin probabil de a deveni gravida dupa un ligaturarea trompelor uterine (tuburile care au legat), exista o sansa mai mare ca aceasta sarcina este una extrauterina. 47% dintre femeile care au o sarcina extrauterina au nici unul dintre factorii de risc mentionati de mai sus. Care sunt cauzele o sarcina extrauterina? ovulul fecundat devine blocat in drumul sau spre uter. Acest lucru apare, de obicei, deoarece trompa uterina este zguduit, are o forma anormale sau este deteriorat. In multe cazuri, nimeni nu stie ce a fost cauza specifice. Cum este o sarcina extrauterina diagnosticata? Test de sange - HCG (gonadotrofina corionica), un hormon, este produsa in timpul sarcinii si detectate intr-un test de sange - femeilor cu o sarcina normala va avea un nivel ridicat...

Nr Mic dejun si frecvente Fast Food duce la kilogramele in plus In Aging Teens

Nr Mic dejun si frecvente Fast Food duce la kilogramele in plus In Aging Teens Mic dejun vechi fraza este cea mai importanta masa a zilei a luat noua semnificatie pentru adolescenti. Un nou studiu sugereaza ca, in calitate adolescentii intra la maturitate, ele sunt mai multe sanse de a sari peste micul dejun si de crestere a consumului lor de fast-food, precum si faptul ca ambele comportamente duce la un risc crescut de crestere in greutate. Aceasta este concluzia unui articol care apare in decembrie 2006 al revistei de adolescenti de sanatate de cercetatorii de la controlul greutatii si diabet Centrul de Cercetare de la Spitalul Miriam si Brown Medical School.
Avand in vedere ca tranzitia de la adolescenta la maturitate pare a fi o perioada deosebit de ridicat de risc pentru cresterea in greutate, am vrut sa investigheze ce rol sarind peste micul dejun si a consumului de fast-food la avut asupra greutatii in acest timp de important, spune autorul principal Heather Niemeier, doctor, un psiholog de la Spitalul Miriam.
Cercetatorii au analizat date extrase din Adauga Sanatate, o scoala pe baza de studiu de peste 20.000 de adolescenti din clasele 7 pana la 12 in Statele Unite. Studiul actual folosit informatii de la doua valuri de date pe care a constat dintr-un total de 9919 adolescenti. Wave 2 date au fost colectate de la adolescenti (varsta intre 11 - 21), in perioada aprilie-august 1996. Wave 3 Datele au fost colectate de la acelasi grup de adolescenti din august 2001 pana in aprilie 2002, cand au fost cu varste cuprinse intre 18 si 27. Fast-food si consumul de mic dejun a fost masurata in cele doua valuri, in plus fata de indicele de masa corporala (IMC).
Am constatat ca atat consumul de fast-food si mic dejun sarind peste crescut in mod semnificativ intre Waves 2 si 3. Mai important, atat comportamente au fost asociate cu cresterea in greutate a crescut in acest timp, spune Niemeier.
Pe parcursul celor cinci interval de un an intre Waves 2 si 3, care semnifica trecerea de la adolescenta la maturitate, numarul de participanti considerate a excesului de greutate a crescut de la 29 la suta la 47 la suta. Consumul Fast food a crescut de la 2 zile pe saptamana, astfel cum a adolescentilor la aproximativ 2,5 zile pe saptamana ca adulti tineri, si, desi participantii au raportat ca au consumat micul dejun 4 - 5 zile pe saptamana in timpul adolescentei - aceasta a scazut la 3 zile pe saptamana, pe la maturitate tineri.
Cresterea fast-food si mic dejun sarind peste ar putea fi cauzata de cresterea independentei si responsabilitatea pentru preparare a produselor alimentare care se confrunta cu adolescenti, in timpul acestei tranzitii de dezvoltare autorii nota.
Fast food este o optiune rapid, usor, si gustoase pentru adolescenti de imbatranire care pot fi folosite pentru a se bazeaza pe mama sau tata sa pregateasca masa, spune Niemeier. In ceea ce adolescenti intra fortei de munca sau de facultate, cu mic dejun poate fi privit ca un hassle inutile si usor de sarit. Cu toate acestea, sarind peste micul dejun poate conduce la niveluri mai mari de foame mai tarziu, in a doua zi, provocand supraalimentare, sau alegerea de alimente grele, care te umpl...

Ce este de Fier suprasarcina Disorder? Ce este hemocromatoza? Ce Cauzele de Fier de suprasarcina Disorder?

Ce este de Fier suprasarcina Disorder? Ce este hemocromatoza? Ce Cauzele de Fier de suprasarcina Disorder? Hemocromatoza, de fier sau de tulburare de suprasarcina, este o afectiune care face organismul absorbi cantitati excesive de fier de la alimente si bauturi pe care o consumam. Supraincarcare cu fier da pielii o culoare de bronz, precum si de a dauna ficatului si alte organe. Frecvent, in cazul in care este permis sa progres, pancreasul devine avariate, iar pacientul dezvolta diabet zaharat.
Sur...

Women's motivatia de a Stay Smoke-free dupa sarcina Afectate de griji Greutate

Women's motivatia de a Stay Smoke-free dupa sarcina Afectate de griji Greutate Cu toate ca multe femei renunte la fumat in timpul sarcinii, majoritatea se va relua fumatul dupa ce au un copil. Rezultatele unui Universitatea din Pittsburgh studiu sugereaza ca griji cu privire la femei in greutate poate scadea motivatia lor de a ramane fara fum-postpartum. Studiul este publicat in numarul din octombrie al Analele in medicina.
Doua treimi din femeile care se lase de fumat in...

Preemie Coming Home la timp pentru Ziua Mamei dupa sarcina Mom's Tough, de urgenta C sectiunea

Preemie Coming Home la timp pentru Ziua Mamei dupa sarcina Mom's Tough, de urgenta C sectiunea Andrea Jaffray are mult pentru a sarbatori acest Ziua mamei.
11 mai este ziua de nastere Jaffrays. Acestuia, de asemenea, ziua de nastere a sotului ei, Alex, si doi dintre copiii lor, Doug si Ryan.
Jaffray, de asemenea, isi va sarbatori nasterea recenta a fiului ei, Zachary, care sa nascut prematur opt saptamani dupa o sarcina extrem de dificile si de urgenta C-sectiunea de la Loyola Univers...

Inducere a fortei de munca dupa 37 saptamani recomandate pentru femeile cu sarcina se Hipertensiune / usoare pre-eclampsie (Hypitat de studiu)

Inducere a fortei de munca dupa 37 saptamani recomandate pentru femeile cu sarcina se Hipertensiune / usoare pre-eclampsie (Hypitat de studiu) Femeile insarcinate cu insuficienta renala usoara tulburari hipertensivi, cum ar fi tensiunea arteriala crescuta / pre-eclampsie usoara ^ ar trebui sa aiba muncii lor a indus o data pe ei completa 37 saptamani de sarcina lor. Aceasta este concluzia studiului HYPITAT, publicate intr-o online primul articol si intr-o editie viitoare a Lancet, scris de dr. Corine M Koopmans, Departamentul de Obstetri...

Fetusi, Sugarii expusi la Herpes B In timpul, dupa sarcina cu risc crescut de paralizie cerebral, Study Says

Fetusi, Sugarii expusi la Herpes B In timpul, dupa sarcina cu risc crescut de paralizie cerebral, Study Says Reprinted cu permisiune de la http://www.kaisernetwork.org. Puteti vedea intregul Kaiser Daily Health Policy Report, cautare arhive, sau sa se inscrie pentru livrare de e-mail la http://www.kaisernetwork.org/dailyreports/healthpolicy. Kaiser Daily Health Policy Raportul este publicat pentru kaisernetwork.org, un serviciu gratuit de J. Henry Kaiser Family Foundation. 2005 Consiliul consultativ de c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.