Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

La cat timp se face un test de sarcina


Frecvente Conditii uterin Optiuni pentru Tratamentul

Frecvente Conditii uterin Optiuni pentru Tratamentul
Daca aveti o problema care afecteaza uterului sau de o alta parte a sistemului de reproducere, aceasta informatie este pentru tine. Aceasta explica de cele mai multe dintre problemele care pot afecta un Womans sistem de reproducere si de modalitati de probleme pot fi tratate, inclusiv medicamente, chirurgie, precum si alte tipuri de tratamente.
Despre Uter
Uterul este situat la nivelul abdomenului inferior intre vezica urinara si rect. Uterul este, de asemenea, numit uter. Este in forma de para, si mai mici, sfarsitul ingusta a uterului este cervix. Cand o femeie este insarcinata, copilul creste in uter, pana cand el sau ea se naste.
Pe fiecare parte a uterului in partea de sus sunt trompelor si ovarelor. Impreuna, uterul, vaginul, ovarele si trompele uterine alcatuiesc sistemul de reproducere.
La femeile care nu au trecut printr-menopauza (schimbarea sau schimbare de viata), ovarele produc estrogen de la inceputul ciclului menstrual. Estrogenul ajuta la pregatirea mucoasei uterine (numit endometru) pentru posibila sarcina. In cazul in care uterul este gata, unul dintre ovare elibereaza un ovul. Oua calatoreste in jos trompa uterina unde se asteapta pentru fertilizare posibil.
In cazul in care femeia ramane insarcinata, ovulul fecundat se deplaseaza in uter in cazul in care o acorda endometru. In cazul in care ea nu, endometrului si ou nefertilizat sunt evacuate prin vagin in timpul Womans perioada urmatoare (menstruatiei).
Unele dintre problemele care pot afecta uterul dvs. sunt:
- Excrescente Noncancerous in uter, numit fibroame, care poate cauza dureri si sangerari.
- Endometrioza, o afectiune in care tesutul care formeaza mucoasa uterului creste in afara uterului.
- Greu sangerare de fiecare data cand au perioada de dvs. sau intre perioade.
- Dezechilibre hormonale.
- Dureri inexplicabile pelvine.
Optiuni de tratament
Medicul dumneavoastra poate fi recomandat sa aveti o histerectomie sau un alt fel de tratament. Inainte de a decide ce sa faceti, este important sa intelegeti problema si diferitele optiuni aveti pentru a face cu ea.
Urmatoarele informatii va pot ajuta sa se gandeasca la starea dumneavoastra, afla mai multe despre optiunile tratamentul dumneavoastra, si decide cu privire la unele intrebari sa intrebati medicul dumneavoastra.
Tineti minte ca fiecare femeie este diferita si fiecare situatie este diferita. O alegere buna de tratament pentru o femeie nu poate fi cea mai buna alegere pentru un alt. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa:
- Vorbeste peste optiunile dvs. cu atentie cu medicul dumneavoastra.
- Puneti intrebari pana cand veti intelege ce este de a spune medicul dumneavoastra.
- Luati in considerare obtinerea unui al doilea aviz.
- De lucru cu medicul dumneavoastra de a alege un tratament care este cea mai buna pentru dumneavoastra.
You Are Not Alone
Primul lucru pe care trebuie sa stiti este ca nu esti singur. Aproximativ 1 din fiecare 10 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 50 a acestui tip de problema. De obicei, problema poate fi tratata, iar simptomele pot fi usurat. Majoritatea femeilor care au avut de tratament sunt multumit de rezultate si sunt bucuros sa fie liber de durere sau alte simptome neplacute.
Primul pas in relief, Notiuni de baza este de a afla care este problema.
Aflarea despre problema
Exista mai multe modalitati de medicul dumneavoastra poate afla (diagnostica) ceea ce este cauza simptomele.
Cele mai frecvente includ:
O istorie medicale.
Primul pas in diagnosticarea problema ta este o istorie medicala. Medicul-sau, uneori, asistenta-va pune intrebari despre istoricul medical. Aceasta va include intrebari despre simptomele dvs. de boli grave, precum si orice ati avut, precum si daca ati avut vreodata o interventie chirurgicala, a fost insarcinata, sau au avut copii. Puteti, de asemenea, poate fi intrebat despre istoricul medical al membrilor de familie aproape.
Daca ati utilizat plante medicinale, acupunctura, sau alte remedii naturale, asigurati-va ca spuneti medicului dumneavoastra despre ele.
Medicul poate intreba despre vietii sexuale. Ati putea fi inconfortabil vorbesc despre astfel de probleme personale, dar este important ca medicul dumneavoastra sa stie daca ceva ce se intampla in viata sexuala dvs. ar putea fi legate de starea dumneavoastra.
Un examen vaginal.
Medicul va folosi instrumente pentru a privi in interiorul colul uterin si a uterului. Medicul va folosi un speculum pentru a mentine peretii vaginului in afara in timpul examenului. Uneori, acest examen este de inconfortabil. Este posibil sa simtiti o usoara crampe, dar nu de obicei, este dureros. Daca puteti sa va relaxati, va va fi mult mai confortabil. Medicul poate privi in interiorul vaginului si cervixul, cu un tub de luminate.
Un test Papanicolau (sau frotiu Papanicolau).
In timpul examenului vaginal, medicul de obicei, ia un esantion de celule din colul uterin cu o racleta de lemn, tampon de bumbac, sau perie mici. Testul este rapid si fara dureri. Celulele sunt plasate pe o lamela de sticla, care este trimis la un laborator. Un test Papanicolau este o modalitate prin care medicii pot gasi cancer al colului uterin sau de displazie, care este o conditie ca, uneori, se poate transforma in cancer.
Toate femeile de peste 18 ani de varsta si femeile mai tinere, care sunt activi sexual-ar trebui sa aiba un test Papanicolau face o data la 1 la 3 ani.
Testele de laborator.
Medicul va lua o proba de sange si o proba urina si a le trimite la laborator pentru a fi examinate. Rezultatele acestor teste va spune medicul multe despre starea de sanatate generala.
Testele imagistice.
Exista multe moduri de a privi in interiorul corpului, fara interventii chirurgicale. Razele X sunt cele mai bine cunoscute. Medicul dumneavoastra va poate sugera, de asemenea, o sonograma, scanare CAT, sau RMN. Aceste teste ajuta medicul pentru a afla mai multe despre corpul tau si ce este cauzeaza problema ta.
In functie de simptome, medicul poate recomanda o biopsie endometriala, dilatarea si chiuretaj (D & C), sau alte teste pentru a ajuta la diagnosticarea problemei dumneavoastra.
Noncancerous Conditii uterin
Dupa ce istoricul medical, examinarea, si se fac teste, medicul dumneavoastra va va explica starea dumneavoastra pentru a va vorbi si despre optiunile de tratament. Mai tarziu, in aceasta brosura veti gasi o lista de intrebari ati putea dori sa va adresati medicului dumneavoastra.
Chirurgie, medicina (inclusiv hormoni), o combinatie a celor doua, sau vigilent de asteptare sunt alegerile cele mai frecvente pentru care se ocupa cu cele mai multe noncancerous conditii uterin. Expectativa vigilenta inseamna a avea nici un tratament, dar vazand medicul in mod regulat pentru a urmari starea dumneavoastra si discutati simptome. Dupa o perioada de asteptare neadormit, daca aveti in continuare probleme, va poate decide cu medicul dumneavoastra sa ia in considerare unul sau mai multe optiuni de tratament.
Exista intotdeauna in dezvoltarea de noi tratamente. Asigurati-va ca va adresati medicului dumneavoastra daca exista tratamente noi pentru starea dumneavoastra care nu sunt descrise in aceasta brosura.
Medicul dumneavoastra va poate recomanda ca aveti o histerectomie. Daca este asa, veti dori sa vezi sectiunea despre histerectomie.
Amintiti-va, toate tratamentele-inclusiv in medicina, chirurgie, alte tipuri de tratamente, si chiar o decizie de a astepta sau nu sa fie tratate-au riscuri si beneficii. Asigurati-va ca va adresati medicului dumneavoastra despre riscurile si beneficiile pentru fiecare optiune de tratament vi se ofera. Apoi, aveti posibilitatea sa lucrati cu medicul dumneavoastra pentru a cantari optiunile dvs. si sa faca o alegere in cunostinta de cauza.
Fibrom
Ce sunt fibroame?
Fibroamele sunt cresteri in peretii uterului. Uneori, un fibrom este atasat la exteriorul uterului de catre o tulpina. Fibroamele pot fi la fel de mici ca un seminte sau un bob de mazare sau la fel de mare ca un pepene galben portocaliu sau mici. Cu toate ca Fibroamele sunt numite tumori, acestea nu sunt de cancer. Ele sunt excrescente musculare netede.
Despre 2 de la fiecare 10 de femei care nu au trecut printr-menopauza au fibroame. Termenul tehnic pentru o tumora Fibroid este leiomiom.
Fibroamele pot provoca nici un simptom de la toate, sau pot provoca durere sau sangerare. Fibroamele pot face greu de a urina, daca acestea cresc suficient de mari pentru apasati pe vezica urinara.
Fibroamele, de asemenea, pot face greu pentru tine sa ramaneti gravida. Uneori, fibrom poate cauza probleme cu sarcina, de munca, sau de livrare, inclusiv nasterea prematura si avort spontan.
Cum sunt tratate fibroame?
Este posibil sa aveti mai multe tratamente de a alege dintr daca aveti fibroame. Aceasta depinde de cat de mare fibroamele sunt, in cazul in care acestea sunt, si daca sunteti gravida sau doriti sa ramaneti gravida.
Expectativa vigilenta poate fi toate ai nevoie de tratament in cazul in care Fibroid dvs. este mic si nu aveti nici un simptom. Veti avea nevoie de vizite regulate la medicul dumneavoastra pentru un examen pelvian sa monitorizeze cresterea a Fibroid.
Tratament nechirurgical pentru fibroame includ hormoni si medicamente dureri relief.
- Gonadotrofina Luand hormonului de eliberare (GnRH) poate provoca fibrom sa se micsoreze. Acest lucru se poate face operatie mai usor, sau poate fi folosit in loc de o operatie.
- Medicul dumneavoastra va poate prescrie ibuprofen (de exemplu, Advil), acetaminofen (de exemplu, paracetamol), sau un alt medicament pentru a calma durerea.
Tratamente chirurgicale pentru fibroame includ histerectomie si myomectomy.
- Histerectomia este, de obicei recomandata in cazul in care fibroamele sunt provoaca simptome, atunci cand acestea au crescut rapid, sau atunci cand fibroamele sunt mari (la fel de mare ca un grapefruit).
- Myomectomy este o operatiune de a elimina o tumoare Fibroid fara a lua in uter. Aceasta inseamna ca sarcina este inca posibila, desi o sectiune cezariana poate fi necesara.
Timpul de recuperare dupa o myomectomy este de aproximativ 3 la 4 saptamani. Aproximativ 20 la suta din femeile care sufera myomectomy nevoie de o transfuzie de sange, aproximativ 30 la suta au o febra dupa operatie, iar multi pacienti dezvolta adeziunilor (tesut cicatricial) in bazinul lor, in urmatoarele luni interventii chirurgicale. Aceste complicatii sunt mult mai probabil sa apara atunci cand exista mai mult de un fibrom si atunci cand fibroamele sunt mari.
Cresteri poate veni inapoi dupa o myomectomy, si chirurgie repeta pot fi necesare. Daca aveti in vedere o myomectomy, asigurati-va ca pentru a solicita medicului cat de probabil este ca fibroame noi s-ar putea sa creasca dupa interventia chirurgicala.
Puteti, de asemenea, trebuie sa intrebati medicul dumneavoastra cat de mult experienta el sau ea are in a face aceasta procedura. Nu toate ginecologi au fost instruiti pentru a efectua myomectomies.
- O alta optiune este de chirurgie cu laser, care de obicei este o procedura in ambulatoriu. Cu chirurgie cu laser, medicul foloseste un high-intensitatii luminoase pentru a elimina fibroame mici.
- In functie de locul de fibrom, ar putea fi posibil sa il eliminati in timpul unei laparoscopie. Sau, medicul poate pune un tub subtire (numit Hysteroscope), cu un laser prin vagin si in uter. Tubul poate avea un racleta mici pentru a scrape departe Fibroid de peretele uterului.
Endometriosis
Ce este endometrioza?
Liniile de tesutul endometrial uter. In fiecare luna, in acord cu ciclului menstrual, ingroasa endometrial de tesuturi si se varsa in timpul menstruatiei.
Daca aveti endometrioza, aceasta inseamna ca acelasi tip de tesut ca stabilirea unor linii uterului este in crestere, de asemenea, in alte parti ale corpului, de obicei, in abdomen. Acest lucru poate provoca tesut cicatricial de a construi in jurul organelor dumneavoastra.
Endometrioza poate cauza dureri puternice si sangerari anormale, de obicei, in jur de ora a perioadei de dumneavoastra. Durerea in timpul actului sexual este un alt simptom comun. Cu toate acestea, este posibil sa aiba endometrioza si nu au nici un simptom. Endometrioza este o cauza principala a infertilitate (incapacitatea de a ramane insarcinata). De multe ori acesta nu este diagnosticat, pana cand o femeie are probleme ramane insarcinata.
Endometrioza se va reduce dupa menopauza si in timpul sarcinii, deoarece cresterea tesutului endometrial, depinde de estrogen. Daca aveti endometrioza si sa ia estrogen-terapia de substitutie dupa menopauza, tesutul poate creste la loc.
Singurul mod de a fi sigur ca ati endometrioza se face printr-o procedura chirurgicala, laparoscopie. Endometrioza poate fi o afectiune cronica si poate reveni chiar si dupa un tratament cu medicamente sau interventii chirurgicale.
Cum pot fi tratate endometrioza?
Exista mai multe optiuni pentru tratarea endometrioza. Cel mai bun tratament pentru dumneavoastra poate depinde daca doriti pentru a calma durerea, creste sansele de a ramane insarcinate, sau ambele. Este important sa se lucreze cu medicul dumneavoastra sa cantareasca beneficiile si riscurile de fiecare tratament.
Tratamente non-chirurgicale includ:
- Medicina, inclusiv hormoni. Exista doua tipuri de terapie cu hormoni: cei care vor face corpul tau cred ca este insarcinata, precum si cele care vor face corpul tau cred ca este in menopauza. Ambele au rolul de a opri organismul de la care produc mesajele care provoaca tesutul endometrial sa creasca. Anticonceptionalele pot fi utilizate pentru cateva luni pentru a incerca sa scada adeziunilor la femeil...

Ce este sarcina? Cum stiu daca Sunt insarcinata?

Ce este sarcina? Cum stiu daca Sunt insarcinata? Pune-pur si simplu, in cazul in care oricare dintre aceste semne si simptome aplica in cazul dumneavoastra, exista o buna sansa sunteti gravida. Primul simptom este o necesitate, altele sunt posibilitatile. Cu alte cuvinte, nu, daca sanii tai sunt de licitatie, dar perioada de dvs. a venit, sunteti gravida - trebuie sa aveti o perioada de pierdut. 1. Perioada de Pierdute. 2. Greata, cu sau fara varsaturi. 3. Oboseala. 4. Ameteli. 5. Modificari Breast. 6. Sensibilitatea sanilor. 6. Urinare frecventa.
Greata, in general, afecteaza femeile gravide in primele trei la patru luni de sarcina. Oboseala tinde sa fie mai acuta in timpul primei si ultimele trei luni. Cum stiu daca sunt gravida? Daca banuiti ca sunteti insarcinata, aveti doua optiuni spre a afla: a se vedea pe medicul dumneavoastra. Cumpar un test de sarcina.
In cazul in care test de sarcina confirma sunteti gravida, trebuie sa mergeti la un medic sau moasa pentru confirmare suplimentare. Nu numai ca va medicul a afla daca sunteti gravida, el / ea va face, de asemenea, va ca ati primi consiliere adecvata si dreptul de sprijin de la inceput. In Marea Britanie moasele se bazeaza de obicei de la GP (medic generalist, medic primar interventii chirurgicale de ingrijire), o unitate de moasa, sau un spital local.
Sarcina este diagnosticata prin detectarea prezentei de hCG (gonadotropina corionica umana), in Womans sange sau urina. GCG este un hormon sarcinii, care este prezent intr-o femeie, de indata ce ea devine gravida, chiar inainte de perioada de ei este datorata. Mai mult HCG exista in femeie mai mari sunt sansele sale de a avea o sarcina multipla. Cu toate acestea, acest lucru trebuie sa fie confirmat, cu o abdominale, sau transvaginala scanare. Scanare poate spune embrioni de animale din cate exista, precum si verificarea in cazul in care exact in pantece embrionul se afla. Ce este sarcina? Incepe de conceptie un spermatozoid de sex masculin patrunde un ou si fertilizes-o. Acest lucru se intampla de obicei in Womans trompa uterina dupa ovulatie (ou la scadenta, a fost lansat de la unul din ovare ei).
Spermatozoizii are 23 de cromozomi, inclusiv unul dintre cele doua tipuri de cromozomi sex - cromozom X sau cromozomul Y. Un spermatozoid cu un cromozom X, care fertilizes un ou va produce o fata, in timp ce un spermatozoid cromozomul Y va produce un baiat. Fiecare ou, de asemenea, are 23 de cromozomi. 46 de cromozomi sunt necesare pentru a face un om. Fuziune de spermatozoizi si oua face 46.
Sarcina si obstetrica News
A se vedea mai tarziu Sarcina Stiri si articole de Obstetrica Stiri publicate zilnic in stirile noastre Sarcina si Obstetrica sectiunea de stiri De indata ce este fecundat, zigot incepe sa-si imparta, ea continua a face acest lucru pana cand nu exista un grup de celule. Dupa cinci la sapte zile de divizare si in crestere, pe care o acorda in sine la peretele uterului (uter) si pune in radacina-cum ar fi vene numit villi. Villi asigurati-va ca embrionul este bine ancorat de mucoasa uterului. Aceste villi va deveni in cele din urma a placentei, care hraneste si protejeaza embrion / fat.
Prin intermediul placentei embrion / fat primeste de oxigen si de nutritie, si a deseurilor poate trage un foc.
Care este diferenta dintre un embrion, un fat si un zigot?
Embrion exista de la implantare a zigotul (fuziune a spermei si ovul) pentru a atunci cand toate organele sunt formate (in jur de 12 saptamani) atunci cand aceasta devine un fat.
In cazul in care sperma si oua intalni (sigurante) un zigot este produs. Celule de la inceperea Zigotul inmultirea (divizarea), de mai multe ori. Zigotul creste si se dezvolta in trompelor uterine. In momentul in care acesta este implantat in peretele uterului devine un embrion. Diferenta dintre un zigot si un embrion este calendarul.
Embrionului in curs de dezvoltare continua, pana cand cele mai multe dintre organele sunt formate - in jur de 12 saptamani. Atunci cand toate organele sunt acolo devine un fat.
Zigotul Cuvantul provine din cuvantul grecesc zigoti, insemnand yoked. Zygon cuvantul grecesc inseamna jugul. Embrion Cuvantul provine din cuvantul latin medieval de embrioni, care provine din cuvantul grecesc embryon, sensul de animale tinere, rodul pantecelui, ceea ce creste. Fatul Cuvantul provine din cuvantul latin fatului, sensul puilor, aducand, de incubatie a tinerilor.
De dezvoltare sau embrionul este rapida, - de specialitate celule de a crea organe vitale, inclusiv oasele, muschii, sange, precum si sistemul nervos.
In cazul in care embrionul devine un fat, este de aproximativ 1 inch (2.4cm) lung. Cele mai multe dintre organele sale interne sunt formate. Caracteristicile externe, cum ar fi urechile, gura, nas, iar ochii sunt evidente, in timp ce degetele de la maini si picioare incep sa apara.
Asa cum fatul devine mai mare, astfel incat nu a uterului. Fatul este inconjurata de un lichid, numit lichid amniotic. Chiar inainte de o femeie da nastere pauza apele ei, ca apa este lichidul amniotic.
Locuieste fatul in acest fluid si inghite o constant. Un test amniotic pot fi efectuate in timpul sarcinii, pentru a afla despre starea de sanatate babys.
Cele mai multe sarcini trecut de la 37 la aproximativ 42 saptamani. Profesionistii din sanatate se calculeaza de la data de livrare 40 saptamani de la data conceptiei (data spermei si oua topit). Potrivit National Health Service, UK, doar aproximativ 1 la fiecare 20 de Nasteri de fapt, are loc la data scadentei. Un copil care se naste inainte de 37 saptamani de la conceptie este considerat de pre-pe termen lung (prematuri).
O sarcina a 3 trimestre trimestru 1st
Acestea sunt primele 13 saptamani de sarcina. Copilul se dezvolta cel mai rapid in aceasta perioada si devine format aproape in totalitate pana la sfarsitul anului acesta. Femeile spun acest trimestru de sarcina este atunci cand acestea sunt cel mai probabil sa se simta obosit, greata, si sensibilitate la san.
Trimestru 2a
Acest lucru este de la 14 pana in saptamana a 26-a sarcinii. In timpul acestei trimestru de sarcina, devine evident ca mama este gravida. , Precum si cantarind mai mult pentru ca a copilului in crestere, uterului extins, placenta, lichidul amniotic si, mama stabileste rezerve suplimentare de grasime. Copilul continua sa creasca si sa se dezvolte. In timpul al doilea trimestru, mama se va simti miscarile babys, dupa cum se va altii in cazul in care locul mainile lor pe mame stomac - uneori de circulatie, poate fi observat fara a atinge.
Trimestru 3a
Acest lucru este de la 27 saptamani, pana cand copilul se naste. In timpul acestei trimestru de sarcina copilul se va construi magazine de grasimi, si continua crestere rapida. Plamani babys se va dezvolta, dupa cum se va lui / ei simt al auzului, gust si vederea. Mama pot prezenta dureri de spate si considera ca este mai greu pentru a intra in pozitia potrivita pentru un somn bun nopti. Mama va fi, de asemenea, urinare mai des ca un copil si totul in jurul lui / ei prese de vezica urinara impotriva ei. Ea poate, de asemenea, experienta contractii care au loc mai multe zile sau saptamani inainte de nastere - acestea sunt numite contractii Braxton Hicks - acestea nu sunt contractiile de forta de munca. Ingrijire prenatala O echipa de specialisti din domeniul sanatatii sunt implicate in sprijinirea mama si copil, prin intermediul 9 luni de sarcina. Acestea includ medici, moase, si obstetricieni - acestea pot include, de asemenea, nutritionistii si terapeuti fizice. De ingrijire prenatala este tot despre monitorizarea progreselor inregistrate ale copilului si a mamei. In Marea Britanie exista de obicei, de aproximativ 10 numirile antenatale pentru un mame copil in primul rand, si aproximativ 7 pentru sarcinile ulterioare.
Numirea prima antenatale are loc de obicei in primele 12 saptamani de sarcina. Un medic sau de moasa, va vorbi despre sanatatea mamei ei generale, de asemenea, si de a afla daca exista probleme de sanatate, care pot necesita tratament suplimentar sau de ingrijire. Mama va fi, de asemenea, cu privire la alte servicii de ingrijire sarcinii in zona ei, precum si orice beneficii ea are dreptul de a de la stat. Sfaturi va fi, de asemenea, in curs de desfasurare in ceea ce priveste stilul de viata si de dieta. Mamele greutate corporala va fi masurata - in cazul in care ea este in mod serios de peste-sau subponderali ea va fi oferit de ingrijire suplimentare. Ei vor verifica, de asemenea, presiunea ei de sange si urina de testare ei pentru proteine. Cand exista proteine in urina, ar putea indica o problema la rinichi, sau chiar diabet zaharat.
Ecografie scanare - acest foloseste undele de sunet si produce o imagine a copilului in interiorul mamei. O scanare cu ultrasunete vor fi oferite spre sfarsitul primului trimestru. Scanare poate, de asemenea, mai bine prevada, atunci cand copilul este probabil sa se nasca. Mama va sti, de asemenea, daca ea este doar un copil care, sau mai mult. O alta scanare vor fi oferite intre 18 si 20 de saptamani - aceasta a doua scanare poate confirma daca copilul este in curs de dezvoltare in mod normal. In Marea Britanie, precum si in majoritatea celorlalte tari, mama nu trebuie sa aiba o scanare, daca ea nu vrea sa.
Urmatoarele teste va fi, de asemenea, oferite, mama le poate refuza, cu toate acestea, ele pot ajuta la detectarea conditii posibile, cele mai multe dintre ele tratabile, care pot afecta starea de sanatate a mamei sau a copilului: anemie (deficit de celule rosii din sange) - o mamele cerinta de fier creste in mod considerabil atunci cand ea este insarcinata. De Fier este esentiala pentru producerea hemoglobinei, proteina din celulele rosii din sange care transporta oxigenul la alte celule. Cantitatea de sange intr-o femeie insarcinata poate fi de aproape 50% mai mare decat in mod normal. Ea va avea nevoie de fier pentru a face mai mult hemoglobinei mai mult. Ea va avea nevoie, de asemenea, de fier mai mult pentru copil si placenta.
Downs sindrom - riscul de a avea un copil cu sindrom Downs creste cu varsta. Pentru o femeie in 20s ei de risc este de 1 la 1500, in 1-o 30 de ani in 800, la 35 este de 1 la 270, la 40 este de 1 la 100, si la 45, este de 1 la 50. De screening se poate face pentru a afla daca copilul are sindromul Downs.
Hepatita B - infectia cu virusul hepatitei B este o problema pentru mama gravide. Riscul este nu numai pentru ea, dar si pentru copil ca ea ar putea trece virusului la copil. In SUA, aproximativ 1 din fiecare 500 la 1.000 de femei gravide a hepatitei atunci cand ea da nastere. Incidenta ar putea fi mai mare, deoarece multe femei care sunt infectati nu prezinta nici un semn.
Migrene - femeile care sufera de migrene ar trebui sa-i spuneti medici lor. Un numar tot mai mare de medici devin constienti de migrenelor efect poate avea asupra sarcinii. Un studiu a constatat ca persoanelor care sufera de migrene au un risc mai mare de accident vascular cerebral, boli de inima, cheaguri de sange si de hipertensiune arteriala in timpul sarcinii.
Diabetul gestational - un numar de femei dezvolta diabet in timpul sarcinii lor. Are foarte putine simptome si este cel mai frecvent diagnosticata prin screenin...

Ce este Infertilitatea? Care este cauza infertilitatii? Cum este Infertilitatea tratate?

Ce este Infertilitatea? Care este cauza infertilitatii? Cum este Infertilitatea tratate? Infertilitatea se refera la o incapacitate de a concepe dupa ce face sex neprotejat regulate. Infertilitatea se poate referi, de asemenea, la incapacitatea biologic al unei persoane de a contribui la conceptie, sau de la o femeie care nu poate transporta o sarcina la termen. In infertilitate multe tari se refera la un cuplu care nu si-a conceput dupa 12 luni de raporturi sexuale regulate, fara uti...

Psihologie de Fitness

Psihologie de Fitness Doar a fost cateva saptamani de cand ati facut aceasta noua rezolutie de ani sa-si exercite mai mult, dar deja Youre a gasi motive pentru a sari de zile - poate chiar saptamani.
Stii de toate beneficiile unui stil de viata sanatos: In plus fata de pierdere in greutate, care ar fi, evident, la Nisa, exercitiul a fost legata de reducerea simptomelor depresive si risc redus de boli de inima. Cu to...

Are o ceasca de ceai Stresul Reducerea?

Are o ceasca de ceai Stresul Reducerea? Mai multe ziare din Marea Britanie si din alte parti sa rapoarte in aceasta saptamana a unui studiu comandat de societatea de asigurari Direct Line care sa sugereze ca o ceasca de ceai reduce stresul, nu doar prin baut-o, dar, de asemenea, datorita efectului calmant al ritualului de a pune ibric pe.
Studiul a fost realizat de dr. Malcolm Crucea si Rita Michaels, psihologii de la Universitatea O...

Persoanele cu Gene Varianta face mai mult de 20 la suta naspa privind permisele de conducere Test

Persoanele cu Gene Varianta face mai mult de 20 la suta naspa privind permisele de conducere Test Conducatorilor auto Bad poate fi, in parte au genele lor de vina, sugereaza un nou studiu de UC Neurologii Irvine.
Oamenii cu o varianta gena special efectuat mai mult de 20 la suta mai rau pe un test de conducere decat de oameni, fara a - si un follow-up de testare cateva zile mai tarziu avut rezultate similare. Aproximativ 30 la suta din americani au varianta.
Acesti oameni fac mai multe e...

La fat de risc la nivel mai scazut de materna, de glucoza in sange Than Thought

La fat de risc la nivel mai scazut de materna, de glucoza in sange Than Thought Diabetul gestational poate plasa un procent mult mai mare a femeilor gravide - si copiii lor nenascuti - la risc pentru rezultatelor negative decat se credea, potrivit unui studiu internationale majore prezentat astazi, de la American Diabetes Asociatiilor 67th Stiintifice anuale Sessions.
Am constatat ca riscul de a avea un copil mare, un prim-livrarea la timp operatie cezariana, nivelurile sc...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.