Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

La cat timp se repeta rmn


China a diagnosticat cu succes, tratate, si a vindecat mai multe cazuri de tuberculoza DOTS decat orice alt program de la data

China a diagnosticat cu succes, tratate, si a vindecat mai multe cazuri de tuberculoza DOTS decat orice alt program de la data
Bazandu-se pe succesul: domeniul de aplicare pentru extinderea in continuare a controlului tuberculozei in China (pp. 391, 417 de Lancet)
Rezultatele unei initiative de reducere a tuberculozei in China-sustinut de Banca Mondiala si-OMS sunt raportate in saptamana aceasta problema din The Lancet. Prevalenta bolii a fost redus cu aproximativ 30% in zonele in care un program de tratament a fost introdus un deceniu in urma, autorii comentariu studiu care extinderea programului la toate zonele din China va spori in continuare la nivel national si la nivel mondial de control al tuberculozei.
China are 14 milioane de noi cazuri de tuberculoza in fiecare an, mai mult decat orice tara, cu exceptia Indiei. Un proiect de tuberculoza de control bazate pe chimioterapie scurt curs care folosesc medicamente anti-tuberculoza in cadrul strategiei de la nivel international a recomandat DOTS a fost introdus in jumatate din tara in 1991, dupa ce un sondaj national de prevalenta tuberculoza in 1990. Un alt studiu a fost facut in 2000 la re-evaluare a sarcinii national de tuberculoza, oferind posibilitatea de a evalua efectul de a proiectului de control.
Mai mult de o treime din un milion de persoane au fost chestionate in anul 2000 la 257 puncte de ancheta alese din toate cele 31 de provincii din China continentala. Studiul a aratat o scadere a prevalentei tuberculozei de aproximativ o treime comparativ cu ancheta initiala facut in 1990.
Autorul plumb Chris Dye de comentarii OMS, in numele TB China de control Colaborare: In anul 2001, guvernul chinez a emis pe 10 ani, Planul National de control al tuberculozei (2001-10). Acest plan obliga guvernul sa extindem programul de la cel putin 90% din teritoriul tarii pana in anul 2005 si de 95% pana in 2010. Bazandu-se pe succesele din ultimul deceniu, precum si prin furnizarea de mai mult de un miliard de persoane cu acces la un tratament de inalta calitate, tuberculoza, China ar trebui sa poata sa ajunga la ONU de Dezvoltare ale Mileniului Obiectivul reducerii la jumatate a prevalentei TBC intre 2000 si 2015, si, prin urmare a face o noua contributie majora la nivel global de control al tuberculozei.
Intr-un comentariu de insotire (p 391), S Bertel Squire (Liverpool Scoala de Medicina Tropicala, Marea Britanie) concluzioneaza: suport de hartie cu vopsea si colegii ofera sprijin puternic la punerea in aplicare a extins strategia DOTS, atat in China si din intreaga lume. Este important, insa, ca punerea in aplicare mai larga a veni cu evaluare atenta si critica a ceea ce este necesar pentru a face DOTS locul de munca, in special in cazul in care oamenii, infra...

Cele mai multe Primul-delicventilor timp pentru conducere timp ce imbatati Aveti nevoie de ajutor pentru mai mult de Just Alcool

Cele mai multe Primul-delicventilor timp pentru conducere timp ce imbatati Aveti nevoie de ajutor pentru mai mult de Just Alcool Cele mai multe infractorilor prima data in timp ce pentru conducere in stare de ebrietate nevoie de ajutor pentru mai mult decat de alcool
* Conducerea vehiculelor in timp ce in stare de ebrietate (DWI) este un public semnificativ-o problema de sanatate din Statele Unite.
* La noile descoperiri indica faptul ca timpului, multe primul-DWI infractorilor, de asemenea, au rate ridicate de alte substante-tulburari de utilizare, precum si alte tulburari psihice.
* Programe de interventie ar putea fi necesar de a oferi servicii imbunatatite pentru a ajuta la acest subtip mai severe ale infractorilor DWI.
De conducere in timp ce in stare de ebrietate (DWI) este un public semnificativ-o problema de sanatate din Statele Unite. In 2005, in functie de Departamentul de Transport, au existat 16885 de consumul de alcool legate de accidente mortale; aproximativ 40 la suta din accidentele mortale auto sunt legate de consumul de alcool. Noile descoperiri indica faptul ca cele mai multe, deoarece prima data infractorilor DWI, de asemenea, au rate ridicate de alte substante-tulburari de utilizare, precum si alte tulburari psihice, programe de interventie poate nevoia de a oferi servicii imbunatatite pentru a ajuta acest subtip mai severe infractorilor DWI.
Rezultatele sunt publicate in cauza aprilie a alcoolismului: Clinical & Experimental Research.
In timp ce alte studii au examinat simptome de depresie ca un predictor al schimba in timpul interventiilor pentru infractorii DWI, a noastra este prima de a examina diagnostice oficiale ale consumului de droguri si de alte probleme psihice, a declarat Rebekka S. Palmer, cercetator asociat de cercetare de la Universitatea Yale School of Medicine si autorul corespunzatoare pentru studiu. Palmer si colegii ei a vrut sa stie daca o istorie de boli psihice si abuz de droguri sau dependenta in randul prima data infractorilor DWI-ar putea afecta rezultatele tratamentului lor.
Cercetatorii au recrutat participantii la studiu (n = 290), intre octombrie 1992 si septembrie 1994 de la recomandari pentru a grupa Connecticut-servicii de consiliere de interventie pentru prima data infractorilor DWI. Participantii au fost evaluate la programul de admitere pentru doua subgrupuri de variabile de diagnostic - abuzul de droguri sau de dependenta, precum si starea de spirit sau de tulburare de anxietate -, precum si pentru consumul de alcool, consecinte negative, precum si factorii de stres de viata. Consumului de alcool, consecinte negative, precum si factorii de stres de viata, de asemenea, au fost evaluate la finalizarea programului (10 saptamani mai tarziu), precum si apoi sase si 12 luni mai tarziu.
Am constatat ca 42 la suta din primul-timp infractorilor DWI a raportat o istorie durata de viata a abuzului de droguri sau de dependenta, a declarat Palmer. Marijuana sau dependenta de abuz a fost mai prevalente, urmat de abuz sau dependenta de halucinogene, si apoi abuz sau dependenta de cocaina. Aproximativ 30 la suta dintre participanti, de asemenea, a indicat o istorie durata de viata de anxietate sau tulburari de starea de spirit. Fobia sociala diagnosticul a fost cea mai frecventa anxietate, depresie majora si a fost cea mai frecventa tulburare de starea de spirit.
Vestea buna, a declarat Palmer, a fost ca au gasit reduceri semnificative in potabile si a problemelor legate de consumul de alcool in timpul studiului. Cu toate acestea, anumite subgrupuri par mai putin receptive, observat Mary E. Larimer, profesor asociat de psihiatrie si stiintelor comportamentale, si director al Centrului pentru Studiul Sanatatii si comportamentelor cu risc la Universitatea din Washington.
Programele pe care le folosim pentru a trata infractorii DUI a le ajuta sa incetati sa utilizati a...

Sora care dormeau In timp ce la datorie este dat un prudenta Ordine timp de cinci ani, Marea Britanie

Sora care dormeau In timp ce la datorie este dat un prudenta Ordine timp de cinci ani, Marea Britanie O asistenta medicala care dormeau in acelasi timp, la datorie a fost dat un ordin de precautie pentru cinci ani in urma unei audieri NMC la Londra la inceputul acestei saptamani.
Nadia Muscolino, 50, a fost angajat ca o sora Junior la Bedford rezidentiale si Nursing Home, in Leigh si a fost responsabil pentru ingrijirea de 30 de vulnerabile si extrem de dependente de pacienti.
In luarea deci...

Asigurati-va ca Baby Cheltuieste destul timp culcat pe Tummy

Asigurati-va ca Baby Cheltuieste destul timp culcat pe Tummy American Physical Therapy Association (APTA) este indeamna parintii si ingrijitorii sa se asigure ca bebelusii a lua suficient timp burta pe tot parcursul zilei timp ce acestea sunt treaz si supravegheate, in lumina unui studiu recent de terapeuti care spun theyve observat o crestere a intarzieri cu motor la sugari care petrec prea mult timp pe spatele lor, in timp ce treaz.
In sondajul nationa...

Sugarii Eliminarea Mercur in vaccinurile mai repede decat se credea anterior - ea nu avea timp de a construi in organismele Babies "

Sugarii Eliminarea Mercur in vaccinurile mai repede decat se credea anterior - ea nu avea timp de a construi in organismele Babies " Mercur, care poate fi folosit ca un vaccin conservant este eliminata prin sugarii mai repede decat se credea anterior, conform unui studiu publicat in mici revista Pediatrics. Multi oameni au suspectate ca thimerosal, un ingredient de mercur conservant pediatrie vaccin care a fost utilizat in Statele Unite, pana la sfarsitul anilor 1990, poate sa fi fost un factor important de contributie la rate ...

Fumatul Parasiti atunci cand sunteti sub 35 si veti trai atata timp cat cineva care nu au fumat niciodata

Fumatul Parasiti atunci cand sunteti sub 35 si veti trai atata timp cat cineva care nu au fumat niciodata Daca sunteti fumator si va aflati sub 35 de va puteti astepta in continuare sa traiasca atata timp cat cineva care nu a fumat niciodata daca vrei sa renunti acum, un nou studiu releva.
Cercetatorii au spus ca, in studiile lor, numai de oameni care au renuntat la fumat 15 ani sau mai mult inainte de a au inceput studiul lor a avut nici o sansa de o durata de viata similar de un non-a lungul viet...

Nou instrument prezice cat timp va sta poluanti in sol

Nou instrument prezice cat timp va sta poluanti in sol Bazandu-se pe o idee dezvoltat de chimisti medicamente, Johns Hopkins, cercetatorii au elaborat un nou instrument matematic care prezice cu exactitate cat timp anumitor poluanti - inclusiv a pesticidelor si a produselor farmaceutice - vor ramane in sol.
De lucru este in timp util, deoarece cercetatori si a functionarilor publici au devenit din ce in ce mai preocupati de produse farmaceutice si ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.