Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

La cate saptamani se intra in prenatal


Ce este sarcina? Cum stiu daca Sunt insarcinata?

Ce este sarcina? Cum stiu daca Sunt insarcinata?
Pune-pur si simplu, in cazul in care oricare dintre aceste semne si simptome aplica in cazul dumneavoastra, exista o buna sansa sunteti gravida. Primul simptom este o necesitate, altele sunt posibilitatile. Cu alte cuvinte, nu, daca sanii tai sunt de licitatie, dar perioada de dvs. a venit, sunteti gravida - trebuie sa aveti o perioada de pierdut. 1. Perioada de Pierdute. 2. Greata, cu sau fara varsaturi. 3. Oboseala. 4. Ameteli. 5. Modificari Breast. 6. Sensibilitatea sanilor. 6. Urinare frecventa.
Greata, in general, afecteaza femeile gravide in primele trei la patru luni de sarcina. Oboseala tinde sa fie mai acuta in timpul primei si ultimele trei luni. Cum stiu daca sunt gravida? Daca banuiti ca sunteti insarcinata, aveti doua optiuni spre a afla: a se vedea pe medicul dumneavoastra. Cumpar un test de sarcina.
In cazul in care test de sarcina confirma sunteti gravida, trebuie sa mergeti la un medic sau moasa pentru confirmare suplimentare. Nu numai ca va medicul a afla daca sunteti gravida, el / ea va face, de asemenea, va ca ati primi consiliere adecvata si dreptul de sprijin de la inceput. In Marea Britanie moasele se bazeaza de obicei de la GP (medic generalist, medic primar interventii chirurgicale de ingrijire), o unitate de moasa, sau un spital local.
Sarcina este diagnosticata prin detectarea prezentei de hCG (gonadotropina corionica umana), in Womans sange sau urina. GCG este un hormon sarcinii, care este prezent intr-o femeie, de indata ce ea devine gravida, chiar inainte de perioada de ei este datorata. Mai mult HCG exista in femeie mai mari sunt sansele sale de a avea o sarcina multipla. Cu toate acestea, acest lucru trebuie sa fie confirmat, cu o abdominale, sau transvaginala scanare. Scanare poate spune embrioni de animale din cate exista, precum si verificarea in cazul in care exact in pantece embrionul se afla. Ce este sarcina? Incepe de conceptie un spermatozoid de sex masculin patrunde un ou si fertilizes-o. Acest lucru se intampla de obicei in Womans trompa uterina dupa ovulatie (ou la scadenta, a fost lansat de la unul din ovare ei).
Spermatozoizii are 23 de cromozomi, inclusiv unul dintre cele doua tipuri de cromozomi sex - cromozom X sau cromozomul Y. Un spermatozoid cu un cromozom X, care fertilizes un ou va produce o fata, in timp ce un spermatozoid cromozomul Y va produce un baiat. Fiecare ou, de asemenea, are 23 de cromozomi. 46 de cromozomi sunt necesare pentru a face un om. Fuziune de spermatozoizi si oua face 46.
Sarcina si obstetrica News
A se vedea mai tarziu Sarcina Stiri si articole de Obstetrica Stiri publicate zilnic in stirile noastre Sarcina si Obstetrica sectiunea de stiri De indata ce este fecundat, zigot incepe sa-si imparta, ea continua a face acest lucru pana cand nu exista un grup de celule. Dupa cinci la sapte zile de divizare si in crestere, pe care o acorda in sine la peretele uterului (uter) si pune in radacina-cum ar fi vene numit villi. Villi asigurati-va ca embrionul este bine ancorat de mucoasa uterului. Aceste villi va deveni in cele din urma a placentei, care hraneste si protejeaza embrion / fat.
Prin intermediul placentei embrion / fat primeste de oxigen si de nutritie, si a deseurilor poate trage un foc.
Care este diferenta dintre un embrion, un fat si un zigot?
Embrion exista de la implantare a zigotul (fuziune a spermei si ovul) pentru a atunci cand toate organele sunt formate (in jur de 12 saptamani) atunci cand aceasta devine un fat.
In cazul in care sperma si oua intalni (sigurante) un zigot este produs. Celule de la inceperea Zigotul inmultirea (divizarea), de mai multe ori. Zigotul creste si se dezvolta in trompelor uterine. In momentul in care acesta este implantat in peretele uterului devine un embrion. Diferenta dintre un zigot si un embrion este calendarul.
Embrionului in curs de dezvoltare continua, pana cand cele mai multe dintre organele sunt formate - in jur de 12 saptamani. Atunci cand toate organele sunt acolo devine un fat.
Zigotul Cuvantul provine din cuvantul grecesc zigoti, insemnand yoked. Zygon cuvantul grecesc inseamna jugul. Embrion Cuvantul provine din cuvantul latin medieval de embrioni, care provine din cuvantul grecesc embryon, sensul de animale tinere, rodul pantecelui, ceea ce creste. Fatul Cuvantul provine din cuvantul latin fatului, sensul puilor, aducand, de incubatie a tinerilor.
De dezvoltare sau embrionul este rapida, - de specialitate celule de a crea organe vitale, inclusiv oasele, muschii, sange, precum si sistemul nervos.
In cazul in care embrionul devine un fat, este de aproximativ 1 inch (2.4cm) lung. Cele mai multe dintre organele sale interne sunt formate. Caracteristicile externe, cum ar fi urechile, gura, nas, iar ochii sunt evidente, in timp ce degetele de la maini si picioare incep sa apara.
Asa cum fatul devine mai mare, astfel incat nu a uterului. Fatul este inconjurata de un lichid, numit lichid amniotic. Chiar inainte de o femeie da nastere pauza apele ei, ca apa este lichidul amniotic.
Locuieste fatul in acest fluid si inghite o constant. Un test amniotic pot fi efectuate in timpul sarcinii, pentru a afla despre starea de sanatate babys.
Cele mai multe sarcini trecut de la 37 la aproximativ 42 saptamani. Profesionistii din sanatate se calculeaza de la data de livrare 40 saptamani de la data conceptiei (data spermei si oua topit). Potrivit National Health Service, UK, doar aproximativ 1 la fiecare 20 de Nasteri de fapt, are loc la data scadentei. Un copil care se naste inainte de 37 saptamani de la conceptie este considerat de pre-pe termen lung (prematuri).
O sarcina a 3 trimestre trimestru 1st
Acestea sunt primele 13 saptamani de sarcina. Copilul se dezvolta cel mai rapid in aceasta perioada si devine format aproape in totalitate pana la sfarsitul anului acesta. Femeile spun acest trimestru de sarcina este atunci cand acestea sunt cel mai probabil sa se simta obosit, greata, si sensibilitate la san.
Trimestru 2a
Acest lucru este de la 14 pana in saptamana a 26-a sarcinii. In timpul acestei trimestru de sarcina, devine evident ca mama este gravida. , Precum si cantarind mai mult pentru ca a copilului in crestere, uterului extins, placenta, lichidul amniotic si, mama stabileste rezerve suplimentare de grasime. Copilul continua sa creasca si sa se dezvolte. In timpul al doilea trimestru, mama se va simti miscarile babys, dupa cum se va altii in cazul in care locul mainile lor pe mame stomac - uneori de circulatie, poate fi observat fara a atinge.
Trimestru 3a
Acest lucru este de la 27 saptamani, pana cand copilul se naste. In timpul acestei trimestru de sarcina copilul se va construi magazine de grasimi, si continua crestere rapida. Plamani babys se va dezvolta, dupa cum se va lui / ei simt al auzului, gust si vederea. Mama pot prezenta dureri de spate si considera ca este mai greu pentru a intra in pozitia potrivita pentru un somn bun nopti. Mama va fi, de asemenea, urinare mai des ca un copil si totul in jurul lui / ei prese de vezica urinara impotriva ei. Ea poate, de asemenea, experienta contractii care au loc mai multe zile sau saptamani inainte de nastere - acestea sunt numite contractii Braxton Hicks - acestea nu sunt contractiile de forta de munca. Ingrijire prenatala O echipa de specialisti din domeniul sanatatii sunt implicate in sprijinirea mama si copil, prin intermediul 9 luni de sarcina. Acestea includ medici, moase, si obstetricieni - acestea pot include, de asemenea, nutritionistii si terapeuti fizice. De ingrijire prenatala este tot despre monitorizarea progreselor inregistrate ale copilului si a mamei. In Marea Britanie exista de obicei, de aproximativ 10 numirile antenatale pentru un mame copil in primul rand, si aproximativ 7 pentru sarcinile ulterioare.
Numirea prima antenatale are loc de obicei in primele 12 saptamani de sarcina. Un medic sau de moasa, va vorbi despre sanatatea mamei ei generale, de asemenea, si de a afla daca exista probleme de sanatate, care pot necesita tratament suplimentar sau de ingrijire. Mama va fi, de asemenea, cu privire la alte servicii de ingrijire sarcinii in zona ei, precum si orice beneficii ea are dreptul de a de la stat. Sfaturi va fi, de asemenea, in curs de desfasurare in ceea ce priveste stilul de viata si de dieta. Mamele greutate corporala va fi masurata - in cazul in care ea este in mod serios de peste-sau subponderali ea va fi oferit de ingrijire suplimentare. Ei vor verifica, de asemenea, presiunea ei de sange si urina de testare ei pentru proteine. Cand exista proteine in urina, ar putea indica o problema la rinichi, sau chiar diabet zaharat.
Ecografie scanare - acest foloseste undele de sunet si produce o imagine a copilului in interiorul mamei. O scanare cu ultrasunete vor fi oferite spre sfarsitul primului trimestru. Scanare poate, de asemenea, mai bine prevada, atunci cand copilul este probabil sa se nasca. Mama va sti, de asemenea, daca ea este doar un copil care, sau mai mult. O alta scanare vor fi oferite intre 18 si 20 de saptamani - aceasta a doua scanare poate confirma daca copilul este in curs de dezvoltare in mod normal. In Marea Britanie, precum si in majoritatea celorlalte tari, mama nu trebuie sa aiba o scanare, daca ea nu vrea sa.
Urmatoarele teste va fi, de asemenea, oferite, mama le poate refuza, cu toate acestea, ele pot ajuta la detectarea conditii posibile, cele mai multe dintre ele tratabile, care pot afecta starea de sanatate a mamei sau a copilului: anemie (deficit de celule rosii din sange) - o mamele cerinta de fier creste in mod considerabil atunci cand ea este insarcinata. De Fier este esentiala pentru producerea hemoglobinei, proteina din celulele rosii din sange care transporta oxigenul la alte celule. Cantitatea de sange intr-o femeie insarcinata poate fi de aproape 50% mai mare decat in mod normal. Ea va avea nevoie de fier pentru a face mai mult hemoglobinei mai mult. Ea va avea nevoie, de asemenea, de fier mai mult pentru copil si placenta.
Downs sindrom - riscul de a avea un copil cu sindrom Downs creste cu varsta. Pentru o femeie in 20s ei de risc este de 1 la 1500, in 1-o 30 de ani in 800, la 35 este de 1 la 270, la 40 este de 1 la 100, si la 45, este de 1 la 50. De screening se poate face pentru a afla daca copilul are sindromul Downs.
Hepatita B - infectia cu virusul hepatitei B este o problema pentru mama gravide. Riscul este nu numai pentru ea, dar si pentru copil ca ea ar putea trece virusului la copil. In SUA, aproximativ 1 din fiecare 500 la 1.000 de femei gravide a hepatitei atunci cand ea da nastere. Incidenta ar putea fi mai mare, deoarece multe femei care sunt infectati nu prezinta nici un semn.
Migrene - femeile care sufera de migrene ar trebui sa-i spuneti medici lor. Un numar tot mai mare de medici devin constienti de migrenelor efect poate avea asupra sarcinii. Un studiu a constatat ca persoanelor care sufera de migrene au un risc mai mare de accident vascular cerebral, boli de inima, cheaguri de sange si de hipertensiune arteriala in timpul sarcinii.
Diabetul gestational - un numar de femei dezvolta diabet in timpul sarcinii lor. Are foarte putine simptome si este cel mai frecvent diagnosticata prin screening-ul in timpul sarcinii.
HIV - o femeie care este infectat cu riscurile de virusul HIV, care trece pe copilul in timpul sarcinii, in timpul travaliului si livrare, precum si, de asemenea, prin care alapteaza. In cazul in care mama infectate nu ia nici droguri de prevenire si, de asemenea, exista un pieptul cu 20% la 45% sansa de infectarea copilului. Medicamente moderne pot preveni in mod eficient transmiterii infectiei cu HIV de la mama la copil in timpul sarcinii, de munca si de livrare.
Rubeola (pojarul german) - riscul de a fi expusi la rubeola in timpul sarcinii, in majoritatea tarilor dezvoltate este foarte mica. Cu toate acestea, mama trebuie sa stie daca ea nu este imun. In cazul in care o mama este infectat in timpul sarcinii ar putea fi devastatoare pentru copil. Riscul de ...

Cepheid's Xpert GBS (TM) de testare pentru Grupa B Streptococcus rula pe GeneXpert (R), Sistemul de Primeste 510 (k) Clearance De la FDA

Cepheid's Xpert GBS (TM) de testare pentru Grupa B Streptococcus rula pe GeneXpert (R), Sistemul de Primeste 510 (k) Clearance De la FDA Cepheid (Nasdaq: CPHD), o companie de baza larga moleculare de diagnosticare, a anuntat astazi 510 (k), clearance-ul de produs primele sale clinice moleculare de diagnostic pentru Statele Unite ale Americii Statele piata state. Cepheid a primit 510 (k), clearance-ul de la US Food & Drug Administration (FDA) a pietei GBS sale Xpert (TM) de testare pentru Grupa B Streptococcus (GBS) de pe platforma sa GeneXpert (R).
Xpert GBS test efectuat pe Dx GeneXpert System este una calitativa in vitro test de diagnostic concepute pentru a detecta Streptococcus grupul B (GBS) ADN-ului de la vaginale / exemplarele tampon rectale, folosind complet automatizat in timp real reactie in lant a polimerazei (PCR) cu detectarea fluorogenic de ADN-ul amplificat. Xpert GBS de testare Compozitie este indicat pentru identificarea rapida a antepartum si intrapartum colonizarea GBS. Caracteristicile de performanta ale GBS Xpert Compozitie au fost determinate de evaluare a testelor de laborator efectuat pe esantioane de la pacienti de maternitate 791. Toti subiectii au facut cultura si de cele mai multe, de asemenea, a avut un 2a GBS de acid nucleic Amplification Test (NAAT) efectuate. NAAT 2a obiective o secventa in gena CFB si a fost anterior FDA-inchise. In raport cu cultura, testul Xpert GBS a demonstrat o sensibilitate de 91,9% si specificitatea de 95,6% pentru exemplarele intrapartum si o sensibilitate de 85,3% si specificitatea de 98,1% pentru exemplarele antepartum. 2a anterior inchise GBS NAAT de testare a demonstrat o sensibilitate de 81.4%, iar specificitatea de 95,6% pentru exemplarele intrapartum si o sensibilitate de 74,5% si specificitatea de 97.0% pentru exemplarele antepartum.
Xpert GBS Compozitie include controale interne unice pentru a ajuta la asigurarea calitatii rezultatelor. Un esantion de control-prelucrare (RCP), monitoare conditii de prelucrare, un control intern (IC) monitorizeaza conditiile de PCR si lipsa de inhibitie de reactie si de un control sonda de a verifica verifica rehidratare reactiv, PCR-tub de umplere, in cartus, sonda de integritate, stabilitate si colorant .
Asa cum sa demonstrat de datele studiului clinic, GeneXpert sistemul ofera rezultate foarte precisa, in timp ce, in acelasi timp, ceea ce reprezinta o schimbare de paradigma in automatizare pentru diagnostic molecular care permite accesul facil la testare moleculara de diagnosticare pe o baza 24 / 7. Sistemul este, de asemenea, de asteptat, pentru a permite de testare moleculara de diagnostic pentru a fi realizat pe o baza mai larg difuzate decat a mai fost posibil, a declarat Cepheid Chief Executive Officer John Bishop. Xpert GBS este primul intr-un meniu planificate de teste Xpert programate pentru SUA de presa pe platforma noastra GeneXpert (R). Capacitatea de a obtine rezultate imediat o actiune de testare este deosebit de critice la gestionarea femeile insarcinate cu un statut necunoscut GBS pentru care sistemul de GeneXpert se afla in pozitia unica de a livra pe aceasta nevoie clinice.
Potrivit Centrele de SUA pentru Controlul Bolilor (CDC), bacterie GBS este cauza cea mai comuna a pune in pericol viata a infectiilor la nou-nascuti si este cauza principala infectioase de morbiditate si mortalitate neonatala. Netratate, GBS poate provoca dezvoltarea de sepsis, pneumonie, si a meningitei - care duc la vedere sau pierderea auzului, retard mintal sau de deces. GBS sepsis conexe si meningita la nou-nascuti rezultate intr-o rata de 4% din fatalitate a persoanelor infectate. Tratamentul de mame infectate si sugari costul sistemului de asistenta medicala de aproximativ 300 milioane dolari in fiecare an. Cepheids Xpert test GBS indeplineste American College de Obstetrica si Ginecologie (Acog) si Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) liniile directoare pentru utilizarea in prevenirea timpurie-Debutul Grupa B streptococice Bolilor la nou-nascuti.
O rapida si complet automatizate de testare moleculara care pot fi efectuate la cerere este un bun foarte buna de a personalului de livrare camera de zi, a declarat Dr. Rodney K. Edwards, Asistent universitar la Universitatea din Florida Departamentul de Obstetrica si Ginecologie. Acum, asistente medicale, medici sau alti furnizori poate oferi o rapid, testul precise GBS la punctul de ingrijire. GBS poate fi tratata si infectare a nou-nascutilor prevenite cu detectare buna - un test de moleculara ca Xpert GBS reprezinta un progres semnificativ in GBS de detectare care are un impact direct asupra ingrijirea pacientului.
Femeile sunt testati pentru GBS in perioada antepartum acestora, intre 35 si 37 saptamani de gestatie, dar populatia bacteriene se poate schimba rapid. Un test rapid moleculara ar fi un atu extraordinar de diagnostic, in special pentru femeile care primesc putin sau deloc de ingrijire prenatala sau pentru acele femei care furnizeaza prematura, a spus dr. Jeanne Jordan, Ph.D., profesor asociat de morfopatologie, Universitatea din Pittsbu...

Sare amara a proteja copiii prematuri

Sare amara a proteja copiii prematuri Chicago (SUA) - date preliminare sugereaza ca Epsom saruri administrat intravenos a femeilor de a livra despre copii extrem de prematuri ajuta la reducerea afectare cerebrala si deces in randul sugarilor, cercetatorii australieni a raportat in aceasta saptamana.
Copiii nascuti inainte de 30 saptamani de gestatie - de aproximativ doua luni ale anului - de a conduce un risc mai mare de deces si d...

US Federal pentru Standarde de sange de livrare poate fi prea mare Pentru a se proteja Intelligence pentru copii

US Federal pentru Standarde de sange de livrare poate fi prea mare Pentru a se proteja Intelligence pentru copii Standarde de siguranta Federal pentru plumb din sange poate fi prea mare pentru a preveni deteriorarea prenatale care rezulta in inteligenta diminuat mai tarziu, in copilarie. Potrivit unui studiu recent acceptate pentru publicare in Environmental Health Perspectives, materne concentratiile sanguine conduce cu mult sub standardul actual de 10 micrograme pe decilitru (ug / dl) in timpul sarcinii, a...

Stem Cells Nu Singura modalitate de a stabili un Broken Heart

Stem Cells Nu Singura modalitate de a stabili un Broken Heart Cercetatorii par sa aiba un nou mod de a stabili o inima franta. Ei au elaborat o metoda de a coaxial celulele musculare in inima reintrat ciclului celular, care sa permita celule diferentiate pentru adulti sa-si imparta si regenereze tesutul sanatos inimii dupa un atac de cord, conform studiilor la soareci si sobolani, raportate in discutie 24 iulie al revistei Cell , o publicatie Cell Press. Ing...

Slaba nutritie prenatale permanent daune-interese in functie de celule producatoare de insulina din pancreas

Slaba nutritie prenatale permanent daune-interese in functie de celule producatoare de insulina din pancreas Oamenii de stiinta de la Centrul de Diabet Joslin au descoperit unul dintre motivele pentru copii cu greutate scazuta la nastere au un potential ridicat de a dezvolta diabet zaharat tip 2 mai tarziu in viata. In studiile de soareci, cercetatorii au descoperit ca alimentatia deficienta prenatala pancreass afecteaza capacitatea de a secreta mai tarziu suficienta insulina, ca raspuns la glucozei din ...

De patru saptamani Ramaneti Pentru a intra in Londra Sanatate, Comisia Premii

De patru saptamani Ramaneti Pentru a intra in Londra Sanatate, Comisia Premii Cu patru saptamani pentru a merge pana la intrarile de aproape, de la Londra a Sanatatii, Comisia face apel pentru a intrarilor in inaugurale lor de la Londra a Sanatatii Comisiei Awards. Aceste premii, care va avea loc la fiecare doi ani, au ca obiectiv sa recunoasca si sa recompenseze realizarea comunitatii in abordarea inegalitatilor in materie de sanatate pe teritoriul Londra si de a evidentia...

6 saptamani dupa 9 / 11 de Film de la ferestre 1 km de la Ground Zero au avut niveluri ridicate a PCB-urilor si a altor poluanti

6 saptamani dupa 9 / 11 de Film de la ferestre 1 km de la Ground Zero au avut niveluri ridicate a PCB-urilor si a altor poluanti Sase saptamani de la 2001 World Trade Center atacuri, filme gasite pe ferestre in termen de un kilometru (.62 mile) de Ground Zero, a relevat un nivel ridicat de PCB-uri, inhibitori de flacara si a altor poluanti organici, spun oamenii de stiinta canadian. Concentratiile substantelor chimice au fost de pana la 10 ori mai mare decat New York, nivelurile de fond Citys normale si, eventual, de 100 de...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.