Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

La cate zile vine menstruatia dupa avort


Care sunt menstrual Crampele? Care este cauza menstrual Crampele? Care sunt Dureri perioada?

Care sunt menstrual Crampele? Care este cauza menstrual Crampele? Care sunt Dureri perioada?
Crampe menstruale, de asemenea, cunoscut sub numele de dismenoree sau perioada de dureri, sunt senzatii dureroase simtit la nivelul abdomenului inferior care poate aparea atat inainte, cat si in timpul unei Womans perioadei menstruale. Variaza de la durere plictisitoare si enervant la severa si extrem. Crampe menstruale tind sa inceapa dupa ce un ovul este eliberat din ovare si calatorii in jos trompele uterine (ovulatia).
Exista doua tipuri principal al acestor dismenoree dificile sau perioadele dureroase - dismenoree primara si secundara: primar este tipul cel mai frecvent si se caracterizeaza prin durere in abdomen ce mai mici dureri de spate 1-2 zile inainte de inceputul perioadei si de durata de la 2 la 4 zile. Nu este nici o problema de baza care provoaca durere
Dismenoree secundare este caracterizata prin crampe dureri care sunt datorate unei probleme medicale identificabile precum endometrioza, fibrom uterin, sau a bolii inflamatorii pelviene. Cine devine crampe menstruale? Aproximativ jumatate dintre femei experienta crampe menstruale, si aproximativ 15% descriu durerea ca severa. Sa demonstrat ca femeile care nu isi exercita experienta crampe menstruale mai dureroase.
Alte articole interesante
Ce este sarcina? Cum stiu daca sunt gravida?
Ce este ovulatia? Care este calendarul ovulatia?
Ce este menopauza? Care sunt simptomele menopauzei?
Ce este menstruatia? Ce sunt perioade?
Ce este un avort?
Ce sunt fibroame? Care sunt tratamentele pentru fibroame?
Ce este durerea? Care sunt cauzele durere?
Ce este endometrioza? Care sunt cauzele endometrioza? Factori psihologici Anumite cum ar fi stresul emotional poate creste, de asemenea, probabilitatea de a avea crampe menstruale inconfortabil. Factori de risc suplimentari pentru aceste crampe includ: Fiind varsta mai mica de 20 de ani Incepand pubertate, la varsta de 11 ani sau mai tineri Menoragia - sangerari abundente in timpul perioadelor Niciodata nu au emis un copil Care sunt cauzele crampe menstruale? In cursul fiecarei perioade menstruale, daca nu exista nici spermatozoizi pentru a fertiliza oua, contractele uterului de a expulza captuseala sale. Acest proces este condus de eliberarea de hormoni-cum ar fi substante numite prostaglandine, care sunt asociate cu dureri si inflamatii la niveluri mai ridicate. Aceste contractii uterine determina o mare parte a simtit dureri in timpul crampe menstruale, deoarece inhiba contractiile fluxului sanguin la nivelul mucoasei uterine (endometru).
In plus, substantele cunoscut sub numele de leucotriene sunt, de asemenea, crescute in timpul menstruatiei, si ele pot fi o cauza de crampe menstruale.
Femeile cu sindrom de intarziate faza de somn au mai multe sanse de a raporta cicluri menstruale neregulate si simptome premenstrual, precum si crampe menstruale, in functie de cercetatori de la Universitatea Northwestern din Chicago, SUA.
Mai multe conditii care stau la baza medicale sunt, de asemenea, capabile de a provoca crampe menstruale. Acestea includ: Endometrioza - tesut ca liniile de uterul se dezvolta in afara uterului. Fibromul uterin - tumori noncancerous si cresteri in peretele uterului. Adenomyosis - tesut ca liniile uterul tau creste in pereti musculara a uterului. Bolii inflamatorii pelviene (PID) - o infectie cu transmitere sexuala cauzata de o bacterie. stenoza de col uterin - de deschidere a colului uterin este mica si limitele de fluxul menstrual. Care sunt simptomele de crampe menstruale? menstruale Simptomele includ: mat, pulsatila, crampe durere in cea mai mica Durere abdomen in partea inferioara si coapse Greata Varsaturi Transpiratii Ameteli Diaree de scaune moi Constipatie Balonare de burta zona Dureri de cap Vizitati sectiunile noastre specializate de stiri
Womens Health / Ginecologie News
Sarcina / Obstetrica News
Dureri Noutati
Menopauza News
Cancer de san Noutati
Dureri de spate News
Cancerului de col uterin / HPV Vaccine News
Pentru cancer ovarian News lightheadedness-senzatie de lesin Cum sunt crampe menstruale diagnosticate? Majoritatea femeilor sunt capabili sa identifice crampe menstruale, fara ajutorul unui medic. In cazuri extreme sau de durere atunci cand conditiile de baza pot contribui la durere, un medic poate dispune imagini din zona abdominala, ut...

De cinci zile de levaquin (R), fel de eficient ca de 10 zile de Ciprofloxacina In complicate infectii ale tractului urinar si pielonefrita acuta

De cinci zile de levaquin (R), fel de eficient ca de 10 zile de Ciprofloxacina In complicate infectii ale tractului urinar si pielonefrita acuta Datele prezentate sambata in cadrul unei reuniuni majore medicala a constatat ca levaquin (R) (levofloxacin) comprimate de 750 mg administrat o data pe zi timp de cinci zile este la fel de eficace ca terapie standard de ciprofloxacina (400/500 mg) timp de 10 zile, pentru tratamentul urinare complicate infectii ale tractului (cuti) si pielonefrita acuta (AP).
Orto-McNeil, Inc, compania care pietele levaquin in SUA, a prezentat datele in timpul unei sesiuni stiintifice, la reuniunea anuala a Asociatiei Americane de Urologica (AUA), a avut loc saptamana trecuta.
In fiecare an, infectii ale tractului urinar cont pentru vizite de medic cu mai mult de opt milioane de euro. Ele apar in rinichi, ureterelor, vezicii urinare sau uretra si, adesea, sunt recurente, care conduce la un tratament cu mai multe cursuri de antibiotice. UTIs complicate apar aproape la fel de frecvent la barbati ca la femei si de multe ori sa apara la persoanele care sunt predispuse la infectii bacteriene, din cauza unui sistem imunitar slabit. UTIs complicate, de asemenea, pot fi cauzate de dificultatile structurale sau functionale care interfereaza cu fluxul de urina, cum ar fi pietre la rinichi.
Pielonefrita este o infectie a unuia sau a ambelor rinichi cauzate de bacterii. Se estimeaza ca peste 250.000 de americani sufera de AP in fiecare an, cu 10 pana la 30 la suta din cazuri duce la spitalizarea.
Un curs scurt de cinci, o data-doze zilnice de levaquin 750 mg este la fel de eficace ca 10 de doua ori pe-doze zilnice de ciprofloxacinei in tratamentul infectiilor tractului urinar complicate si pielonefrita acuta, a declarat Norman R. Rosenthal, MD, Vice President, Medical afaceri, pe numele Ortho-McNeil, Inc Aceste constatari vor fi importante pentru a cadrelor medicale care tratamentul pacientilor cu aceste conditii.
Multi-center, dublu-orb, randomizat studiu de 1109 de pacienti fie cu cuti sau AP a fost conceput pentru a evalua eficacitatea si siguranta levaquin (750 mg zilnic / de cinci zile) comparativ cu ciprofloxacina (400/500 mg de zile BID/10). Obiective evaluate de eradicare a microbiologice, raspunsul clinic si de siguranta.
Ratele microbiologice de eradicare in AP si cuti subiectii au fost comparabile in ambele grupuri de tratament, inclusiv cu diverse subiecte de alti factori, cum ar fi complice bacteriemie, o forma de infectie de sange. Clinice rezultatele, astfel cum sunt definite prin solutionarea sau de ameliorare a simptomelor urinare, au fost similare atat pentru levaquin (750 mg zilnic / de cinci zile) si ciprofloxacina (400/500 mg de zi BID/10) grupuri. Evenimentele cel mai frecvent raportate reactii adverse cu ambele tratamente au fost greata, dureri de cap, diaree si, cu toate acestea, nu au existat diferente semnificative in frecventa acestor evenimente intre cele doua grupuri. Levaquin a fost in general bine tolerat.
De la introducerea sa din SUA in 1996, a castigat levaquin utilizarea pe scara larga in tratamentul adultilor pentru o varietate de infectii bacteriene cauzate de agenti patogeni sensibile, inclusiv: sinuzita acuta bacteriana, exacerbare acuta bacteriana a bronsitei cronice, pneumonii nozocomiale, pneumoniei comunitare, complicat necomplicate si piele si infectii ale pielii, structura (usoara pana la moderata), prostatite cronice bacteriene, complicate si infectii necomplicate ale tractului urinar (usoara pana la moderata), precum si pielonefr...

De cinci zile de levaquin ® (levofloxacin) fel de eficient ca de 10 zile de Ciprofloxacina In complicate infectii ale tractului urinar si pielonefrita acuta

De cinci zile de levaquin ® (levofloxacin) fel de eficient ca de 10 zile de Ciprofloxacina In complicate infectii ale tractului urinar si pielonefrita acuta Datele prezentate astazi in cadrul unei reuniuni majore medicala a constatat ca levaquin ® (levofloxacin) comprimate de 750 mg administrat o data pe zi timp de cinci zile este la fel de eficace ca terapie standard de ciprofloxacina (400/500 mg) timp de 10 zile, pentru tratamentul de complicate infectii ale tractului urinar (cuti) si pielonefrita acuta (AP) 1.
Orto-McNeil, Inc, compania care pi...

Femeile sunt mai susceptibile de a fi tratati pentru probleme de somn dupa un avort indusa

Femeile sunt mai susceptibile de a fi tratati pentru probleme de somn dupa un avort indusa Rezultatele unui studiu arata ca femeile sunt mult mai susceptibile de a fi tratati pentru tulburari de somn sau tulburari in urma unui avort indus in comparatie cu o nastere. Riscului observata a fost cel mai mare in primele 180 de zile de rezultatul sarcinii, dar nu a fost semnificativa, dupa al treilea an.
Autorii examinat inregistrarile de 15345 de femei care au avut un avort indus si 41479...

Probleme de Illinois Supreme Court Reguli pentru Curtea-blocate de notificare parentale de avort Legea

Probleme de Illinois Supreme Court Reguli pentru Curtea-blocate de notificare parentale de avort Legea Illinois, miercuri, Curtea Suprema a emis norme pentru o lege de stat - adoptata in 1995, dar niciodata puse in aplicare - care necesita o notificare pentru cresterea copilului pentru minori care solicita avorturi, rapoartele de la Chicago Tribune (Higgins, Chicago Tribune, 9 / 21). Potrivit AP / Belleville Stiri democrat, legea cere medicilor de a notifica un membru adult de familie 48 ore inaint...

FDA aproba DORIBAX (TM) Pentru tratamentul complicate intra-abdominala si complicate ale tractului urinar

FDA aproba DORIBAX (TM) Pentru tratamentul complicate intra-abdominala si complicate ale tractului urinar US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat DORIBAX (TM) (doripenem pentru injectie), ca un nou tratament pentru complicate intra-abdominale complicate si infectii ale tractului urinar, inclusiv pielonefrita. DORIBAX a demonstrat activitate impotriva unei game largi de Gram-pozitive (1) si Gram-negativ (2) bacterii - inclusiv Pseudomonas - care produc aceste infectii grave.
DORIBAX apartine...

Corgentin Cardium's preclinice de Programul-show nivelurile ridicate de stabilire a obiectivelor Pentru a acut cardiaca ischemica musculare dupa perfuzie Intracoronary

Corgentin Cardium's preclinice de Programul-show nivelurile ridicate de stabilire a obiectivelor Pentru a acut cardiaca ischemica musculare dupa perfuzie Intracoronary Cardium Therapeutics a anuntat rezultatele pozitive din studiul sau preclinice fiind efectuate de cercetatorii de la Universitatea Emory, care au demonstrat absorbtia extrem de eficiente a ADN-ului pe baza de vectori in termen de acut de miocard ischemice (muschiul cardiac lipsit de fluxul suficiente de sange, ca urmare a blocaje ale arterelor coronare). Studiul au utilizat un model de ocluzie si ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.