Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

La ce se foloseste clotrimazol


Chimie protejeaza femeile de SIDA atunci cand omul nu foloseste prezervativ?

Chimie protejeaza femeile de SIDA atunci cand omul nu foloseste prezervativ?
Un gel a fost creat, care poate proteja femeile de achizitie SIDA in timpul actului sexual in cazul in care omul nu purta un prezervativ. Chimice blocuri ruta virusul SIDA ia in cazul in care invadeaza corpul in timpul actului sexual.
Procesele de la maimute de sex feminin expuse la cantitati mari de virusul SIDA s-au dovedit de succes, spun cercetatorii. De droguri nu este inca pregatita pentru testare umane.
Puteti citi despre acest studiu in revista "Science.
Prin prevenirea traseul preferat celulare virusul HIV foloseste pentru invadarea tesuturilor vaginale, chimice pare a proteja femeia de la infectare.
Sef de Cercetare, Dr. Michael Lederman, Case Western Reserve University, a declarat ca acest lucru ne da o singura molecula de tinta. Avand o tinta in unele privinte, ar putea simplifica abordari la prevenirea.
Femeile par a fi infectate cu HIV ce in ce mai repede decat barbatii in multe parti din Africa. 50% din populatia adulta lumi cu HIV / SIDA sunt femei (41% in 1997). In unele parti ale Africii de 60% dintre adulti infectati sunt femei.
Marea problema cu care se confrunta multe femei din lume este ca barbatii lor sa refuze sa poarte un prezervativ si forta-le sa aiba relatii sexuale neprotejate. Prin care au acces la un gel, femeile vor fi in masura sa preia controlul de protectie a lor....

Studiul foloseste de peste flux ca indicatori de calitate a apei

Studiul foloseste de peste flux ca indicatori de calitate a apei US Environmental Protection Agency (EPA) a aprobat un nou parteneriat cu Virginia techs Colegiul a resurselor naturale, pentru a imbunatati modul in care apa curata Actul este pus in aplicare in Virginia.
Scopul declarat al apa curata Actul este de a proteja integritatea biologica a apelor Natiunilor, a declarat Nathaniel Than Hitt, un student de doctorat in cadrul Departamentului de pescuit si Stiinte Wildlife. Cu toate acestea, legea nu definesc ceea ce integritatea biologica este. Sarcina noastra Thats.
Timp de multi ani, agentii de reglementare s-au folosit standardelor chimice pentru a evalua calitatea apei. Acum, cercetatorii sunt criteriile de a descoperi modul in care biologice pot completa standarde chimice pentru a evalua starea corpurilor de apa, inclusiv parauri, rauri, lacuri, si a estuarelor.
Studiul nostru foloseste de peste flux ca indicatori de calitate a mediului. Peste Stream sunt excelente, deoarece indicatorii de specii diferite de a raspunde la poluarea in moduri diferite. Ca rezultat, putem aprecia calitatea unui flux bazate pe diversitate si abundenta de pesti gasim acolo, a spus Hitt, care este de lucru cu profesor asociat de pescuit Paul Angermeier.
Pestii sunt sensibile la forme de poluare, care poate dor de teste chimice, Hitt subliniat. APE Biroul de apa a recunoscut aceasta dinamica si, recent, acordat sprijin pentru Angermeier si Hitt sa desfasoare o peste initiala proiect biomonitorizarea pentru Departamentul de Virginia de calitate a mediului (VDEQ). Studiul lor va folosi VD...

Cum virusul SARS Spike prada? Acesta foloseste o bucata de un varf-proteina in forma de

Cum virusul SARS Spike prada? Acesta foloseste o bucata de un varf-proteina in forma de Cercetatorii au determinat imagini detaliate prima moleculara de o bucata de Spike-proteina in forma de faptul ca virusul SARS foloseste pentru a apuca celulele gazda si de a initia primele etape de infectie. Structura, care arata modul in care proteina Spike grasps receptorul sau, ar putea ajuta oamenii de stiinta afla detalii noi despre modul in care virusul infecteaza celulele. Aceste informati...

Universitatea din Manchester foloseste cristale pentru a ajuta la lupta boli mortale

Universitatea din Manchester foloseste cristale pentru a ajuta la lupta boli mortale O tehnica revolutionara, dezvoltat la Universitatea din Manchester, care foloseste cristale la harta parti invizibile de molecule, este setat pentru a revolutiona descoperirea de droguri.
Tehnica, care presupune trimiterea fasciculelor de neutroni, prin cristale la temperaturi de inghetare, la doar cateva grade peste zero absolut, va, pentru prima data permite oamenilor de stiinta pentru a vede...

Noua severa Astmul Tratamentul, bronsic Thermoplasty, foloseste radiofrecventa energie pentru a pacientului Imbunatatirea calitatii Of Life

Noua severa Astmul Tratamentul, bronsic Thermoplasty, foloseste radiofrecventa energie pentru a pacientului Imbunatatirea calitatii Of Life Persoanelor care sufera de astm cronice pot gasi de salvare noi intr-o simpla, minim invazive, procedura de tratament ambulatoriu, cunoscuta sub numele de thermoplasty bronsic, care foloseste controlat radiofrecventa generate de caldura pentru a trata muschii a cailor respiratorii, sa le impiedice sa constricting si ingustarea. Studiul, care a fost aprobat de Food and Drug Administration (FDA), ma...

Sabie foloseste dizenterie "si scut" de a provoca infectie

Sabie foloseste dizenterie "si scut" de a provoca infectie Oamenii de stiinta au descoperit ca bacterie care provoaca dizenterie foloseste o sabie si scut de abordare a provoca infectii.
Potrivit unui studiu publicat astazi in stiinta, echipa de la Colegiul Imperial din Londra si de Institut Pasteur, Paris, a constatat ca Shigella, bacteria care provoaca dizenteria, este capabil de a invada celule, in timp ce orice oprire raspuns din partea sistemului ...

Brain foloseste timp de somn sa-si consolideze amintiri dobandite in timpul zilei

Brain foloseste timp de somn sa-si consolideze amintiri dobandite in timpul zilei Dovada este in crestere ca creierul foloseste timpul somnului sa-si consolideze amintiri dobandite in timpul zilei.
Oamenii de stiinta care masoara semnalele creier de sobolan gasit modele distincte de activitate in anumite zone ale creierului in timpul somnului.
Analiza lor sugereaza ca semnalele sunt reverberatii durata de pana la 48 de ore dupa o experienta de roman.
Constatare, de la ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.