Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Lavaj pulmonar


Cercetatorii UA Seek mai sigur fibroza chistica de testare

Cercetatorii UA Seek mai sigur fibroza chistica de testare
Cercetatorii de la Universitatea din Arizona Colegii de Farmacie si Medicina isi unesc fortele pentru a incerca sa inventeze un roman non-invaziva de testare pulmonar persoanelor care sufera de fibroza chistica.
Eric Snyder, dr., profesor asistent la Colegiul UA de Farmacie, este cercetatorul principal pe studiul, Cuantificarea expirat condensului Utilizarea Bronchoalveolar Lavage in fibroza chistica. Dr. Snyder va lucra cu UA Colegiul de membri ai Facultatii de Medicina Cori Daines, MD, si Wayne Morgan, MD, pe proiect.
Fibroza chistica (FC) este o boala care afecteaza plamanii. In conformitate cu Fibroza chistica fundatiei, aproximativ 30.000 de copii si adulti in Statele Unite (70.000 in intreaga lume) sufera de CF. Rezultatele bolii de la o modificare genetica, care reduce functia de canale de clorura in plamani, ceea ce duce la o pulmonare uscat. Un uscator de pacienti FC plamani, cu atat mai periculoase boala lui sau a ei.
Fluctuatii de sodiu, clorura de potasiu si in plamani toate sunt importante in mentinerea pulmonar umede si sunt de o importanta deosebita in fibroza chistica. Studiile efectuate in trecut, liniile de celule sau utilizand tesuturi animale au aratat ca administrarea unui medicament folosit in comun fibroza chistica, un beta-agonist, creste cantitatea de clorura de pe celulele si acest lucru ar trebui sa ajute sa plamani umede. Problema este ca in prezent nu exista o modalitate usoara de a masura cantitatea de clorura de pe un celulele persoane pulmonar pentru a optimiza terapia lui sau ei.
Astazi, de masurare ceea ce este pe celulele pulmonare necesita un test de invazive numit lavaj bronchoalveolar. Desi lavaj bronchoalveolar de obicei este folosit pentru a determina nivelul de severitate a bolii, prin explorarea markeri inflamatorii, dr. Snyder, de asemenea, observa ca acesta ar putea fi folosite pentru a colecta semne de clorura, si, eventual, uscaciunea pulmonare.
In timpul lavaj bronchoalveolar, pacientul este anesteziati si un tub se introduce in plamani. Apoi, o cantitate mica de apa este pulverizat in plamani cailor aeriene si apoi aspirat prin intermediul tub. Acest fluid, atunci pot fi analizate pentru o varietate de factori.
Cu toate ca lavaj bronchoalveolar nu este o procedura comuna, tehnica este invaziva si poarta un anumit risc. Scopul dr. Snyders de studiu este de a dezvolta o mai sigur, non-invazive, procedura care poate masura unele date ce pot fi luate cu un lavaj bronchoalveolar cu o exactitate comparabila.
Procedura de non-invaziva care dr. de cercetare Snyders va explora implica masurare semne de uscaciune pulmonar, prin utilizarea pacienti un suflu care este condensat intr-o camera de racire. Pentru a face acest lucru, prima echipa va avea un pacient respira intr-o masina in laborator, Dr. Snyders, in Colegiul de Farmacie. Respiratia pe aceasta masina condenseaza pacienti respir...

Proteine Respingerea pot prezice Lung Transplant

Proteine Respingerea pot prezice Lung Transplant Folosind cele mai recente, in instrumente de inalta tehnologie, cercetatorii au identificat trei proteine care au fost extrem de predictie de respingere pulmonare cronice pana la 20 de luni inainte de respingere a avut loc.
Pacientii cu transplant pulmonar au cea mai mare rata a mortalitatii de destinatari de organe, aproximativ 45% peste cinci ani, a spus cercetatorul de plumb si pulmonologist Chris Wendt. In prezent, nu exista nici o cale de incredere sa se prevada care transplanturi va esua, iar atunci cand semnele de respingere cronice apar, de obicei este prea tarziu pentru a inversa aceasta, a spus ea. In cazul in care medicii le pot prevedea in care pacientii au inceput sa respinga organului transplantat, ei ar putea incerca sa-l jos capul, a spus ea.
Studiul, biomarkerilor proteomica de respingere cronice pulmonare alogrefa, a fost efectuata de Wendt, Tereza Cervenka, Madelaine Haddican, Yan Zhang si Gary Nelsestuen, de la Universitatea din Minnesota, Minneapolis. Cercetatorii va prezenta de studiu in timpul unei sesiuni de afis la conferinta de viitoare, Genomics fiziologice si Proteomics Lung a bolii, in Fort Lauderdale, noiembrie 2-5. American fiziologice Societatea este de prezentare a conferintei.
Cercetatorii au folosit puterea de calculatoare si noi, metode sofisticate de analiza, pentru a gasi proteinele care formeaza o biosignature sau biomarker cu privire la respingerea de organe de la printre miile de proteine care exista in plamani.
Boala tulbura functia de proteine
Transplantul pulmonar sunt o terapie comune pentru sfarsitul multe boli pulmonare, cum ar fi stadiul bolii pulmonare obstructive cronice, fibroza chistica, hipertensiune pulmonara, fibroza pulmonara idiopatica si a altor boli.
Pacientii care primesc o noua pulmonar pot suferi crize de respingere acuta sau cronica. De rejet acut de multe ori raspunde la tratament. Respingere cronice, ceea ce duce la cicatrici ale cailor respiratorii urmatoarele inflamatia plamanilor, este ireversibil. In plus, de multe ori de catre medicii de timp, diagnosticul, boala este deja destul de avansat, a spus Wendt.
Vrem sa identifica persoanele expuse riscului de rejet cronic inainte de a le-au manifestari clinice, a spus Wendt. In plus fata de identificarea din timp, cercetatorii spera sa deschida usa in cele din urma de a dezvolta un tratament preventiv si, de asemenea, obtine o perspectiva asupra mecanismelor fiziologice de respingere pulmonare.
Mostre Lung lichid 93-96
Studiul a folosit probe 411 lavaj obtinute de la 137 pacientii cu transplant pulmonar 1993-1996, a explicat Wendt. Un lavaj este un lichid care medicii introduc in plamani pentru a spala materialul nedorite. In cazul in care se spala este eliminat, aceasta contine material biologic, inclusiv proteine, cercetatorii au emis ipoteza ca ar fi in masura de a identifica pe cei care mai tarziu au suferit de respingere de organe.
Pentru ca acest studiu sa uitat in spate, la pacientii tratati cu ani in urma, cercetatorii ar putea uita, de diferentele intre pacientii care au suferit, ulterior, de respingere cronice pu...

Valorile crescute ale Pepsina niveluri pot duce la respingerea de transplanturi Lung

Valorile crescute ale Pepsina niveluri pot duce la respingerea de transplanturi Lung Cercetatorii din Marea Britanie, au demonstrat ca un nivel ridicat de pepsina, o enzima digestiv care este un marker de aspiratie gastrica, sunt asociate cu rejet acut de un transplant pulmonar. Aceasta cercetare reprezinta o dovada in plus ca respingerea pulmonar pot fi cauzate de alti factori decat alloimmunity, atacul organismul mounts pentru a se proteja impotriva celulelor straine.
Credem ...

Cum Does Mycobacterium tuberculosis Infect Lung?

Cum Does Mycobacterium tuberculosis Infect Lung? Tuberculoza (TB) este cea mai frecventa boala infectioasa majore de astazi. Se estimeaza ca doua miliarde de oameni - sau o treime din lumi populatie - sunt cu infectie cronica, fara simptome activ. Noua milioane de noi cazuri de boala activa sunt diagnosticate anual, rezultand in doua milioane de decese. TB este in principal o boala pulmonara. Aceasta este cauzata de un microb numit Mycobacterium...

TB Test Oferte Pacientii repede si mai usor Diagnoza

TB Test Oferte Pacientii repede si mai usor Diagnoza Un nou test pentru diagnosticarea TB ofera o alternativa simpla si rapida de a existente, de trei metode de zile, potrivit unui studiu publicat in revista Clinical Infectious Diseases.
Studiul arata ca de testare, care consta in prelevarea probelor trei sputa de la un pacient in cursul de o zi, este la fel de eficace ca alte metode de testare mai invazive si complicat, care sa tina trei zile.

Nou Test rapid ID-ul lui TB activa In Smear pacientii Negativ

Nou Test rapid ID-ul lui TB activa In Smear pacientii Negativ Tuberculoza activa pot fi identificate rapid la pacientii cu testele de sputa negative printr-o metoda noua, in functie de cercetatorii europeni. Tuberculoza activa (TBC) este al saptelea-cauza principala de deces la nivel mondial, si in timp ce diagnosticul de TB activa poate fi rapid stabilit in cazul in care bacteriile pot fi identificate pe microscopie sputa, in aproximativ jumatate din toate ...

Protherics PLC Announces Cercetare Update

Protherics PLC Announces Cercetare Update Protherics PLC, companie internationala biofarmaceutice axate pe ingrijire critice si cancer, anunta ca AstraZeneca a tratat pacientul prima faza 2 a extins programul de CytoFabTM in sepsis sever, o stare inflamatorie care rezulta din infectii necontrolate.
Protherics raportate anterior faza de rezultate incurajatoare 2b studiu intr-un studiu de pacient de 81 de sepsis sever. In decembrie 2005,...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.