Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Leacuri babesti pt avort


Subponderali femei la o mai mare riscul de avort spontan

Subponderali femei la o mai mare riscul de avort spontan
Femeile care au un indice de masa corporala mica, inainte ca acestea sa devina gravide sunt 72% mai multe sanse de a suferi un avort spontan in primele trei luni de sarcina, dar pot reduce semnificativ riscul lor de a lua suplimente si mananca fructe si legume proaspete, conform constatarilor publicate studiu on-line astazi.
Acestea sunt cateva dintre concluziile unui nou studiu, care apare in editia online a BJOG: un jurnal international de Obstetrica si Ginecologie. De studiu, de la o echipa de baza de la London School of Hygiene & Tropical Medicine, cu scopul de a examina asocierea dintre biologice, comportamentale si a factorilor de risc stilul de viata si riscul de avort spontan, care afecteaza un sfert estimate a unui milioane de femei din Marea Britanie fiecare year1 .
Desi exista un numar de factori de risc bine stabilite, cum ar fi varsta mamei a crescut, antecedente de avort spontan, si infertilitate, cauzele majoritatea avorturi nu sunt pe deplin intelese. Multi ar trebui factori de risc, de exemplu, consumul de alcool, fumatul si consumul de cafeina, raman controversate sau neconfirmate.
Cercetatorii au interogat 603 de femei in varsta de 18-55 in cea mai mare din Marea Britanie a caror sarcina recente au incheiat in primul trimestru de avort (mai putin de 13 saptamani de gestatie) si 6116 de femei ale caror sarcina cele mai recente au progresat dincolo de 12 saptamani. Femeile au fost intrebati despre factorii socio-demografice, comportamentale si a altor in timpul sarcinii lor de cel mai recent. Constatarile confirmat concluziile studiilor anterioare intr-factori de risc posibil, de exemplu, in functie de varsta a crescut materne si consumul de alcool, dar au scos la iveala o serie de interesante asociatii noi.
Ei au descoperit ca femeile subponderali au fost 72% mai multe sanse de a suferi un esec in primul trimestru. Cu toate acestea, femeile care au luat suplimente de vitamine in timpul sarcinii reduce riscul lor de aproximativ 50%, cu efect fiind cel mai pronuntat in randul celor administrarea de acid folic sau de fier si multivitamine, care contin aceste. Posibilitati de alimentatie fructe si legume proaspete pe zi sau pe cele mai multe zile a fost gasit, de asemenea, sa reduca la jumatate cotele de avort spontan si, intr-o constatare, care va incanta femeile gravide de pretutindeni, consumul de ciocolata asemenea, sa constatat a fi asociate cu un risc mai scazut.
Au existat o serie de alte constatari noi si interesante. In cazul in care o femeie nu a fost casatorit sau care traiesc cu un partener, riscul de avort spontan ei a fost mai mare. In cazul in care ea s-au schimbat partener (de exemplu, dupa ce a fost gravida inainte de catre un partener anterioara), cote de ei a crescut cu 60%. Daca ea a avut o reziliere anterioare, cotele de avort spontan ulterioare parea sa creasca cu mai mult de 60%, in timp ce probleme de fertilitate au fost asociate cu 41% a crescut cotele. Toate tipurile de reproducere asistata au fost asociate cu cote a crescut, dar raporturile s-au cea mai mare printre sarcinile care rezulta din inseminare intrauterina sau inseminare artificiala.
Femeile care au descris sarcina acestora, astfel cum au planificat 40% a redus cotele de avort. Dar, in cadrul acestui grup, cei care au luat mai mult de un an pentru a concepe au fost de doua ori mai susceptibile de a suferi un esec ca cei care au conceput in termen de trei luni.
Autorii au gasit confirmare pentru credinta larg raspandita ca boala dimineata este un indicator ca sarcina este progreseaza bine. Femeile care au suferit de greata si de boala in primele douasprezece saptamani de sarcina au fost aproape 70% mai putin susceptibile de a suferi un esec, si mai severe de boala, cu atat mai bine san...

Imbunatatiri la contraceptie si servicii de avort ar putea salva NHS jur de £ 1 miliarde de euro, spune FPA, Marea Britanie

Imbunatatiri la contraceptie si servicii de avort ar putea salva NHS jur de £ 1 miliarde de euro, spune FPA, Marea Britanie Nou de cercetare din FPA pentru aceasta ani Sanatate Sexuala Saptamana (1-7thAugust) arata ca NHS in Anglia ar putea salva £ de aproape 1 miliard de peste 15 ani prin investitii in domeniul serviciilor de contraceptie si accelerarea accesului la serviciile de avort femei de doar 10 de zile.
Principalele constatari arata ca, prin schimbarea modelelor de prescriere contraceptive si vizibilitate a diferitelor metode de contraceptie, numarul de sarcini neintentionate ar cadea si costurile suportate de avort si servicii de maternitate ar putea fi reduse cu £ 500 milioane de peste 15 ani, care conduce la economii anuale de jur de £ 33 milioane. De cercetare, de asemenea, indica faptul ca metode contraceptive de rutina oferite femeilor nu intotdeauna nevoile lor si estimeaza ca utilizarea implanturilor si IUS va creste cu 9% si, respectiv, 8% in cazul in care femei preferinte adevarat au fost indeplinite.
Raportul arata ca avortul prin reducerea timpului de asteptare cu 10 zile mai multe femei ar fi eligibile pentru un avort timpuriu sau de un avort chirurgical sub anestezie locala - ambele, care sunt mai rentabila si mai putin complicata decat alte optiuni, facand o economie suplimentara de pana la £ 30 milioane de euro pe an. In prezent, timpul de asteptare pentru avort sunt foarte diferite: in timp ce 30% din oferta de asistenta primara Trusturi avorturi in termen de 14 zile, 16% fac femeile asteptati mai mult de 28 de zile *.
Anne Weyman, director executiv al FPA a declarat: Aceasta cercetare trimite un mesaj clar si urgente pentru a directori executivi de PCT ca acestea trebuie sa alegeri campion de fertilitate si de a investi pentru a salva. O revizuire cuprinzatoare a contraceptive si servicii de avort ar putea salva NHS de peste £ 60 milioane euro pe an, nu numai in aceste domenii specifice, ci in sectoarele conexe. Superficialitatea in furnizarea de servicii este o falsa economie.
Aproximativ 80% dintre femeile obtine contraceptie lor din practica generala, care este adesea in imposibilitatea de a oferi mai multe dintre metodele de mai actioneaza. PCT-uri ar trebui sa revizuiasca urgent GP de formare si de sprijin in curs de desfasurare, in special pentru metode, cum ar fi implanturile, DIU si IUS. De asemenea, exista o lipsa reala de cunostinte in randul femeilor cu privire la toate optiunile lor de contraceptie.
Pentru PCT-urile, pentru a reduce timpul de asteptare pentru avorturi cu 10 zile este un obiectiv realizabil in intregime. PCT Multi au facut deja progrese semnificative in aducerea timpul de asteptare in jos si ne indemne restul pentru a evalua modul in care pot pune in aplicare modificarile sistematica in aces...

S Dakota de Task Force aproba raportul final despre avort cu problemele legate; Unii deputati dezamagit de Rezultat

S Dakota de Task Force aproba raportul final despre avort cu problemele legate; Unii deputati dezamagit de Rezultat Dakota de Sud Task Force pentru Studiul Avortul, dupa o intalnire de contencios vineri a aprobat un raport final la starea Legislatura care a inclus o cerere de restrictii suplimentare privind avort si interzicerea de stat privind procedura in cazul in care Roe v. Wade - 1973 Decizia Curtii Supreme ca in mod eficient prescris interdictii de stat avort - s-au rasturnat, AP / Aberdeen american rapoa...

Parlamentarii trebuie sa inceteze campania de End avort in Marea Britanie, spune FPA, Marea Britanie

Parlamentarii trebuie sa inceteze campania de End avort in Marea Britanie, spune FPA, Marea Britanie Vorbind, inaintea votului parlamentar despre avort care are loc marti 20 mai, Julie Bentley, Chief Executive, FPA a spus:
In cazul in care limita de timp este redus, marti, legea avort in Marea Britanie va fi ajuns la un moment istoric atunci cand sa mai dai drumul de la un consens comune si aviz medical. Parlamentari gandire de vot de a reduce limita de timp pentru a sub 24 saptamani trebuie s...

Raspunsuri Giuliani Intrebari referitoare la Coerenta de avort Drepturilor Postura; Biden spune Curtea a se pronunta asupra Contine Avortul Ban 'tulburatoare Rationamentul "

Raspunsuri Giuliani Intrebari referitoare la Coerenta de avort Drepturilor Postura; Biden spune Curtea a se pronunta asupra Contine Avortul Ban 'tulburatoare Rationamentul " Fostul New York City primarul Rudolph Giuliani, care se executa pentru nominalizarea republican la presedintie, marti, la o campanie de oprire de la New England College din Henniker, NH, a raspuns la intrebarile de la alegatori cu privire la pozitia sa in asa-numitele partiala-avort nastere, Long Insula rapoarte Newsday (Gordon, Long Island Newsday, 4 / 24). Giuliani a spus de mai multe sute de pe...

Accesul la avort in Africa si America Latina: A Question of Public Health and Social Inequality

Accesul la avort in Africa si America Latina: A Question of Public Health and Social Inequality Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) estimeaza ca 3.7 milioane avorturi nesigure sunt efectuate in fiecare an, in America Latina si Caraibe, care vine in jos la aproape un avort pentru fiecare trei nascuti vii. In Africa, in cazul in care 99% din aceste interventii se fac in mod ilegal, numarul de avorturi nesigure este estimat la 4.2 milioane, reprezentand un avort, timp de sapte nascuti vii. P...

Virginia guvernator Candidatii Taxe Comertului despre avort incriminarea, Nerespectarea Dezbatere Pactul de

Virginia guvernator Candidatii Taxe Comertului despre avort incriminarea, Nerespectarea Dezbatere Pactul de Virginia Lt. Gov Tim Kaine, candidatul Democrat guvernator, in 8 noiembrie alegerilor, miercuri, a spus el crede candidat republican Jerry Kilgore vrea sa faca avort o crima in stat, rapoartele de la Washington Post. Jerry Kilgore considera ca tu cant fi antiabortion cu exceptia cazului in care doriti sa faca avort o crima, si am fundamental respinge, Kaine a declarat intr-un discurs la aproximati...

AP / Washington Post examineaza Rolul de avort problemelor legate in alegeri

AP / Washington Post examineaza Rolul de avort problemelor legate in alegeri AP / Washington Post, vineri, a examinat eforturile depuse de grupuri care se opun drepturile de avort pentru a se asigura ca Bushs Presedintele sagging popularitate rau wont a re-intermediara a campaniilor electorale pentru furnizorii traditionali care se opun drepturilor de avort. Karen Cross, director politic pentru Dreptul la Viata Comitetului National, vorbind, vineri, la grupurile de conferi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.