Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Leacuri babesti pt durerile in gat


Northeastern Profesorul avertizeaza Big Rucsaci Cause Big durerile de spate aparute

Northeastern Profesorul avertizeaza Big Rucsaci Cause Big durerile de spate aparute
Dincolo de stres evident ca academice septembrie aduce, la pozitia inapoi la scoala pot fi literalmente o durere in gat pentru studenti. Povara unui rucsac grele poate conduce la probleme mai grave de dureri de spate si cronice scolioza, in functie de profesor universitar NU terapie fizica Mary Hickey. In conformitate cu American Physical Therapy Association, rucsaci nu ar trebui sa cantareasca mai mult de 15 la suta dintre operatorii de transport greutatea totala corp. Cu toate acestea, Hickey recomanda ca, rucsaci, in greutate de la nu mai mult de o zecime de o greutate corporala Childs.
Copiii care folosesc rucsaci de multe ori sa le utilizeze in mod incorect si in detrimentul lor fizice, spune ea. Saci mari pot avea un impact de lunga durata fizice cu privire la dezvoltarea sistemelor de scheletice si postura.
Hickey efectuat un studiu de cercetare privind fizic daunatoare afecteaza de rucsaci grele dupa ce martorii ei copii tulpina sub greutatea lor scolare. Aproximativ 70 la suta din elevii de mijloc in experiment au fost lugging in jurul ei un rucsac, care a fost daunatoare pentru organismele lor de crestere. In timp ce copiii mici, in jur de 25 de tractiune-rucsaci lira este o priveliste comuna in holuri scoala elementara, de mijloc si de inalta, in functie de calcul Hickeys, doar o persoana de 200 de lire pot transporta in conditii de siguranta o punga de aceasta dimensiune.
Cel mai important lucru pentru parinti sa stiu este ca exista modalitati simple de a preveni deteriorarea in permanenta copiii de la spatele lor, explica Hickey. Hickey ofera cateva sfaturi pentru parinti de a pastra in minte, in special in timp ce de cumparaturi pentru back-to-unelte de scoala:
- De regula, copiii nu ar trebui sa o punga pe care cantareste mai mult de 10% din greutatea corpului lor. Aceasta regula se aplica tuturor studentilor, indiferent de varsta. In cazul in care copilul dumneavoastra nu este in masura sa se ridice in picioare drept cu Pack pe, sarcina este prea grea, explica Hickey.
- Aminteste-copiii dumneavoastra cu privire la valoarea de dulapuri. Reducerea comision rucsac va preveni orice durere serioasa inapoi in viitor.
- Mai mare punga, cu atat mai mult copiii lucrurile se vor ghiftui in ea. Achizitionarea un rucsac mai mici, care se va potrivi doar necesitatile goale. Acest lucru va preveni copiii de la lugging in jurul acestor resturile de la masa de pranz, note a trecut in clasa de matematica, sau semi-topit chapsticks.
- Periodic reaminti care copilul dumneavoastra pentru a curata cosul de gunoi si sa inlature documentele vechi si teme pentru acasa.
Scoala de asistente medicale, de asemenea, poti da o mana de ajutor prin incurajarea copiilor de a pastra lumina lor pungi si avertiza in legatura cu potentialul pericol rucsac...

Digital Aparat de fotografiat si internet linisteasca durerile orala de imbolnavire pentru Toddlers

Digital Aparat de fotografiat si internet linisteasca durerile orala de imbolnavire pentru Toddlers Cercetatori dentare sunt combina usurinta fotografiei digitale cu Internetul pentru a dezvolta un mod nou si ieftin la ecran pentru o copilarie comune boli orale care predominant plagi Americi copii mici Inner City - copilaria timpurie cariilor dentare (ECC), sau cum este numita,, baby sticla cariilor dentare. Cavitati sunt cauzate de expunerea prelungita la sucurile indulcite, de multe ori de la dormit cu o sticla, si tind sa fie trecute cu vederea de parinti, pana cand durerea devine atat de grave, si dintii, astfel stricat, ca singura optiune pentru acesti copii mici - de multe ori cu varsta mai mica de patru - este de sedare si de extractie.
Un aparat de fotografiat, special echipat digital este folosit pentru a face fotografii ale copiilor dinti de catre un asistent de ingrijire a copilului, centru de sanatate. Fotografiile sunt apoi trimise pe cale electronica prin oras la dentist pediatru, care a revizui fisierele in loturi, identificarea acelor copii mici cu ECC. Stomatologi cred ca acest nou sistem de screening este primul de acest gen, si va deschide calea pentru identificarea din timp a cariilor, inainte ca acestea sa devina o problema dureroasa pentru copii mici tineri - si unul costisitor pentru statele din intreaga tara picior de proiectul de lege pentru Medicaid. Estimarile in comunitatea de Rochester numai pus un tratament de CEC, la 1 milion dolari anual, o fila crescut aproape exclusiv de Medicaid.
Intr-un studiu recent publicat in numarul din iunie al Jurnalului de Telemedicina & Telecare, Universitatea din Rochester Medical Center stomatologi documentat modul in care noul sistem a aratat ca aproape 40 la suta din 162 copii mici sufereau de cariilor dentare copil flacon. Cele mai multe in medie de aproximativ doua cavitati, dar un copil a avut cat mai multe 20 dinti putrezite.
Am identificat o foarte simplu, de cost-metoda eficienta la ecran pentru aceasta boala copilariei comun, inainte sa devina o problema mult mai mare, a declarat Dorota Kopycka-Kedzierawski, DDS, profesor asistent de Stomatologie de la Universitatea din Rochester Medical Center, si autor al de studiu. Prin capturarea ECC la etapa cat mai curand sale, ne va salva in mod eficient a pacientului si durere de dinti-mama si suferinta, utilizarea scadere a serviciilor de camera de garda, precum si cresterea utilizarii dentisti de aceasta populatie deservite.
De obicei gasite in copii cu varste sub cinci si, practica de a pune un copil la pat cu o sticla, pe care copilul poate suge pe de ore, este cauza majora a ECC. Fluxurile de zahar lichid pe dintii babys fata superioara si se dizolva email, cauzand decadere care pot duce la infectii si a cariilor. ECC este agresiv in comunitatile minoritare, in cazul in care accesul la servicii stomatologice este mai putin frecventa. Estimari nationale a pune pana la 25 la suta din copiii cu varsta de 1-5 minoritate care sufera cu dureroasa si, adesea, deformeaza conditie.
In cazul in care prins de timpuriu, de educatie parentala, tratamente fluor si sigilanti poate incetini degradare, care sa permita dintii sa cada in mod natural ca varsta copilului. Dar, atunci cand boala progreseaza necontrolata, tratamentul invaziv este singura alegere, inclusiv sedare si extractia dintelui.
O cheie pentru abordarea aces...

SUMAVEL (TM) DosePro (TM), disponibil in Statele Unite Pentru a trata Migrena acuta si durerile de cap Cluster

SUMAVEL (TM) DosePro (TM), disponibil in Statele Unite Pentru a trata Migrena acuta si durerile de cap Cluster Zogenix, Inc (Zogenix), o companie privata a avut loc farmaceutice, precum si Astellas Pharma SUA, Inc (Astellas) a anuntat lansarea comerciala a Statelor Unite SUMAVEL ™ DosePro ™ (injectie sumatriptan) ac-sistem liber de livrare. In iulie 2009, US Food and Drug Administration a aprobat SUMAVEL DosePro pentru tratamentul acut de migrena, cu sau fara aura, iar tratamentul acut de dureri de cap...

Prea mult Texting legat de gat si umar Durere

Prea mult Texting legat de gat si umar Durere Cercetari preliminare privind studentii de colegiu in Statele Unite sugereaza ca mesajele text trimise prea mare poate duce la gat si dureri de umar, similar cu cel constatat la persoanele in varsta care dezvolta leziunile de la utilizarea indelungata si repetata de calculatoare.
Judith Aur, ergonomie un cercetator la Temple University din Philadelphia, Pennsylvania, a prezentat concluziile pre...

O gama Venituri Gap legat de decese in Ambele bogat si natiunile sarace

O gama Venituri Gap legat de decese in Ambele bogat si natiunile sarace Un decalaj larga de venituri intre cele mai bogate si cel mai rau oprit in societate este strans asociata cu rate mai mari cu moartea in intreaga lume, in special pentru adultii mai tineri, constata un studiu publicat pe BMJ, ca parte a tema o problema globala asupra saraciei si a dezvoltarii umane.
Multe studii au sugerat ca o mai mare inegalitate a veniturilor intr-o natiune este asociat cu r...

Ce este de irigat Eye (epiphora)? Ce Cauzele de irigat Eye (epiphora)?

Ce este de irigat Eye (epiphora)? Ce Cauzele de irigat Eye (epiphora)? Ochi de irigat, de asemenea, cunoscut ca epiphora sau lacrimare, este o afectiune in care exista o revarsare de lacrimi pe fata, de multe ori fara o explicatie clara. Nu exista suficiente lacrima de drenaj de film de la nivelul ochiului (e) - in loc de toate lacrimile drenarea prin intermediul sistemului de nasolacrimal, ei se reverse pe fata.
Epiphora poate dezvolta la orice varsta. Este, cu t...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.